Povezane vesti

Đoković slomio Norija: Nova pobeda i novi plasman u osminu finala US opena! Oglasio se i tristan nakon utakmice: Evo šta kaže…

Đoković slomio Norija: Nova pobeda i novi plasman u osminu finala US opena! Oglasio se i tristan nakon utakmice: Evo šta kaže…

Hot sport 30.08.2025
Odličan rezultat najboljeg srpskog tenisera Novak Đoković savladao Kamerona Norija sa 3:1 u setovima posle dva sata i 50 minuta igre, ušao u osminu finala US Opena i zakazao duel sa Jan-Lenardom Štrufom. Najbolji srpski teniser je u trećem kolu grend… »
Đoković u osmini finala US opena, čeka ga Štruf

Đoković u osmini finala US opena, čeka ga Štruf

Radio 021 30.08.2025
Novak Đoković se plasirao u osminu finala US opena, pošto je pobedio Britanca Kamerona Norija sa 3:1, po setovima 6:4, 6:7, 6:2 i 6:3. Đoković je posle četiri seta i dva sata i 49 minuta uspeo da sedmi put u karijeri nadigra Britanca. Zabeležio je 192… »
"Osećao sam da mi je potreban tretman" Đoković ispričao i šta je rekao Noriju na mreži posle pobede

"Osećao sam da mi je potreban tretman" Đoković ispričao i šta je rekao Noriju na mreži posle pobede

Dnevnik 30.08.2025
Novak Đoković se plasirao u 4. kolo US opena pobedivši Kamerona Norija, i njegov naredni rival biće Nemac Jan-Lenard Štruf. Nakon trijumfa nad Britancem, Srbin ima konferenciju za štampu koju uživo možete da pratite na Sportalu. Novak Đoković se plasirao… »
Trenutak kada su se mnogi "zaledili": Đoković tražio od sudije da prekine meč, pa otišao u svlačionicu

Trenutak kada su se mnogi "zaledili": Đoković tražio od sudije da prekine meč, pa otišao u svlačionicu

Telegraf 30.08.2025
Finiš prvog seta meča između Novaka Đokovića i Kamerona Norija doneo je dramu na US Openu, kada je srpski teniser tražio medicinski tajm-aut na gem od vođstva od 1:0. Naime, pri rezultatu 5:3, Nole se u jednom trenutku izvio na mreži i očigledno povredio… »
"Nećemo da pričamo o tome": Đoković dobio čudno pitanje na početku konferencije, pa govorio o penziji

"Nećemo da pričamo o tome": Đoković dobio čudno pitanje na početku konferencije, pa govorio o penziji

Telegraf 30.08.2025
Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u osminu finala US Opena, pošto je u četiri seta bio bolji od Britanca Kamerona Norija! Đoković je na terenu proveo skoro tri sata, malo se mučio sa povredom i rivalom u drugom setu, dok će plasman u… »
Novak Đoković se plasirao u osminu finala US Opena i razvija svoj brend van terena

Novak Đoković se plasirao u osminu finala US Opena i razvija svoj brend van terena

Naslovi.ai 30.08.2025
Đoković je pobedio Norija, oborio rekorde, razmatra budućnost i održava prijateljstvo sa Arinom Sabalenkom. Novak Đoković je u trećem kolu US Opena pobedio Kamerona Norija rezultatom 6:4, 6:7(4), 6:2, 6:3 i plasirao se u osminu finala gde će igrati… »
Đoković pričao o većem planu: Pokušavam da to sve uklopim

Đoković pričao o većem planu: Pokušavam da to sve uklopim

Nova 30.08.2025
Novak Đoković je u proteklim mesecima pokazao novu energiju van terena – kada su u pitanju sponzori, marketinške kampanje i izgradnja sopstvenog brenda. Promena tima agenata krajem 2023. godine, a posebno u poslednje vreme, donela je potpuno novi pravac… »
Novak se krstio zbog Arine – novi šou srpskog asa i Beloruskinje /video/

Novak se krstio zbog Arine – novi šou srpskog asa i Beloruskinje /video/

Sputnik 30.08.2025
Novak Đoković i Arina Sabalenka, najbolji teniser svih vremena i najbolja teniserka sveta, sreli su se tokom treninga na US Openu, a to je bio povod da se i dobro zabave. Prijateljstvo Novaka Đokovića i Arine Sabalenke traje već nekoliko godina, a… »
I sve je Holivud…. Ben Stiler pozvao Novaka na snimanje filma

I sve je Holivud…. Ben Stiler pozvao Novaka na snimanje filma

Sport klub 30.08.2025
Zanimljiv susret imao je Novak Đoković u Njujorku. Poznati američki glumac Ben Stiler imao je priliku da na kratko proćaska sa Đokovićem nakon njegove pobede protiv Kamerona Norija, pa i da se požali da mu tenis i ne ide baš najbolje. Od urlanja do… »
Zgrozio čitav svet: Svi pričaju o sramnom potezu sa Ju-Es opena (video)

Zgrozio čitav svet: Svi pričaju o sramnom potezu sa Ju-Es opena (video)

