Povezane vesti

Facebook vraća objave na staro

Facebook vraća objave na staro

PC Press 22.11.2017
Određeni broj korisnika Facebook-a u Srbiji počeo je da dobija objave sa stranica medija i poznatih ličnosti u standardnom News Feed delu, umesto u novom Explore Feedu. Sadržaj stranica se objavljuje u ograničenom obimu, pa korisnici za sada neće u… »
Facebook vratio stari News Feed

Facebook vratio stari News Feed

Nova energija 22.11.2017
Facebook je počeo da prikazuje objave stranica, slavnih ličnosti i medija u regularnoj News Feed sekciji, umesto u Explore Feed sekciji, kao što je do sada bio slučaj. Objave se doziraju. Nećete videti sve objave, nego ukupan broj objava stranice… »
Fejsbuk vraća stranice u News Feed?

Fejsbuk vraća stranice u News Feed?

Danas 21.11.2017
Mnogim korisnicima Fejsbuka u Srbiji danas su ponovo počele da se prikazuju objave sa stranica koje su lajkovali u osnovnom News Feedu, koje su nedavno bile sve prebačene u novi Explore Feed. Domaći portali prenose da se postovi sa stranica medija… »
Fejsbuk vraća stari News feed

Fejsbuk vraća stari News feed

Večernje novosti 21.11.2017
Pojedini korisnici društvene mreže Fejsbuk (Facebook) ponovo su počeli da dobijaju objave stranica medija u "Njuz fidu" (News feed - priliv vesti), umesto u posebnom odeljku "Eksplor fid" (Explore feed - istraži priliv). Pojedini korisnici društvene… »

Vesti dana »