Povezane vesti
Tamara BRUTALNO o Anabeli i Luni: Bukvama brak nije svetinja, a iver ne pada daleko od klade!
Svet & Skandal 29.10.2017
Vicešampionka Farme 6 Tamara Đurić prokomentarisala je dešavanja u Zadruzi o kojima priča cela zemlja. ‘Razumem Slobu zato što sam sama bila u takvoj situaciji, s jednom razlikom, ja nisam bila u braku. Međutim i moja veza bila na klimavim nogama pre mog… »
Tamara đurić oplela po anabeli i luni: Nema opravdanja za to što su uradile! Njima brak nije svetinja!
Kurir 29.10.2017
Nema sumnje da je ljubav Slobe Radanovića i Lune Đogani podigla veliku prašinu u Srbiji i regionu, a španska serija u kojoj su pored njih glavni akteri i pevačeva supruga Kristina Kockar, ali i majke svakog od njih, i dalje traje. amara je otkrila da… »
Vesti dana »

Moskva i Peking iza zatvorenih vrata: Putin obavestio Sija o kontaktima sa Vašingtonom
Večernje novosti pre 37 minutajoš 38 povezanih

Već od sutra korpa punija za manje para! Narod će moći značajno da uštedi na 20.000 proizvoda iz 23 kategorije! Spisak robe koja će biti jeftinija
Kurir pre 2 satajoš 30 povezanih

Oglasio se Bogdan Bogdanović! Kapiten Srbije dirnuo celu naciju - kakve reči na oproštaju!
Kurir pre 7 minutajoš 39 povezanih

Bogdan Bogdanović završio Eurobasket zbog teške povrede, Stefan Jović preuzima kapitensku traku
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 113 povezane

Trg republike i okolne ulice ponovo otvoreni za saobraćaj, tu je i novi kružni tok: Ćacilend i dalje kod Skupštine FOTO
Nova pre 2 minutajoš 21 povezana