Повезане вести

"Нагледао сам се свега и свачега": Душан Тадић говорио о игрању за репрезентацију Србије

"Нагледао сам се свега и свачега": Душан Тадић говорио о игрању за репрезентацију Србије

Вечерње новости 10.08.2025
ДУШАН Тадић, недавно је потписао уговор са Ал Вахдом, а потом се осврнуо на репрезентативни период. Старспорт Бивши капитен репрезентације Србије говорио је за " Моцарт спорт", истакао је да му недостаје играње у репрезентацији… »
Тадић открио зашто није дошао у Звезду

Вести онлине 10.08.2025
Бивши капитен репрезентације Србије Душан Тадић је по први пут говорио од “пропалог” трансфера у Црвену звезду. Дуго је трајала сага око доласка Тадића у Црвену звезду, данима се говорило о томе, деловало је да ће бивши капитен… »
Тадић открио зашто је одбио Црвену звезду и зашто са породицом није могао да се врати у Србију

Тадић открио зашто је одбио Црвену звезду и зашто са породицом није могао да се врати у Србију

Нова 10.08.2025
Српски фудбалер Душан Тадић у великом интервјуу открио је детаље трансфера у Ал Вахду, разлоге одбијања Црвене звезде и Војводине, као и планове за наставак каријере и повратак у Србију. Душан Тадић, бивши капитен… »
Љубимац Гробара отворио душу: Напредовао сам у Звезди! Партизан? Вау, човече! Он ми је највише помогао да видим шта је тај…

Љубимац Гробара отворио душу: Напредовао сам у Звезди! Партизан? Вау, човече! Он ми је највише помогао да видим шта је тај…

Курир 10.08.2025
Аријан Лакић, кошаркаш Партизана и момак који је својом борбеношћу за кратко време освојио срца Гробара, отворено је говорио о својој кошаркашкој каријери. Изузетно занимљив био је пут Аријана Лакића до дреса Партизана. Каријеру… »
Тадић о репрезентацији: "Нагледао сам се свега и свачега..."

Тадић о репрезентацији: "Нагледао сам се свега и свачега..."

Спортске.нет 10.08.2025
Пренели смо јутрос део интервјуа бившег капитена Србије Душана Тадића за "Моззарт спорт", у ком је објаснио зашто је одлучио да одбије понуде Црвене звезде и Војводине и потпише за Ал Вахду, а у истом интервјуу је рекоред по… »
Тадић открио зашто није дошао у звезду и војводину, а онда се дотакао репрезентације и ФСС: "Нагледао сам се свега и свачега"…

Тадић открио зашто није дошао у звезду и војводину, а онда се дотакао репрезентације и ФСС: "Нагледао сам се свега и свачега"…

Дневник 10.08.2025
Бивши капитен репрезентације Србије Душан Тадић је по први пут говорио од "пропалог" трансфера у Црвену звезду. Дуго је трајала сага око доласка Душана Тадића у Црвену звезду, данима се говорило о томе, деловало је да ће бивши… »
"Нагледао сам се свега и свачега, хтео сам да помогнем": Тадић откио да ли се каје због репрезентације

"Нагледао сам се свега и свачега, хтео сам да помогнем": Тадић откио да ли се каје због репрезентације

Мондо 10.08.2025
Душан Тадић се пре годину дана опростио од репрезентације Србије. Капитен "орлова" после 16 година у "А" тиму рекао је - крај. Био је Тадић видно незадовољан резултатима националног тима и својим статусом у њему, те је… »
"Нагледао сам се свега и свачега..." Исповест Душана Тадића о репрезентацији Србије: "Слагао бих вас ако бих то рекао"

"Нагледао сам се свега и свачега..." Исповест Душана Тадића о репрезентацији Србије: "Слагао бих вас ако бих то рекао"

Курир 10.08.2025
Душан Тадић био је централна тема фудбалске јавности у претходном периоду. Некадашњи капитен фудбалске репрезентације Србије имао је на столу понуде Црвене звезде и Војводине, али није желео да се врати у наш фудбал, те је… »
Тадић о репрезентацији Србије и ФСС: "Нагледао сам се свега и свачега"

Тадић о репрезентацији Србије и ФСС: "Нагледао сам се свега и свачега"

Б92 10.08.2025
Бивши капитен репрезентације Србије Душан Тадић рекао је да се уморио покушавајући да као капитен и лидер тима поправи одређене ствари унутар националног тима и Савеза. Како је рекао у интервјуу за Моззартспорт, недостаје му… »
Тадић коначно о Звезди: "Терзић је учинио и више него што треба, али себе и породицу нисам видео у Србији"

Тадић коначно о Звезди: "Терзић је учинио и више него што треба, али себе и породицу нисам видео у Србији"

Спортске.нет 10.08.2025
Седмицама уназад су трајале спекулације о томе где ће рекордер по броју наступа за репезентацију Србије Душан Тадић наставити каријеру, Црвена звезда је дала све од себе да га доведе у своје редове, наводно му је понудила највећи… »
Тадић: Терзић и Звезда учинили су и више него што треба

Тадић: Терзић и Звезда учинили су и више него што треба

Спорт клуб 10.08.2025
Доскорашњи капитен репрезентације Србије Душан Тадић овог лета озбиљно је преговарао са Црвеном звездом, али на крају није завршио на стадиону Рајко Митић. Открива да ипак још није био спреман за повратак у српски фудбал. Био… »
Душан Тадић проговорио и отворио душу! Србин сурово искрен: Открио је због чега није завршио у Црвеној звезди!

