Povezane vesti
Andrić za mozzart Sport: Posle dva poraza - ispadamo! Posle četiri pobede - osvajamo trofej! Nema zaletanja
Mozzart sport 28.10.2017
“U prvom timu Partizana sam već pet godina. i Svake sezone smo razmišljali u tom pravcu. Naravno, videćemo šta je realnost. Ali, prosto, u klubu kao što je Partizan uvek imaš obavezu da ideš na trofeje“, poručio je košarkaš Partizana… »
Posle sjajnog debija: Kako je “Blic” oduševio Partizanovog Samjuelsa /foto/
Sportal blic 28.10.2017
Već posle prve utakmice jasno je da će Samardo Samjuels biti veliko pojačanje za KK Partizan. Crno-beli su pobedili Cibonu, a Jamajčanin je za 15 minuta na terenu upisao 16 poena. U tekstu koji je izašao u štampanom izdanju “Blica”, Samardo je… »
Crno-beli: Rano je za velike priče
Mondo 28.10.2017
Vanja Marinković i Mihajlo Andrić bez euforije se osvrću na trijumf u Zagrebu i seriju pobeda u ABA ligi. Poredeći igre koje je Partizan prikazao protiv MZT Skoplja i Mornara, sa ovonedeljnim nastupima u Bilbau i Zagrebu, deluje neverovatno koliko je… »
Zadovoljan: Nikolić: Očekivao sam težu utakmicu, odlična rola Samjuelsa, Vilijams-Gos je tihi ubica
Sportal blic 27.10.2017
Košarkaši Partizana su u seriji od četiri trijumfa u ABA ligi, a pred četom Miroslava Nikolića oružje je položila i Cibona u Zagrebu. Slavili su crno-beli sa 90:74 u šestom kolu regionalnog takmičenja, a strateg "parnog valjka" nije krio… »
Nikolić: Iznenadio sam se koliko smo lako dobili Cibonu
Večernje novosti 27.10.2017
Znali smo da je ovo vruć teren, a Cibona je institucija. Svakome je drago da igra ovde, a posebno da dobije utakmicu – rekao je trener Partizana. Košarkaši Partizana upisali su četvrti regionalni trijumf. Na debiju Samadra Samjuelsa u crno-belom… »
Vesti dana »
Plenum studenata FDU objavio video akcije: Naši transparenti brzo skinuti, umesto njih – govor mržnje
N1 Info pre 9 satijoš 29 povezanih
Ovi delovi Srbije ući će u Novu godinu sa čak pola metra snega, a evo gde ga ima najviše
Telegraf pre 24 satajoš 30 povezanih
Ukinuto rešenje o potvrđivanju optužnice za ubistvo Danke Ilić! Ovo je razlog!
Telegraf pre 24 satajoš 26 povezanih