Povezane vesti
Jeo je tela mrtvih drugova Stravična ispovest čoveka koji je preživeo saobraćajnu nesreću: Detalji lede krv u žilama (video)…
Kurir 14.01.2024
Eduardo Strauč (76) bio je jedan od 16 preživelih koji su uspeli da izađu iz užasne situacije živi, kada se avion sa putnicima srušio na Ande 1972. godine. On je proveo čak 72 dana na pustom vrhu planine, a da bi preživeo jeo je meso prijatelja koji su… »
"Jeo sam tela mrtvih drugova": Jeziva ispovest čoveka koji je preživeo avionsku nesreću: Bilo je teško staviti to u usta, ali…
Blic 14.01.2024
Eduardo Strauč (76) bio je jedan od 16 preživelih koji su uspeli da izađu iz užasne situacije živi, kada se avion sa putnicima srušio na Ande 1972. godine. On je proveo čak 72 dana na pustom vrhu planine, a da bi preživeo jeo je meso prijatelja koji su… »
Pojeo sam svoje mrtve drugove da preživim! Prevrće se želudac zbog ispovesti preživelog u padu aviona: Ja sam ponosan!
Mondo 14.01.2024
Roberto je imao samo 19 godina kada je napravio odluku da učini nezamislivo. Roberto je imao samo 19 godina kada je napravio odluku da učini nezamislivo. Eduardo Strauč (76) bio je jedan od 16 preživelih koji su uspeli da izađu iz užasne situacije živi… »
Vesti dana »

Vučić o izborima: Biće kada nadležan državni organ odluči, svakako pre zakonskog roka
N1 Info pre 55 minutajoš 27 povezanih

Orbanova poruka liderima EU: Odrastite - Evropa spava!
Večernje novosti pre 55 minutajoš 40 povezanih

Velika eskalacija: Izrael ide u potpunu kontrolu nad gradom Gazom, Netanjahuov kabinet odobrio kontroverzni plan
Blic pre 1 satjoš 40 povezanih

Krenulo je! Počinje novi toplotni talas, temperature rastu: Ovo su najvreliji gradovi trenutno
Telegraf pre 1 satjoš 44 povezane

Presuda Igoru Popoviću: Novčana kazna i dve godine zabrane ulaska na Kosovo
N1 Info pre 20 minutajoš 21 povezana