Povezane vesti
"Podneću zahtev za njeno usvajanje"! Komšinica koja je pronašla bebu pored kontejnera u Zemunu: Bačena je da ne preživi - ovo…
Kurir pre 12 dana
Uhapšena je 19-godišnja majka tek rođene bebe koja je pronađena jutros pored kontejnera u Zemunu. Ekipa hitne pomoći prevezla je bebu u zemunsko porodilište. Ekskluzivno za emisiju "Crna Hronika" govorila je komšinica koja je pronašla bebu. - Ja sam… »
Uhapšena majka (19) osumnjičena da je bebu ostavila u Zemunu kod kontejnera
Telegraf pre 12 dana
Policija je po nalogu Višeg javnog tužilašva u Beogradu uhapsila je A.S. (19), majku koja je ostavila svoju bebu staru sedam dana pored jednog kontejnera u Zemunu. Ova žena se, kako saznaje Tanjug, tereti za pokušaj teškog ubistva. Bebu je jutros oko… »
Novorođenče pronađeno u Zemunu, u sigurnim rukama – kako reaguju institucije
RTS pre 11 dana
Policija je saopštila da je uhapšena devetnaestogodišnja majka koja je ostavila svoju bebu od 20 dana pored jednog kontejnera u Zemunu. Ona se tereti za pokušaj teškog ubistva. Novorođenče je u dobrom zdravstvenom stanju. U toku dana stigla su i… »
Uhapšena majka (19) se tereti za pokušaj ubistva Oglasio se Dačić o bebi staroj 20 dana koja je ostavljena pored kontejnera u…
Kurir pre 11 dana
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih Ivica Dačić poslova izjavio je da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, PS Zemun, brzom i efikasnom akcijom pronašli i uhapsili A. S. (19) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo… »
Uhapšena majka osumnjičena da je bebu ostavila u Zemunu kod kontejnera
RTV pre 11 dana
BEOGRAD - Policija je po nalogu Višeg javnog tužilašva u Beogradu uhapsila devetanestogodišnju majku A. S., koja je ostavila svoju bebu staru 20 dana pored jednog kontejnera u Zemunu. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova iz Policijske stanice… »
Ovo je heroina koja je spasila bebu: Šetala psa Zemunom kada je naišla na kesu iza kontejnera: "Beba je bila u peškiru…
Blic pre 11 dana
Beba stara sedam dana pronađena je jutros iza kontejnera u Zemunu. Nju je, kako saznajemo, pronašla žena koja je šetala psa. Kako saznajemo, Maja Miladinović, žena je kao i svakog jutra šetala psa Dunavskom ulicom u Zemunu kada je naišla na kesu iza… »
Određen pritvor osumnjičenoj da je bebu ostavila u kesi kod kontejnera u Zemunu
Sputnik pre 11 dana
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić saopštio je da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova iz Policijske stanice Zemun pronašli i uhapsili A. S. (19) zbog postojanja osnova sumnje da je pored kontejnera u toj opštini ostavila svoju bebu… »
Spasila bebu koju je našla pored kontenjera, Pa odlučila da je usvoji Potrešena pevačica se oglasila: "Gde će ti duša..."
