Povezane vesti

‘Zemljotres’ na ‘ostrvu’: Klatenburg priznao- Plan mi je bio da Totenhem izgubi titulu!

‘Zemljotres’ na ‘ostrvu’: Klatenburg priznao- Plan mi je bio da Totenhem izgubi titulu!

Hot sport 04.12.2017
Nekadašnji engleski arbitar šokirao je tamošnju javnost izjavom da je u prošlosezonsku utskmicu između Totenhema i Čelsija ušao sa namerom da ekipa Maurisija Poketina ostane bez titule. Naime Mark Klatemburg je za En-Bi-Si (NBC) rekao da je u… »
Šok: Sudija Klatenburg prizanao da je pomogao Lesteru da osvoji titulu!

Šok: Sudija Klatenburg prizanao da je pomogao Lesteru da osvoji titulu!

Sportski žurnal 04.12.2017
Nekadašnji engleski sudija Mark Klatenburg rekao je da je delimično pomogao fudbalerima Lestera da pretprošle sezone osvoje Premijer ligu, tako što je na svojim načinom sudjenja uticao na utakmicu između Totenhema i Čelzija, u kojoj su "pevci"… »
Klatenburg: Provalio sam ih i svesno kršio pravila

Klatenburg: Provalio sam ih i svesno kršio pravila

Mondo 04.12.2017
Sećate li se utakmice Čelsi - Totenhem? Završeno je 2:2 i Lester je postao šampion. Sada već bivši sudija otkrio je sa bezbedne distance da nije želeo da pokaže crvene kartone gostima da ga ne bi optužili da im je oteo titulu. Mark Klatenburg bio… »
Klatenburg priznao: Pogurao sam Lester ka tituli

Klatenburg priznao: Pogurao sam Lester ka tituli

Vesti online 04.12.2017
Nekadašnji engleski fudbalski sudija Mark Klatenburg priznao je danas da je u sezoni 2015/2016 direktno pomogao Lesteru da osvoji Premijer ligu tako što je na utakmici glavnog konkurenta Totenhema protiv Čelsija sabotirao klub iz severnog Londona. -… »
Premijer liga se trese: Sudija Klatenburg otvorio dušu: Evo kako sam "pogurao" Lester ka tituli /video/

Premijer liga se trese: Sudija Klatenburg otvorio dušu: Evo kako sam "pogurao" Lester ka tituli /video/

Sportal blic 04.12.2017
Nekadašnji fudbalski sudija Premijer lige Mark Klatenburg priznao je da je u sezoni 2015/2016 direktno pomogao Lesteru da osvoji trofej tako što je na utakmici glavnog konkurenta Totenhema protiv Čelsija "sabotirao" klub iz severnog Londona. Sabotirao… »

Vesti dana »