Povezane vesti

Joj, vratio se moj slatki mali! Luna presrećna što je Kija u izolaciji, pa spopala Slobu i poljubila ga tamo dole u nezgodno…

Joj, vratio se moj slatki mali! Luna presrećna što je Kija u izolaciji, pa spopala Slobu i poljubila ga tamo dole u nezgodno…

Telegraf 03.12.2017
Luna nije ni pokušavala da sakrije koliko je zadovoljna što Kija nije u spavaonici sa Slobom i njom. Nakon što su zadrugari odlučili da Kija ide u izolaciju, najsrećnija je bila Luna koja je odmah spopala Slobu, i ljubila ga bez prestanka. Već… »
Koji, bre, Đekson? Mina se preko noći promenila, zbog bivšeg fudbalera se doterala i našminkala, njen osmeh govori sve…

Koji, bre, Đekson? Mina se preko noći promenila, zbog bivšeg fudbalera se doterala i našminkala, njen osmeh govori sve…

Telegraf 03.12.2017
Mina se pretvorila u drugu osobu, i nasmejana je razgovarala sa novim učesnikom Nikolom Arsićem. Na iznenađenje svih Mina je bukvalno preko noći drastično promenila svoje ponašanje, nabacila je osmeh na lice, pa se čak i našminkala. Već napravio… »
Već napravio haos u Zadruzi: Bivši fudbaler rekao da mu se dopada Kija i da mu je i Luna simpatična, a ovako je Sloba…

Već napravio haos u Zadruzi: Bivši fudbaler rekao da mu se dopada Kija i da mu je i Luna simpatična, a ovako je Sloba…

Telegraf 03.12.2017
Nikola Arsić ne krije da mu se najviše sviđa Kija, ali ne isključuje ni mogućnost da mu se Luna dopadne. Čim je ušao u " Zadrugu" Nikola Arsić je seo pored Kije i bilo je jasno da je bacio oko na nju. PROGOVORILA VENČANA KUMA! Ovo je PRAVI razlog… »
Neočekivano: Posle tuče, razvaljivanja kapije, pretnji smrću i najgorih uvreda, pomirili se Miki i Lepi Mića! (VIDEO)

Neočekivano: Posle tuče, razvaljivanja kapije, pretnji smrću i najgorih uvreda, pomirili se Miki i Lepi Mića! (VIDEO)

Telegraf 03.12.2017
- Miki i ja smo jedini bili iskreni ovde, znam da on ne mrzi mene, niti ja mrzim njega - poručio je Lepi Mića. Iako je delovalo da se Miki i Lepi Mića nikada neće pomiriti posle teškog incidenta u kojem je Đuričić napao Miću i hteo da ga prebije… »

Vesti dana »