Alo pre 11 dana
Iz Centra za socijalni rad objasnili su koja je sada procedura čeka i da li je to uopšte moguće realizovati. Nakon što je cela Srbija ostala u neverici kada su jutros stigle jezive vesti o bebi od svega nedelju dana, koja je bačena kod kontejnera u… »
Uhapšena majka koja je ostavila bebu pored kontejnera u Zemunu
Euronews pre 11 dana
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić saopštio je da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova iz Policijske stanice Zemun, brzom i efikasnom akcijom pronašli i uhapsili A. S. (19) zbog postojanja osnova sumnje da je pored… »
Uhapšena majka (19) se tereti za pokušaj ubistva: Dačić otkrio nove detalje vezane za bebu koja je ostavljena pored kontejnera…
Blic pre 11 dana
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, PS Zemun, brzom i efikasnom akcijom pronašli i uhapsili A. S. (2006) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo… »
RTS pre 11 dana
Policija je po nalogu Višeg javnog tužilašva u Beogradu uhapsila devetanestogodišnju majku A. S., koja je ostavila svoju bebu staru 20 dana pored jednog kontejnera u Zemunu. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova iz Policijske stanice Zemun, brzom i… »
Uhapšena majka koja je ostavila bebu pored kontejnera u Zemunu: Tereti se za pokušaj teškog ubistva
Mondo pre 11 dana
Policija je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu uhapsila je A.S. (2006), majku koja se sumnjiči da je ostavila svoju bebu staru sedam dana pored jednog kontejnera u Zemunu. Ova žena se, kako saznajemo, tereti za pokušaj teškog ubistva. Bebu je… »
Uhapšena majka: Ostavila bebu pored kontejnera u Zemunu
B92 pre 11 dana
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić saopštio je danas da su pripadnici MUP-a iz Policijske stanice Zemun pronašli i uhapsili A. S. (19) zbog postojanja osnova sumnje da je pored kontejnera ostavila svoju bebu staru 20 dana. Kako se sumnja, A.S. je… »
Dačić: Uhapšena majka koja je ostavila bebu pored kontejnera u Zemunu
Politika pre 11 dana
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić saopštio je danas da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova iz Policijske stanice Zemun, brzom i efikasnom akcijom pronašli i uhapsili A. S. (19) zbog postojanja osnova sumnje da je… »
Dačić se oglasio o hapšenju majke koja je ostavila bebu kod kontejnera: Za ovo se sumnjiči
Telegraf pre 11 dana
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih Ivica Dačić poslova izjavio je da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, PS Zemun, brzom i efikasnom akcijom pronašli i uhapsili A. S. (19) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo… »
Uhapšena majka koja je bebu ostavila pored kontejnera u Zemunu
N1 Info pre 11 dana
Policija je po nalogu Višeg javnog tužilašva u Beogradu uhapsila je A.S. (19), majku koja je ostavila svoju bebu staru sedam dana pored jednog kontejnera u Zemunu. Ova žena se, kako saznaje Tanjug, tereti za pokušaj teškog ubistva. Bebu je jutros oko… »
Uhapšena majka koja je ostavila bebu pored kontejnera u Zemunu: Sumnjiči se za pokušaj teškog ubistva
Nova pre 11 dana
Policija je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu uhapsila je A.S. (2006), majku koja se sumnjiči da je ostavila svoju bebu staru sedam dana pored jednog kontejnera u Zemunu, saznaje "Blic". Ova žena se, kako saznajemo, tereti za pokušaj teškog… »
Uhapšena majka (19) koja je ostavila bebu u Zemunu: Dete staro sedam dana nađeno pored kontejnera u zavezanoj kesi!
Blic pre 11 dana
Policija je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu uhapsila A.S. (19), majku koja se sumnjiči da je ostavila svoju bebu staru sedam dana pored jednog kontejnera u Zemunu, saznaje "Blic". Ova žena se, kako saznajemo, tereti za pokušaj teškog… »
NIN pre 11 dana
Policija je po nalogu Višeg javnog tužilašva u Beogradu uhapsila je A.S. (19), majku koja je ostavila svoju bebu staru sedam dana pored jednog kontejnera u Zemunu. Ova žena se, kako prenosi Tanjug, tereti za pokušaj teškog ubistva. Bebu je jutros oko… »
Uhapšena majka (19) koja je bebu ostavila pored kontejnera u Zemunu
Vesti online pre 11 dana
Policija je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu uhapsila je A. S. (19), majku koja se sumnjiči da je ostavila svoju bebu staru sedam dana pored jednog kontejnera u Zemunu. Ova žena se tereti za pokušaj teškog ubistva. Bebu je jutros oko 8.20… »
Uhapšena majka osumnjičena da je bebu ostavila kod kontejnera tereti se za pokušaj teškog ubistva
Dnevnik pre 11 dana
BEOGRAD: Policija je po nalogu Višeg javnog tužilašva u Beogradu uhapsila je A.S. (19), majku koja je ostavila svoju bebu staru sedam dana pored jednog kontejnera u Zemunu. Ova žena se, kako saznaje Tanjug, tereti za pokušaj teškog ubistva. Bebu je… »
Uhapšena majka (19) koja je ostavila bebu pored kontejnera: Dete staro sedam dana nađeno pored kontejnera u zavezanoj kesi!
