Povezane vesti
Dejan Dragojević progovorio o svojim osećanjima prema bivšoj supruzi Dalili (VIDEO)
Vesti online 09.01.2022
U Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima održana je emisija “Pitanja novinara”. Voditelj Darko Tanasijević imao je pitanje za Dejana Dragojevića. – Zbog čega si potonuo? – pitao je Darko. – Zbog svega. Sve što se dešava, osećam da sam kriv za sve… »
Gruja se otvorio: Ja sam Mimu idealizovao, od mene ne postoji gori muž! (VIDEO)
Svet plus 09.01.2022
Na "Pitanjima novinara" Nikola Grujić Gruja se otvorio, pa priznao, ja sam Mimu idealizovao, od mene ne postoji gori muž! Deluje mi kao da nije svesna šta sam sve uradio zbog nas i kao da ne zna da ceni... Kako ste vas dvoje? - pitao je novinar. Iskreno… »
Vesti dana »

Jedno "da" spasilo šest života: Kad mislite da nema nade, sudbina vas demantuje: Desanka i Gavrilo konačno imaju novu šansu (foto)
Blic pre 38 minutajoš 1 povezana

(Foto) crna kosa i plave oči: Ovo je novi dečko Uroša Stanića koji je pun love: Ljubi ga pred svima
Blic pre 53 minutajoš 1 povezana

Zatrpala ih zemlja u rudniku: Pronađena tela 5 rudara nakon tri dana u Čileu, spasioci čistili 20 metara prolaza da dođu do njih
Blic pre 1 satjoš 3 povezane

„Zločini se ne smeju zaboraviti“: PSG i ZLF u mestu u kome su ubijeni civili iz izbegličke kolone tokom „Oluje“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana