Povezane vesti
Tadić otkrio zašto nije došao u Zvezdu
Vesti online pre 46 minuta
Bivši kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić je po prvi put govorio od “propalog” transfera u Crvenu zvezdu. Dugo je trajala saga oko dolaska Tadića u Crvenu zvezdu, danima se govorilo o tome, delovalo je da će bivši kapiten Srbije obući crveno-beli… »
Tadić otkrio zašto je odbio Crvenu zvezdu i zašto sa porodicom nije mogao da se vrati u Srbiju
Nova pre 1 sat
Srpski fudbaler Dušan Tadić u velikom intervjuu otkrio je detalje transfera u Al Vahdu, razloge odbijanja Crvene zvezde i Vojvodine, kao i planove za nastavak karijere i povratak u Srbiju. Dušan Tadić, bivši kapiten reprezentacije Srbije i legenda… »
Ljubimac Grobara otvorio dušu: Napredovao sam u Zvezdi! Partizan? Vau, čoveče! On mi je najviše pomogao da vidim šta je taj…
Kurir pre 2 sata
Arijan Lakić, košarkaš Partizana i momak koji je svojom borbenošću za kratko vreme osvojio srca Grobara, otvoreno je govorio o svojoj košarkaškoj karijeri. Izuzetno zanimljiv bio je put Arijana Lakića do dresa Partizana. Karijeru je počeo u beogradskom… »
Tadić o reprezentaciji: "Nagledao sam se svega i svačega..."
Sportske.net pre 4 sati
Preneli smo jutros deo intervjua bivšeg kapitena Srbije Dušana Tadića za "Mozzart sport", u kom je objasnio zašto je odlučio da odbije ponude Crvene zvezde i Vojvodine i potpiše za Al Vahdu, a u istom intervjuu je rekored po broju odigranih mečeva za naš… »
Tadić otkrio zašto nije došao u zvezdu i vojvodinu, a onda se dotakao reprezentacije i FSS: "Nagledao sam se svega i svačega"…
Dnevnik pre 3 sata
Bivši kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić je po prvi put govorio od "propalog" transfera u Crvenu zvezdu. Dugo je trajala saga oko dolaska Dušana Tadića u Crvenu zvezdu, danima se govorilo o tome, delovalo je da će bivši kapiten Srbije obući… »
"Nagledao sam se svega i svačega, hteo sam da pomognem": Tadić otkio da li se kaje zbog reprezentacije
Mondo pre 3 sata
Dušan Tadić se pre godinu dana oprostio od reprezentacije Srbije. Kapiten "orlova" posle 16 godina u "A" timu rekao je - kraj. Bio je Tadić vidno nezadovoljan rezultatima nacionalnog tima i svojim statusom u njemu, te je povlačenje izgledalo kao jedino… »
"Nagledao sam se svega i svačega..." Ispovest Dušana Tadića o reprezentaciji Srbije: "Slagao bih vas ako bih to rekao"
Kurir pre 5 sati
Dušan Tadić bio je centralna tema fudbalske javnosti u prethodnom periodu. Nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Srbije imao je na stolu ponude Crvene zvezde i Vojvodine, ali nije želeo da se vrati u naš fudbal, te je potpisao ugovor sa Al Vahdom… »
Tadić o reprezentaciji Srbije i FSS: "Nagledao sam se svega i svačega"
B92 pre 4 sati
Bivši kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić rekao je da se umorio pokušavajući da kao kapiten i lider tima popravi određene stvari unutar nacionalnog tima i Saveza. Kako je rekao u intervjuu za Mozzartsport, nedostaje mu igranje u reprezentaciji… »
Tadić konačno o Zvezdi: "Terzić je učinio i više nego što treba, ali sebe i porodicu nisam video u Srbiji"
Sportske.net pre 6 sati
Sedmicama unazad su trajale spekulacije o tome gde će rekorder po broju nastupa za repezentaciju Srbije Dušan Tadić nastaviti karijeru, Crvena zvezda je dala sve od sebe da ga dovede u svoje redove, navodno mu je ponudila najveći ugovor u istoriji… »
Tadić: Terzić i Zvezda učinili su i više nego što treba
Sport klub pre 6 sati
Doskorašnji kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić ovog leta ozbiljno je pregovarao sa Crvenom zvezdom, ali na kraju nije završio na stadionu Rajko Mitić. Otkriva da ipak još nije bio spreman za povratak u srpski fudbal. Bio je Tadić povezivan i sa… »
