Повезане вести
"Поднећу захтев за њено усвајање"! Комшиница која је пронашла бебу поред контејнера у Земуну: Бачена је да не преживи - ово…
Курир 29.08.2025
Ухапшена је 19-годишња мајка тек рођене бебе која је пронађена јутрос поред контејнера у Земуну. Екипа хитне помоћи превезла је бебу у земунско породилиште. Ексклузивно за емисију "Црна Хроника" говорила је комшиница која је… »
Ухапшена мајка (19) осумњичена да је бебу оставила у Земуну код контејнера
Телеграф 29.08.2025
Полиција је по налогу Вишег јавног тужилашва у Београду ухапсила је А.С. (19), мајку која је оставила своју бебу стару седам дана поред једног контејнера у Земуну. Ова жена се, како сазнаје Тањуг, терети за покушај тешког… »
Новорођенче пронађено у Земуну, у сигурним рукама – како реагују институције
РТС 29.08.2025
Полиција је саопштила да је ухапшена деветнаестогодишња мајка која је оставила своју бебу од 20 дана поред једног контејнера у Земуну. Она се терети за покушај тешког убиства. Новорођенче је у добром здравственом стању. У току… »
Ухапшена мајка (19) се терети за покушај убиства Огласио се Дачић о беби старој 20 дана која је остављена поред контејнера у…
Курир 29.08.2025
Потпредседник Владе и министар унутрашњих Ивица Дачић послова изјавио је да су припадници Министарства унутрашњих послова, ПС Земун, брзом и ефикасном акцијом пронашли и ухапсили А. С. (19) због постојања основа сумње да је… »
Ухапшена мајка осумњичена да је бебу оставила у Земуну код контејнера
РТВ 29.08.2025
БЕОГРАД - Полиција је по налогу Вишег јавног тужилашва у Београду ухапсила деветанестогодишњу мајку А. С., која је оставила своју бебу стару 20 дана поред једног контејнера у Земуну. Припадници Министарства унутрашњих послова… »
Ово је хероина која је спасила бебу: Шетала пса Земуном када је наишла на кесу иза контејнера: "Беба је била у пешкиру…
Блиц 29.08.2025
Беба стара седам дана пронађена је јутрос иза контејнера у Земуну. Њу је, како сазнајемо, пронашла жена која је шетала пса. Како сазнајемо, Маја Миладиновић, жена је као и сваког јутра шетала пса Дунавском улицом у Земуну када… »
Одређен притвор осумњиченој да је бебу оставила у кеси код контејнера у Земуну
Спутник 29.08.2025
Министар унутрашњих послова Ивица Дачиц́ саопштио је да су припадници Министарства унутрашњих послова из Полицијске станице Земун пронашли и ухапсили А. С. (19) због постојања основа сумње да је поред контејнера у тој општини… »
Спасила бебу коју је нашла поред контењера, Па одлучила да је усвоји Потрешена певачица се огласила: "Где ће ти душа..."
Ало 29.08.2025
Из Центра за социјални рад објаснили су која је сада процедура чека и да ли је то уопште могуће реализовати. Након што је цела Србија остала у неверици када су јутрос стигле језиве вести о беби од свега недељу дана, која је… »
Ухапшена мајка која је оставила бебу поред контејнера у Земуну
Еуроневс 29.08.2025
Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Ивица Дачић саопштио је да су припадници Министарства унутрашњих послова из Полицијске станице Земун, брзом и ефикасном акцијом пронашли и ухапсили А. С. (19) због постојања… »
Ухапшена мајка (19) се терети за покушај убиства: Дачић открио нове детаље везане за бебу која је остављена поред контејнера…
Блиц 29.08.2025
Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да су припадници Министарства унутрашњих послова, ПС Земун, брзом и ефикасном акцијом пронашли и ухапсили А. С. (2006) због постојања основа сумње да је… »
РТС 29.08.2025
Полиција је по налогу Вишег јавног тужилашва у Београду ухапсила деветанестогодишњу мајку А. С., која је оставила своју бебу стару 20 дана поред једног контејнера у Земуну. Припадници Министарства унутрашњих послова из… »
Ухапшена мајка која је оставила бебу поред контејнера у Земуну: Терети се за покушај тешког убиства
Мондо 29.08.2025
Полиција је по налогу Вишег јавног тужилаштва у Београду ухапсила је А.С. (2006), мајку која се сумњичи да је оставила своју бебу стару седам дана поред једног контејнера у Земуну. Ова жена се, како сазнајемо, терети за покушај… »
Ухапшена мајка: Оставила бебу поред контејнера у Земуну
Б92 29.08.2025
Министар унутрашњих послова Ивица Дачић саопштио је данас да су припадници МУП-а из Полицијске станице Земун пронашли и ухапсили А. С. (19) због постојања основа сумње да је поред контејнера оставила своју бебу стару 20 дана… »
Дачић: Ухапшена мајка која је оставила бебу поред контејнера у Земуну
Политика 29.08.2025
Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Ивица Дачић саопштио је данас да су припадници Министарства унутрашњих послова из Полицијске станице Земун, брзом и ефикасном акцијом пронашли и ухапсили А. С. (19) због… »
Дачић се огласио о хапшењу мајке која је оставила бебу код контејнера: За ово се сумњичи
Телеграф 29.08.2025
Потпредседник Владе и министар унутрашњих Ивица Дачић послова изјавио је да су припадници Министарства унутрашњих послова, ПС Земун, брзом и ефикасном акцијом пронашли и ухапсили А. С. (19) због постојања основа сумње да је… »
Ухапшена мајка која је бебу оставила поред контејнера у Земуну
Н1 Инфо 29.08.2025
Полиција је по налогу Вишег јавног тужилашва у Београду ухапсила је А.С. (19), мајку која је оставила своју бебу стару седам дана поред једног контејнера у Земуну. Ова жена се, како сазнаје Тањуг, терети за покушај тешког… »
Ухапшена мајка која је оставила бебу поред контејнера у Земуну: Сумњичи се за покушај тешког убиства
Нова 29.08.2025
Полиција је по налогу Вишег јавног тужилаштва у Београду ухапсила је А.С. (2006), мајку која се сумњичи да је оставила своју бебу стару седам дана поред једног контејнера у Земуну, сазнаје "Блиц". Ова жена се, како сазнајемо… »
Ухапшена мајка (19) која је оставила бебу у Земуну: Дете старо седам дана нађено поред контејнера у завезаној кеси!
Блиц 29.08.2025
Полиција је по налогу Вишег јавног тужилаштва у Београду ухапсила А.С. (19), мајку која се сумњичи да је оставила своју бебу стару седам дана поред једног контејнера у Земуну, сазнаје "Блиц". Ова жена се, како сазнајемо, терети… »
НИН 29.08.2025
Полиција је по налогу Вишег јавног тужилашва у Београду ухапсила је А.С. (19), мајку која је оставила своју бебу стару седам дана поред једног контејнера у Земуну. Ова жена се, како преноси Тањуг, терети за покушај тешког… »
Ухапшена мајка (19) која је бебу оставила поред контејнера у Земуну
Вести онлине 29.08.2025
Полиција је по налогу Вишег јавног тужилаштва у Београду ухапсила је А. С. (19), мајку која се сумњичи да је оставила своју бебу стару седам дана поред једног контејнера у Земуну. Ова жена се терети за покушај тешког убиства… »
Ухапшена мајка осумњичена да је бебу оставила код контејнера терети се за покушај тешког убиства
Дневник 29.08.2025
БЕОГРАД: Полиција је по налогу Вишег јавног тужилашва у Београду ухапсила је А.С. (19), мајку која је оставила своју бебу стару седам дана поред једног контејнера у Земуну. Ова жена се, како сазнаје Тањуг, терети за покушај… »
Ухапшена мајка (19) која је оставила бебу поред контејнера: Дете старо седам дана нађено поред контејнера у завезаној кеси!
Ало 29.08.2025
У Земуну је пронађена беба стара седам дана, умотана у пешкире и остављена у кеси поред контејнера. Мајка (19) ухапшена под сумњом за покушај тешког убиства. Полиција је, по налогу Вишег јавног тужилаштва у Београду, ухапсила… »
Познато где се сада налази беба која је пронађена поред контејнера у Земуну Пролазница је спасла, мајка ухапшена
Ало 29.08.2025
Беба која је јутрос пронађена поред контејнера у Земуну, пребачена је на Институт за мајку и дете. Девојчица ће за сада остати тамо, пише Телеграф.рс. Подсетимо, Маја Миладиновић је јутрос око 8.30 сати пронашла живу бебу у кеси… »
Сазнајемо! Ово је одговор Центра за социјални рад хероини Маји која жели да усвоји одбачену бебу из Земуна
Телеграф 29.08.2025
Након што је цела Србија остала у неверици када су јутрос стигле језиве вести о баченој беби од свега недељу дана код контејнера у Земуну, убрзо затим Телеграф.рс је сазнао да је жена која је и пронашла и спасила одбачену… »
Певачица се обратила Маји која је јутрос у Земуну нашла бебу поред контејнера: Ово јој је поручила
Телеграф 29.08.2025
Након што је цела Србија остала у неверици када су јутрос стигле језиве вести о баченој беби од свега недељу дана код контејнера у Земуну, огласила се певачица Наталија Трике Фкс и упутила поруку жени која је спасила бебу. Наиме… »
Маја је спасила бебу у Земуну "Отворила сам кесу и видела бебу. Шокирала сам се"
Ало 29.08.2025
-Чула сам неки чудан звук, није то био плач, али када сам се приближила, видела сам да звук допире из кесе. Отворила сам кесу и видела бебу. Шокирала сам се – тим речима је Маја Миладиновић описала тренутак када је јутрос у… »
Беба је била у затвореној кеси, умотана у ћебе Исповест хероине која ју је пронашла: "Чула сам звук, мислила сам да је маца"
Ало 29.08.2025
Маја Миладиновић пронашла је бебу поред контејнера у Дунавској улици у Земуну док је хранила мачке. Маја је за Информер испричала да је шетала пса и стала да нахрани мачке када је чула неки звук, за који је најпре мислила да је… »
Откривамо где се сад налази беба нађена поред контејнера у Земуну
Телеграф 29.08.2025
Беба коју је Маја Миладиновић рано јутрос пронашла поред контејнера у Земуну, пребачена је на Институт за мајку и дете, сазнаје Телеграф.рс Према нашим информацијама, девојчица ће за сада остати тамо. Подсетимо, хитним службама… »
"Чула сам необичан звук, мислила сам да је маче": Земунка отворила кесу и остала у шоку кад је угледала бебу
Мондо 29.08.2025
"Шетала сам пса и кренула да нахраним маце које свако јутро ту храним. Чула сам неки чудан звук, није то био плач, али када сам се приближила видела сам да звук допире из кесе, отворила кесу и видела бебу. Шокирала сам се"… »
"Чула сам неки чудан звук, није био плач, допирао је из кесе..." Маја из Земуна за Курир: Мислила сам да је маче, отворила сам…
Курир 29.08.2025
Овим речима за Курир почиње исповест Маја Миладиновић, храбра жена која је јутрос пронашла здраву бебу поред контејнера умотану у ћебе, па у кесу, у Дунавској улици у Земуну. - Шетала сам пса у колицима, то је наш ритуал. Али… »
Шетала пса као и свако јутро кад је чула... Тачно на овом месту жена из Земуна пронашла је бебицу од само 7 дана! Девојчица…
Курир 29.08.2025
