Повезане вести

Ђоковић после пролаза у полуфинале о Звереву, публици, историји која га чека… (ВИДЕО)

Ђоковић после пролаза у полуфинале о Звереву, публици, историји која га чека… (ВИДЕО)

Вести онлине 09.09.2021
Српски тенисер Новак Ðоковић пласирао се у полуфинале Ју-Ес Опена након што је у четвртфиналу савладао Италијана Матеа Беретинија са 3:1 (5:7, 6:2, 6:2, 6:3). После меча, Новак је истакао да је брзо успео да подигне ниво игре… »
Ђоковић избацио Беретинија! Против Зверева за освету, тениску вечност и финале УС опена! (ВИДЕО)

Ђоковић избацио Беретинија! Против Зверева за освету, тениску вечност и финале УС опена! (ВИДЕО)

Вести онлине 09.09.2021
Српски тенисер Новак Ðоковић пласирао се у полуфинале Ју-Ес Опена након што је у четвртфиналу савладао Италијана Матеа Беретинија са 3:1 (5:7, 6:2, 6:2, 6:3). Као и у претходном мечу, као и у финалу Вимблдона, Новак је изгубио… »
Зверев узео сет после неспортског потеза, виландер га брани: То је урадио на искуство, видите да је упалило!

Зверев узео сет после неспортског потеза, виландер га брани: То је урадио на искуство, видите да је упалило!

Мондо 09.09.2021
Један детаљ са четвртфинала је свима упао у очи, а после тога је Зверев "окренуо" меч. Један детаљ са четвртфинала је свима упао у очи, а после тога је Зверев "окренуо" меч. Алекс Зверев је прошао у полуфинале УС Опена где ће… »
Ђоковић и Зверев у полуфиналу Ју-Ес опена, историја тениса пише се у Њујорку

Ђоковић и Зверев у полуфиналу Ју-Ес опена, историја тениса пише се у Њујорку

РТС 09.09.2021
Новак Ђоковић и Александер Зверев играће у Њујорку полуфинале овогодишњег Ју-Ес опена, а исход дуела двојице сјајних тенисера, који је на програму у петак, могао би одредити даљи ток тениске историје. Најбољи светски тенисере… »
Хит! Американац открио начин да добијете Новака: Чисти све пред собом, али му се ово десило већ три пута на УС Опену!

Хит! Американац открио начин да добијете Новака: Чисти све пред собом, али му се ово десило већ три пута на УС Опену!

Мондо 09.09.2021
Амерички новинар је после меча са Беретинијем видео да је почетак меча једина Новакова слабост. Амерички новинар је после меча са Беретинијем видео да је почетак меча једина Новакова слабост. Новак Ђоковић је на овом УС Опену… »
Богданов саиграч постао велики Новаков фан: "Ово је невероватно!"

Богданов саиграч постао велики Новаков фан: "Ово је невероватно!"

Вечерње новости 09.09.2021
ФОТО: АП Јанг који у дресу Хокса игра заједно са Богданом Богдановићем, прослављеним српским репрезентативцем, поделио је са пратиоцима на Твитеру да ужива у Ђоковићевом мечу против Италијана. - Новак Ђоковић је тако незгодан… »
Сада знамо до када ће Новак сигурно бити први на АТП листи: Нико неће моћи да обори његов рекорд!

Сада знамо до када ће Новак сигурно бити први на АТП листи: Нико неће моћи да обори његов рекорд!

Хот спорт 09.09.2021
На путу да је оствари нешто невероватно. Српски тенисер Новак Ђоковић осигурао је прво место на АТП листи најмање до 1. новембра, када ће почети Мастерс у Партизу. Он је у четвртфиналу УС опена савладао Матеа Беретинија, па ће… »
Ђоковић открио шта му је беретини рекао на мрежи: Матео и Новак су велики пријатељи

Ђоковић открио шта му је беретини рекао на мрежи: Матео и Новак су велики пријатељи

Фото: АП Победом над Италијаном Матеом Беретинијем пласирао се у полуфинале Ју-Ес опена, где га чека Немац Александер Зверев. Новак је у разговору са српским новинарима поручио да му је жеља да наредних дана дође до 21. гренд… »
Зверев чека Ђоковића или Беретинија у полуфиналу Ју Ес Опена

Зверев чека Ђоковића или Беретинија у полуфиналу Ју Ес Опена

Данас 09.09.2021
Немачки тенисер Александер Зверев пласирао се у полуфинале Отвореног првенства САД, пошто је данас победио Јужноафриканца Лојда Хериса са 7:6(6), 6:3, 6:3. Олимпијски шампион из Токија је до победе против 46. тенисера света… »
На реду је сусрет са џелатом из Токија, Новак је спреман: Биће то игра нерава, он је веома добар!