Dušan Tadić progovorio i otvorio dušu! Srbin surovo iskren: Otkrio je zbog čega nije završio u Crvenoj zvezdi!
Kurir pre 5 sati
Dušan Tadić će sledeću sezonu provesti u redovima Al Vahde, kluba iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. I pored velikog interesovanja Crvene zvezde, ali i Vojvodine, bivši kapiten reprezentacije Srbije nije se odlučio za povratak u našu zemlju. Sada je Tadić… »
Dušan Tadić otkrio zašto nije prihvatio ponudu Crvene zvezde
Euronews pre 5 sati
Dušan Tadić, novi fudbaler Al Vahde iz Abu Dabija, govorio je o ponudi Crvene zvezde i zašto do transfera u Beograd nije došlo. Bivši kapiten naše fudbalske reprezentacije izneo je da se radovao na ideju o povratku u Srbiju, gde je svojim iskustvom i… »
Tadić otkrio zašto nije došao u Zvezdu
B92 pre 5 sati
Bivši kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić je po prvi put govorio od "propalog" transfera u Crvenu zvezdu. Dugo je trajala saga oko dolaska Dušana Tadića u Crvenu zvezdu, danima se govorilo o tome, delovalo je da će bivši kapiten Srbije obući… »
Dušan Tadić otkrio sve detalje ponude sa Marakane: "Sedeli smo dugo, Terzić i Zvezda su sve učinili..."
Telegraf pre 6 sati
Srpski internacionalan Dušan Tadić dao je opširan intervju za Mozzart Sport u kojem je govorio o svom transferu u Al Vahdu, a pričao je i o kontaktima sa Zvezdom, kao i o reprezentaciji Srbije. Tadić je otkrio kako je odabrao novi klub. - Dosta sam… »
"Nisam se video u Srbiji": Dušan Tadić progovorio o Crvenoj zvezdi
Večernje novosti pre 6 sati
ČEKALA je Crvena zvezda Dušana Tadića, nije ga dočekala. Izbor srpskog fudbalera bio je Al Vahda, a nekoliko dana nakon predstavljanja u govorio je o ponudi crveno-belih i drugim temama. Foto: FSS Na početku razgovora za " Mocart sport" otkrio je zašto… »
Dušan Tadić progovorio o reprezentaciji Srbije: "Nisam se dvoumio, nagledao sam se svega i svačega..."
Telegraf pre 5 sati
Srpski internacionalan Dušan Tadić dao je opširan intervju za Mozzart Sport u kojem je govorio o svom transferu u Al Vahdu, a pričao je i o kontaktima sa Zvezdom i Vojvodinom, koja je takođe želela da ga dovede, i vrati, u svoje redove. Uz to, Dušan… »
"Ja se tamo ne vidim": Dušan Tadić prvi put rekao zašto nije došao u Zvezdu
Mondo pre 6 sati
Bivši kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić movi je fudbaler Al Vahde iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, nekon što se izjalovio njegov dogovor sa Crvenom zvezdom. Činilo se da je sve spremno za veliki povratak Tadića u srpski fudbal, Zvezda mu je… »
Tadić u 36. Godini dobio novac kao nikad u karijeri: Ovoliko nije imao ni u Sautemptonu, Ajaksu i Feneru!
Kurir pre 6 sati
Dušan Tadić će sledeću sezonu provesti u redovima Al Vahde, kluba iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Nekadašnji kapiten srpske fudbalske reprezentacije i rekorder sa 111 utakmica u crvenom dresu Dušan Tadić otišao je na Bliski istok, samo nekoliko dana… »
Arijan Lakić: "Definitivno sam napredovao u Crvenoj zvezdi"
B92 pre 7 sati
Košarkaš Partizana Arijan Lakić se prisetio perioda kada je igrao za Crvenu zvezdu. Lakić prvo nije hteo u Crvenu zvezdu u jednom delu karijere, ali se to ispostavilo kao dobro za njega. Njegov put do Partizana je bio veoma zanimljiv, a tokom karijere je… »
Vesti dana »

Najvrelije u Ćupriji, Nišu, Leskovcu, Beogradu, Somboru - mere opreza zbog visokih temperatura opet na snazi
RTS pre 1 satjoš 40 povezanih

Samit Trampa i Putina na Aljasci: diplomatski napori i izazovi u pregovorima o miru u Ukrajini
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 42 povezane

Saobraćajci „opkolili“ Guču pa za 12 sati zabeležili 18.200 prekršaja
Ozon press pre 3 satajoš 13 povezanih