Povezane vesti
Vanja Marinković - Koliko će još ostati u Partizanu i da li ga je Zvezda zaista letos zvala?
Sportske.net 01.11.2017
Mladi košarkaš Partizana odgovarao na pitanja navijača i tom prilikom razrešio i određene dileme koje su se nedavno vezivale za njegovo ime. ABA liga objavila je danas Marinkovićeve odgovore na pitanja brojnih navijača, a između ostalog bilo je tu… »
Vanja Marinković: Zvezda me nije zvala! Ugledao sam se na Brajanta, najteže protiv Gagija
Mozzart sport 01.11.2017
Mladi košarkaš Partizana odgovarao na pitanja navijača na sajtu ABA lige. Vanja Marinković, mladi košarkaš Partizana, odgovarao je na pitanja ljubitelja ABA lige. Kao i uvek u ovakvim situacijama, bilo je zanimljivih pitanja i odgovora. Krenimo… »
Marinković: Za Partizan me veže mnogo više od ugovora... Nije istina da me zvala Zvezda...
Sportski žurnal 01.11.2017
On se prisetio i na koju je prvu Partizanovu utakmicu išao, naveo je da je to bilo u sezoni 2007/08. i meč protiv Lotomatike u Evroligi. Košarkaš Partizana Vanja Marinković rekao je danas da ga za crno-bele veže više od ugovora, da ne razmišlja… »
Marinković pričao o čemu do sada nije: O tome šta se to dešavalo sa Zvezdom letos, a i Partizanom
Hot sport 01.11.2017
Jedan od onih retkih igrača koji je ovog leta odlučio da ostane u taboru crno-belih jeste Vanja Marinković. Mladi i talentovani košarkaš je stasao u Partizanu i ovo bi mogla da bude sezona koja bi ga lansirala u neki od vrhunskih klubova. Marinković… »
Vesti dana »

Dačić: Uređaj koji je na fotografijama u medijima može da se koristi kao zvučni top, ali nije za to korišćen
Danas pre 29 minutajoš 32 povezane

BLOG UŽIVO „RTS kao saučesnik, želimo da se čuje naš glas”: Prosvetari, studenti i đaci protestovali ispred javnog servisa
Nova pre 28 minutajoš 22 povezane

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 4 satijoš 12 povezanih

"Zabolela me cela glava, supruga molila ljude za skener": Andrija ni u najtežim trenucima nije hteo sažaljenje
Mondo pre 29 minutajoš 42 povezane