Како Курир сазнаје, бебу је пронашла комшиница која је шетала пса. - Жена је шетала пса као и сваког дана. Када је прошла поред контејнера наводно, је чула неке звукове и тада се зауставила да види о чему се ради - каже житељ… »
Пронађена беба поред контејнера у Земуну, збринута у Институту за мајку и дете
Нови магазин 29.08.2025
У Дунавској улици у Земун поред контејнера пронађена је беба стара седам дана. Бебу стару седам дана екипа Хитне помоћи превезла је у земунско породилиште, потврђено је за РТС у Хитној помоћи. После дијагностике у КБЦ Земун, беба… »
Бебу у Земуну пронашла жена док је шетала пса: Новорођенче било умотано у пешкир
Нова 29.08.2025
Беба стара седам дана пронађена је јутрос иза контејнера у Земуну. Њу је пронашла жена која је шетала пса. Маја Миладиновић је као и сваког јутра шетала пса Дунавском улицом у Земуну када је наишла на кесу иза контејнера у којој… »
Гомила ђубрета, шибље: На овом месту је нађено новорођенче у Земуну: "Била је у кеси, тихо је плакала..." (фото, видео)
Блиц 29.08.2025
Беба стара седам дана пронађена је јутрос иза контејнера у Земуну између шибља и на гомили ђубрета. Како је испричала Маја Миладиновић, жена која ју је пронашла, беба је била у пластичној кеси, умотана у пешкир, а у кеси је била… »
Земун: Нађена беба поред контејнера
Вести онлине 29.08.2025
У Дунавској улици у Земун поред контејнера пронађена је беба стара седам дана. Бебу стару седам дана екипа Хитне помоћи превезла је у земунско породилиште, потврђено је за РТС у Хитној помоћи. У току је дијагностика здравственог… »
Беба пронађена поред контејнера у Земуну
НИН 29.08.2025
У београдском насељу Земун данас је пронађена беба поред контејнера. Бебу је екипа Хитне помоћи превезла у земунско породилиште, потврђено је за Тањуг у Хитној помоћи. Још увек није познато здравствено стање бебе.… »
Беба пронађена поред контејнера у Земуну
Радио 021 29.08.2025
У Земуну је данас пронађена беба поред контејнера. Бебу је екипа Хитне помоћи превезла у земунско породилиште, потврђено је за Тањуг у Хитној помоћи. Беба је пронађена око 8.30х. Још увек није познато њено здравствено стање.… »
Беба пронађена поред контејнера у Земуну, превезена у породилиште
Спутник 29.08.2025
У београдском насељу Земун данас је пронађена беба поред контејнера. Бебу је екипа Хитне помоц́и превезла у земунско породилиште, потврђено је за Тањуг у Хитној помоц́и. Још увек није познато здравствено стање бебе.… »
У Земуну поред контејнера пронађена беба
Б92 29.08.2025
У београдском насељу Земун данас је пронађена беба поред контејнера. Бебу је екипа Хитне помоћи превезла у земунско породилиште, потврђено је за Тањуг у Хитној помоћи. Још увек није познато здравствено стање бебе. Тражите још… »
Вести дана »
Зеленски: Делегација Украјине припрема се за састанке са делегацијом Америке
Политика пре 11 минутајош 54 повезане
Пауновић: Средства предвиђена буџетом за 2026. за НИС неће повећати дефицит
РТВ пре 2 сатајош 62 повезане
Државни секретар поново покушао неовлашћено да приступи серверима, сумња се да је циљ брисање Генералштаба из регистра
Сербиан Невс Медиа пре 3 сатајош 61 повезана
Скупштина усвојила Закон о буџету, пореске законе, сет закона о енергетици, измене Закона о Војсци Србије
РТС пре 6 сатијош 54 повезане
Завршена најтужнија утакмице суперлиге: Раднички из Крагујевца победио Младост у Лучанима
Курир пре 1 сатјош 44 повезане