Повезане вести
Ђоковић сломио Норија: Нова победа и нови пласман у осмину финала УС опена! Огласио се и тристан након утакмице: Ево шта каже…
Хот спорт пре 17 дана
Одличан резултат најбољег српског тенисера Новак Ђоковић савладао Камерона Норија са 3:1 у сетовима после два сата и 50 минута игре, ушао у осмину финала УС Опена и заказао дуел са Јан-Ленардом Штруфом. Најбољи српски тенисер… »
Ђоковић у осмини финала УС опена, чека га Штруф
Радио 021 пре 17 дана
Новак Ђоковић се пласирао у осмину финала УС опена, пошто је победио Британца Камерона Норија са 3:1, по сетовима 6:4, 6:7, 6:2 и 6:3. Ђоковић је после четири сета и два сата и 49 минута успео да седми пут у каријери надигра… »
"Осећао сам да ми је потребан третман" Ђоковић испричао и шта је рекао Норију на мрежи после победе
Дневник пре 17 дана
Новак Ђоковић се пласирао у 4. коло УС опена победивши Камерона Норија, и његов наредни ривал биће Немац Јан-Ленард Штруф. Након тријумфа над Британцем, Србин има конференцију за штампу коју уживо можете да пратите на Спорталу… »
Тренутак када су се многи "заледили": Ђоковић тражио од судије да прекине меч, па отишао у свлачионицу
Телеграф пре 17 дана
Финиш првог сета меча између Новака Ђоковића и Камерона Норија донео је драму на УС Опену, када је српски тенисер тражио медицински тајм-аут на гем од вођства од 1:0. Наиме, при резултату 5:3, Ноле се у једном тренутку извио на… »
"Нећемо да причамо о томе": Ђоковић добио чудно питање на почетку конференције, па говорио о пензији
Телеграф пре 17 дана
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у осмину финала УС Опена, пошто је у четири сета био бољи од Британца Камерона Норија! Ђоковић је на терену провео скоро три сата, мало се мучио са повредом и ривалом у другом… »
Новак Ђоковић се пласирао у осмину финала УС Опена и развија свој бренд ван терена
Наслови.аи пре 17 дана
Ђоковић је победио Норија, оборио рекорде, разматра будућност и одржава пријатељство са Арином Сабаленком. Новак Ђоковић је у трећем колу УС Опена победио Камерона Норија резултатом 6:4, 6:7(4), 6:2, 6:3 и пласирао се у осмину… »
Новак се крстио због Арине – нови шоу српског аса и Белорускиње /видео/
Спутник пре 17 дана
Новак Ђоковиц́ и Арина Сабаленка, најбољи тенисер свих времена и најбоља тенисерка света, срели су се током тренинга на УС Опену, а то је био повод да се и добро забаве. Пријатељство Новака Ђоковиц́а и Арине Сабаленке траје… »
Ђоковић причао о већем плану: Покушавам да то све уклопим
Нова пре 17 дана
Новак Ђоковић је у протеклим месецима показао нову енергију ван терена – када су у питању спонзори, маркетиншке кампање и изградња сопственог бренда. Промена тима агената крајем 2023. године, а посебно у последње време… »
И све је Холивуд…. Бен Стилер позвао Новака на снимање филма
Спорт клуб пре 17 дана
Занимљив сусрет имао је Новак Ђоковић у Њујорку. Познати амерички глумац Бен Стилер имао је прилику да на кратко проћаска са Ђоковићем након његове победе против Камерона Норија, па и да се пожали да му тенис и не иде баш… »
Згрозио читав свет: Сви причају о срамном потезу са Ју-Ес опена (видео)
Вечерње новости пре 17 дана
Сцене које су згрозиле планету виђене су у Њујорку. ФОТО: Принтскрин/Икс/Брицк_Суит Пољски тенисер Камил Мајхжак је направио сензацију савладавши Карена Хачанова 3:2 у сетовима, а догађаји након меча згрозили су све. Пољски… »
