"Novosti": Kome je vakcinacija trn u oku?

"Novosti": Kome je vakcinacija trn u oku?

Press utorak, 14. novembar 2017.
Ministarstvo zdravlja ima saznanja da u istupima pojedinaca protiv vakcinacije postoje i neki drugi interesi, pišu "Večernje novosti".
Foto:B92.net Kako navodi list, za sada, iz ministarstva ne žele da "upiru prstom" u moguće finansijere antivakcinalista. Radili smo analize koje ukazuju da pojedinci iz farmaceutske industrije mogu da imaju takav interes. Ovo je... »

''Novosti'' istražuju male boginje i interesi farmaceuta: Plaća li se hajka na vakcinaciju?

Večernje novosti utorak, 14. novembar 2017.
Ko podržava aktivnosti antivakcinalnog lobija u Srbiji. Ministarstvo: Pojedinci iz farmaceutske industrije mogu da imaju takav interes
ŠTA pojedincima koji su vakcinisani kao deca daje snagu da se energično i agresivno bore protiv vakcinacije? Kako uspevaju da organizuju skupove, vode sudske procese... Ministarstvo zdravlja ima saznanja da u njihovim istupima... »

"Pojedinci iz farmaceutske industrije mogu da imaju interes u kampanji protiv vakcinacije"

Radio 021 utorak, 14. novembar 2017.
Ministarstvo zdravlja ima saznanja da u istupima pojedinaca protiv vakcinacije postoje i neki drugi interesi, ali, za sada, ne žele da "upiru prstom" u moguće finansijere antivakcinalista, pišu Novosti.
"Radili smo analize koje ukazuju da pojedinci iz farmaceutske industrije mogu da imaju takav interes. Ovo je ozbiljna država i iskoristiće sve svoje resurse u dozvoljenim zakonskim okvirima da tačno utvrdi ko i kako podržava... »

Kome je vakcinacija trn u oku?

RTV utorak, 14. novembar 2017.
RTV: Kome je vakcinacija trn u oku?
BEOGRAD - Ministarstvo zdravlja ima saznanja da u istupima pojedinaca protiv vakcinacije postoje i neki drugi interesi, ali, za sada, ne žele da "upiru prstom" u moguće finansijere antivakcinalista, pišu Večernje Novosti.
Radili smo analize koje ukazuju da pojedinci iz farmaceutske industrije mogu da imaju takav interes. Ovo je ozbiljna država i iskoristiće sve svoje resurse u dozvoljenim zakonskim okvirima da tačno utvrdi ko i kako podržava laike... »

"Novosti": Kome je vakcinacija trn u oku?

B92 utorak, 14. novembar 2017.
B92: "Novosti": Kome je vakcinacija trn u oku?
Beograd -- Ministarstvo zdravlja ima saznanja da u istupima pojedinaca protiv vakcinacije postoje i neki drugi interesi, pišu " Večernje novosti".
Kako navodi list, za sada, iz ministarstva ne žele da "upiru prstom" u moguće finansijere antivakcinalista. Radili smo analize koje ukazuju da pojedinci iz farmaceutske industrije mogu da imaju takav interes. Ovo je ozbiljna... »
©2018 Netmark d.o.o.