Večernje novosti 30.08.2025
Scene koje su zgrozile planetu viđene su u Njujorku. FOTO: Printskrin/Iks/Brick_Suit Poljski teniser Kamil Majhžak je napravio senzaciju savladavši Karena Hačanova 3:2 u setovima, a događaji nakon meča zgrozili su sve. Poljski preduzetnik Pjotr Šežerek… »
Đokoviću oduzeta nedelja na 1. mestu ATP liste, Novak imao vrlo zanimljiv komentar

Đokoviću oduzeta nedelja na 1. mestu ATP liste, Novak imao vrlo zanimljiv komentar

Danas 30.08.2025
ATP nije oduzeo retroaktivno bodove Janiku Sineru koje je osvojio tokom doping afere, a zbog toga je oštećen i Novak Đoković. Siner naknadno nije igrao tri meseca u prvoj plovini 2025. godine zbog suspeznije, a očekivalo se da mu budu oduzeto naknadno… »
Britanac izgubio, pa bezobrazno optužio Novaka: "Pitajte njega šta se desilo, nisam siguran da je povređen"

Britanac izgubio, pa bezobrazno optužio Novaka: "Pitajte njega šta se desilo, nisam siguran da je povređen"

Mondo 30.08.2025
Kameron Nori opet radi iste stvari. Ponovo je izgubio od Novaka Đokovića i opet ima zamerke na srpskog tenisera. Pre meča je naglasio da je spreman na sve "Novakove igrice i trikove", a sada je naglasio da nije baš siguran u povredu srpskog tenisera… »
Đoković: Moj tim jednostavno želi da patim na terenu

Đoković: Moj tim jednostavno želi da patim na terenu

Sportski žurnal 30.08.2025
„Zadovoljan sam, a za protivnike koji gledaju, bolji sam nego ikada“. Novak Đoković izjavio je danas posle prolaska u osminu finala Ju-Es opena da je zadovoljan kako je odigrao protiv Britanca Kamerona Norija. - U drugom setu mi je pao nivo servisa… »
Novak o svom velikom planu: Sada je to važno kao i tenis

Novak o svom velikom planu: Sada je to važno kao i tenis

Sport klub 30.08.2025
Od promene tima agenata krajem 2023. godine, ali pogotovo u poslednje vreme, primetna je povećana aktivnost Novaka Đokovića na polju sponzora i komercijalizacije. U razgovoru sa srpskim novinarima, Đoković ističe da je vreme da na taj način razmišlja o… »
Đoković u osmini finala Ju-Es opena

Đoković u osmini finala Ju-Es opena

Novak savladao Norija. Novak Đoković plasirao se u osminu finala Ju-Es opena pobedom nad Britancem Kameronom Norijem 3:1 6:4, 6:7 (4:7), 6:2, 6:3. Đoković je posle četiri seta i dva sata i 49 minuta uspeo da sedmi put u karijeri nadigra Britanca… »
Đoković: Ako je iko bio otvoren i radoznao da proba sve što medicina i nauka nude, to sam ja, ali telo ne sluša

Đoković: Ako je iko bio otvoren i radoznao da proba sve što medicina i nauka nude, to sam ja, ali telo ne sluša

“Biološke godine ne možeš da vratiš”. Novak Đoković je govorio o bolu u leđima koji je osetio juče u meču koji je dobio protiv Kamerona Norija, 6:4, 6:7(4), 6:2, 6:3, za plasman u osminu finala. - Vodio sam 5:3, mislim da je bilo 30:15, odigrali smo… »
„Žena će me ubiti“: Novak otkrio da je imao predskazanje u snovima

„Žena će me ubiti“: Novak otkrio da je imao predskazanje u snovima

Nova 30.08.2025
Novak Đoković plasirao se u osminu finala US Opena pobedom nad Kameronom Norijem, a potom u razgovoru sa srpskim novinarima govorio o svojim snovima i životu van terena. „Većinom, snovi koje sam sanjao su vezani za tenis. Žena će me ubiti“, kroz osmeh je… »
Odvratno ponašanje britanca posle poraza od Novaka! Besramno je optužio Đokovića: Sumnja u Noletovu povredu, tvrdi da ništa…

Odvratno ponašanje britanca posle poraza od Novaka! Besramno je optužio Đokovića: Sumnja u Noletovu povredu, tvrdi da ništa…

Kurir 30.08.2025
Kameron Nori, izgleda, ne menja ploču. Sedmi poraz od Novaka Đokovića i sedmi put ista priča, ponovo pokazuje nezadovoljstvo i sumnje u ponašanje našeg tenisera. Britanac je i pre meča najavio da je "spreman na sve Novakove igrice i trikove", a posle… »
"Da li žalim što nisam to ranije uradio? Ne!"

"Da li žalim što nisam to ranije uradio? Ne!"

B92 30.08.2025
Novak Đoković se trenutno nalazi u tranziciji između tenisera i biznismena. I dalje se bori za Grend slem titule, ali važnost tenisa se smanjila. I sam je Novak prošle godine u jednom trenutku rekao da se nalazi u svojoj "influenserskoj eri", a glavni… »
On je "najgori navijač" u istoriji Grend slema: Uništio snove malom dečaku, potez ovog tenisera obilazi svet!

On je "najgori navijač" u istoriji Grend slema: Uništio snove malom dečaku, potez ovog tenisera obilazi svet!

