Povezane vesti
Feldin posle partije karijere: Dobro sam dremnuo pre utakmice
Mozzart sport 08.12.2017
"Svi smo počeli da ubacujemo velike šuteve. Znali smo kakvu odbranu igraju, a mi smo imali spreman napad za to. Nemaju oni agresivnu odbranu i zato smo znali da treba da ih napadnemo jako", objasnio je Zvezdin košarkaš posle trijumfa nad Efesom… »
Evroliga: Crvena zvezda demolirala Efes ‘stotkom’ (foto)
Hot sport 08.12.2017
U 11. kolu Evrolige Crvena zvezda je u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ demolirala Anadolu Efes 100:81 (29:23, 21:21, 24:18, 26:19). Posle Reala, pao je i Efes. Košarkaši Crvene zvezde vezali su drugu pobedu u Evroligi, tako što su demolirali turski… »
'Delije' u transu - "Čarolije iz Alimpijevićeve kuhinje!" (TVITOVI)
Sportske.net 08.12.2017
Ako su na poluvremenu bili oduševljeni, onda slobodno možemo da konstatujemo da su navijači Crvene zvezde mt:s u transu nakon trijumfa nad Anadolu Efesom. Pozitivna atmosfera koja je stvorena među navijačima Crvene zvezde nakon velikog uspeha koji su… »
Tviter gori: Feldin je najzad oduševio Delije, pojedinci žele ‘banku’ (foto)
Hot sport 08.12.2017
Crvena zvezda na poluvremenu 11. kola Evrolige vodi protiv Anadolu Efesa 50:44, a meč je jedno vreme bio prekinut zbog kvara na semaforu. Crvena zvezda je fenomenalno otvorila meč, pogotovo u šutu za tri poena, Džejms Feldin je rešetao obruč Anadolu… »
"Šuterska klinika crvene furije" (TVITOVI)
Sportske.net 08.12.2017
Oduševljenje među navijačima Crvene zvezde mt:s posle dvadeset minuta igre u "Pioniru". Pohvale igračima, zamerke na račun sudija. Košarkaši Crvene zvezde mt:s odigrali su odlično poluvreme u duelu 11. kola Evrolige sa Anadolu Efesom. Dve… »
Vesti dana »

Firma „T&M Group Solutions“ koja je danas obezbeđivala beogradsku skupštinu u vlasništvu bivšeg rukometaša Daneta Šijana
Danas pre 1 satjoš 90 povezanih

Sahranjen Saša Popović: Ispraćen na večni počinak uz pesmu "Svirci moji" FOTO/VIDEO
B92 pre 1 satjoš 28 povezanih

Ekspertska grupa: "Nije objavljena kompletna dokumentacija", Brnabić: "Ovaj izveštaj je primer neodgovornosti"
NIN pre 1 satjoš 24 povezane

Zukorlić o Dodikovim potezima: BiH je suverena država, ugrožavanje ustavnog poretka vodi u političku krizu
Sandžak press pre 2 satajoš 22 povezane