Povezane vesti
Pustite me da ga dokrajčim: Zastrašujući detalji surovog ubistva tinejdžera u Pančevu! Osumnjičeni bio drogiran?!
Kurir 10.12.2017
N. S. (17), koji je uhapšen zbog sumnje da je ubio Ivana Adamova (16) u Pančevu, nakon što je izbo Adamova je urlao: „Pustite me da ga dokrajčim.“ Kako saznaje Kurir, osumnjičeni za ovaj zločin navodno ima problema s narkoticima. Ivan Adamov… »
Tukli se da vide ko je jači, a ubiše mi sina: Tragična ispovest majke ubijenog Pančevca (17)! Svako jutro vukao je robu na…
Kurir 10.12.2017
Neutešna majka Ivana Adamova (16), ubijenog tinejdžera iz Pančeva, kaže da se sat vremena pre tragedije čula sa svojim sinom i da ništa nije ukazalo da će se desiti velika tragedija. N. S. (17) iz Pančeva uhapšen je zbog sumnje da je u zakazanoj… »
"Ubiše mi sina da vide ko je jači": Potresna ispovest majke tinejdžera stradalog u tuči u Pančevu
Blic 09.12.2017
"Naš Ivan je bio divno dete. Dete za poželeti. Vaspitan, kulturan i vredan. Međutim, voleo je da odmerava snagu. To ga je koštalo života." Drhtavim glasom i sa suzama u očima za "Blic" započinje priču o svom ubijenom sinu Ivanu Adamovu (16)… »
Vesti dana »
"Sretnimo se na Sretenje": Studenti najavili novu blokadu za 15. februar u Kragujevcu
Radio 021 pre 17 minutajoš 13 povezanih
FOTO, VIDEO: Novi Sad zastao na 15 minuta, manji incident kod Lutrije
Radio 021 pre 47 minutajoš 36 povezanih
Nove tenzije zbog litijuma i bora: Meštani i poljoprivrednici Opštine Bogatić sprečili održavanje javne rasprave
Insajder pre 41 minutajoš 27 povezanih
UN: SAD da ponovo razmotre odluku o sankcijama protiv MKS
Novi magazin pre 16 minutajoš 26 povezanih