Povezane vesti

Filip poslednji dinar dao na poziv i čuo devojku, ona ga spustila kao niko i otkačila! A onda ga je i Zorana pokopala…

Filip poslednji dinar dao na poziv i čuo devojku, ona ga spustila kao niko i otkačila! A onda ga je i Zorana pokopala…

Telegraf 21.12.2017
- Ja sam te skroz zaboravila napolju, bila sam godinu i po dana slepa...ne znam kako te nije sramota da me zoveš - rekla je Marija Ana. Filip Đukić imao je večeras iznenađenje u vidu poziva, a razgovao je sa devojkom Marijom Anom, za koju je ranije… »
Dok ga je kum branio u studiju, Sloba se zaigrao pa stavio ruku Luni tamo dole, i to pred milionima gledalaca! (foto)

Dok ga je kum branio u studiju, Sloba se zaigrao pa stavio ruku Luni tamo dole, i to pred milionima gledalaca! (foto)

Telegraf 21.12.2017
Sloba i Luna su se malo više opustili, a nisu ni slutili da "nisu sami"... Kum Slobodana Radanovića večeras je gost u "Zadruzi", tačnije u studiju televizije Pink, gde je došao da podrži svog velikog drugara Slobu i njegovu vezu sa Lunom Đogani. Muž i… »
Muž i žena nikako! Sloba, Luna i Kija pevali zajedno, pogled Đoganijeve govori sve! (VIDEO)

Muž i žena nikako! Sloba, Luna i Kija pevali zajedno, pogled Đoganijeve govori sve! (VIDEO)

Telegraf 21.12.2017
Sloba, Kija i Luna su pali u sevdah dok su pevali hit "Brat i sestra" Na sinoćnoj žurki Kija, Sloba i Luna su čak i zajedno pevali, a najviše ih je pogodila Cecina pesma "Brat i sestra". On ju je ignorisao, ali je Ljupka Stević prišla Slobi, a njegova… »

Vesti dana »