Povezane vesti
Matora pred ulazak: Sanja mi je najveća ljubav u životu ali sam se ohladila!
Svet plus 06.09.2020
Budući učesnici rijalitija "Zadruga 4" su u karantinu, a evo sta je Jovana Tomić Matora imala da kaže pred ulazak! Sanja Stanković mi je najveća ljubav u životu ali sam se ohladila! "Evo sređujem sobu. Otkud ti ovde? Spavam sa zekom, zove se Mili, to je… »
Matora progovorila o novoj ljubavi: Imam nekog ko mi znači, verujem u to! A evo šta joj je poručila Sanja Stanković!
Kurir 06.09.2020
Jovana Tomić Matora je otkrila da ima novu ljubav, ali i da joj se bivša devojka Sanja Stanković javila pred ulazak u "Zadrugu 4". "Nemam ljubav, ali imam nekog ko mi znači, imam simpatiju, platonsku ljubav i verujem u to. Posle Sanje ovo je prva osoba… »
Vesti dana »

U Novom Pazaru uhapšeno najmanje 13 ljudi, među njima i student: Najavljen protest ispred Policijske uprave
N1 Info pre 1 satjoš 44 povezane

Kamčatka ne prestaje da se trese: Zabeleženo više od 130 naknadnih potresa za 12 sati
Telegraf pre 29 minutajoš 228 povezanih

Dragojević: Ne smemo da se opustimo, protiv Oleksandrije moramo da pokažemo karakter
RTS pre 34 minutajoš 35 povezanih

(BLOG) Studenti DUNP proglasili pobedu: Večeras novi protesti u Kraljevu, Novom Pazaru i Kragujevcu
N1 Info pre 29 minutajoš 24 povezane

Pripremite kišobrane: Prema najavi RHMZ tokom noći kiša stiže u ove delove Srbije
Blic pre 3 satajoš 30 povezanih