На реду је сусрет са џелатом из Токија, Новак је спреман: Биће то игра нерава, он је веома добар!

Хот спорт 09.09.2021
Сви верујемо у Новака. Најбољи светски тенисер Новак Ђоковић је у четвртфиналу УС опена савладао Матеа Беретинија са 3:1. Његов наредни ривал биће Александар Зверев који у последње време не зна за пораз. Сви памтимо сусрет са… »
Нико не чува Федерера као они! Новак срушио велики Роџеров рекорд, али АТП тврди да није!

Нико не чува Федерера као они! Новак срушио велики Роџеров рекорд, али АТП тврди да није!

Спортал блиц 09.09.2021
Победом над у четвртфиналу УС опена је стигао до 224. тријумфа против играча из топ 10 АТП листе. Тим је Новак избио на прво место престигавши Роџера Федерера, међутим не и према инфорамцијама АТП-а. Кровна тениска организација… »
Ђоковић се учврстио на челу АТП листе: Познато до када је Новак сигурно први на свету

Ђоковић се учврстио на челу АТП листе: Познато до када је Новак сигурно први на свету

ФОТО: АП/Тањуг Српски ас је славио са 3:1 против Италијана и тај тријумф му је донео додатне бодове у трци са Данилом Медведевим за прву позицију на АТП листи. Најбољи тенисер света је зарадио додатне бодове јер је прошле… »
Два меча Новака деле од историје: Ево шта му је потребно и да сезону заврши као први на свету

Два меча Новака деле од историје: Ево шта му је потребно и да сезону заврши као први на свету

Вести онлине 09.09.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић пласирао се у полуфинале УС опена и тако додатно осигурао своју позицију на врху АТП листе. Наиме, Ђоковић је победио Матеа Беретинија са 3:1, што значи да ће остати на позицији 1, и после УС… »
Звезда НБА лиге одушевљена Ђоковићем!

Звезда НБА лиге одушевљена Ђоковићем!

Спортске.нет 09.09.2021
Новак Ђоковић има огроман број обожавалаца широм света, међу њима су и велике светске звезде у својим областима, има ту глумаца, музичара, других спортиста... Нови јесте - Тре Јанг, највећа звезда Атланта Хоукса и момак који би… »
Ја му узмем сет, али њега то не занима - најбољи је свих времена: Ђоковић га разбио, он искрено признао и због чега!

Ја му узмем сет, али њега то не занима - најбољи је свих времена: Ђоковић га разбио, он искрено признао и због чега!

Мондо 09.09.2021
Матео Беретини је поново успео да освоји први сет против Новака Ђоковића, али у четвртфиналу УС опена то му ни изблиза није било довољно. Матео Беретини је поново успео да освоји први сет против Новака Ђоковића, али у… »
Због Новака свако јутро гледа тенис! НБА звезда полудела за Ђоковићем - Богданов саиграч навија за Србина!

Због Новака свако јутро гледа тенис! НБА звезда полудела за Ђоковићем - Богданов саиграч навија за Србина!

Мондо 09.09.2021
Сјајни кошаркаш сваке ноћи остаје будан да би испратио УС Опен, а тенис је заволео тек недавно. Сјајни кошаркаш сваке ноћи остаје будан да би испратио УС Опен, а тенис је заволео тек недавно. Новак Ђоковић има много проблема са… »
Ђоковић срушио још један рекорд: Највише победа над топ 10 играча у историји!

Ђоковић срушио још један рекорд: Највише победа над топ 10 играча у историји!