Ђоковићу одузета недеља на 1. месту АТП листе, Новак имао врло занимљив коментар
Данас пре 17 дана
АТП није одузео ретроактивно бодове Јанику Синеру које је освојио током допинг афере, а због тога је оштећен и Новак Ђоковић. Синер накнадно није играо три месеца у првој пловини 2025. године због суспезније, а очекивало се да му… »
Британац изгубио, па безобразно оптужио Новака: "Питајте њега шта се десило, нисам сигуран да је повређен"
Мондо пре 17 дана
Камерон Нори опет ради исте ствари. Поново је изгубио од Новака Ђоковића и опет има замерке на српског тенисера. Пре меча је нагласио да је спреман на све "Новакове игрице и трикове", а сада је нагласио да није баш сигуран у… »
Ђоковић: Мој тим једноставно жели да патим на терену
Спортски журнал пре 17 дана
„Задовољан сам, а за противнике који гледају, бољи сам него икада“. Новак Ђоковић изјавио је данас после проласка у осмину финала Ју-Ес опена да је задовољан како је одиграо против Британца Камерона Норија. - У другом сету ми… »
Одвратно понашање британца после пораза од Новака! Бесрамно је оптужио Ђоковића: Сумња у Нолетову повреду, тврди да ништа…
Курир пре 17 дана
Камерон Нори, изгледа, не мења плочу. Седми пораз од Новака Ђоковића и седми пут иста прича, поново показује незадовољство и сумње у понашање нашег тенисера. Британац је и пре меча најавио да је "спреман на све Новакове… »
Новак о свом великом плану: Сада је то важно као и тенис
Спорт клуб пре 17 дана
Од промене тима агената крајем 2023. године, али поготово у последње време, приметна је повећана активност Новака Ђоковића на пољу спонзора и комерцијализације. У разговору са српским новинарима, Ђоковић истиче да је време да… »
Ђоковић у осмини финала Ју-Ес опена
Новак савладао Норија. Новак Ђоковић пласирао се у осмину финала Ју-Ес опена победом над Британцем Камероном Норијем 3:1 6:4, 6:7 (4:7), 6:2, 6:3. Ђоковић је после четири сета и два сата и 49 минута успео да седми пут у каријери… »
Ђоковић: Ако је ико био отворен и радознао да проба све што медицина и наука нуде, то сам ја, али тело не слуша
“Биолошке године не можеш да вратиш”. Новак Ђоковић је говорио о болу у леђима који је осетио јуче у мечу који је добио против Камерона Норија, 6:4, 6:7(4), 6:2, 6:3, за пласман у осмину финала. - Водио сам 5:3, мислим да је било… »
„Жена ће ме убити“: Новак открио да је имао предсказање у сновима
Нова пре 17 дана
Новак Ђоковић пласирао се у осмину финала УС Опена победом над Камероном Норијем, а потом у разговору са српским новинарима говорио о својим сновима и животу ван терена. „Већином, снови које сам сањао су везани за тенис. Жена ће… »
"Да ли жалим што нисам то раније урадио? Не!"
Б92 пре 17 дана
Новак Ђоковић се тренутно налази у транзицији између тенисера и бизнисмена. И даље се бори за Гренд слем титуле, али важност тениса се смањила. И сам је Новак прошле године у једном тренутку рекао да се налази у својој… »
Новак открио шта је било потребно да постане најбољи тенисер у историји и за чим уопште не жали
Телеграф пре 17 дана
Српски тенисер Новак Ђоковић победио је Камерона Норија у трећем колу УС Опена и пласирао се у осмину финала, где ће му противник бити Јан Ленард Штруф. Причао је Ђоковић о корацима после каријере, како се понашају тенисери који… »
Он је "најгори навијач" у историји Гренд слема: Уништио снове малом дечаку, потез овог тенисера обилази свет!
