Povezane vesti
Maja i janjuš će se pomiriti, njemu nije dobro: Bivša rijaliti učesnica videla je sve, bivši ljubavnici će opet biti…
Kurir 09.11.2020
Snežana Ojdanić ispala je iz rijalitija, a sada je iznela mišljenje o bivšim cimerima. Rijaliti učesnica rekla je kako joj je žao što više nije deo šoua, pa je pomenula i Maju Marinković i Marka Janjuševića. "Iskreno, žao mi je što sam… »
Izbacivanje: Snežana Ojdanić isprozivala Lili zbog golotinje!
Svet plus 09.11.2020
Izbacivanje! Snežana Ojdanić iz duela sa Ljiljanom Stevanović izašla je kao gubitnik, te je napustila "Zadrugu 4". Ona je pristigla u studio kod Dušice Jakovljević, gde je prokomentarisala svoje učešće. Isprozivala je Lili zbog golotinje, pa… »
Vesti dana »

Srbijavoz: Zbog dojave o eksplozivnoj napravi obustavljen međugradski železnički saobraćaj
Insajder pre 45 minutajoš 15 povezanih

(Video) "ja bih unutra bacio molotovljev koktel" Evo kako je novosadska grupa kovala plan za destabilizaciju države! Na sve načine pokušavaju da građane uvuku u građanski rat
Dnevnik pre 39 minutajoš 12 povezanih

Putin za primirje uz uslove, Zelenski odgovor nazvao manipulativnim
BBC News pre 1 satjoš 11 povezanih

Od danas zabranjen ulaz u Narodnu Skupštinu: Odluka doneta iz bezbednosnih razloga, evo do kad će biti na snazi
Mondo pre 51 minutajoš 10 povezanih

Delegacije Rusije, Kine i Irana u Pekingu razgovaraju o nuklearnom programu Teherana
RTV pre 57 minutajoš 1 povezana