Povezane vesti
"I mi lekari smo iznenađeni": Naši kardiolozi šokirani brojem mladih sa srčanim problemima: "Imaju po 35, 36 godina, obično…
Blic 12.08.2024
"I mi lekari smo iznenađeni koliko mladih ljudi dolazi sa srčanim problemima!", izjavio je dr Rodoljub Ristić, kardiolog. Kako je istakao, svakodnevno se dešava da neki mladi čovek dođe sa srčanim problemom. Dr Rodoljub Ristić izjavio je nedavno da se u… »
Kardiolozi šokirani Neverovatan broj mladih u Srbiji ima srčane probleme na tretmanima i ljudi tridesetih godina
Dnevnik 12.08.2024
"I mi lekari smo iznenađeni koliko mladih ljudi dolazi sa srčanim problemima!", izjavio je dr Rodoljub Ristić, kardiolog. Kako je istakao, svakodnevno se dešava da neki mladi čovek dođe sa srčanim problemom. Dr Rodoljub Ristić izjavio je nedavno da se u… »
Kardiolozi u Srbiji šokirani brojem mladih sa srčanim problemima: "Svakodnevno dolaze ljudi tridesetih godina..."
Kurir 12.08.2024
Vesti dana »

Novi toplotni talas u Srbiji donosi temperature do 38 stepeni i više
Naslovi.ai pre 55 minutajoš 38 povezanih

"Ovo je katastrofa": Žestoke osude Netanjahuovog plana da se okupira grad Gaza: "To će dovesti do krvorpolića"
Blic pre 1 satjoš 38 povezanih

Dogovoreno mesto susreta Trampa i Putina, nije otkriveno gde i kada
Južne vesti pre 1 satjoš 31 povezana

Zadržavanja vozila na graničnim prelazima Srbije tokom avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 14 povezanih

Tužilaštvo u Prištini zatražilo šest meseci zatvora za pomoćnika direktora Kancelarije za KiM Igora Popovića
Insajder pre 29 minutajoš 9 povezanih