Телеграф пре 17 дана
Пољски предузетник у Сједињеним Америчким Државама - Пјотр Шежерек, сасвим случајно се сам "кандидовао" за једног од најгорих навијача у историји УС Опена, али и Гренд слемова. Наиме, пољски тенисер Камил Мајхжак направио је… »
Ђоковић победио Норија за пласман у осмину финала Ју-Ес опена
РТВ пре 17 дана
ЊУЈОРК - Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у осмину финала Ју-Ес опена победом над Британцем Камероном Норијем резултатом 3:1, по сетовима 6:4, 6:7 (4:7), 6:2 и 6:3. Ђоковић је после четири сета и два сата и 49 минута… »
Ђоковић: За све противнике који гледају – бољи сам него икада пре
РТС пре 17 дана
Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је после победе над Камероном Норијем да је задовољан тријумфом, као и да повреда коју је задобио није озбиљније природе. Ђоковић је у четири сета надиграо Норија и пласирао се у осмину финала… »
Новак открио стање повреде пред осмину финала УС опена
Спортске.нет пре 17 дана
Најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић је након победе над Камероном Норијем и пласмана у осмину финала УС опена изјавио да је задовољан, као и да повреда коју је задобио није озбиљније природе. Србин је нагласио је добар… »
"Жена ће ме убити..." Новак направио шоу у Њујорку - добио занимљиво питање, па хит одговором насмејао апсолутно све!
Курир пре 17 дана
Ђоковић је за два сата и 50 минута савладао Британца Камерона Норија резултатом 3:1 (6:4, 6:7 (4:7), 6:2, 6:3). Ово је био седми међусобни дуел и седми тријумф Новака. Новак је након меча упитан да ли памти своје снове, а његов… »
Ђоковић у осмини финала Ју Ес опена
Нови магазин пре 17 дана
Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у осмину финала Ју Ес опена, пошто је у ноћи између петка и суботе после четири сета победио Британца Камерона Норија 6:4, 6(4):7, 6:2, 6:3. Седми тенисер света победио је 35. играча на… »
"Питам ја себе, више него раније, да ли могу још": Новак отворио душу, болно признање на УС Опену
Мондо пре 17 дана
Новак Ђоковић се мучио са повредом на мечу са Камероном Норијем, али је на крају победио. Таман када је био на корак од тога да узме први сет у једном изласку на мрежу заболела су га леђа. Успео је да заврши, али није то био исти… »
Ђоковић у осмини финала УС опена
Недељник пре 17 дана
Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у осмину финала Ју Ес опена, пошто је у ноћи између петка и суботе после четири сета победио Британца Камерона Норија 6:4, 6(4):7, 6:2, 6:3. Седми тенисер света победио је 35. играча на… »
Ђоковић потопио Норија сјајним сервисом (видео)
Новак је савладао проблем са леђима и изборио пласман у осмину финала Ју-Ес Опена. Упркос проблему са леђима Новак Ђоковић победио је Камерона Норија у четири сета, 6:4, 6:7(4), 6:2, 6:3, уз фантастичан сервис у „Артур Еш“… »
Новак о сновима: Имао сам предсказање за наше друго дете
Спорт клуб пре 17 дана
У разговору са српским медијима после победе над Камероном Норијем у трећем колу УС опена, Новак Ђоковић открио је да су његови снови најчешће повезани са тенисом, али и са породицом. „Већином, снови које сам сањао су везани за… »
Атп покрао Новака! Ђоковић се огласио о срамотном потезу тениских моћника: "Можда ћемо дискутовати о томе..."
Курир пре 17 дана
Новак Ђоковић савладао је Камерона Норија на УС Опену са 3:1 у сетовима, а по завршетку овог меча дотакао се бројних занимљивих тема. Говорио је о проблемима са леђима, али и о новој неправди и крађи коју је доживео од тениских… »
Новак отказао тренинг на УС Опену: „Сада не могу много тога да урадим“
Нова пре 17 дана
Новак Ђоковић је после велике борбе савладао Камерона Норија на УС Опену и наставио поход ка 25. гренд слем титули. Српски ас је био бољи након четири сета и заказоа је дуел у осмини финала са Јенсом Ленардом Штруфом из Немачке… »
Новак: "Жена ће ме убити, али..."