Alo pre 11 dana
U Zemunu je pronađena beba stara sedam dana, umotana u peškire i ostavljena u kesi pored kontejnera. Majka (19) uhapšena pod sumnjom za pokušaj teškog ubistva. Policija je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsila A. S. (2006)… »
Poznato gde se sada nalazi beba koja je pronađena pored kontejnera u Zemunu Prolaznica je spasla, majka uhapšena
Alo pre 11 dana
Beba koja je jutros pronađena pored kontejnera u Zemunu, prebačena je na Institut za majku i dete. Devojčica će za sada ostati tamo, piše Telegraf.rs. Podsetimo, Maja Miladinović je jutros oko 8.30 sati pronašla živu bebu u kesi pored kontejnera u… »
Saznajemo! Ovo je odgovor Centra za socijalni rad heroini Maji koja želi da usvoji odbačenu bebu iz Zemuna
Telegraf pre 11 dana
Nakon što je cela Srbija ostala u neverici kada su jutros stigle jezive vesti o bačenoj bebi od svega nedelju dana kod kontejnera u Zemunu, ubrzo zatim Telegraf.rs je saznao da je žena koja je i pronašla i spasila odbačenu devojčicu ostavljenu da se… »
Pevačica se obratila Maji koja je jutros u Zemunu našla bebu pored kontejnera: Ovo joj je poručila
Telegraf pre 11 dana
Nakon što je cela Srbija ostala u neverici kada su jutros stigle jezive vesti o bačenoj bebi od svega nedelju dana kod kontejnera u Zemunu, oglasila se pevačica Natalija Trike Fx i uputila poruku ženi koja je spasila bebu. Naime, jedna Maja pronašla je i… »
Maja je spasila bebu u Zemunu "Otvorila sam kesu i videla bebu. Šokirala sam se"
Alo pre 11 dana
-Čula sam neki čudan zvuk, nije to bio plač, ali kada sam se približila, videla sam da zvuk dopire iz kese. Otvorila sam kesu i videla bebu. Šokirala sam se – tim rečima je Maja Miladinović opisala trenutak kada je jutros u Zemunu pronašla novorođenče… »
Beba je bila u zatvorenoj kesi, umotana u ćebe Ispovest heroine koja ju je pronašla: "Čula sam zvuk, mislila sam da je maca"
Alo pre 11 dana
Maja Miladinović pronašla je bebu pored kontejnera u Dunavskoj ulici u Zemunu dok je hranila mačke. Maja je za Informer ispričala da je šetala psa i stala da nahrani mačke kada je čula neki zvuk, za koji je najpre mislila da je mjaukanje. - Čula sam neki… »
Otkrivamo gde se sad nalazi beba nađena pored kontejnera u Zemunu
Telegraf pre 11 dana
Beba koju je Maja Miladinović rano jutros pronašla pored kontejnera u Zemunu, prebačena je na Institut za majku i dete, saznaje Telegraf.rs Prema našim informacijama, devojčica će za sada ostati tamo. Podsetimo, hitnim službama jutros oko osam časova… »
"Čula sam neobičan zvuk, mislila sam da je mače": Zemunka otvorila kesu i ostala u šoku kad je ugledala bebu
Mondo pre 11 dana
"Šetala sam psa i krenula da nahranim mace koje svako jutro tu hranim. Čula sam neki čudan zvuk, nije to bio plač, ali kada sam se približila videla sam da zvuk dopire iz kese, otvorila kesu i videla bebu. Šokirala sam se", ispričala je za Kurir Maja… »
"Čula sam neki čudan zvuk, nije bio plač, dopirao je iz kese..." Maja iz Zemuna za Kurir: Mislila sam da je mače, otvorila sam…
Kurir pre 11 dana
Ovim rečima za Kurir počinje ispovest Maja Miladinović, hrabra žena koja je jutros pronašla zdravu bebu pored kontejnera umotanu u ćebe, pa u kesu, u Dunavskoj ulici u Zemunu. - Šetala sam psa u kolicima, to je naš ritual. Ali imamo i tu neku obavezu gde… »
Šetala psa kao i svako jutro kad je čula... Tačno na ovom mestu žena iz Zemuna pronašla je bebicu od samo 7 dana! Devojčica…
