Povezane vesti

"Srpska je preživela i gori period nego što je rat"

"Srpska je preživela i gori period nego što je rat"

Vesti online 21.11.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je da je Republika Srpska, 22 godine od potpisivanja Dejtonskog mirovnog sporazuma, stabilna, te da je preživela možda i gori period nego što je bio sam rat. - Stalna osporavanja od visokih… »
Dodik: Republika Srpska je stabilna 22 godine posle Dejtona

Dodik: Republika Srpska je stabilna 22 godine posle Dejtona

Novi magazin 21.11.2017
Republika Srpska je danas stabilna i od 1995. je preživela možda i gori period nego što je bio rat, izjavio je predsednik RS Milorad Dodik povodom godišnjice potpisivanja Dejtonskog mirovnog sporazuma. "Stalna osporavanja od visokih predstavnika i… »
Dodik: Republika Srpska je stabilna

RTV 21.11.2017
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je da je Republika Srpska, nakon 22 godine od potpisivanja Dejtonskog mirovnog sporazuma, stabilna, te da je preživela možda i gori period nego što je bio sam rat. "Stalna osporavanja od… »
Dejtonski sporazum - 22 godine posle Dodik: Republika Srpska je stabilna

Dejtonski sporazum - 22 godine posle Dodik: Republika Srpska je stabilna

Večernje novosti 21.11.2017
Predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta kazao je da je najvažnija vrednost Dejtonskog sporazuma što je međunarodno priznao postojanje Republike Srpske kao zapadne srpske države. BANjALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je… »

RTS 21.11.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je da je Republika Srpska, nakon 22 godine od potpisivanja Dejtonskog mirovnog sporazuma, stabilna, te da je preživela možda i gori period nego što je bio sam rat. "Stalna osporavanja od visokih… »
Dodik: Republika Srpska je stabilna, preživeli smo period gori nego što je bio sam rat!

Dodik: Republika Srpska je stabilna, preživeli smo period gori nego što je bio sam rat!

Kurir 21.11.2017
"Stalna osporavanja od visokih predstavnika i podmukle akcije imale su cilj da prenesu nadležnosti na nivo BiH i stvore unitarnu zemlju kako su to zapadni krugovi obećali Aliji Izetbegoviću", rekao je Dodik novinarima u Banjaluci. Naveo je da se… »
Linta: RS da insistira na doslednoj primeni Dejtona

Linta: RS da insistira na doslednoj primeni Dejtona

RTS 21.11.2017
Povodom 22 godine od potpisivanja Dejtonskog sporazuma, predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta ocenio je da je najvažnija vrednost Dejtonskog sporazuma što je međunarodno priznao postojanje Republike Srpske kao zapadne srpske države… »

Vesti dana »