Хот спорт 09.09.2021
Рекорди само падају Српски тенисер Новак Ðоковић пласирао се у полуфинале Ју-Ес Опена након што је у четвртфиналу савладао Италијана Матеа Беретинија са 3:1, по сетовима 5:7, 6:2, 6:2, 6:3. Ðоковић ће у полуфиналу играти против… »
Ђоковић преокретом до полуфинала УС Опена

Нова 09.09.2021
Када игра Новак Ђоковић не постоје обични мечеви, а када се против њега налази Матео Беретини као да је записано да Србин може да слави само након преокрета (5:7, 6:2, 6:2, 6:3). У репризи Вимблдона из 11. јула ове године добили… »
Ђоковић прекинуо мекинроа и послао поруку звереву: Не, не желим да мислим о томе! Распао сам се у Токију, сада ћу бити спреман…

Ђоковић прекинуо мекинроа и послао поруку звереву: Не, не желим да мислим о томе! Распао сам се у Токију, сада ћу бити спреман…

Фото: Принтскрин Следи меч против Александра Зверева, што је прилика да се Новак реваншира за пораз у Токију. - Олимпијске игре су за мене завршене јако емотивно. Доминирао сам све до полуфинала. Водио 6:1, имао 3:2 против… »
Беретини искрен након елиминације: „Нисам могао против њега, заслужио је да победи“!

Беретини искрен након елиминације: „Нисам могао против њега, заслужио је да победи“!

Хот спорт 09.09.2021
Италијански тенисер Матео Беретини изнео је утиске после четвртфиналног меча УС Опена против Новака Ђоковића. Беретини је освојио први сет, али је онда Новак заиграо фантастично и лако освојио наредна три. Тако је Беретинију… »
Новак оборио рекорд федерера, АТП тврди да ипак није: Роџеру рачунају и егзибиције, али Ђоковић је свеједно бољи!

Новак оборио рекорд федерера, АТП тврди да ипак није: Роџеру рачунају и егзибиције, али Ђоковић је свеједно бољи!

Мондо 09.09.2021
Уписао је Ђоковић рекордну победу, међутим, начин рачунања је оно што је АТП променио и то бар донекле иде у прилог Швајцарцу. Уписао је Ђоковић рекордну победу, међутим, начин рачунања је оно што је АТП променио и то бар… »
Новак: Достигао сам нови ниво… Спреман сам за Зверева

Новак: Достигао сам нови ниво… Спреман сам за Зверева

Н1 Инфо 09.09.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић истакао је да је против Матеа Беретинија показао најбољу игру на УС Опену, а најавио је велику борбу против Александра Зверева у полуфиналу. Ђоковић је остварио 80. победу на УС Опену, пошто… »
Ђоковић открио зашто није хтео да чује 1 питање: Милион пута сам то рекао, надам се да ми Мекинро неће замерити!

Ђоковић открио зашто није хтео да чује 1 питање: Милион пута сам то рекао, надам се да ми Мекинро неће замерити!

Мондо 09.09.2021
"Спреман сам да играм пет сетова, пет сати, шта год је потребно", поручио је Новак Ђоковић након пласмана у полуфинале УС опена. "Спреман сам да играм пет сетова, пет сати, шта год је потребно", поручио је Новак Ђоковић након… »
Ђоковић спреман за Зверева, али најавио тежак дуел: "Неколико поена одлучује"

Ђоковић спреман за Зверева, али најавио тежак дуел: "Неколико поена одлучује"

Спортске.нет 09.09.2021
Новак Ђоковић победио је Матеа Беретинија са 3:1, после преоркета. Српски тенисер ентузијастичан је пред наредни, полуфинални дуел где га чека Александар Зверев. "Сетови које сам добио су најбољи које сам одиграо на турниру до… »
"Не желим да размишљам о томе, психички ме опетерећује": Ђоковић избегао питање о "календарском слему"

"Не желим да размишљам о томе, психички ме опетерећује": Ђоковић избегао питање о "календарском слему"

ФОТО: Тањуг Најбољег играча планете две победе деле од освајања титуле на Ју-Ес опену. Тако би постао тенисер са највише освојених гренд слем титла - 21. Такође, постао би тек други играч у Опен ери који је дошао до… »
Новак Ђоковић након победе: Заборавио сам први сет и кренуо даље, говорио је Ноле и о менталној снази...

Новак Ђоковић након победе: Заборавио сам први сет и кренуо даље, говорио је Ноле и о менталној снази...

ФОТО: Тањуг Новак Ђоковић је након меча био задовољан игром током меча који је трајао три и по часа. - Био је сјајан меч. Много енергије било је на терену и ван њега. Матео је сјајан играч. Сваки пут је неизвесна битка. Када… »
Новак савладао публику и беретинија: Ђоковић у полуфиналу Ју-Ес опена, фантастичан тенис против Италијана!

Новак савладао публику и беретинија: Ђоковић у полуфиналу Ју-Ес опена, фантастичан тенис против Италијана!

ФОТО: Тањуг Видели смо пресликан дуел из финала Вимблдона. Борио се Беретини у првом сету, неизвесно је било све до завршнице која је припала италијанском тенисеру. Након 10 одиграних гемова у егалу дошао је Беретини до брејка… »

РТВ 09.09.2021
ЊУЈОРК - Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у полуфинале Ју-Ес Опена након што је у четвртфиналу савладао Италијана Матеа Беретинија са 3:1, по сетовима 5:7, 6:2, 6:2, 6:3. Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се данас у… »
Новаков начин, изгубиш први сет, па ураган! Ђоковић на два корака од вечности!

Новаков начин, изгубиш први сет, па ураган! Ђоковић на два корака од вечности!

Спортске.нет 09.09.2021
Новак у полуфиналу и изгледа да већ постаје навика. Он је изгубио први сет против Беретинија, а онда прегазио ривала. На крају у репризи вимблдонског финала, 5:7, 6:2, 6:2, 6:3. Ово је иначе 26. победа у низу за Новака на Грен… »
Ђоковић славио против Беретинија за полуфинале: Спрема се реванш против Зверева!

Ђоковић славио против Беретинија за полуфинале: Спрема се реванш против Зверева!

Хот спорт 09.09.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић савладао је Матеа Беретинија 3-1 (5:7, 6:2, 6:2, 6:3) и пласирао се у полуфинале УС Опена. Новак је поново изгубио први сет против Беретинија, као и у финалу Вимблдона, али то као ни тада у… »
Ју-Ес опен: Ђоковић победио Беретинија, у полуфиналу са Зверевим

Ју-Ес опен: Ђоковић победио Беретинија, у полуфиналу са Зверевим

Дневник 09.09.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић пласирао се у полуфинале Ју-Ес Опена након што је у четвртфиналу савладао Италијана Матеа Беретинија са 3:1 (5:7, 6:2, 6:2, 6:3) у сетовима. Меч на стадиону "Артур Еш" трајао је три сата и 30… »
“Не чујем вас”: Публика у Њујорку поново против Ђоковића, а он послао само једну, јасну, поруку!

“Не чујем вас”: Публика у Њујорку поново против Ђоковића, а он послао само једну, јасну, поруку!

Вести онлине 09.09.2021
Српски тенисер Новак Ðоковић пласирао се у полуфинале Ју-Ес опена након што је у четвртфиналу савладао Италијана Матеа Беретинија са 3:1 (5:7, 6:2, 6:2, 6:3), а и на овом мечу публика је била на страни његовог противника. Тако… »
"Моја позиција је јединствена": Новак Ђоковић пред полуфинале УС Опена против Зверева: "Емотивно ми је било тешко када ме је…

"Моја позиција је јединствена": Новак Ђоковић пред полуфинале УС Опена против Зверева: "Емотивно ми је било тешко када ме је…

Спортал блиц 09.09.2021
истакао је да је против показао најбољу игру на , а најавио је велику борбу против у полуфиналу. Ђоковић је остварио 80. победу на УС Опену, пошто је у четвртфиналу савладао младог Италијана са 5:7, 6:3, 6:2, 6:3. - Сетови које… »
Беретини се затетурао: Публика у трансу због Новаковог поена ВИДЕО

Беретини се затетурао: Публика у трансу због Новаковог поена ВИДЕО

Нова 09.09.2021
Новак Ђоковић доминантно је победио Матеа Беретинија у четвртфиналу УС Опена, један поен се посебно издваја. Било је 5:7, 6:2, 6:2, 6:3, а у трећем сету, Новак је добро затетурао Беретинија једним поеном. Све се десило при… »
Ђоковић помера границе: Новак пласманом у полуфинале престигао Агасија, Федерера и тако полако најавио ко ће и званично бити…

Ђоковић помера границе: Новак пласманом у полуфинале престигао Агасија, Федерера и тако полако најавио ко ће и званично бити…

Спортал блиц 09.09.2021
победио је у четвртфиналу , успут поставивши и каријерне рекорде. Најбољи тенисер света забележио је своју 80. победу на УС Опену, чиме је престигао Андреа Агасија на вечној листи. је други са 89 победа, на трону је Џими Конорс… »
Новак прекинуо Мекинроа: Не, не желим да мислим о томе ВИДЕО

