Повезане вести
Водитељка радија тврди да ју је напаствовао амерички сенатор: Пипао ме је за груди, увалио ми је језик!
Блиц 17.11.2017
Радијска водитељка Леан Твиден у четвртак је оптужила америчког демократског сенатора Ала Франкена за сексуално узнемиравање. Она тврди да је дирао за груди док је спавала и насилно је љубио 2006. године, док је још био… »
(Видео) Бивша плејбојева зечица оптужила сенатора: Гурнуо ми је језик у уста на силу, била сам понижена
Курир 17.11.2017
"Одлучила сам да је време да испричам своју причу", написала је уз фотографију радијска водитељка која сенатора, некадашњег комичара, оптужује за сексуално узнемиравање. Фотографија је настала 2006. године током турнеје… »
Вести дана »

Вучић се огласио након састанк са Рубиом у Њујорку: Фокус на решавању питања тарифа, али и новим инвестицијама (фото)
Блиц пре 3 сатајош 8 повезаних

Ухапшен осумњичени за убиство Зорана Гргића: Аутомобилом препречио пут хрватском политичару, па га изрешетао: Он и жртва цео дан били заједно
Блиц пре 5 сатијош 3 повезане

Испред просторија СНС-а на Вождовцу грађани (ВИДЕО): Донели мртвачки ковчег и убацили фантомку, сендвич, лажну диплому …
Данас пре 5 сатијош 2 повезане

Званичник САД: Курти прешао црвену линију покушајем блокаде Српске листе
Данас пре 5 сатијош 2 повезане

Трампова порука која ће потпуно разбеснети Путина: Украјина ће моћи да поврати своју земљу у њеном првобитном облику!
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана