Sad RFZO apeluje na građane da preuzmu zdravstvene kartice

Sad RFZO apeluje na građane da preuzmu zdravstvene kartice

Dnevnik četvrtak, 7. decembar 2017.
NOVI SAD: Republički fond za zdravstveno osiguranje (RFZO) pozvao je danas osiguranike koji nisu preuzeli kartice zdravstvenog osiguranja (KZO) da se obrate svojoj filijali/ispostavi RFZO kako bi ih preuzeli.
RFZO precizira u saopštenju da se apel odnosi na osiguiranike koji su do kraja oktobra 2017. godine podneli zahtev za izradu kartice zdravstvenog osiguranja. Tako ispada da su, posle svih onih silnih gužvi i nervoze pred... »

RFZO: Građani da preuzmu nove zdravstvene kartice

Večernje novosti četvrtak, 7. decembar 2017.
Republički fond za zdravstveno osiguranje (RFZO) pozvao je danas sve građane koji su do kraja oktobra podneli zahtev za izradu nove zdravstvene kartice, uvedene umesto ranijih knjižica, da se odu u svoju filijalu i preuzmu ih
Republički fond za zdravstveno osiguranje (RFZO) pozvao je danas sve građane koji su do kraja oktobra podneli zahtev za izradu nove zdravstvene kartice, uvedene umesto ranijih knjižica, da se odu u svoju filijalu i preuzmu ih.... »

RFZO: Ko je zahtev podneo do kraja oktobra može da preuzme zdravstvenu knjižicu

Radio 021 četvrtak, 7. decembar 2017.
Republički fond za zdravstveno osiguranje (RFZO) pozvao je danas sve gradjane koji su do kraja oktobra podneli zahtev za izradu nove zdravstvene kartice, uvedene umesto ranijih knjižica, da ih preuzmu.
RFZO je pozvao da im se jave oni koji su zahteve za kartice podneli preko Portala elektronske uprave pre nekoliko meseci, a nisu dobili povratnu informaciju o statusu izrade svoje nove zdravstvene kartice. "RFZO poziva... »

RFZO pozvao građane da preuzmu zdravstvene kartice

Danas četvrtak, 7. decembar 2017.
Republički fond za zdravstveno osiguranje (RFZO) pozvao je sve građane koji su do kraja oktobra podneli zahtev za izradu nove zdravstvene kartice, da odu u svoju filijalu i preuzmu ih. RFZO je pozvao da se jave i osiguranici koji su zahteve za kartice podneli preko Portala elektronske uprave pre... »

Apel rfzo: Preuzmite svoje zdravstvene knjižice

Blic četvrtak, 7. decembar 2017.
Republički fond za zdravstveno osiguranje (RFZO) pozvao je danas osiguranike koji nisu preuzeli kartice zdravstvenog osiguranja da se obrate svojoj filijali/ispostavi RFZO kako bi ih preuzeli.
RFZO precizira u saopštenju da se apel odnosi na osiguiranike koji su do kraja oktobra 2017. godine podneli zahtev za izradu kartice zdravstvenog osiguranja. Takođe, u skladu sa pojedinim prijavama osiguranika da su zahtev... »

RFZO poziva građane da preuzmu zdravstvene kartice

N1 Info četvrtak, 7. decembar 2017.
Republički fond za zdravstveno osiguranje (RFZO) pozvao je sve građane koji su do kraja oktobra podneli zahtev za izradu nove zdravstvene kartice, uvedene umesto ranijih knjižica, da se odu u svoju filijalu i preuzmu ih.
RFZO je pozvao da se jave i osiguranici koji su zahteve za kartice podneli preko Portala elektronske uprave pre nekoliko meseci, a nisu dobili povratnu informaciju o statusu izrade svoje nove zdravstvene kartice. "RFZO apeluje na... »

RFZO poziva građane da preuzmu zdravstvene kartice

RTV četvrtak, 7. decembar 2017.
RTV: RFZO poziva građane da preuzmu zdravstvene kartice
BEOGRAD - Republički fond za zdravstveno osiguranje (RFZO) pozvao je danas osiguranike koji nisu preuzeli kartice zdravstvenog osiguranja (KZO) da se obrate svojoj filijali/ispostavi RFZO kako bi ih preuzeli.
RFZO precizira u saopštenju da se apel odnosi na osiguiranike koji su do kraja oktobra 2017. godine podneli zahtev za izradu kartice zdravstvenog osiguranja. Takođe, u skladu sa pojedinim prijavama osiguranika da su zahtev... »

Ako još niste podigli novu knjižicu...

Mondo četvrtak, 7. decembar 2017.
Republički fond za zdravstveno osiguranje ima važnu poruku za sve građane koji još nisu podigli nove zdravstvene knjižice.
Foto: MONDO - Petar Stojanović Republički fond za zdravstveno osiguranje (RFZO) pozvao je danas sve građane koji su do kraja oktobra podneli zahtev za izradu nove zdravstvene kartice, uvedene umesto ranijih knjižica, da odu u... »

RFZO hitno pozvao građane da im se jave: Ako se nalazite na ovoj listi, što pre idite do najbliže filijale!

Kurir četvrtak, 7. decembar 2017.
BEOGRAD - Republički fond za zdravstveno osiguranje (RFZO) poziva oko 60.000 građana da se jave i preuzmu svoje zdravstvene kartice. Kako za beogradske medije navode u toj instituciji, oni se još nisu javili i preuzeli svoje elektronske zdravstvene knjižice, iako su zahteve za njihovu izradu... »
©2018 Netmark d.o.o.