Povezane vesti

Izetbegović: BiH mora da profunkcioniše bez stranaca

Izetbegović: BiH mora da profunkcioniše bez stranaca

N1 Info 31.12.2017
Član Predsedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović izjavio je da Dejton 2 nije realna opcija, jer bi ta konferencija morala ozbiljno da se pripremi, a u suprotnom bi stvari mogle da krenu unazad. Prema njegovim rečima, Bosna i Hercegovina pre… »
Izetbegović: „Dejton 2“ nije realna opcija

Izetbegović: „Dejton 2“ nije realna opcija

Sputnik 31.12.2017
Bošnjački član Predsedništva BiH, Bakir Izetbegović u susret novoj godini kaže da ta država pre ili kasnije mora da profunkcioniše bez stranaca, a izmenu Dejtonskog mirovnog sporazuma ne smatra realnom opcijom. „Ne možemo mi doveka imati OHR i… »
Izetbegović: BiH ne može dovijeka imati OHR

Izetbegović: BiH ne može dovijeka imati OHR

Slobodna Evropa 31.12.2017
Bosna i Hercegovina, prije ili kasnije, mora profunkcionirati bez stranaca, smatra Izetbegović, te navodi da sve medijacije mogu biti privremene mjere, koje će omogućiti da BiH konačno profunkcionira sama. “Ne možemo mi dovijeka imati OHR i ovakvo… »
Izetbegović: "Dejton 2" nije realna opcija

Izetbegović: "Dejton 2" nije realna opcija

RTS 31.12.2017
Bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović kaže da ta država pre ili kasnije mora da profunkcioniše bez stranaca, a izmenu Dejtonskog mirovnog sporazuma ne smatra realnom opcijom. "Ne možemo mi doveka imati OHR i ovakvo prisustvo… »
Izetbegović: Dejton 2 nije realna opcija

RTV 31.12.2017
SARAJEVO - Bošnjački član Predsedništva BiH, Bakir izetbegović u susret novoj godini kaže da ta država pre ili kasnije mora da profunkcioniše bez stranaca, a izmenu Dejtonskog mirovnog sporazuma ne smatra realnom opcijom. Ne možemo mi doveka… »

Večernje novosti 31.12.2017
Bošnjački član Predsedništva BiH, Bakir izetbegović u susret Novoj godini kaže da ta država pre ili kasnije mora da profunkcioniše bez stranaca, a izmenu Dejtonskog mirovnog sporazuma ne smatra realnom opcijom. Bošnjački član Predsedništva… »
Izetbegović priznao: Dejton 2 nije realna opcija, a stranci ne mogu doveka da budu u vlasti

Izetbegović priznao: Dejton 2 nije realna opcija, a stranci ne mogu doveka da budu u vlasti

Kurir 31.12.2017
"Ne možemo mi doveka imati OHR i ovakvo prisustvo međunarodne zajednice. I ona je u poslednjih deset godina u velikoj meri prepustila Bosni i Hercegovini da 'prohoda', da to sve profukcioniše bez snažnog prisustva i intervencija međunarodne… »

Politika 31.12.2017
SARAJEVO - Bošnjački član Predsedništva BiH, Bakir Izetbegović u susret novoj godini kaže da ta država pre ili kasnije mora da profunkcioniše bez stranaca, a izmenu Dejtonskog mirovnog sporazuma ne smatra realnom opcijom. „Ne možemo mi doveka… »

Vesti dana »