Б92 пре 17 дана
Да ли и шта Новак Ђоковић сања? Не као да сања да освоји неки трофеј, него буквално - шта "види" док спава? То питање поставили смо Новаку Ђоковићу после победе над Кемроном Норијем у 3. колу УС опена. Да ли памти своје снове… »
Ђоковић: Бољи сам него икада
Политика пре 17 дана
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић изјавио је данас после проласка у осмину финала УС Опена да је задовољан како је одиграо против Британца Камерона Норија. Ђоковић је у трећем колу УС Опена победио Норија резултатом 6:4, 6:7… »
"Имао сам предсказање...": Ђоковић причао о сновима и шта је сањао пре него што му се родила ћерка
Телеграф пре 17 дана
Новак Ђоковић је успео да се пласира у осмину финала УС Опена, али је на конференцији за медије после меча са Камероном Норијем добио једно питање које га је добро замислило - шта сањаш? Упитан да ли има неки сан који му се… »
Не каже се џабе "стара муштерија" - Новак оборио два рекорда против Норија, али и забринуо навијаче
Спортске.нет пре 17 дана
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у осмину финала УС опена пошто је у ноћи између петка и суботе славио у трећем колу против Британца Камеруна Норија резултатом 3:1 (6:4, 6:7 (4:7), 6:2, 6:3) у мечу који је трајао… »
Ђоковиц́ послао Федерера у заборав – па открио да има проблем: „Фрустрирајуц́е је“
Спутник пре 17 дана
Трец́ом победом на овогодишњем издању УС Опена Новак Ђоковиц́, најбољи тенисер свих времена, оборио је неколико нових рекорда, али је потом на конференцији открио да се суочава са проблемима и да ц́е прескочити тренинг пред… »
Немац потенцијални Новаков противник у осмини финала Ју Ес опена
Штруф победио Тијафоа. Немачки тенисер Јан-Ленард Штруф пласирао се вечерас у осмину финала Отвореног првенства Сједињених Америчких Држава, пошто је у Њујорку победио домаћег играча Френсиса Тијафоа са 6:4, 6:3, 7:6 (7). Меч… »
Велико изненађење на УС Опену!
Б92 пре 17 дана
Америчка тенисерка Тејлор Таунсенд направила је велико изненађење на УС Опену, попто је избацила Миру Андрејеву. Таунсенд је у трећем колу гренд слема у Њујорку победила пету тенисерку света, после сат и 17 минута игре саq 7:5… »
Највећа срамота виђена на УС опену: Потез бизнисмена према детету згрозио читав свет!
Курир пре 17 дана
Пољски тенисер Камил Мајхржак поздравио је публику након сензационалне победе у другом колу Ју-Ес опена против Карена Хачанова. Том приликом десио се инцидент који је згрозио читав свет. Тенисер је свој качкет хтео да да дечаку… »
Мучио се Новак, али... Ђоковић у осмини финала Ју-Ес опена
Вечерње новости пре 17 дана
Новак Ђоковић пласирао се у осмину финала Ју-Ес опена победом над Британцем Камероном Норијем резултатом 3:1, по сетовима 6:4, 6:7 (4:7), 6:2 и 6:3. ФОТО: Тањуг/АП/Франк Франклин ИИ Ђоковић се као и против Свајде помучио да дође… »
Ђоковић „архивирао“ Британца и сада га чека дуел са квалификантом
Данас пре 17 дана
Српски тенисер Новак Ђокович се пласирао у осмину финала УС опена. Ђоковић је у мечу трећег кола савладао Камерона Норија са 3:1 (6:4, 6:7 (4:7), 6:2, 6:3) и тако уписао и седму победу из исто толико дуела против Британца. Имао… »
Ђоковић у осмини финала Ју Ес опена
Радио сто плус пре 17 дана
Седми тенисер света победио је 35. играча на АТП листи после два сата и 49 минута. Ђоковић је у седмом гему првог сета искористио трећу брејк лопту, да би у 10. гему искористио прву сет лопту и стигао до предности. У другом сету… »
Новак у осмини финала УС Опена – Британцу допустио само сет
Спутник пре 17 дана
Новак Ђоковиц́, најбољи тенисер свих времена, пласирао се у осмину финала УС Опена после победе против Британца Камерона Норија 6:4, 6:7 (4:7), 6:2, 6:3. Одавно је за Новака Ђоковиц́а Камерон Нори „редовна муштерија“, а сада је… »
Изгубио само сет Ђоковић победио Норија за пласман у осмину финала Ју-Ес опена
Дневник пре 17 дана
Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у осмину финала Ју-Ес опена победом над Британцем Камероном Норијем резултатом 3:1, по сетовима 6:4, 6:7 (4:7), 6:2 и 6:3. Ђоковић је после четири сета и два сата и 49 минута успео да… »
Ђоковић открио каква је ситуација са повредом леђа: „Фрустрирајуће ми је…“
Нова пре 17 дана
Новак Ђоковић је после велике борбе савладао Камерона Норија и пласирао се у осмину финала УС Опена после тријумфа од 3:1. После меча имао је и занимљив разговор са медијима. Тако је добио питање о броју недеља које је провео… »
Тренутак у ком су се новакови навијачи заледили од страха! Ђоковић се ухватио за леђа, моментално затражио помоћ! После меча…
Курир пре 17 дана
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у четврто коло УС Опена и то победом у четири сета против Британца Камерона Норија (6:4, 6:7 (4:7), 6:2, 6:3). Новаку је требало два сата и 50 минута да оствари седми међусобни… »
"Знам да гледате": Новак Ђоковић право у камеру послао поруку ривалима, имао је шта да поручи и свом тиму
Мондо пре 17 дана
Најбољи тенисер у историји Новак Ђоковић пласирао се у 4. коло УС Опена победом против Британца Камерона Норија 6:4, 6:7(4), 6:2, 6:3. Србин је постао најстарији играч који се пласирао у четврту рунду гренд слема у Њујорку још… »
Ђоковић победио Норија
Политика пре 17 дана
Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у осмину финала Ју-Ес опена победом над Британцем Камероном Норијем резултатом 3:1, по сетовима 6:4, 6:7 (4:7), 6:2 и 6:3. Ђоковић је после четири сета и два сата и 49 минута успео да… »
Сензација на УС Опену: Шок за финалисте Вимблдона, "метла" на самом старту турнира у Њујорку!
Телеграф пре 17 дана
Холандско-аустралијски пар Давид Пел и Ринки Хиџикато неочекивано је завршио учешће већ у првом колу УС Опена, након што их је у два тај-брејка (6:7, 6:7) савладао двојац Хуго Нис – Едуард Роџер-Васелина. На тај начин су… »
Новак ће прескочити тренинг: Не знам шта више могу да урадим
Спорт клуб пре 17 дана
После тријумфа у трећем колу УС опена, Новак Ђоковић је говорио о својој све бољој игри, физичким проблемима, али и будућности. Ђоковић је савладао Камерона Норија са 6:4, 6:7 (4-7), 6:3, 6:2. „Играо сам добро, нарочито у трећем… »
Новаку одузета недеља на броју 1: Причаћемо ако се неко приближи
Спорт клуб пре 17 дана
Новак Ђоковић каже да није размишљао о томе што АТП није ретроактивно одузео бодове Јанику Синеру због допинга. Тиме је Новак закинут за једну недељу на светском врху. ОЗМО У ВЕЛИКОЈ ЈАБУЦИ Када се сазнало за Синеров случај, и… »
Ђоковић у осмини финала Ју-Ес опена, чека га Штруф
РТС пре 17 дана
Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у осмину финала Ју-Ес опена победом над Британцем Камероном Норијем резултатом 3:1, по сетовима 6:4, 6:7 (4:7), 6:2 и 6:3. Ђоковић се као и против Свајде помучио да дође до победе, али је… »
Мирисало је на велико изненађење и отворен пут Ђоковићу до полуфинала УС Опена, али...
Телеграф пре 17 дана
Амерички тенисер Тејлор Фриц, иначе четврти рекет света, није дозволио велико изненађење у 3. колу УС Опена, те је у четири сета био бољи од Швајцарца Џерома Кима - 7:6, 6:7, 6:4, 6:4! Далеко од тога да на изненађење није… »
Ђоковић надмашио Федерера и урадио нешто што нико није већ 34 године на УС Опену
Нова пре 17 дана
У то да је Новак Ђоковић најбољи тенисер свих времена већ смо се одавно уверили а Србин је сада поново то показао. Новак Ђоковић је победио Камерона Норија у трећој рунди УС Опена са 6:4, 6:7(4), 6:2, 6:3 и надмашио више… »
„Мој тим жели да патим… Бољи сам него икада“: Ђоковић послао поруку ривалима после победе
Нова пре 17 дана
Новак Ђоковић, најбољи српски тенисер, коментарисао је победу над Камероном Норијем у трећој рунди УС Опена (6:4, 6:7(4), 6:2, 6:3). Ђоковић је одсервирао 18 асова и тиме оборио лични рекорд када су мечеви на УС Опену у питању… »
Ђоковићев шоу после меча: Јачи сам и млађи него икада!
Курир пре 17 дана
Више него сјајно је био расположен Новак Ђоковић после тријумфа над Камероном Норијем у трећем колу Ју-Ес опена. Ђоковић је савладао Норија после два сата и 50 минута игра у мечу у коме је са 18 асова изједначио лични рекорд… »
Новак поново "ошишао" сталну муштерију: Ђоковић јачи од Норија и повреде за 4. коло! Наредни ривал је Немац
Курир пре 17 дана
Од најновијег Хронолошки 6:3 - Новак плесом завршава меч против старе муштерије. Меч је трајао 2 сата и 50 минута. 5:3 - Гем са нулом за Норија. 5:2 - Поени се нижу као на траци, нема практично борбе. 4:2 - Ђоковић као да се не… »
Ђоковић изашао пред новинаре - открио стање повреде: "Можда ћу филозофирати..."
Б92 пре 17 дана
Новак Ђоковић обраћа се јавности после победе у трећем колу УС опена над Кемроном Норијем. Ђоковић је у трећој рунди УС опена савладао Норија са 3-1 у сетовима (6:4, 6:7, 6:2, 6:3) и пласирао се у осмину финала. Тиме је забележио… »
Чувени холивудски глиумац чекао Ђоковића после меча, па му предложио нешто што је Новака одушевило
Телеграф пре 17 дана
Велики број познатих личности пратио је меч 3. кола УС Опена између Новака Ђоковића и Камерона Норија, а један од оних који је био уз Србина јесте чувени холивудски глумац Бен Стилер! Није Стилеру ово први пут да навија за Нолета… »
Ђоковић јачи од Норија и проблема са леђима: Новак обезбедио пласман у 4. коло УС Опена
Еуроневс пре 17 дана
Најбољи тенисер света свих времена, Новак Ђоковић много се намучио у дуелу 3. кола УС Опена против Камерона Норија, али је успео да оствари победу и наставио поход ка 25. Гренд слем титули - 3:1 (6:4, 6:7, 6:2, 6:3) Све је по… »
Новак у 39. години оборио лични рекорд на гренд слему, никада пре ово није урадио
Нова пре 17 дана
Новак Ђоковић, најбољи српски тенисер, оборио је лични рекорд на мечу против Камерона Норија када је у питању број одсервираних асова. Ђоковић је победио Норија у трећој рунди УС Опена резултатом 6:4, 6:7(4), 6:2, 6:3 а један… »
Погледајте Новакову прославу победе над Норијем ВИДЕО
Нова пре 17 дана
Новак Ђоковић, најбољи српски тенисер, привукао је пажњу прославом победе над Камероном Норијем на УС Опену. Ђоковић је изашао као победник у мечу са Норијем у трећој рунди УС Опена резултатом 6:4, 6:7(4), 6:2, 6:3. По… »
Ђоковић: Јачи сам и млађи него икада
