Povezane vesti
Ne žele joj dobro! Kaća Grujić progovorila o zlobnim koleginicama, pa priznala: Neću ići na koncerte Seke i Dare! (foto)
Press 06.12.2017
U razgovoru za Pink.rs govorila je o svojoj karijeri, malobrojnim prijateljima sa estrade, ali i o zavidnim koleginicama koje joj žele zlo. Popularna pevačica Kaću Grujić pojavila se na snimanju novogodišnjeg izdanja emisijeLee Kiš gde je, zajedno sa… »
Pljuju me, pa đuskaju uz moje pesme!
Mondo 06.12.2017
Folkerka otkrila da ne dobija pozitivne komentare u vezi sa svojim radom... Pevačica Katarina Grujić je česta tema domaćih tabloida, a sada je progovorila o svojoj karijeri, malobrojnim prijateljima sa estrade, ali i o zavidnim koleginicama koje joj žele… »
Vesti dana »

Protesti u Nišu i Sremskoj Mitrovici: Demonstranti se okupili ispred sc "Pinki" i hale "Čair"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

"Samo da nas ne razdvoje": Surova sudbina troje dece iz Prijepolja: Ostali bez majke i oca, brat se sada bori samo za jedno (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Aplikacija za bezbedan dejting koja to nije: ‘Delili su moju adresu i ponižavali me’
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Učenici iz Srbije osvojili pet medalja na olimpijadi iz astronomije i astrofizike u Mumbaju
Danas pre 5 satijoš 1 povezana