Povezane vesti
Uroš Stanić je noćas podelio sa Janjušem detalje bolnog detinjstva! (VIDEO)
Svet plus 26.10.2023
Uroš Stanić je noćas podelio sa Markom Janjuševiće Janjušem, detalje svog bolnog detinjstva. Otac ga je tukao, maltletirao, izgladnjivao... Popio sam šaku lekova priznao je Stanić! U razgovoru sa Janjušem, Uroš je otvorio dušu i ispričao šta… »
"Progutao sam šaku lekova" Uroš o svim torturama od strane oca: Zaključavao me je, izgladljivao, vodili su me u Lazu...
Kurir 26.10.2023
Uroš Stanić je u razgovoru sa Janjušem otkrio sve detalje odnosa sa ocem i torture koju je preživeo. - Nikada nismo imali dobar odnos. On je radio u inostranstvu i nije bio stalno sa nama. Uglavnom mi je mama kupovala stvari, ali mi je on platio… »
Vesti dana »

Sumnje na upotrebu zvučnog topa tokom 15-minutne tišine: MUP demantuje, NVO pozivaju građane da se jave za pravnu podršku
Insajder pre 32 minutajoš 8 povezanih

Do kritičnog stanja može doći i posle 24 sata: Ovo su najnovije informacije o mladiću povređenom na Trgu Nikole Pašića
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Veliki skup "15. za 15" održan u Beogradu, zbog incidenata studenti završili ranije, tenzije nastavljene do ponoći (VIDEO)
Insajder pre 55 minutajoš 1 povezana

"Koristićemo smrtonosnu silu": Tramp naredio moćnu vojnu akciju protiv Huta u Jemenu: "Vaše vreme je isteklo"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana