Повезане вести
"Српска је преживела и гори период него што је рат"
Вести онлине 21.11.2017
Председник Републике Српске Милорад Додик поручио је да је Република Српска, 22 године од потписивања Дејтонског мировног споразума, стабилна, те да је преживела можда и гори период него што је био сам рат. - Стална оспоравања… »
Додик: Република Српска је стабилна 22 године после Дејтона
Нови магазин 21.11.2017
Република Српска је данас стабилна и од 1995. је преживела можда и гори период него што је био рат, изјавио је председник РС Милорад Додик поводом годишњице потписивања Дејтонског мировног споразума. "Стална оспоравања од… »
Додик: Република Српска је стабилна
РТВ 21.11.2017
БАЊАЛУКА - Председник Републике Српске Милорад Додик поручио је да је Република Српска, након 22 године од потписивања Дејтонског мировног споразума, стабилна, те да је преживела можда и гори период него што је био сам рат… »
Дејтонски споразум - 22 године после Додик: Република Српска је стабилна
Вечерње новости 21.11.2017
Председник Савеза Срба из региона Миодраг Линта казао је да је најважнија вредност Дејтонског споразума што је међународно признао постојање Републике Српске као западне српске државе. БАЊАЛУКА - Председник Републике Српске… »
Додик: Република Српска је стабилна, преживели смо период гори него што је био сам рат!
Курир 21.11.2017
"Стална оспоравања од високих представника и подмукле акције имале су циљ да пренесу надлежности на ниво БиХ и створе унитарну земљу како су то западни кругови обећали Алији Изетбеговићу", рекао је Додик новинарима у… »
Додик: Република Српска је стабилна
РТС 21.11.2017
Председник Републике Српске Милорад Додик поручио је да је Република Српска, након 22 године од потписивања Дејтонског мировног споразума, стабилна, те да је преживела можда и гори период него што је био сам рат. "Стална… »
Линта: РС да инсистира на доследној примени Дејтона
РТС 21.11.2017
Поводом 22 године од потписивања Дејтонског споразума, председник Савеза Срба из региона Миодраг Линта оценио је да је најважнија вредност Дејтонског споразума што је међународно признао постојање Републике Српске као западне… »
Вести дана »
ЕУ спрема забрану уласка руским војницима, Медведев узвратио: Доц́и ц́емо и без виза
Спутник пре 26 минутајош 33 повезане
ИЗОПС ОДЛУЧИО: Од уторка се придружују протесту пољопривредника
Мој Нови Сад пре 26 минутајош 30 повезаних
Трагичан крај потраге за младићем: Грађани блокадама на улици прво тражили помоћ, а онда и одговорност институција
Н1 Инфо пре 2 сатајош 26 повезаних