Kurir pre 11 dana
Kako Kurir saznaje, bebu je pronašla komšinica koja je šetala psa. - Žena je šetala psa kao i svakog dana. Kada je prošla pored kontejnera navodno, je čula neke zvukove i tada se zaustavila da vidi o čemu se radi - kaže žitelj Dunavske ulice i dodaje: -… »
Pronađena beba pored kontejnera u Zemunu, zbrinuta u Institutu za majku i dete
Novi magazin pre 11 dana
U Dunavskoj ulici u Zemun pored kontejnera pronađena je beba stara sedam dana. Bebu staru sedam dana ekipa Hitne pomoći prevezla je u zemunsko porodilište, potvrđeno je za RTS u Hitnoj pomoći. Posle dijagnostike u KBC Zemun, beba je prevezena u Institut… »
Bebu u Zemunu pronašla žena dok je šetala psa: Novorođenče bilo umotano u peškir
Nova pre 11 dana
Beba stara sedam dana pronađena je jutros iza kontejnera u Zemunu. Nju je pronašla žena koja je šetala psa. Maja Miladinović je kao i svakog jutra šetala psa Dunavskom ulicom u Zemunu kada je naišla na kesu iza kontejnera u kojoj se nešto mrdalo… »
Gomila đubreta, šiblje: Na ovom mestu je nađeno novorođenče u Zemunu: "Bila je u kesi, tiho je plakala..." (foto, video)
Blic pre 11 dana
Beba stara sedam dana pronađena je jutros iza kontejnera u Zemunu između šiblja i na gomili đubreta. Kako je ispričala Maja Miladinović, žena koja ju je pronašla, beba je bila u plastičnoj kesi, umotana u peškir, a u kesi je bila i jedna pelena. Prema… »
Zemun: Nađena beba pored kontejnera
Vesti online pre 12 dana
U Dunavskoj ulici u Zemun pored kontejnera pronađena je beba stara sedam dana. Bebu staru sedam dana ekipa Hitne pomoći prevezla je u zemunsko porodilište, potvrđeno je za RTS u Hitnoj pomoći. U toku je dijagnostika zdravstvenog stanja bebe u KBC Zemun.… »
Beba pronađena pored kontejnera u Zemunu
NIN pre 12 dana
U beogradskom naselju Zemun danas je pronađena beba pored kontejnera. Bebu je ekipa Hitne pomoći prevezla u zemunsko porodilište, potvrđeno je za Tanjug u Hitnoj pomoći. Još uvek nije poznato zdravstveno stanje bebe.… »
Beba pronađena pored kontejnera u Zemunu
Radio 021 pre 12 dana
U Zemunu je danas pronađena beba pored kontejnera. Bebu je ekipa Hitne pomoći prevezla u zemunsko porodilište, potvrđeno je za Tanjug u Hitnoj pomoći. Beba je pronađena oko 8.30h. Još uvek nije poznato njeno zdravstveno stanje.… »
Beba pronađena pored kontejnera u Zemunu, prevezena u porodilište
Sputnik pre 12 dana
U beogradskom naselju Zemun danas je pronađena beba pored kontejnera. Bebu je ekipa Hitne pomoći prevezla u zemunsko porodilište, potvrđeno je za Tanjug u Hitnoj pomoći. Još uvek nije poznato zdravstveno stanje bebe.… »
U Zemunu pored kontejnera pronađena beba
B92 pre 12 dana
U beogradskom naselju Zemun danas je pronađena beba pored kontejnera. Bebu je ekipa Hitne pomoći prevezla u zemunsko porodilište, potvrđeno je za Tanjug u Hitnoj pomoći. Još uvek nije poznato zdravstveno stanje bebe. Tražite još vesti za temu Društvo… »
Vesti dana »

Poslanička grupa Obnovimo Evropu u EP nominovala srpske studente za Saharova
Nedeljnik pre 1 satjoš 1 povezana

Evroposlanici EPP: Srbija zaslužuje bolje od trenutne situacije, rasprava o SNS unutar partije narednih dana
Nova pre 54 minutajoš 4 povezane

FOTO Jad i beda: Ovi Vučićevi batinaši su tukli ljude na Marakani
Sport klub pre 3 satajoš 5 povezanih

'Petarda': Debakl Srbije protiv Engleske, uz tenzije na tribinama i povike 'Piksi, odlazi'
BBC News pre 55 minutajoš 41 povezana