Povezane vesti
Uroš Stanić je noćas podelio sa Janjušem detalje bolnog detinjstva! (VIDEO)
Svet plus 26.10.2023
Uroš Stanić je noćas podelio sa Markom Janjuševiće Janjušem, detalje svog bolnog detinjstva. Otac ga je tukao, maltletirao, izgladnjivao... Popio sam šaku lekova priznao je Stanić! U razgovoru sa Janjušem, Uroš je otvorio dušu i ispričao šta… »
"Tata me zaključavao u sobu, izgladnjivao, progutao sam šaku lekova" Bolna ispovest zadrugara: "Vodili su me u Lazu"
Blic 26.10.2023
Uroš Stanić je u razgovoru sa Janjušem otkrio sve detalje odnosa sa ocem i torture koju je preživeo. - Nikada nismo imali dobar odnos. On je radio u inostranstvu i nije bio stalno sa nama. Uglavnom mi je mam kupovala stvari, ali mi je on platio… »
"Progutao sam šaku lekova" Uroš o svim torturama od strane oca: Zaključavao me je, izgladljivao, vodili su me u Lazu...
Kurir 26.10.2023
Uroš Stanić je u razgovoru sa Janjušem otkrio sve detalje odnosa sa ocem i torture koju je preživeo. - Nikada nismo imali dobar odnos. On je radio u inostranstvu i nije bio stalno sa nama. Uglavnom mi je mama kupovala stvari, ali mi je on platio… »
Vesti dana »
Aktivisti najavljuju nastavak protesta u Beogradu uprkos napadima maskiranih osoba
Al Jazeera pre 1 satjoš 28 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Stupilo na snagu primirje između Izraela i Hezbolaha; upozorenje civilima južnog Libana da se još ne vraćaju kućama
RTV pre 3 satajoš 60 povezanih
Istorijska dominacija Crvene zvezde u Ligi šampiona, 5:1! Štutgart razbijen na Marakani, pobeda za sva vremena!
Mondo pre 1 satjoš 54 povezane