Povezane vesti

Jela sam jednom u dva dana, padala sam u nesvest: Ispovest bivše Veljkove devojke o anoreksiji!

Jela sam jednom u dva dana, padala sam u nesvest: Ispovest bivše Veljkove devojke o anoreksiji!

Svet & Skandal 27.11.2017
Voditeljka Ksenija Bujišić nedavno je otkrila kako pati od anoreksije, a sa 23 godine imala je svega 37 kilograma. Danas je uspela da “dogura” do 40 kilograma, a svoje iskustvo sa ovom bolešću rešila je da podeli sa javnošću. Ksenija nikada… »
Padala sam u nesvest i jela jednom u nekoliko dana: Mlada voditeljka otkrila detalje borbe sa anoreksijom!

Padala sam u nesvest i jela jednom u nekoliko dana: Mlada voditeljka otkrila detalje borbe sa anoreksijom!

Kurir 27.11.2017
Ksenija Bujišić je još od detinjstva prisutna na malim ekranima. Kako je ona rasla, razvijala se i njena manekenska i TV karijera, ali ono što se nije duže menjalo je kilaža. Mlada voditeljka nedavno je otkrila da pati od anoreksije. "Letos su mi… »
"Jela sam jednom u tri dana i padala u nesvest": Naša voditeljka otkrila užasne detalje borbe sa bolešću koja ju je…

"Jela sam jednom u tri dana i padala u nesvest": Naša voditeljka otkrila užasne detalje borbe sa bolešću koja ju je…

Blic 27.11.2017
Ona je još od detinjstva prisutna na malim ekranima. Kako je ona rasla, razvijala se i njena manekenska i tv karijera, ali ono što se nije duže menjalo je kilaža Ksenije Bujišić. Pre nekoliko dana Ksenija je otkrila da pati od anoreksije, a za nas… »

Vesti dana »