Povezane vesti

NBA: Bogdan srušio kralja, Beli pobedio Jokića

NBA: Bogdan srušio kralja, Beli pobedio Jokića

Dnevnik 28.12.2017
Odigrano je deset utakmica košarkaške NBA lige u kojoj su nastupala tri srpska igrača. Sakramento kingsi odigrali su meč sa Klivlend kavalirsima u kojoj su svi očekivali veliki poraz domaćina, ali ipak se desilo čudo Sakramento (12-22) - Klivlend… »
Gromozvučni Top 10

Gromozvučni Top 10

Sportske.net 28.12.2017
Na prve dve pozicije su zakucananja košarkaša Oklahome Tander. Bilo je veoma bogato i sadržajno u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu u noći između srede i četvrtka. Bogdan Bogdanović je odigrao jednu od najboljih utakmica od kako je stigao u… »
Bogdan Bogdanović: Da li sam ušao sa poštovanjem u duel sa Lebronom? Ne, sad je bilo drugačije!

Bogdan Bogdanović: Da li sam ušao sa poštovanjem u duel sa Lebronom? Ne, sad je bilo drugačije!

Hot sport 28.12.2017
Sakramento je iznenadio Klivlend, a jedan od junaka pobede ‘kraljeva’ bio je Bogdan Bogdanović. Srpski as je ubacio 16 poena, a za dobru partiju zahvalio se prvo saigračima. – Najpre, moram da kažem da je ovo bila naša velika pobeda. I to timska… »
Bogdanović posle dva rekorda karijere: Kao što sam gledao na Jutjubu (video)

Bogdanović posle dva rekorda karijere: Kao što sam gledao na Jutjubu (video)

Mozzart sport 28.12.2017
Srpski košarkaš odigrao odličan meč protiv Klivlenda. Sakramento je došao do velike pobede nad Klivlendom od 109:95, a pored sjajnog Vinsa Kartera, Bogdan Bogdanović je pokazao fantastičnu partiju: 16 poena, tri skoka, osam asistencija i četiri… »
NBA: Fenomenalni Bogdan srušio Lebrona, Jokić sjajan, ali je Bjelica pobedio (video)

NBA: Fenomenalni Bogdan srušio Lebrona, Jokić sjajan, ali je Bjelica pobedio (video)

Hot sport 28.12.2017
Tri srpska košarkaša izlazila su u noći između srede i četvrtka na parket, a briljirao je Bogdan Bogdanović. Sakramento je dočekao Klivlend i naneo mu je drugi vezani poraz 109:95. Prelomna je bila poslednja deonica kada su Kingsi uspeli da spuste… »
Srpski NBA derbi: Jokić je još jednom briljirao, ali teren nije napustio srećan /video/

Srpski NBA derbi: Jokić je još jednom briljirao, ali teren nije napustio srećan /video/

Sportal blic 28.12.2017
Dan posle košarkaškog okršaja Miloš Teodosić - Bogdan Bogdanović, na red je došao još jedan srpski NBA derbi. U vrlo neizvesnoj utakmici u Minesoti, u kojoj su se jedan naspram drugog našli Nemanja Bjelica i Nikola Jokić, Denver je uspeo da… »
Srpski derbi Teodosiću

Srpski derbi Teodosiću

Danas 27.12.2017
Noć između utorka i srede bila je rezervisana za srpski NBA okršaj u kome su se sastali LA Klipersi i Sakramento Kingsi. Tim Miloša Teodosića bio je bolji od ekipe Bogdana Bogdanovića, a obojica srpskih košarkaša imala su solidan učinak. Plej… »

Vesti dana »