Новак прекинуо Мекинроа: Не, не желим да мислим о томе ВИДЕО

Нова 09.09.2021
Новак Ђоковић не жели да најављује календарски слем, од ког га деле два корака после победе над Матеом Беретинијем. „Не желим да изгубим први сет! То је нешто ето што се дешавало и у претходним мечевима, али се то показало као… »
УС Опен - Сакари изненадила Плишкову и пласирала се у полуфинале

УС Опен - Сакари изненадила Плишкову и пласирала се у полуфинале

Спортске.нет 09.09.2021
Марија Сакари је потврдила добру форму ове сезоне и пласирала се после Ролан Гароса, у полуфинале УС Опена, пошто је победила Каролину Плишкову. Гркиња је славила резултатом 2:0, по сетовима 6:4, 6:4 против четврте тенисерке… »
Новак срушио још један Федереров рекорд, други изједначио! Још мало статистике...

Новак срушио још један Федереров рекорд, други изједначио! Још мало статистике...

Спортске.нет 09.09.2021
Новак Ђоковић бриљира ове сезоне. Остала су још два меча, две победе до календарског грен слема што је последњи пут учинио Род Лејвер када тенис није био оволико квалитетан. Данас је победом против Матеа Беретинија Новак… »
Ђоковић нека пузи, а ја одох у финале! Зверев прети пред реванш из Токија - открио како се једино побеђује Новак!

Ђоковић нека пузи, а ја одох у финале! Зверев прети пред реванш из Токија - открио како се једино побеђује Новак!

Мондо 09.09.2021
Већ је Александер Зверев у полуфиналу Олимпијских игара нанео тежак пораз Ђоковићу, а исто ће желети да учини и у полуфиналу УС опена. Већ је Александер Зверев у полуфиналу Олимпијских игара нанео тежак пораз Ђоковићу, а исто ће… »
Новакови рекорди: Померио је границе, срушио Федерера

Новакови рекорди: Померио је границе, срушио Федерера

Нова 09.09.2021
Новак Ђоковић победио је Матеа Беретинија у четвртфиналу УС Опена, успут поставивши и каријерне рекорде. Најбољи тенисер света забележио је своју 80. победу на УС Опену, чиме је престигао Андреа Агасија на вечној листи. Роџер… »
Ђоковић оборио још један рекорд: Новак престигао Федерера, Надал далеко иза

Ђоковић оборио још један рекорд: Новак престигао Федерера, Надал далеко иза

ФОТО: АП/Тањуг Наиме, најбољи тенисер света постао је играч са највише победа над Топ 10 играчима у историји "белог спорта". Ђоковић је у четвртфиналу савладао Матеа Беретинија са 3:1 и то му је био 224. тријумф над Топ 10… »
Не чујем вас: Жесток одговор Новака публици у Њујорку - Навијачи уз Беретинија, Ноле им овако "запушио" уста

Не чујем вас: Жесток одговор Новака публици у Њујорку - Навијачи уз Беретинија, Ноле им овако "запушио" уста

ФОТО: Принтскрин/Еуроспорт Новак Ђоковић тренутно игра свој сусрет у четвртфиналу Ју-Ес опена против Матеа Беретинија, а публика је, као и по обичају на овогодишњем издању овог турнира, на страни његовог противника. Иако би… »
Преокрет Новака за полуфинале: Магијом срушио Беретинија

Преокрет Новака за полуфинале: Магијом срушио Беретинија

Нова 09.09.2021
Када игра Новак Ђоковић не постоје обични мечеви, а када се против њега налази Матео Беретини као да је записано да Србин може да слави само након преокрета (5:7, 6:2, 6:2, 6:3). У репризи Вимблдона из 11. јула ове године добили… »
Ђоковић у полуфиналу УС Опена

Ђоковић у полуфиналу УС Опена

Данас 09.09.2021
Новак Ђоковић пласирао се у полуфинале УС опена победом над Италијаном Матеом Беретинијем – 5:7, 6:2, 6:2, 6:3. У деветом финалу у Њујорку играће против Немца Александра Зверева. У првом сету виђена је велика борба. Овај део… »
Ђоковић победио Беретинија за полуфинале Ју Ес опена (ВИДЕО)

Ђоковић победио Беретинија за полуфинале Ју Ес опена (ВИДЕО)