Душан Тадић проговорио и отворио душу! Србин сурово искрен: Открио је због чега није завршио у Црвеној звезди!

Курир 10.08.2025
Душан Тадић ће следећу сезону провести у редовима Ал Вахде, клуба из Уједињених Арапских Емирата. И поред великог интересовања Црвене звезде, али и Војводине, бивши капитен репрезентације Србије није се одлучио за повратак у… »
Душан Тадић открио зашто није прихватио понуду Црвене звезде

Душан Тадић открио зашто није прихватио понуду Црвене звезде

Еуроневс 10.08.2025
Душан Тадић, нови фудбалер Ал Вахде из Абу Дабија, говорио је о понуди Црвене звезде и зашто до трансфера у Београд није дошло. Бивши капитен наше фудбалске репрезентације изнео је да се радовао на идеју о повратку у Србију, где… »

Б92 10.08.2025
Бивши капитен репрезентације Србије Душан Тадић је по први пут говорио од "пропалог" трансфера у Црвену звезду. Дуго је трајала сага око доласка Душана Тадића у Црвену звезду, данима се говорило о томе, деловало је да ће бивши… »
"Нисам се видео у Србији": Душан Тадић проговорио о Црвеној звезди

"Нисам се видео у Србији": Душан Тадић проговорио о Црвеној звезди

Вечерње новости 10.08.2025
ЧЕКАЛА је Црвена звезда Душана Тадића, није га дочекала. Избор српског фудбалера био је Ал Вахда, а неколико дана након представљања у говорио је о понуди црвено-белих и другим темама. Фото: ФСС На почетку разговора за " Моцарт… »
Душан Тадић открио све детаље понуде са Маракане: "Седели смо дуго, Терзић и Звезда су све учинили..."

Душан Тадић открио све детаље понуде са Маракане: "Седели смо дуго, Терзић и Звезда су све учинили..."

Телеграф 10.08.2025
Српски интернационалан Душан Тадић дао је опширан интервју за Моззарт Спорт у којем је говорио о свом трансферу у Ал Вахду, а причао је и о контактима са Звездом, као и о репрезентацији Србије. Тадић је открио како је одабрао… »
Душан Тадић проговорио о репрезентацији Србије: "Нисам се двоумио, нагледао сам се свега и свачега..."

Душан Тадић проговорио о репрезентацији Србије: "Нисам се двоумио, нагледао сам се свега и свачега..."

Телеграф 10.08.2025
Српски интернационалан Душан Тадић дао је опширан интервју за Моззарт Спорт у којем је говорио о свом трансферу у Ал Вахду, а причао је и о контактима са Звездом и Војводином, која је такође желела да га доведе, и врати, у своје… »
Тадић у 36. Години добио новац као никад у каријери: Оволико није имао ни у Саутемптону, Ајаксу и Фенеру!

Тадић у 36. Години добио новац као никад у каријери: Оволико није имао ни у Саутемптону, Ајаксу и Фенеру!

Курир 10.08.2025
Душан Тадић ће следећу сезону провести у редовима Ал Вахде, клуба из Уједињених Арапских Емирата. Некадашњи капитен српске фудбалске репрезентације и рекордер са 111 утакмица у црвеном дресу Душан Тадић отишао је на Блиски… »
"Ја се тамо не видим": Душан Тадић први пут рекао зашто није дошао у Звезду

"Ја се тамо не видим": Душан Тадић први пут рекао зашто није дошао у Звезду

Мондо 10.08.2025
Бивши капитен репрезентације Србије Душан Тадић мови је фудбалер Ал Вахде из Уједињених Арапских Емирата, некон што се изјаловио његов договор са Црвеном звездом. Чинило се да је све спремно за велики повратак Тадића у српски… »
Аријан Лакић: "Дефинитивно сам напредовао у Црвеној звезди"

Аријан Лакић: "Дефинитивно сам напредовао у Црвеној звезди"

Б92 10.08.2025
Кошаркаш Партизана Аријан Лакић се присетио периода када је играо за Црвену звезду. Лакић прво није хтео у Црвену звезду у једном делу каријере, али се то испоставило као добро за њега. Његов пут до Партизана је био веома… »

Вести дана »