Povezane vesti
Štepanek o radu sa Đokovićem: Novac nije presudan
Večernje novosti 03.12.2017
Ništa se ne menja, mislim da mogu brzo da se naviknem na novu ulogu. Za mene je velika čast da radim sa tako dobrim teniserom - rekao je Radek. RADEK Štepanek uveliko radi sa Đokovićem na treninzima, a za češke medije je poručio da samo najveći ciljevi… »
"Nisam ja važan, sad se sve vrti oko Novaka"
Vesti online 03.12.2017
Pored Andrea Agasija, Novak Đoković će naredne godine uz sebe imati i Radeka Štepaneka, novopečenog trenera, koji je prošlog meseca objavio kraj karijere. Čeh je rekao da će sa našim asom da radi svakodnevno kako bi mu pomogao da dostigne maksimum. - Do… »
Vesti dana »

Vučević: Sa mnom u prostorijama SNS-a bili i sin i ministarka Mesarović, hteli su žive da nas zapale
Novi magazin pre 1 satjoš 27 povezanih

Dvojica demonstranata priznali su napad na policiju: Sklopili sporazum sa tužilaštvom zbog haosa na protestu u Beogradu
Mondo pre 1 satjoš 36 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Danas vrelo i suvo, lokalni pljuskovi i grmljavina, sutra svežije i nestabilno vreme sa kišom
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 46 povezanih

Ništa od mira? Rojters tvrdi: Zelenski odbio Trampa - neće da ustupi ceo Donbas Rusiji
Večernje novosti pre 21 minutajoš 98 povezanih

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 1 satjoš 24 povezane