Telegraf 30.08.2025
Poljski preduzetnik u Sjedinjenim Američkim Državama - Pjotr Šežerek, sasvim slučajno se sam "kandidovao" za jednog od najgorih navijača u istoriji US Opena, ali i Grend slemova. Naime, poljski teniser Kamil Majhžak napravio je svojevrsnu senzaciju i… »
Novak otkrio šta je bilo potrebno da postane najbolji teniser u istoriji i za čim uopšte ne žali

Novak otkrio šta je bilo potrebno da postane najbolji teniser u istoriji i za čim uopšte ne žali

Telegraf 30.08.2025
Srpski teniser Novak Đoković pobedio je Kamerona Norija u trećem kolu US Opena i plasirao se u osminu finala, gde će mu protivnik biti Jan Lenard Štruf. Pričao je Đoković o koracima posle karijere, kako se ponašaju teniseri koji okače reket o klin. -… »
Đoković pobedio Norija za plasman u osminu finala Ju-Es opena

Đoković pobedio Norija za plasman u osminu finala Ju-Es opena

RTV 30.08.2025
NJUJORK - Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u osminu finala Ju-Es opena pobedom nad Britancem Kameronom Norijem rezultatom 3:1, po setovima 6:4, 6:7 (4:7), 6:2 i 6:3. Đoković je posle četiri seta i dva sata i 49 minuta uspeo da sedmi put u… »
Đoković: Za sve protivnike koji gledaju – bolji sam nego ikada pre

Đoković: Za sve protivnike koji gledaju – bolji sam nego ikada pre

RTS 30.08.2025
Srpski teniser Novak Đoković rekao je posle pobede nad Kameronom Norijem da je zadovoljan trijumfom, kao i da povreda koju je zadobio nije ozbiljnije prirode. Đoković je u četiri seta nadigrao Norija i plasirao se u osminu finala Ju-Es opena. Posle meča… »
Đoković u osmini finala Ju Es opena

Novi magazin 30.08.2025
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u osminu finala Ju Es opena, pošto je u noći između petka i subote posle četiri seta pobedio Britanca Kamerona Norija 6:4, 6(4):7, 6:2, 6:3. Sedmi teniser sveta pobedio je 35. igrača na ATP listi posle dva sata i… »
"Pitam ja sebe, više nego ranije, da li mogu još": Novak otvorio dušu, bolno priznanje na US Openu

"Pitam ja sebe, više nego ranije, da li mogu još": Novak otvorio dušu, bolno priznanje na US Openu

Mondo 30.08.2025
Novak Đoković se mučio sa povredom na meču sa Kameronom Norijem, ali je na kraju pobedio. Taman kada je bio na korak od toga da uzme prvi set u jednom izlasku na mrežu zabolela su ga leđa. Uspeo je da završi, ali nije to bio isti on na terenu. Izgubio je… »
Novak otkrio stanje povrede pred osminu finala US opena

Novak otkrio stanje povrede pred osminu finala US opena

Sportske.net 30.08.2025
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković je nakon pobede nad Kameronom Norijem i plasmana u osminu finala US opena izjavio da je zadovoljan, kao i da povreda koju je zadobio nije ozbiljnije prirode. Srbin je naglasio je dobar servis bio najzaslužniji… »
"Žena će me ubiti..." Novak napravio šou u Njujorku - dobio zanimljivo pitanje, pa hit odgovorom nasmejao apsolutno sve!

"Žena će me ubiti..." Novak napravio šou u Njujorku - dobio zanimljivo pitanje, pa hit odgovorom nasmejao apsolutno sve!

Kurir 30.08.2025
Đoković je za dva sata i 50 minuta savladao Britanca Kamerona Norija rezultatom 3:1 (6:4, 6:7 (4:7), 6:2, 6:3). Ovo je bio sedmi međusobni duel i sedmi trijumf Novaka. Novak je nakon meča upitan da li pamti svoje snove, a njegov odgovor je mnoge… »
Đoković u osmini finala US opena

Đoković u osmini finala US opena

Nedeljnik 30.08.2025
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u osminu finala Ju Es opena, pošto je u noći između petka i subote posle četiri seta pobedio Britanca Kamerona Norija 6:4, 6(4):7, 6:2, 6:3. Sedmi teniser sveta pobedio je 35. igrača na ATP listi posle dva sata i… »
Đoković potopio Norija sjajnim servisom (video)

Đoković potopio Norija sjajnim servisom (video)

Novak je savladao problem sa leđima i izborio plasman u osminu finala Ju-Es Opena. Uprkos problemu sa leđima Novak Đoković pobedio je Kamerona Norija u četiri seta, 6:4, 6:7(4), 6:2, 6:3, uz fantastičan servis u „Artur Eš“ stadionu i plasirao se u osminu… »
Novak otkazao trening na US Openu: „Sada ne mogu mnogo toga da uradim“

Novak otkazao trening na US Openu: „Sada ne mogu mnogo toga da uradim“

Nova 30.08.2025
Novak Đoković je posle velike borbe savladao Kamerona Norija na US Openu i nastavio pohod ka 25. grend slem tituli. Srpski as je bio bolji nakon četiri seta i zakazoa je duel u osmini finala sa Jensom Lenardom Štrufom iz Nemačke. Ono što je ipak glavno… »
Atp pokrao Novaka! Đoković se oglasio o sramotnom potezu teniskih moćnika: "Možda ćemo diskutovati o tome..."

Atp pokrao Novaka! Đoković se oglasio o sramotnom potezu teniskih moćnika: "Možda ćemo diskutovati o tome..."

Kurir 30.08.2025
Novak Đoković savladao je Kamerona Norija na US Openu sa 3:1 u setovima, a po završetku ovog meča dotakao se brojnih zanimljivih tema. Govorio je o problemima sa leđima, ali i o novoj nepravdi i krađi koju je doživeo od teniskih moćnika. Naime, ATP nije… »
Novak o snovima: Imao sam predskazanje za naše drugo dete

Novak o snovima: Imao sam predskazanje za naše drugo dete

Sport klub 30.08.2025
U razgovoru sa srpskim medijima posle pobede nad Kameronom Norijem u trećem kolu US opena, Novak Đoković otkrio je da su njegovi snovi najčešće povezani sa tenisom, ali i sa porodicom. „Većinom, snovi koje sam sanjao su vezani za tenis! Žena će me… »
Novak: "Žena će me ubiti, ali..."

Novak: "Žena će me ubiti, ali..."

B92 30.08.2025
Da li i šta Novak Đoković sanja? Ne kao da sanja da osvoji neki trofej, nego bukvalno - šta "vidi" dok spava? To pitanje postavili smo Novaku Đokoviću posle pobede nad Kemronom Norijem u 3. kolu US opena. Da li pamti svoje snove i, ako ih pamti, da li… »
Đoković: Bolji sam nego ikada

Đoković: Bolji sam nego ikada

Politika 30.08.2025
Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je danas posle prolaska u osminu finala US Opena da je zadovoljan kako je odigrao protiv Britanca Kamerona Norija. Đoković je u trećem kolu US Opena pobedio Norija rezultatom 6:4, 6:7 (4:7), 6:2, 6:3 i tako… »
"Imao sam predskazanje...": Đoković pričao o snovima i šta je sanjao pre nego što mu se rodila ćerka

"Imao sam predskazanje...": Đoković pričao o snovima i šta je sanjao pre nego što mu se rodila ćerka

Telegraf 30.08.2025
Novak Đoković je uspeo da se plasira u osminu finala US Opena, ali je na konferenciji za medije posle meča sa Kameronom Norijem dobio jedno pitanje koje ga je dobro zamislilo - šta sanjaš? Upitan da li ima neki san koji mu se ponavlja ili postaje toliko… »
Ne kaže se džabe "stara mušterija" - Novak oborio dva rekorda protiv Norija, ali i zabrinuo navijače

Ne kaže se džabe "stara mušterija" - Novak oborio dva rekorda protiv Norija, ali i zabrinuo navijače

Sportske.net 30.08.2025
Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u osminu finala US opena pošto je u noći između petka i subote slavio u trećem kolu protiv Britanca Kameruna Norija rezultatom 3:1 (6:4, 6:7 (4:7), 6:2, 6:3) u meču koji je trajao nepuna tri sata. Šesti… »
Đoković poslao Federera u zaborav – pa otkrio da ima problem: „Frustrirajuće je“

Đoković poslao Federera u zaborav – pa otkrio da ima problem: „Frustrirajuće je“

Sputnik 30.08.2025
Trećom pobedom na ovogodišnjem izdanju US Opena Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, oborio je nekoliko novih rekorda, ali je potom na konferenciji otkrio da se suočava sa problemima i da će preskočiti trening pred meč osmine finala. Savladao… »
Nemac potencijalni Novakov protivnik u osmini finala Ju Es opena

Nemac potencijalni Novakov protivnik u osmini finala Ju Es opena

Štruf pobedio Tijafoa. Nemački teniser Jan-Lenard Štruf plasirao se večeras u osminu finala Otvorenog prvenstva Sjedinjenih Američkih Država, pošto je u Njujorku pobedio domaćeg igrača Frensisa Tijafoa sa 6:4, 6:3, 7:6 (7). Meč između Tijafoa i Štrufa… »
Veliko iznenađenje na US Openu!

Veliko iznenađenje na US Openu!

B92 30.08.2025
Američka teniserka Tejlor Taunsend napravila je veliko iznenađenje na US Openu, popto je izbacila Miru Andrejevu. Taunsend je u trećem kolu grend slema u Njujorku pobedila petu teniserku sveta, posle sat i 17 minuta igre saq 7:5, 6:2. Amerikanka i… »
Najveća sramota viđena na US openu: Potez biznismena prema detetu zgrozio čitav svet!

Najveća sramota viđena na US openu: Potez biznismena prema detetu zgrozio čitav svet!

Kurir 30.08.2025
Poljski teniser Kamil Majhržak pozdravio je publiku nakon senzacionalne pobede u drugom kolu Ju-Es opena protiv Karena Hačanova. Tom prilikom desio se incident koji je zgrozio čitav svet. Teniser je svoj kačket hteo da da dečaku koji se nalazio na… »
Mučio se Novak, ali... Đoković u osmini finala Ju-Es opena

Mučio se Novak, ali... Đoković u osmini finala Ju-Es opena

Večernje novosti 30.08.2025
Novak Đoković plasirao se u osminu finala Ju-Es opena pobedom nad Britancem Kameronom Norijem rezultatom 3:1, po setovima 6:4, 6:7 (4:7), 6:2 i 6:3. FOTO: Tanjug/AP/Frank Franklin II Đoković se kao i protiv Svajde pomučio da dođe do pobede, ali je posle… »
Đoković „arhivirao“ Britanca i sada ga čeka duel sa kvalifikantom

Đoković „arhivirao“ Britanca i sada ga čeka duel sa kvalifikantom

Danas 30.08.2025
Srpski teniser Novak Đokovič se plasirao u osminu finala US opena. Đoković je u meču trećeg kola savladao Kamerona Norija sa 3:1 (6:4, 6:7 (4:7), 6:2, 6:3) i tako upisao i sedmu pobedu iz isto toliko duela protiv Britanca. Imao je Đoković problem tokom… »

Radio sto plus 30.08.2025
Sedmi teniser sveta pobedio je 35. igrača na ATP listi posle dva sata i 49 minuta. Đoković je u sedmom gemu prvog seta iskoristio treću brejk loptu, da bi u 10. gemu iskoristio prvu set loptu i stigao do prednosti. U drugom setu nije bilo brejkova i… »
Izgubio samo set Đoković pobedio Norija za plasman u osminu finala Ju-Es opena

Izgubio samo set Đoković pobedio Norija za plasman u osminu finala Ju-Es opena

Dnevnik 30.08.2025
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u osminu finala Ju-Es opena pobedom nad Britancem Kameronom Norijem rezultatom 3:1, po setovima 6:4, 6:7 (4:7), 6:2 i 6:3. Đoković je posle četiri seta i dva sata i 49 minuta uspeo da sedmi put u karijeri nadigra… »
Đoković otkrio kakva je situacija sa povredom leđa: „Frustrirajuće mi je…“

Đoković otkrio kakva je situacija sa povredom leđa: „Frustrirajuće mi je…“

Nova 30.08.2025
Novak Đoković je posle velike borbe savladao Kamerona Norija i plasirao se u osminu finala US Opena posle trijumfa od 3:1. Posle meča imao je i zanimljiv razgovor sa medijima. Tako je dobio pitanje o broju nedelja koje je proveo na prvom mestu ATP liste… »
Trenutak u kom su se novakovi navijači zaledili od straha! Đoković se uhvatio za leđa, momentalno zatražio pomoć! Posle meča…

Trenutak u kom su se novakovi navijači zaledili od straha! Đoković se uhvatio za leđa, momentalno zatražio pomoć! Posle meča…

Kurir 30.08.2025
Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrto kolo US Opena i to pobedom u četiri seta protiv Britanca Kamerona Norija (6:4, 6:7 (4:7), 6:2, 6:3). Novaku je trebalo dva sata i 50 minuta da ostvari sedmi međusobni trijumf protiv Britanca u… »
"Znam da gledate": Novak Đoković pravo u kameru poslao poruku rivalima, imao je šta da poruči i svom timu

"Znam da gledate": Novak Đoković pravo u kameru poslao poruku rivalima, imao je šta da poruči i svom timu

Mondo 30.08.2025
Najbolji teniser u istoriji Novak Đoković plasirao se u 4. kolo US Opena pobedom protiv Britanca Kamerona Norija 6:4, 6:7(4), 6:2, 6:3. Srbin je postao najstariji igrač koji se plasirao u četvrtu rundu grend slema u Njujorku još od Džimija Konorsa 1991… »
Novak u osmini finala US Opena – Britancu dopustio samo set

Novak u osmini finala US Opena – Britancu dopustio samo set

Sputnik 30.08.2025
Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, plasirao se u osminu finala US Opena posle pobede protiv Britanca Kamerona Norija 6:4, 6:7 (4:7), 6:2, 6:3. Odavno je za Novaka Đokovića Kameron Nori „redovna mušterija“, a sada je još jednom srpski as… »
Đoković pobedio Norija

Đoković pobedio Norija

Politika 30.08.2025
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u osminu finala Ju-Es opena pobedom nad Britancem Kameronom Norijem rezultatom 3:1, po setovima 6:4, 6:7 (4:7), 6:2 i 6:3. Đoković je posle četiri seta i dva sata i 49 minuta uspeo da sedmi put u karijeri nadigra… »
Senzacija na US Openu: Šok za finaliste Vimbldona, "metla" na samom startu turnira u Njujorku!

Senzacija na US Openu: Šok za finaliste Vimbldona, "metla" na samom startu turnira u Njujorku!

Telegraf 30.08.2025
Holandsko-australijski par David Pel i Rinki Hidžikato neočekivano je završio učešće već u prvom kolu US Opena, nakon što ih je u dva taj-brejka (6:7, 6:7) savladao dvojac Hugo Nis – Eduard Rodžer-Vaselina. Na taj način su finalisti Vimbldona, malo reći… »
Novak će preskočiti trening: Ne znam šta više mogu da uradim

Novak će preskočiti trening: Ne znam šta više mogu da uradim

Sport klub 30.08.2025
Posle trijumfa u trećem kolu US opena, Novak Đoković je govorio o svojoj sve boljoj igri, fizičkim problemima, ali i budućnosti. Đoković je savladao Kamerona Norija sa 6:4, 6:7 (4-7), 6:3, 6:2. „Igrao sam dobro, naročito u trećem i četvrtom setu, više… »
Novaku oduzeta nedelja na broju 1: Pričaćemo ako se neko približi

Novaku oduzeta nedelja na broju 1: Pričaćemo ako se neko približi

Sport klub 30.08.2025
Novak Đoković kaže da nije razmišljao o tome što ATP nije retroaktivno oduzeo bodove Janiku Sineru zbog dopinga. Time je Novak zakinut za jednu nedelju na svetskom vrhu. OZMO U VELIKOJ JABUCI Kada se saznalo za Sinerov slučaj, i za to da je bio pozitivan… »
Đoković u osmini finala Ju-Es opena, čeka ga Štruf

Đoković u osmini finala Ju-Es opena, čeka ga Štruf

RTS 30.08.2025
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u osminu finala Ju-Es opena pobedom nad Britancem Kameronom Norijem rezultatom 3:1, po setovima 6:4, 6:7 (4:7), 6:2 i 6:3. Đoković se kao i protiv Svajde pomučio da dođe do pobede, ali je posle četiri seta i dva… »
Mirisalo je na veliko iznenađenje i otvoren put Đokoviću do polufinala US Opena, ali...

Mirisalo je na veliko iznenađenje i otvoren put Đokoviću do polufinala US Opena, ali...

Telegraf 30.08.2025
Američki teniser Tejlor Fric, inače četvrti reket sveta, nije dozvolio veliko iznenađenje u 3. kolu US Opena, te je u četiri seta bio bolji od Švajcarca Džeroma Kima - 7:6, 6:7, 6:4, 6:4! Daleko od toga da na iznenađenje nije mirisalo, pogotovo nakon… »
Đoković nadmašio Federera i uradio nešto što niko nije već 34 godine na US Openu

Đoković nadmašio Federera i uradio nešto što niko nije već 34 godine na US Openu

Nova 30.08.2025
U to da je Novak Đoković najbolji teniser svih vremena već smo se odavno uverili a Srbin je sada ponovo to pokazao. Novak Đoković je pobedio Kamerona Norija u trećoj rundi US Opena sa 6:4, 6:7(4), 6:2, 6:3 i nadmašio više rekorda. Oborio je svoj lični… »
„Moj tim želi da patim… Bolji sam nego ikada“: Đoković poslao poruku rivalima posle pobede

„Moj tim želi da patim… Bolji sam nego ikada“: Đoković poslao poruku rivalima posle pobede

Nova 30.08.2025
Novak Đoković, najbolji srpski teniser, komentarisao je pobedu nad Kameronom Norijem u trećoj rundi US Opena (6:4, 6:7(4), 6:2, 6:3). Đoković je odservirao 18 asova i time oborio lični rekord kada su mečevi na US Openu u pitanju. „U drugom setu je pao… »
Đokovićev šou posle meča: Jači sam i mlađi nego ikada!

Đokovićev šou posle meča: Jači sam i mlađi nego ikada!

Kurir 30.08.2025
Više nego sjajno je bio raspoložen Novak Đoković posle trijumfa nad Kameronom Norijem u trećem kolu Ju-Es opena. Đoković je savladao Norija posle dva sata i 50 minuta igra u meču u kome je sa 18 asova izjednačio lični rekord. "Posao je mnogo lakši kada… »
Novak ponovo "ošišao" stalnu mušteriju: Đoković jači od Norija i povrede za 4. kolo! Naredni rival je Nemac

Novak ponovo "ošišao" stalnu mušteriju: Đoković jači od Norija i povrede za 4. kolo! Naredni rival je Nemac

Kurir 30.08.2025
Od najnovijeg Hronološki 6:3 - Novak plesom završava meč protiv stare mušterije. Meč je trajao 2 sata i 50 minuta. 5:3 - Gem sa nulom za Norija. 5:2 - Poeni se nižu kao na traci, nema praktično borbe. 4:2 - Đoković kao da se ne trudi previše na servisu… »
Đoković izašao pred novinare - otkrio stanje povrede: "Možda ću filozofirati..."

Đoković izašao pred novinare - otkrio stanje povrede: "Možda ću filozofirati..."

B92 30.08.2025
Novak Đoković obraća se javnosti posle pobede u trećem kolu US opena nad Kemronom Norijem. Đoković je u trećoj rundi US opena savladao Norija sa 3-1 u setovima (6:4, 6:7, 6:2, 6:3) i plasirao se u osminu finala. Time je zabeležio 192. pobedu na grend… »
Čuveni holivudski gliumac čekao Đokovića posle meča, pa mu predložio nešto što je Novaka oduševilo

Čuveni holivudski gliumac čekao Đokovića posle meča, pa mu predložio nešto što je Novaka oduševilo

Telegraf 30.08.2025
Veliki broj poznatih ličnosti pratio je meč 3. kola US Opena između Novaka Đokovića i Kamerona Norija, a jedan od onih koji je bio uz Srbina jeste čuveni holivudski glumac Ben Stiler! Nije Stileru ovo prvi put da navija za Noleta sa tribina, dok je ovoga… »
Đoković: Jači sam i mlađi nego ikada