Спорт клуб пре 17 дана
Новак Ђоковић је био сјајно расположен после победе против Камерона Норија, иако није био лак меч. Са 18 асова изједначио је свој рекорд по броју неодбрањивих сервиса на УС опену. „Посао је много лакши када те служи сервис… »
ВИДЕО Ђоковић у 39. години ради ове ствари: Избезумљени Британац могао само да гледа у магију
Нова пре 17 дана
Новак Ђоковић, најбољи српски тенисер, још једном је одушевио навијаче маестралним потезима на терену. Новак Ђоковић је изашао као победник против Камерона Норија у трећој рунди УС Опена резултатом 6:4, 6:7(4), 6:2, 6:3 и поново… »
Ђоковић „прокључао“ од беса, понављао човеку од поверења једну реч ВИДЕО
Нова пре 17 дана
Новак Ђоковић, најбољи српски тенисер, тешко је поднео губитак једног од најважнијих поена у другом сету против Камерона Норија. Ђоковић је победио Британца у трећој рунди УС Опена са 6:4, 6:7(4), 6:2, 6:3, али је све у другом… »
Ђоковић напустио терен: Тражио интервенцију тима лекара да би могао да игра ВИДЕО
Нова пре 17 дана
Новак Ђоковић, најтрофејнији тенисер у историји гренд слемова, напустио је терен да би му се указала помоћ. Новак Ђоковић је изашао као победник у против Камерона Норија у трећој рунди УС Опена резултатом 6:4, 6:7(4), 6:2, 6:3 а… »
Ђоковић: "За противнике који гледају - бољи сам него икада"
Б92 пре 17 дана
Српски тенисер Новак Ђоковић, обратио се публици на "Артур Еш" стадиону после проласка у осмину финала УС Опена. Ђоковић је у мечу трећег кола савладао Камерона Норија после четири сета (3:1) и тако уписао и седму победу из исто… »
Ђоковић на мишиће до 1/8 финала - оборио рекорд и надмашио Федерера; "Има успона и падова - нећу откривати"
Б92 пре 17 дана
Новак Ђоковић је обезбедио своје место међу шеснаесторицом најбољих на последњем Гренд слему у сезони. Ђоковић је у мечу трећег кола савладао Камерона Норија после четири сета (3:1) и тако уписао и седму победу из исто толико… »
Вече Ђоковићевих рекорда - Федерер остављен у прашини
Б92 пре 17 дана
Од вечерас и званично - Новак Ђоковић је суверени владар тврде подлоге. Победом над Камероном Норијем у трећем колу УС Опена (3:1), српски тенисер је престигао Роџера Федерера по броју тријумфа на бетону. Њих двојица су до сада… »
Ђоковићевих 7:0 против Британца - време је за корак више против Немца
Б92 пре 17 дана
Српски тенисер Новак Ђоковић обезбедио је пласман у осмину финала УС Опена. Ђоковић је у мечу трећег кола савладао Камерона Норија после четири сета (3:1) и тако уписао и седму победу из исто толико дуела против Британца. После… »
Махач експресно до осмине финала УС Опена
Б92 пре 17 дана
Чешки тенисер Томаш Махач обезбедио је пласман у осмину финала УС Опена. Тренутно 22. играч света према АТП листи је у трећем колу надиграо Уга Бланшеа у три сета (3:0). Резултат је био 7:5, 6:3, 6:1, а меч је завршен за свега… »
Ђоковић престигао Федерера, па урадио нешто што 34 године није виђено на УС Опену
Телеграф пре 17 дана
Иако има 38 година, тениски ГОАТ Новак Ђоковић наставио је да помера границе белог спорта и победом над Камероном Норијем исписао је нове странице историје! Новак је у четири сета, псоле скоро три сата игре, успео да савлада… »
Ђоковић послао поруку ривалима, после нове победе на УС Опену: "За вас који ово гледате..."
