Povezane vesti
Cecin sin na Kopaoniku slavio rođendan, a onda se seksi Anastasija popela na sto i zapevala, i počeo je rusvaj! (VIDEO)
Telegraf 10.12.2017
Veljko Ražnatović je proslavio 21. rođendan a najveselija je bila njegova sestra Anastasija. Mladi Veljko Ražnatović je na Kopaoniku proslavio 21. rođendan a luda žurka je trajala do ranog jutra. Slobo, ti nemaš srama, nemaš obraza! Posle opšteg… »
Slobo, ti nemaš srama, nemaš obraza! Posle opšteg haosa zbog seksa i operacije, Radanović pokušao da razgovara sa Kijom…
Telegraf 10.12.2017
- Nećeš ti ispasti kriv... nećeš ti ništa ispasti, ti si vrh, ti si heroj nacije - ironično je Kija rekla Slobi. Posle totalnog haosa koji je u "Zadruzi" nastao nakon neprijatnih novinarskih pitanja o njihovom seksualnom životu i Kijinoj teškoj… »
To je bilo patetično! Posle pitanja o operaciji i razvodu Kija se slomila i uplakana izjurila napolje, a svi komentarišu ono…
Telegraf 10.12.2017
- Ja neću da odgovaram na bilo kakva pitanja, Slobodan će da odgovori - poručila je Kija i izletela u dvorište gde je plakala bez prestanka. U "Zadruzi" je sinoć došlo do prave eksplozije emocija nakon pitanja o Kijinoj operaciji, na koje Slobina… »
Otkrivena najveća tajna: Sloba i Kija priznali kada su zaista poslednji put imali seks, ona izgubila živce! (video)
Telegraf 10.12.2017
- Evo, Sloba će kao džentlmen reći sve... Meni je neprijatno da govorim o svom seksualnom životu - rekla je iznervirana Kija. Ukućani su sinoć morali da odgovaraju na neprijatna pitanja novinara, a Kiji nimalo nije bilo prijatno kada su je pitali o… »
Zadruga bukti! Sloba i Kija imali seks! Procurili svi detalji! (video)
Srbija danas 10.12.2017
Vrela noć... Prštalo je na sve strane u tokom pitanja novinara, a pakao je pravi nastao kada je Kristini Kiji Kockar bilo upućeno vrlo direktno pitanje. Kija se poprilično raspričala u Rajskom vrtu i tamo otkrila nešto što se kosi sa pričom Slobe… »
Kija surovo iskomentarisala Lunin i Slobin odnos, ponavljala da ona loše utiče na njega, Radanović skočio pa svima zapušio…
Telegraf 10.12.2017
- Bog će da odredi šta će da bude, neću ja njima da pravim spletke, ne zanima me to - rekla je Kija između ostalog. Kristina Kija Kockar nedavno je u razgovoru sa Drvetom mudrosti prokomentarisala to što je Sloba povredio ruku u naletu besa i… »
Vesti dana »
Arhiv javnih skupova: Protest na Slaviji najveći ikad održan u Srbiji, koliko ljudi je bilo na skupu u Nišu?
Danas pre 5 satijoš 23 povezane
„Za sve je kriv Zakon gravitacije…“: Tekst o nadstrešnici koji Inženjerska komora nije objavila
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
"Obezbedite zalihe hrane i lekova": I "Batut" se oglasio novim upozorenjem! Širi se lista gradova gde će vreme biti opasno po zdravlje
Blic pre 50 minutajoš 33 povezane
Usvojeni propisi za sprovođenje državnog programa stambenih kredita za mlade
Biznis.rs pre 1 satjoš 24 povezane