Đoković: Jači sam i mlađi nego ikada

Sport klub 30.08.2025
Novak Đoković je bio sjajno raspoložen posle pobede protiv Kamerona Norija, iako nije bio lak meč. Sa 18 asova izjednačio je svoj rekord po broju neodbranjivih servisa na US openu. „Posao je mnogo lakši kada te služi servis. Osvaja se mnogo lakih poena… »
Novak u 39. godini oborio lični rekord na grend slemu, nikada pre ovo nije uradio

Novak u 39. godini oborio lični rekord na grend slemu, nikada pre ovo nije uradio

Nova 30.08.2025
Novak Đoković, najbolji srpski teniser, oborio je lični rekord na meču protiv Kamerona Norija kada je u pitanju broj odserviranih asova. Đoković je pobedio Norija u trećoj rundi US Opena rezultatom 6:4, 6:7(4), 6:2, 6:3 a jedan od glavnih utisaka sa tog… »
Pogledajte Novakovu proslavu pobede nad Norijem VIDEO

Pogledajte Novakovu proslavu pobede nad Norijem VIDEO

Nova 30.08.2025
Novak Đoković, najbolji srpski teniser, privukao je pažnju proslavom pobede nad Kameronom Norijem na US Openu. Đoković je izašao kao pobednik u meču sa Norijem u trećoj rundi US Opena rezultatom 6:4, 6:7(4), 6:2, 6:3. Po završetku meča, videli smo… »
Đoković jači od Norija i problema sa leđima: Novak obezbedio plasman u 4. kolo US Opena

Đoković jači od Norija i problema sa leđima: Novak obezbedio plasman u 4. kolo US Opena

Euronews 30.08.2025
Najbolji teniser sveta svih vremena, Novak Đoković mnogo se namučio u duelu 3. kola US Opena protiv Kamerona Norija, ali je uspeo da ostvari pobedu i nastavio pohod ka 25. Grend slem tituli - 3:1 (6:4, 6:7, 6:2, 6:3) Sve je po rođenog Beograđanina bilo… »
VIDEO Đoković u 39. godini radi ove stvari: Izbezumljeni Britanac mogao samo da gleda u magiju

VIDEO Đoković u 39. godini radi ove stvari: Izbezumljeni Britanac mogao samo da gleda u magiju

Nova 30.08.2025
Novak Đoković, najbolji srpski teniser, još jednom je oduševio navijače maestralnim potezima na terenu. Novak Đoković je izašao kao pobednik protiv Kamerona Norija u trećoj rundi US Opena rezultatom 6:4, 6:7(4), 6:2, 6:3 i ponovo je pokazao magiju… »
Đoković „proključao“ od besa, ponavljao čoveku od poverenja jednu reč VIDEO

Đoković „proključao“ od besa, ponavljao čoveku od poverenja jednu reč VIDEO

Nova 30.08.2025
Novak Đoković, najbolji srpski teniser, teško je podneo gubitak jednog od najvažnijih poena u drugom setu protiv Kamerona Norija. Đoković je pobedio Britanca u trećoj rundi US Opena sa 6:4, 6:7(4), 6:2, 6:3, ali je sve u drugom setu išlo mnogo teže nego… »
Đoković napustio teren: Tražio intervenciju tima lekara da bi mogao da igra VIDEO

Đoković napustio teren: Tražio intervenciju tima lekara da bi mogao da igra VIDEO

Nova 30.08.2025
Novak Đoković, najtrofejniji teniser u istoriji grend slemova, napustio je teren da bi mu se ukazala pomoć. Novak Đoković je izašao kao pobednik u protiv Kamerona Norija u trećoj rundi US Opena rezultatom 6:4, 6:7(4), 6:2, 6:3 a jedan detalj iz prvog… »
Đoković: "Za protivnike koji gledaju - bolji sam nego ikada"

Đoković: "Za protivnike koji gledaju - bolji sam nego ikada"

B92 30.08.2025
Srpski teniser Novak Đoković, obratio se publici na "Artur Eš" stadionu posle prolaska u osminu finala US Opena. Đoković je u meču trećeg kola savladao Kamerona Norija posle četiri seta (3:1) i tako upisao i sedmu pobedu iz isto toliko duela protiv… »
Đokovićevih 7:0 protiv Britanca - vreme je za korak više protiv Nemca

Đokovićevih 7:0 protiv Britanca - vreme je za korak više protiv Nemca

B92 30.08.2025
Srpski teniser Novak Đoković obezbedio je plasman u osminu finala US Opena. Đoković je u meču trećeg kola savladao Kamerona Norija posle četiri seta (3:1) i tako upisao i sedmu pobedu iz isto toliko duela protiv Britanca. Posle dva sata i 50 minuta igre… »
Mahač ekspresno do osmine finala US Opena

Mahač ekspresno do osmine finala US Opena

B92 30.08.2025
Češki teniser Tomaš Mahač obezbedio je plasman u osminu finala US Opena. Trenutno 22. igrač sveta prema ATP listi je u trećem kolu nadigrao Uga Blanšea u tri seta (3:0). Rezultat je bio 7:5, 6:3, 6:1, a meč je završen za svega sat i 49 minuta. Mahač je… »
Đoković na mišiće do 1/8 finala - oborio rekord i nadmašio Federera; "Ima uspona i padova - neću otkrivati"

Đoković na mišiće do 1/8 finala - oborio rekord i nadmašio Federera; "Ima uspona i padova - neću otkrivati"