Телеграф пре 17 дана
Победио је Новак Ђоковић Британца Камерона Норија у 3. колу УС Опена, те на тај начин урадио нешто што није виђено 34 године и пласирао се у осмину финала! Имао је трзавице у другом сету, док је током читавог меча сјајно… »
Кога је то Ђоковић избацио из ложе после губитка другог сета: "Изађи..."
Телеграф пре 17 дана
Није Новак Ђоковић успео да освоји други сет против Камерона Норија, у мечу 3. кола УС Опена, јер је поклекао после борбе у тај-брејку! Сам тај финиш другог сета био је помало нервозан када је Новак у питању, да би српски… »
Ово може само Ђоковић: Новак изазвао делиријум публике, погледајте шта је стигао и узео поен
Телеграф пре 17 дана
Тениски ГОАТ Новак Ђоковић одиграо је можда и најбољи потез овогодишњег УС Опена, када је невероватно реаговао у тај-брејку другог сета дуела против Камерона Норија! Водио је Ноле са 1:0 у сетовима, имао је и 1:0 у том… »
Новак се ухватио за леђа, болна гримаса одала све: Одмах све прекинуо и изашао са терена
Мондо пре 17 дана
Новак Ђоковић је изгедао сјајно на терену против Камерона Норија, ређао је асове, узео је и брејк, а онда су га заболела леђа. Када је требало да сервира за победу у првом сету при резултату 5:4 ухватио се за доњи део леђа… »
Новак води 1:0 после првог сета са Камероном Норијем
Политика пре 17 дана
Новак Ђоковић игра свој меч трећег кола УС Опена са Камероном Норијем и води после првог сета. Британца одлично зна већ га је побеђивао шест пута, а сада се састаје са њим поново. Опет су нам организатори УС Опена приредили… »
Ово је моменат после ког је Новак решио први сет: Ево шта му је тренер рекао у одлучујућем тренутку
Телеграф пре 17 дана
Био је Новак Ђоковић и те како сигуран на свој сервис током читавог првог сета дуела против Камерона Норија на УС Опену, али никако није успевао да дође до брејк шансе којом би "преломио" ситуацију у своју корист! Све до средине… »
Јан-Ленард Штруф потенцијални противник Новаку Ђоковићу у осмини финала УС Опена
Политика пре 17 дана
ЊУЈОРК – Немачки тенисер Јан-Ленард Штруф пласирао се у осмину финала УС Опена, пошто је вечерас у трећем колу победио Американца Френсиса Тијафоа резултатом 6:4, 6:3, 7:6 (9:7). Меч је трајао два сата и 11 минута. Тијафо је 17… »
Вести дана »

Подигнута оптужница против горана весића и још 12 особа: Огласило се ВЈТ у Новом Саду о истрази у случају пада надстрешнице
Блиц пре 1 сатјош 55 повезаних

(ФОТО) Студента Богдана полиција у ланцима довела на очеву сахрану
Н1 Инфо пре 3 минутајош 18 повезаних

Преминуо прослављени амерички глумац и редитељ Роберт Редфорд
Морава инфо пре 3 сатајош 47 повезаних

МУП: Ухапшена четворица пољопривредника због насилног понашања на протесту у Новом Саду
Бета пре 4 сатијош 31 повезана