Povezane vesti

Poletele leteće "zveri", žestoka borba kod grance! Ukrajina u strahu od nuklearne katastrofe (VIDEO)

Poletele leteće "zveri", žestoka borba kod grance! Ukrajina u strahu od nuklearne katastrofe (VIDEO)

Alo 11.10.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski posetio je London, Francusku i Rim i predstavio ukrajinski "Plan pobede". Rusija je, sa druge strane, upozorila SAD da bi mogle da pogoršaju krizu i izazovu pravi sukob između Rusije i Zapada ukoliko ne promene… »
"Bolje da ostanem kod vas! Ako me razmene, opet će me poslati nazad, svejedno ću poginuti"! Ruski vojnici zarobili ukrajinsku…

"Bolje da ostanem kod vas! Ako me razmene, opet će me poslati nazad, svejedno ću poginuti"! Ruski vojnici zarobili ukrajinsku…

Alo 11.10.2024
Ruski vojnici zarobili ukrajinsku izviđačku grupu u Kurskoj oblasti. Ruski vojnici su zarobili ukrajinsku izviđačku grupu sastavljenu od pet vojnika iz 82. zasebne vazdušno-desantne brigade Oružanih snaga Ukrajine, izjavio je predstavnik ruskih… »
Ukrajinski ministar se hitno obratio svetu! Rusi napadaju energetski sektor i preti nam nuklearna katastrofa!

Ukrajinski ministar se hitno obratio svetu! Rusi napadaju energetski sektor i preti nam nuklearna katastrofa!

Alo 11.10.2024
Napadi na energetski sektor. Ukrajinski ministar energetike German Galuščenko izjavio je danas da su tačni navodi da Rusija napada ukrajinski energetski sektor i da se Ukrajina plaši nuklearne katastrofe. On je za list Fajnenšel tajms (Financial… »

Vesti dana »