Povezane vesti
"I mi lekari smo iznenađeni": Naši kardiolozi šokirani brojem mladih sa srčanim problemima: "Imaju po 35, 36 godina…
Blic 12.08.2024
"I mi lekari smo iznenađeni koliko mladih ljudi dolazi sa srčanim problemima!", izjavio je dr Rodoljub Ristić, kardiolog. Kako je istakao, svakodnevno se dešava da neki mladi čovek dođe sa srčanim problemom. Dr Rodoljub Ristić izjavio je nedavno… »
Kardiolozi šokirani Neverovatan broj mladih u Srbiji ima srčane probleme na tretmanima i ljudi tridesetih godina
Dnevnik 12.08.2024
"I mi lekari smo iznenađeni koliko mladih ljudi dolazi sa srčanim problemima!", izjavio je dr Rodoljub Ristić, kardiolog. Kako je istakao, svakodnevno se dešava da neki mladi čovek dođe sa srčanim problemom. Dr Rodoljub Ristić izjavio je nedavno… »
Kardiolozi u Srbiji šokirani brojem mladih sa srčanim problemima: "Svakodnevno dolaze ljudi tridesetih godina..."
Kurir 12.08.2024
Vesti dana »
Opozicija blokirala sud u Novom Sadu: Policija primenila silu na trećem ulazu, deo zaposlenih ušao u zgradu
N1 Info pre 10 minutajoš 25 povezanih
Fudbaleri Crvene zvezde deklasirali Štutgart za prvu povedu u Ligi šampiona
IndeksOnline pre 3 satajoš 18 povezanih
"Neka te anđeli čuvaju, počivaj u miru dobri dečače": Potresne reči drugara nasmrt pretučenog tinejdžera u Leskovcu
Mondo pre 10 minutajoš 17 povezanih
Žena pobednika "montesonga" bila je Viktorijin anđeo! U 44. godini izgleda nerealno, a ovako izgleda kad se skine u kupaći
Kurir pre 1 satjoš 12 povezanih