Povezane vesti
Štepanek o radu sa Đokovićem: Novac nije presudan
Večernje novosti 03.12.2017
Ništa se ne menja, mislim da mogu brzo da se naviknem na novu ulogu. Za mene je velika čast da radim sa tako dobrim teniserom - rekao je Radek. RADEK Štepanek uveliko radi sa Đokovićem na treninzima, a za češke medije je poručio da samo najveći… »
"Nisam ja važan, sad se sve vrti oko Novaka"
Vesti online 03.12.2017
Pored Andrea Agasija, Novak Đoković će naredne godine uz sebe imati i Radeka Štepaneka, novopečenog trenera, koji je prošlog meseca objavio kraj karijere. Čeh je rekao da će sa našim asom da radi svakodnevno kako bi mu pomogao da dostigne… »
Vesti dana »
"Poprskao policajca suzavcem": Dačić o slučaju privođenja čoveka (74) na protestu u Novom Sadu: Lekari nisu utvrdili povrede, sada ispada da ga je neko u policiji pretukao
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
„Hoćemo da pokažemo napredak kao tim i u februaru“: Pešić i u „nebitnim“ mečevima želi kompletnu reprezentaciju
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Dačić o protestima: Policija uzdržana, ali neće se tolerisati drastično narušavanje javnog reda
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Oteo miroslava miškovića, uzeo milion od otkupa: Glavni grobar klana Miloš Simović je sahranjivao žrtve, a počeo je kao sitni lopov iz zemuna
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Budžet za zdravstvo u 2025. godini dostigao 5,5 milijardi evra: Ministar Mali otkrio detalje planova
Blic pre 37 minutajoš 1 povezana