B92 30.08.2025
Novak Đoković je obezbedio svoje mesto među šesnaestoricom najboljih na poslednjem Grend slemu u sezoni. Đoković je u meču trećeg kola savladao Kamerona Norija posle četiri seta (3:1) i tako upisao i sedmu pobedu iz isto toliko duela protiv Britanca… »
Veče Đokovićevih rekorda - Federer ostavljen u prašini

Veče Đokovićevih rekorda - Federer ostavljen u prašini

B92 30.08.2025
Od večeras i zvanično - Novak Đoković je suvereni vladar tvrde podloge. Pobedom nad Kameronom Norijem u trećem kolu US Opena (3:1), srpski teniser je prestigao Rodžera Federera po broju trijumfa na betonu. Njih dvojica su do sada bila izjednačena na… »
Đoković poslao poruku rivalima, posle nove pobede na US Openu: "Za vas koji ovo gledate..."

Đoković poslao poruku rivalima, posle nove pobede na US Openu: "Za vas koji ovo gledate..."

Telegraf 30.08.2025
Pobedio je Novak Đoković Britanca Kamerona Norija u 3. kolu US Opena, te na taj način uradio nešto što nije viđeno 34 godine i plasirao se u osminu finala! Imao je trzavice u drugom setu, dok je tokom čitavog meča sjajno servirao. Na kraju, imao je… »
Đoković prestigao Federera, pa uradio nešto što 34 godine nije viđeno na US Openu

Đoković prestigao Federera, pa uradio nešto što 34 godine nije viđeno na US Openu

Telegraf 30.08.2025
Iako ima 38 godina, teniski GOAT Novak Đoković nastavio je da pomera granice belog sporta i pobedom nad Kameronom Norijem ispisao je nove stranice istorije! Novak je u četiri seta, psole skoro tri sata igre, uspeo da savlada Norija za plasman u osminu… »
Koga je to Đoković izbacio iz lože posle gubitka drugog seta: "Izađi..."

Koga je to Đoković izbacio iz lože posle gubitka drugog seta: "Izađi..."

Telegraf 30.08.2025
Nije Novak Đoković uspeo da osvoji drugi set protiv Kamerona Norija, u meču 3. kola US Opena, jer je poklekao posle borbe u taj-brejku! Sam taj finiš drugog seta bio je pomalo nervozan kada je Novak u pitanju, da bi srpski teniser tu svoju nervozu… »
Ovo može samo Đoković: Novak izazvao delirijum publike, pogledajte šta je stigao i uzeo poen

Ovo može samo Đoković: Novak izazvao delirijum publike, pogledajte šta je stigao i uzeo poen

Telegraf 30.08.2025
Teniski GOAT Novak Đoković odigrao je možda i najbolji potez ovogodišnjeg US Opena, kada je neverovatno reagovao u taj-brejku drugog seta duela protiv Kamerona Norija! Vodio je Nole sa 1:0 u setovima, imao je i 1:0 u tom taj-brejku, da bi sjajno reagovao… »
Novak se uhvatio za leđa, bolna grimasa odala sve: Odmah sve prekinuo i izašao sa terena

Novak se uhvatio za leđa, bolna grimasa odala sve: Odmah sve prekinuo i izašao sa terena

Mondo 30.08.2025
Novak Đoković je izgedao sjajno na terenu protiv Kamerona Norija, ređao je asove, uzeo je i brejk, a onda su ga zabolela leđa. Kada je trebalo da servira za pobedu u prvom setu pri rezultatu 5:4 uhvatio se za donji deo leđa. Ispostavilo se da ima… »
Novak vodi 1:0 posle prvog seta sa Kameronom Norijem

Novak vodi 1:0 posle prvog seta sa Kameronom Norijem

Politika 30.08.2025
Novak Đoković igra svoj meč trećeg kola US Opena sa Kameronom Norijem i vodi posle prvog seta. Britanca odlično zna već ga je pobeđivao šest puta, a sada se sastaje sa njim ponovo. Opet su nam organizatori US Opena priredili besanu noć. Meč je počeo na… »
Ovo je momenat posle kog je Novak rešio prvi set: Evo šta mu je trener rekao u odlučujućem trenutku

Ovo je momenat posle kog je Novak rešio prvi set: Evo šta mu je trener rekao u odlučujućem trenutku

Telegraf 30.08.2025
Bio je Novak Đoković i te kako siguran na svoj servis tokom čitavog prvog seta duela protiv Kamerona Norija na US Openu, ali nikako nije uspevao da dođe do brejk šanse kojom bi "prelomio" situaciju u svoju korist! Sve do sredine pomenutog seta, pri… »
Jan-Lenard Štruf potencijalni protivnik Novaku Đokoviću u osmini finala US Opena

Jan-Lenard Štruf potencijalni protivnik Novaku Đokoviću u osmini finala US Opena

Politika 30.08.2025
NjUJORK – Nemački teniser Jan-Lenard Štruf plasirao se u osminu finala US Opena, pošto je večeras u trećem kolu pobedio Amerikanca Frensisa Tijafoa rezultatom 6:4, 6:3, 7:6 (9:7). Meč je trajao dva sata i 11 minuta. Tijafo je 17. teniser sveta, dok je… »

Vesti dana »