Povezane vesti
Vučić priželjkuje veće angažovanje SAD u regionu
Glas Amerike 01.12.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio da nas da bi bilo dobro kada bi Sjedinjene Države prihvatile predlog Atlantskog saveta "Balkan napred - nova američka strategija za region". Nakon što je Atlantski savet SAD objavio izveštaj o novoj američkoj… »
Vučić: Strategija Atlantskog saveta važan dokument
Beta 01.12.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je strategija za Balkan koju predlaže Atlantski savet SAD važan dokument i da je zadovoljan većinom onoga što je napisano. "Bilo bi dobro kada bi se to pretočilo u realnu politiku SAD i doprinelo… »
"Bilo bi dobro da SAD usvoje predlog Atlantskog saveta"
Vesti online 01.12.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da ne mora uvek protivljenje svim stavovima Srba i Srbije biti u interesu SAD i da ponekad možemo da pronađemo zajedničkog imenitelja oko kljucnih stvari, te primetio da bi to bio veliki korak za Srbiju, a ne bi… »
Vesti dana »

FOTO i VIDEO: Policija intervenisala i izgurala Novosađane sa ulaza u sud, uhapšen student PMF-a
Moj Novi Sad pre 16 minutajoš 44 povezane

Upravo na blic TV! Kakva je zaista bezbednosna situacija u zemlji: Blic TV prati uživo i najavljena okupljanja protiv blokada
Blic pre 46 minutajoš 51 povezana

Pretučeni student iz Valjeva: Njih petorica me tukla krvnički, dok nije došao inspektor i podigao me
N1 Info pre 2 satajoš 1 povezana

Marija, Lazar i Lado još 90 dana bez slobode, produžen im kućni pritvor
Luftika pre 4 satijoš 10 povezanih

Veliki posao zvezde: Sjajni golman produžio ugovor sa klubom! Oglasio se branko Lazić: Emotivnom porukom se oprostio od Zvezde!
Hot sport pre 6 minutajoš 26 povezanih