Povezane vesti

Mladić je osuđen na doživotni zatvor, a ove zločine sud je posebno izdvojio Masovna ubistva, trovanja, gušenja…

Mladić je osuđen na doživotni zatvor, a ove zločine sud je posebno izdvojio Masovna ubistva, trovanja, gušenja…

Blic 23.11.2017
Ubistva, zastrašivanja, silovanja, progon, ponižavanje... Svih ovih grozota nisu se libili pripadnici nekadašnje vojske Republike Srpske pod komandom Ratka Mladića, kako bi ostvarile svoj cilj - etnički čista Republika Srpka. Mladić je osuđen na… »
Mladić iz Haga poručuje: Ovo je bilo samo prvo poluvreme! Dok sam živ boriću se za pravu istinu o borbi Srba!

Mladić iz Haga poručuje: Ovo je bilo samo prvo poluvreme! Dok sam živ boriću se za pravu istinu o borbi Srba!

Pravda 23.11.2017
Boriću se dok sam živ, da se ukinu ove nametnute laži i otkrije prava istina o borbi Srba. Ovo je bilo samo prvo poluvreme! To je odmah posle prvostepene presude kojom je juče osuđen na doživotnu robiju, poručio general Ratko Mladić, preko svog… »
Mladić za "Novosti": Dok sam živ boriću se za istinu o našoj borbi!

Mladić za "Novosti": Dok sam živ boriću se za istinu o našoj borbi!

Večernje novosti 22.11.2017
Posle prvostepene presude u Haškom tribunalu general Ratko Mladić je, preko svog sina Darka, poručio za „Novosti”: Ovo je bilo samo prvo poluvreme, boriću se da se ukinu ove nametnute laži. BORIĆU se dok sam živ, da se ukinu ove nametnute laži… »

Vesti dana »