Povezane vesti

Logopedu uslovna zbog zlostavljanja autističnog deteta

Logopedu uslovna zbog zlostavljanja autističnog deteta

Radio 021 03.11.2017
Viši sud u Beogradu pravosnažno je osudio na uslovnu kaznu od šest meseci zatvora logopeda Ranka Vukovića zbog zlostavljanja autističnog dečaka. Osim toga, Vuković je dobio rok provere od tri godine i godinu dana zabrane obavljanja delatnosti. Tom… »
Doktor u Beogradu udarao autističnog dečaka (5): Evo koju kaznu je upravo dobio za to ponašanje!

Doktor u Beogradu udarao autističnog dečaka (5): Evo koju kaznu je upravo dobio za to ponašanje!

Telegraf 03.11.2017
Logoped je dečaku rekao da je nenormalan, nevaspitan, udario ga je i izbacio u čekaonicu. Viši sud u Beogradu pravosnažno je osudio doktora Ranka Vukovića jer je utvrđeno da je udarao petogodišnje autistično dete po rukama, vukao za zulufe… »
"Danas sam se isplakao kao nikad u životu, tako nisam plakao ni na sahrani mog sina, malog Radenka"

"Danas sam se isplakao kao nikad u životu, tako nisam plakao ni na sahrani mog sina, malog Radenka"

Telegraf 03.11.2017
- Oni su se bavili rukom, a detetu je glava visila o koncu. I na kraju je i taj konac pukao - neutešan je otac preminulog dečaka. - Ima tako dana, kao danas, kad mi prosto dođe. Naletim na neku sliku u telefonu, podseti me nešto na njega. I zaplačem… »
Uslovna kazna lekaru zbog zlostavljanja autističnog deteta

Uslovna kazna lekaru zbog zlostavljanja autističnog deteta

N1 Info 03.11.2017
Viši sud u Beogradu pravosnažno osudio doktora Ranka Vukovića jer je utvrđeno da je udarao autistično dete po rukama, vukao za zulufe, vređao i izbacio iz ordinacije. Logoped Ranko Vuković, koji je, kako je sud utvrdio, zlostavljao petogodišnjeg… »

Vesti dana »