Povezane vesti
Potresne reči Vedrane Rudan pred tešku operaciju: Noći su mi bile isprekidane jezivom borbom za dah
Telegraf 09.11.2017
"Postajala je sve opakija. Noći su mi bile isprekidane jezivom borbom za dah, dani užasom da ću dobiti napad onda kad ne bih smjela" Hrvatska književnica Vedrana Rudan (68) trenutno se bori sa velikim zdravstvenim problemima. Operacija je neminovna… »
Poruka Vedrane Rudan pred operaciju: "Omogućite mi pravo na smrt"
Noizz 09.11.2017
Hrvatska književnica Vedrana Rudan oduvek je bila poznata kao osoba koja je svojim pisanjem, ali i govorom, umela da kaže puno toga. Uglavnom je kritikovala neshvatljive fenomene koji se javljaju u društvu, a nije štedela ni pojedince. Sada, u… »
Vesti dana »

Američka kompanija Genasys: Nema dokaza o upotrebi LRAD-a u Beogradu
Danas pre 27 minutajoš 4 povezane

Antonio Košta ohrabren razgovorom Zelenskog i Trampa: Nastavićemo razgovore sa ukrajinskim predsednikom na Evropskom savetu
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

Poginuli bračni par i još jedna osoba: Detalji stravičnog sudara kod Melenaca: Dva automobila potpuno izgorela, traktor smrskan, oglasio se i MUP (foto, video)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Kecmanović pobedio u prvom kolu mastersa u Majamiju, srpski teniser u drugoj rundi protiv petog nosioca
Danas pre 2 satajoš 2 povezane