Povezane vesti
Pudždemon besan: Tretiraju me kad sam neki pedofil
Blic 11.11.2017
Smenjeni predsednik Katalonije Karles Pudždemon izjavio je da se prema njemu postupa kao da je "pedofil" nakon što je iz Španije pobegao u Belgiju kako bi izbegao krivičnu prijavu. Britanski dnevnik "Indipdentent" podseća da se Pudždemon trenutno… »
Puigdemont: Tretiraju me kao narkodilera i serijskog ubicu
Al Jazeera 11.11.2017
Da budem tretiran kao kriminalac, narkodiler, pedofil, serijski ubica... mislim da je to zlostavljanje, kaže smijenjeni katalonski lider. Smijenjeni katalonski lider Carles Puigdemont izjavio je da ga "tretiraju kao kriminalca, narkodilera, pedofila i… »
(Video) Puđdemon se žali: Tretiraju me kao pedofila ili ubicu, to nije pravda nego osveta
Kurir 11.11.2017
Puđdemon se trenutno nalazi u Briselu gde je otišao kada što je Katalonija proglasila nezavisnost, a Madrid smenio katalonsku vladu. On i još četvoro ministara predalo se u Belgiji, a pušteni su dan kasnije. "Tretiran sam kao kriminalac, pedofil… »
Vesti dana »
FOTO, VIDEO: Veliki broj taksista stigao u Novi Sad po beogradske studente
Radio 021 pre 8 minutajoš 46 povezanih
Studenti i građani nastavljaju blokadu Mosta slobode u Novom Sadu do 18 časova
RTS pre 56 minutajoš 35 povezanih
Advokatska komora Srbije stupa u jednomesečnu obustavu rada
Serbian News Media pre 2 satajoš 28 povezanih
Lejkersi doveli Dončića da oteraju Lebrona Džejmsa? Može kod Jokića po titulu, a poveo bi i sina
Mondo pre 3 satajoš 53 povezane
Tramp opet zapretio Kanadi: Komšijska zemlja bi trebalo da postane naša dragocena 51. savezna država
Kurir pre 1 satjoš 24 povezane