Povezane vesti
Logopedu uslovna zbog zlostavljanja autističnog deteta
Radio 021 03.11.2017
Viši sud u Beogradu pravosnažno je osudio na uslovnu kaznu od šest meseci zatvora logopeda Ranka Vukovića zbog zlostavljanja autističnog dečaka. Osim toga, Vuković je dobio rok provere od tri godine i godinu dana zabrane obavljanja delatnosti. Tom… »
Doktor u Beogradu udarao autističnog dečaka (5): Evo koju kaznu je upravo dobio za to ponašanje!
Telegraf 03.11.2017
Logoped je dečaku rekao da je nenormalan, nevaspitan, udario ga je i izbacio u čekaonicu. Viši sud u Beogradu pravosnažno je osudio doktora Ranka Vukovića jer je utvrđeno da je udarao petogodišnje autistično dete po rukama, vukao za zulufe, vređao i… »
"Danas sam se isplakao kao nikad u životu, tako nisam plakao ni na sahrani mog sina, malog Radenka"
Telegraf 03.11.2017
- Oni su se bavili rukom, a detetu je glava visila o koncu. I na kraju je i taj konac pukao - neutešan je otac preminulog dečaka. - Ima tako dana, kao danas, kad mi prosto dođe. Naletim na neku sliku u telefonu, podseti me nešto na njega. I zaplačem, a… »
Uslovna kazna lekaru zbog zlostavljanja autističnog deteta
N1 Info 03.11.2017
Viši sud u Beogradu pravosnažno osudio doktora Ranka Vukovića jer je utvrđeno da je udarao autistično dete po rukama, vukao za zulufe, vređao i izbacio iz ordinacije. Logoped Ranko Vuković, koji je, kako je sud utvrdio, zlostavljao petogodišnjeg… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Pretežno sunčano na severu, večeras pljuskovi i grmljavina, do kraja avgusta toplinski talas
Naslovi.ai pre 1 satjoš 25 povezanih

Koleginica javno pružila podršku ani Nikolić Pevačica se oglasila čim je saznala za dramu, čuva joj leđa: Drznuo se da te maltretira...
Kurir pre 1 satjoš 20 povezanih

Ukrajinski dron izazvao požar u nuklearnoj elektrani u Rusiji, nivo zračenja nije promenjen
Beta pre 2 satajoš 17 povezanih

Vučić predstavio nove ekonomske mere: Niže cene hrane i kredita, popust na računima za struju
NIN pre 34 minutajoš 93 povezane

Zadržavanja na graničnim prelazima Srbije: Batrovci najopterećeniji sa čekanjem do šest sati
Naslovi.ai pre 1 satjoš 17 povezanih