Povezane vesti
OVO POVRĆE SKUPLJE OD PILETINE, SADA JE ZA PETAMA I SVINJSKOM MESU: U ovo vreme ga svi traže, a cena paprena
Kurir 11.12.2024
Tokom posta prodaja pasulja raste, a poslednjih nedelja njegova cena primetno je porasla na pijacama u Srbiji. Praktično, približila se ceni svinjskog mesa, ponegde je čak i viša, dok je ovo povrće odavno skuplje od piletine. Već standardno najskuplje… »
Ovo povrće skuplje i od piletine! Srbi ga obožavaju, ali cena paprena: Evo u čemu je caka
Blic 11.12.2024
Tokom posta prodaja pasulja raste, a poslednjih nedelja njegova cena primetno je porasla na pijacama u Srbiji. Praktično, približila se ceni svinjskog mesa, ponegde je čak i viša, dok je ovo povrće odavno skuplje od piletine. Već standardno najskuplje… »
Vesti dana »

Jedanaest meseci od pada nadstrešnice: Studenti i zborovi u više gradova organizuju komemorativne skupove
NIN pre 1 satjoš 58 povezanih

Pad nadstrešnice: 11 meseci od tragedije - šetnje i sveće širom Srbije
BBC News pre 44 minutajoš 51 povezana

Oglasila se Sandra Božić: Napadnuta sam na ulici zbog višegodišnje kampanje koja se vodi protiv mene
Telegraf pre 1 satjoš 29 povezanih

"On mene nije zvao kad sam polomio ruku, razočarao me je..." Đani ogorčen na Darka Lazića, ne želi da čuje za njega: Nova drama na estradi
Kurir pre 44 minutajoš 23 povezane

Vejaće kao usred zime! Do subote će napadati pola metra snega: Ovaj deo Srbije biće paralisan
Telegraf pre 14 minutajoš 113 povezane