Бета 09.09.2021
Први тенисер света Новак Дјоковић пласирао се ноћас у полуфинале Ју Ес опена пошто је савладао италијанског играча Матеа Беретинија са 5:7, 6:2, 6:2, 6:3. Меч Дјоковића и осмог тенисера света трајао је три сата и 30 минута. У… »
Ђоковић о контроли притиска: У тенису немате на кога да се ослоните, то вам даје посебну снагу

Ђоковић о контроли притиска: У тенису немате на кога да се ослоните, то вам даје посебну снагу

Моззарт спорт 09.09.2021
"Само мислим о следећем мечу, знам да је трофеј ту, али идем корак по корак", поручује српски ас. Календарски слем је надохват руке, али Новак Ђоковић не жели да прескаче кораке. Иде један по један, а онај наредни би гарантовао… »
"Немате на кога да се ослоните": Новак Ђоковић после пласмана у полуфинале УС Опена открио када му је било најтеже, а ево шта…

"Немате на кога да се ослоните": Новак Ђоковић после пласмана у полуфинале УС Опена открио када му је било најтеже, а ево шта…

Спортал блиц 09.09.2021
две победе деле од највећег успеха у историји белог спорта - освајања календарског гренд слема. У ноћи између среде и четвртка, . У полуфиналу ривал ће му бити (Немачка), дужник са Олимпијских игара у Токију. Ноле је тада… »
Новак узео поен и сочним псовкама ућуткао публику: Звиждали и ометали га, али његов урлик је чуо цео Њујорк! (видео)

Новак узео поен и сочним псовкама ућуткао публику: Звиждали и ометали га, али његов урлик је чуо цео Њујорк! (видео)

Мондо 09.09.2021
Ђоковић није био срећан због понашања публике на УС опену у одређеним тренуцима меча против Матеа Беретинија. Ђоковић није био срећан због понашања публике на УС опену у одређеним тренуцима меча против Матеа Беретинија. Изгубио… »
Новак прекинуо мекинроа, није хтео да чује то питање: Забранио причу после победе - Не желим ни да мислим о томе!

Новак прекинуо мекинроа, није хтео да чује то питање: Забранио причу после победе - Не желим ни да мислим о томе!

Мондо 09.09.2021
Ђоковић је савладао Матеа Беретинија, после пласмана у полуфинале је о свему био расположен да прича, али не и једној теми. Ђоковић је савладао Матеа Беретинија, после пласмана у полуфинале је о свему био расположен да прича, али… »
Страшни Новак! Изгубио сет па показао сву моћ: Ђоковић сурово до полуфинала - још 2 победе до историјске 2021!

Страшни Новак! Изгубио сет па показао сву моћ: Ђоковић сурово до полуфинала - још 2 победе до историјске 2021!

Мондо 09.09.2021
Новак Ђоковић се победом против Матеа Беретинија пласирао у полуфинале УС опена! Новак Ђоковић се победом против Матеа Беретинија пласирао у полуфинале УС опена! Новак Ђоковић је у полуфиналу УС опена и само још две победе га… »
Од пакленог загревања до силовите победе: Ђоковић избацио Беретинија и заказао осветничко полуфинале

Од пакленог загревања до силовите победе: Ђоковић избацио Беретинија и заказао осветничко полуфинале

Моззарт спорт 09.09.2021
Италијан деловао сигурно у првом сету, али је онда уследио урагански одговор првог рекета света - 5:7, 6:2, 6:2, 6:3. Основна разлика између Новака Ђоковића и великог броја осталих квалитетних тенисера је та што ниједног тренутка… »
Новак се пласирао се у полуфинале Ју-Ес опена- граби ка историји!

Новак се пласирао се у полуфинале Ју-Ес опена- граби ка историји!

