Ubio sina, pa telo mesecima krio u kući!

Ubio sina, pa telo mesecima krio u kući!

Alo četvrtak, 7. decembar 2017.
Alo: Ubio sina, pa telo mesecima krio u kući!
Radovan Đujić (72) se sumnjiči da je izudarao sina sekirom po glavi, a potom njegovo telo sakrio u jednoj od soba u kući
Radovan Đujić (72) iz Brezičana kod Prijedora uhapšen je zbog sumnje da je tupim predmetom ubio sina Duška Đujića (44), čije je telo najmanje dva meseca ležalo u njihovoj porodičnoj kući. Telo, koje je bilo u poodmakloj fazi... »

Slučaj koji je šokirao prijedor: Ubio sina, pa u dvorištu pekao rakiju! Na pitanje gde je govorio je: "Nije to moja briga"

Blic četvrtak, 7. decembar 2017.
Radovan Đujić (72) uhapšen je zbog sumnje da je u proteklom periodu udarcima sekirom ubio sina Duška (44) u njihovoj porodičnoj kući u Brezičanima kod Prijedora. Ono što je šokiralo inspektore, ali i meštane ovog sela je da je Radovan još pre dva meseca najverovatnije ubio Duška i celo vreme živeo sa telom u kući.
Dok je Duškovo telo trunulo na hodniku na spratu, Radovan je tu živeo normalno sa još jednim sinom, kao da se ništa nije desilo. Ovaj slučaj policija je otkrila sasvim slučajno, jer im je prijavljeno da Duška niko danima ne viđa.... »

Zločin zbog kog je ceo prijedor zanemeo: Ubio sina sekirom, pa 2 meseca krio telo u kući!

Kurir četvrtak, 7. decembar 2017.
Telo, koje je bilo u poodmakloj fazi raspadanja, u ponedeljak je oko 14 časova pronašla policija, nakon što su došli do operativnih saznanja da je Duško nestao, odnosno da ga meštani Brezičana danima nisu videli u selu. Tragom te informacije, kako pišu Novosti, policija je došla na imanje Đujića i... »

Ubio sina, telo krio u kući

Večernje novosti četvrtak, 7. decembar 2017.
U Prijedoru juče uhapšen sedamdesetdvogodišnji Radovan Đujić iz Brezičana. Duško se, sa povredama na glavi, dva meseca raspadao u jednoj od soba. Pretpostavlja se da je izudaran po glavi ušicama od sekire
RADOVAN Đujić (72) iz Brezičana kod Prijedora uhapšen je zbog sumnje da je tupim predmetom ubio sina Duška Đujića (44), čije je telo najmanje dva meseca ležalo u njihovoj porodičnoj kući. Telo, koje je bilo u poodmakloj fazi... »

Stravičan zločin u selu kod Prijedora: Ubio sina pa telo dva meseca krio u hodniku

Blic četvrtak, 7. decembar 2017.
Radovan Đujić (72) uhapšen je zbog sumnje da je u proteklom periodu udarcima sekirom ubio sina Duška (44) u njihovoj porodičnoj kući u Brezičanima kod Prijedora.
Ono što je šokiralo inspektore, ali i meštane ovog sela je da je Radovan još pre dva meseca najverovatnije ubio Duška i celo vreme živeo sa telom u kući. Dok je Duškovo telo trunulo u hodniku na spratu, Radovan je tu živeo... »

Monstrum ubio sina sekirom i sakrio ga u kući u kojoj živi: Telo trunulo dva meseca u hodniku

Telegraf četvrtak, 7. decembar 2017.
Ponašao se kao da se ništa nije desilo, pa zvao komšije da peku rakiju kod njega u dvorištu
Radovan Đujić (72) uhapšen je zbog sumnje da je udarcima sekirom ubio sina Duška (44) u njihovoj porodičnoj kući u Brezičanima kod Prijedora. Monstrumu iz Kaluđerice potvrđena kazna za iživljavanje nad suprugom Ono što je... »
©2018 Netmark d.o.o.