Povezane vesti

Cecin sin na Kopaoniku slavio rođendan, a onda se seksi Anastasija popela na sto i zapevala, i počeo je rusvaj! (VIDEO)

Cecin sin na Kopaoniku slavio rođendan, a onda se seksi Anastasija popela na sto i zapevala, i počeo je rusvaj! (VIDEO)

Telegraf 10.12.2017
Veljko Ražnatović je proslavio 21. rođendan a najveselija je bila njegova sestra Anastasija. Mladi Veljko Ražnatović je na Kopaoniku proslavio 21. rođendan a luda žurka je trajala do ranog jutra. Slobo, ti nemaš srama, nemaš obraza! Posle opšteg… »
Slobo, ti nemaš srama, nemaš obraza! Posle opšteg haosa zbog seksa i operacije, Radanović pokušao da razgovara sa Kijom…

Slobo, ti nemaš srama, nemaš obraza! Posle opšteg haosa zbog seksa i operacije, Radanović pokušao da razgovara sa Kijom…

Telegraf 10.12.2017
- Nećeš ti ispasti kriv... nećeš ti ništa ispasti, ti si vrh, ti si heroj nacije - ironično je Kija rekla Slobi. Posle totalnog haosa koji je u "Zadruzi" nastao nakon neprijatnih novinarskih pitanja o njihovom seksualnom životu i Kijinoj teškoj… »
To je bilo patetično! Posle pitanja o operaciji i razvodu Kija se slomila i uplakana izjurila napolje, a svi komentarišu ono…

To je bilo patetično! Posle pitanja o operaciji i razvodu Kija se slomila i uplakana izjurila napolje, a svi komentarišu ono…

Telegraf 10.12.2017
- Ja neću da odgovaram na bilo kakva pitanja, Slobodan će da odgovori - poručila je Kija i izletela u dvorište gde je plakala bez prestanka. U "Zadruzi" je sinoć došlo do prave eksplozije emocija nakon pitanja o Kijinoj operaciji, na koje Slobina… »
Otkrivena najveća tajna: Sloba i Kija priznali kada su zaista poslednji put imali seks, ona izgubila živce! (video)

Otkrivena najveća tajna: Sloba i Kija priznali kada su zaista poslednji put imali seks, ona izgubila živce! (video)

Telegraf 10.12.2017
- Evo, Sloba će kao džentlmen reći sve... Meni je neprijatno da govorim o svom seksualnom životu - rekla je iznervirana Kija. Ukućani su sinoć morali da odgovaraju na neprijatna pitanja novinara, a Kiji nimalo nije bilo prijatno kada su je pitali o… »
Zadruga bukti! Sloba i Kija imali seks! Procurili svi detalji! (video)

Zadruga bukti! Sloba i Kija imali seks! Procurili svi detalji! (video)

Srbija danas 10.12.2017
Vrela noć... Prštalo je na sve strane u tokom pitanja novinara, a pakao je pravi nastao kada je Kristini Kiji Kockar bilo upućeno vrlo direktno pitanje. Kija se poprilično raspričala u Rajskom vrtu i tamo otkrila nešto što se kosi sa pričom Slobe… »
Kija surovo iskomentarisala Lunin i Slobin odnos, ponavljala da ona loše utiče na njega, Radanović skočio pa svima zapušio…

Kija surovo iskomentarisala Lunin i Slobin odnos, ponavljala da ona loše utiče na njega, Radanović skočio pa svima zapušio…

Telegraf 10.12.2017
- Bog će da odredi šta će da bude, neću ja njima da pravim spletke, ne zanima me to - rekla je Kija između ostalog. Kristina Kija Kockar nedavno je u razgovoru sa Drvetom mudrosti prokomentarisala to što je Sloba povredio ruku u naletu besa i… »

Vesti dana »