У центар 09.09.2021
Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у полуфинале Ју-Ес опена, пошто је са 3:1 (5:7, 6:2, 6:2, 6:3) у сетовима савладао Италијана Матеа Беретинија. Новаков противник у полуфиналу биће немачки тенисер Александер Зверев. Три и… »
Ђоковић о свом најбољем тенису и намери да прескочи Зверева

Ђоковић о свом најбољем тенису и намери да прескочи Зверева

Нова 09.09.2021
Новака Ђоковића још две победе деле од историјске титуле на УС Опену након што је убедљиво славио и против Матеа Беретинија са 5:7, 6:2, 6:2, 6:3. Најпре је прокоментарисао сусрет са Италијаном. „Био је то сјајан меч, било је… »
Ђоковић преко Беретинија до полуфинала УС опена

Ђоковић преко Беретинија до полуфинала УС опена

Радио 021 09.09.2021
Новак Ђоковић је стигао на две победе до титуле на УС опену и до календарског грен слема. Први рекет света сломио је у четвртфиналу отпор Италијана Матеа Беретинија и после изгубљеног првог сета славио 5:7, 6:2, 6:2, 6:3. За… »
Новак после преокрета срушио Беретинија

Новак после преокрета срушио Беретинија

Н1 Инфо 09.09.2021
Новак Ђоковић је стигао на две победе до титуле на УС опену и до календарског грен слема. Први рекет света сломио је у четвртфиналу отпор Италијана Матеа Беретинија и после изгубљеног првог сета славио 5:7, 6:2, 6:2, 6:3. За… »
Новак се игра са ривалима, Ђоковић у полуфиналу УС опена! Србин укротио "200 на сат игру" Италијана и сад је на корак од…

Новак се игра са ривалима, Ђоковић у полуфиналу УС опена! Србин укротио "200 на сат игру" Италијана и сад је на корак од…

Спортал блиц 09.09.2021
је у финалу УС опена пошто је након преокрета поразио резултатом 5:7, 6:2, 6:2, 6:3. Италијан је феноменално одиграо први сет, решетао Србина сервама углавном преко 200 километара на сат, али од старта другог сета је Ђоковић… »
ВИДЕО Безобразна публика разбеснела Новака, извео магију и реаговао

ВИДЕО Безобразна публика разбеснела Новака, извео магију и реаговао

Нова 09.09.2021
Новак Ђоковић и Матео Беретини водили су страховиту борбу у првом сету, а најбољи тенисер света је у једном тренутку одлучио да би требало да укључи публику још више. Било је потребно чак 55 минута да се заврши седам гемова у… »
Против Новака морате да победите сами себе, Зверев спреман за још један спектакл

Против Новака морате да победите сами себе, Зверев спреман за још један спектакл

Моззарт спорт 09.09.2021
"Морате да одиграте савршен меч, иначе ће бити немогуће победити га", каже Немац. Немачки тенисер Александер Зврев победом над Новаком Ђоковићем у полуфиналу Олимпијских игара дошао је до можда и кључног психолошког момента у… »
Зверев: Ђоковић да пузи по терену, а ја одох у финале

Зверев: Ђоковић да пузи по терену, а ја одох у финале

Нова 09.09.2021
Александер Зверев запретио је Новаку Ђоковићу пред потенцијални дуел у полуфиналу УС Опена. Немачки тенисер је славио против Хериса Лојда са 7:6 (6), 6:3, 6:4, а најпре је прокоментарисао управо тај дуел. „Сервирао је невероватно… »
Он је свој посао завршио, сада чека(мо) Новака: Александар Зверев у полуфиналу УС опена!

Он је свој посао завршио, сада чека(мо) Новака: Александар Зверев у полуфиналу УС опена!

Спортал блиц 08.09.2021
Немачки тенисер пласирао се у полуфинале УС опена! Немац је лако у три сета савладао Јужноафриканца Лојда Хериса са 7:6, 6:3, 6:4. Херис је парирао само у првом сету када је имао и брејк предности, али Немац је брзо узвратио и у… »
Роџер, рафа и Конорс новакове мете: Ђоковић на свим грен слем турнирима у прва три места по броју победа

Роџер, рафа и Конорс новакове мете: Ђоковић на свим грен слем турнирима у прва три места по броју победа

Вечерње новости 08.09.2021
ФОТО: Тањуг Српски тенисер уписао је тада 79. слављеничку "рецку" на теренима комплекса Флешинг Медоуз. Јутрос је играо и за 80. против Матеа Беретинија у четвртфиналу њујоршког гренд слема. Новак још не дише за вратом Роџеру… »
Феликс у лову на Медведева

Феликс у лову на Медведева

Данас 08.09.2021
Оже Аљасим тренутно је 15. тенисер света, никада није освојио ниједну титулу на АТП туру, чак ниједан сет у осам финала колико је одиграо. У првом полуфиналу тенисера на УС опену састаће се Феликс Оже-Аљасим и Данил Медведев… »

Вести дана »