Dačić: Srbija iskreno posvećena regionalnoj stabilnosti

Dačić: Srbija iskreno posvećena regionalnoj stabilnosti

Dnevnik četvrtak, 7. decembar 2017.
BEČ: Potpredsednik srpske vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić poručio je danas u Beču da je Srbija iskreno privrežena nastavaku svog evropskog puta, dobrosusedskim odnosima i unapređenju regionalne stabilnosti, kao i daljem jačanju naših privreda.
" U potpunosti smo posvećeni dijalogu sa Prištinom, pod vođstvom EU, i implementaciji svih sporazuma koji su do sada postignuti, naročito o dugo očekivanom uspostavljanju Zajednice srpskih opština", rekao je Dačić u svom... »

Dačić: Za otvoren razgovor sa novom administracijom SAD

RTV četvrtak, 7. decembar 2017.
RTV: Dačić: Za otvoren razgovor sa novom administracijom SAD
BEČ - Prvi potpredsednik vlade i šef srpske diplomatije Ivica Dačić razgovarao je danas u Beču sa šefom američke diplomatije Reksom Tilersonom uoči početka 24. Saveta ministara OEBS.
On je, nakon što je došao u Palatu Hofburg, u VIP salonu, gde su se, po dolasku okupili šefovi diplomatija zemalja članice OEBS, na kratko razgovarao sa Tilersonom. Dačić: Za otvoren razgovor sa novom administracijom SAD Dačić je... »

Dačić razgovarao sa Lavrovom, Klimkinom i Dankanom

Beta četvrtak, 7. decembar 2017.
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić danas je tokom Ministarskog saveta OEBS u Beču kratko razgovarao sa ministrom spoljnih poslova Rusije Sergejem Lavrovom, šefom ukrajinske diplomatije Pavlom Klimkinom i ministrom za Evropu i Ameriku u britanskom Forin ofisu Alanom Dankanom,... »

Dačić sa Lavrovom, Tilersonom i Klimkinom uoči sastanka OEBS-a

RTS četvrtak, 7. decembar 2017.
RTS: Dačić sa Lavrovom, Tilersonom i Klimkinom uoči sastanka OEBS-a
Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić nakratko je danas razgovarao sa šefom ruske diplomatije Sergejem Lavrovom u Beču, gde učestvuju na 24. savetu ministara OEBS-a. Dačić je razgovarao i sa šefom američke diplomatije Reksom Tilersonom, šefom ukrajinske diplomatije Pavlom Klimkinom, ministrom za Evropu Velike Britanije Alenom Dankanom, a upoznao se sa novim švajcarskim kolegom.
Dačić je, ulazeći u salu, pred početak sednice, koju je otvorio predsedavajući OEBS-a ministar spoljnih poslova Austrije Sebastijan Kurc, iskoristio priliku da par minuta razgovara sa ruskim kolegom, javlja Tanjugov izveštač. Sa... »

Dačić u Beču na Savetu ministara OEBS, među njima i šefovi diplomatije Rusije i SAD

Blic četvrtak, 7. decembar 2017.
Srbija je iskreno privrežena nastavaku svog evropskog puta, dobrosusedskim odnosima i unapređenju regionalne stabilnosti, kao i daljem jačanju naših privreda, poručio je danas u Beču potpredsednik srpske vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.
- Posvećeni smo dijalogu sa Prištinom pod vođstvom EU, i implementaciji svih sporazuma koji su do sada postignuti, naročito o dugo očekivanom uspostavljanju Zajednice srpskih opština - rekao je Dačić u svom obraćanju na 24.... »

Dačić iskoristio priliku, nekoliko minuta s Lavrovom

Vesti online četvrtak, 7. decembar 2017.
Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić na kratko je razgovarao sa šefom ruske diplomatije Sergejom Lavrovim u Beču.
Oni učestvuju na 24. Savetu ministara OEBS. Dačić je, ulazeći u planarnu salu, pred početak sednice, koju je otvorio predsedavajući OEBS-u, ministar spoljnih poslova Austrije Sebastijan Kurc, iskoristio priliku da nekoliko minuta... »

Dačić iskoristio priliku, nekoliko minuta s Lavrovom VIDEO

B92 četvrtak, 7. decembar 2017.
B92: Dačić iskoristio priliku, nekoliko minuta s Lavrovom VIDEO
Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić na kratko je razgovarao sa šefom ruske diplomatije Sergejom Lavrovim u Beču.
Oni učestvuju na 24. Savetu ministara OEBS. Dačić je, ulazeći u planarnu salu, pred početak sednice, koju je otvorio predsedavajući OEBS-u, ministar spoljnih poslova Austrije Sebastijan Kurc, iskoristio priliku da nekoliko minuta... »

Dačić na ministarskom savetu OEBS

Danas četvrtak, 7. decembar 2017.
Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić učestvovaće, na poziv ministra spoljnih poslova Austrije i predsedavajućeg OEBS Sebastijana Kurca, u na Ministarskom savetu OEBS, koji se održava 7. i 8. decembra u Beču. Glavne teme ovogodišnjeg, 24. ministarskog saveta OEBS,... »

Dačić na samitu zemalja članica OEBS u Beču

B92 četvrtak, 7. decembar 2017.
B92: Dačić na samitu zemalja članica OEBS u Beču
Beograd, Beč -- Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić učestvovaće na 24. ministarskom savetu OEBS, koji danas počinje u Beču.
Glavne teme biće neširenje konflikata, jačanje poverenja između država učesnica i borba protiv radikalizacije. Dačić će, kako je najavljeno, na marginama dvodnevnog skupa imati niz bilateralnih sastanaka sa ministrima država... »
©2018 Netmark d.o.o.