Povezane vesti

Momenat koji je promakao mnogima: Đoković ušao u tunel nakon poraza od Alkaraza a onda se desilo ovo! Vasilije Micić…

Momenat koji je promakao mnogima: Đoković ušao u tunel nakon poraza od Alkaraza a onda se desilo ovo! Vasilije Micić…

Hot sport pre 3 dana
Veliko poštovanje za veterana sporta! Spektakl u polufinalu Njujorka je izostao Novak Đoković i Karlos Alkaraz odigrali su prilično jednostran meč u polufinalu US Opena. Španac je slavio u teniskom meču gde niti jedan igrač nije posebno briljirao… »
Nadal otvorio dušu o rivalstvu sa Đokovićem: „Kada su se pojavili problemi izgubio sam samopouzdanje u kretanju“ vasilije…

Nadal otvorio dušu o rivalstvu sa Đokovićem: „Kada su se pojavili problemi izgubio sam samopouzdanje u kretanju“ vasilije…

Hot sport pre 3 dana
“ Počeo sam da izbegavam neke stvari iz straha da ne dođe do povrede“ Skoro godinu dana prošlo je otkako je Rafael Nadal poslednji put nastupio, kada je na finalu Dejvis kupa zvanično stavio tačku na karijeru. Od tada nije uzeo reket u ruke, ali jeste… »
Au, kakav okršaj: Partizan i Železničar odigrali prijateljski meč za pamćenje! Vasilije Micić progovorio o povratku u Beograd…

Au, kakav okršaj: Partizan i Železničar odigrali prijateljski meč za pamćenje! Vasilije Micić progovorio o povratku u Beograd…

Hot sport pre 3 dana
Fenomenalan okršaj! Partizan je u prijateljskom duelu zatvorenog tipa sa Železničarom iz Pančeva u SC Teleoptiku u Zemunu pružio pravu golijadu i slavio 5:4. Publike nije bilo, ali su igrači obe ekipe pokazali borbenost i ofanzivnu želju. Gosti su bolje… »
Blokbaster u finalu: Siner srušio Feliksa i zakazao okršaj sa Alkarazom! Vasilije Micić progovorio o povratku u Beograd: „Prvo…

Blokbaster u finalu: Siner srušio Feliksa i zakazao okršaj sa Alkarazom! Vasilije Micić progovorio o povratku u Beograd: „Prvo…

Hot sport pre 3 dana
Italijan i Španac će se boriti za titulu Janik Siner pobedio Feliksa Ože-Alijasima 6:1, 3:6, 6:1, 6:4 i zakazao finale US Opena protiv Karlosa Alkaraza, uz moguću smenu na vrhu ATP liste. Italijan je u polufinalu imao problema, izgubio je drugi set i… »
Novak zabrinuo sve: Đoković opet progovorio o kraju karijere! Vasilije Micić progovorio o povratku u Beograd: „Prvo sam…

Novak zabrinuo sve: Đoković opet progovorio o kraju karijere! Vasilije Micić progovorio o povratku u Beograd: „Prvo sam…

Hot sport pre 3 dana
Činjenica je da ga nećemo još dugo gledati na terenima širom planete Nakon poraza u polufinalu US Opena od Karlosa Alkaraza u tri seta, Novak Đoković je bio zatvoreniji u odgovorima o narednim planovima. Na konferenciji za medije govorio je o meču i… »
Šejn Larkin: „Znali smo način odbrane Srbije i šta ću moći da iskoristim“ vasilije Micić progovorio o povratku u Beograd…

Šejn Larkin: „Znali smo način odbrane Srbije i šta ću moći da iskoristim“ vasilije Micić progovorio o povratku u Beograd…

Hot sport pre 3 dana
„Izašao sam agresivno i napadao one koje sam trebao“ Košarkaška reprezentacija Turske odnela je trijumf nad Srbijom u neizvesnom duelu koji je završen rezultatom 95:90. Pored odlične partije Alperena Šenguna, blistao je i plejmejker Šejn Larkin, koji je… »
Siner zakazao duel sa alkarazom! Italijan u borbi za novi pehar na Ju-es openu sa Špancem

Siner zakazao duel sa alkarazom! Italijan u borbi za novi pehar na Ju-es openu sa Špancem

Večernje novosti pre 3 dana
Italijanski teniser Janik Siner plasirao se u finale US Opena, pošto je jutros u polufinalu pobedio Kanađanina Feliksa Ožea-Alijasima rezultatom 6:1, 3:6, 6:3, 6:4. FOTO: Tanjug/AP Meč je trajao tri sata i 21 minut. Siner je prvi teniser sveta, dok je… »
Jednostavno je najbolja - Sabalenka odbranila titulu na US Openu

Jednostavno je najbolja - Sabalenka odbranila titulu na US Openu

B92 pre 3 dana
Arina Sabalenka uspela je da odbrani titulu na US Openu. Prva teniserka sveta Beloruskinja Arina Sabalenka odbranila je titulu na Otvorenom prvenstvu Sjedinjenih Američkih Država, pošto je u Njujorku u finalu pobedila devetu igračicu sveta Amerikanku… »
Sabalenka odbranila titulu na Ju Es openu

Sabalenka odbranila titulu na Ju Es openu

Sportski žurnal pre 3 dana
Arina u finalu pobedila Amandu Anisimovu. Beloruska teniserka Arina Sabalenka osvojila je Ju Es open, pošto je večeras u finalu pobedila Amerikanku Amandu Anisimovu 6:3, 7:6 (7:3). Meč je trajao jedan sat i 34 minuta. Arina je prva teniserka sveta, dok… »
Devet golova i pobeda Partizana u ''Zemunelu''!

Devet golova i pobeda Partizana u ''Zemunelu''!

Sportske.net pre 3 dana
U prijateljskoj utakmici koja je bila zatvorena za javnost, Partizan je danas na terenu SC Teleoptik u Zemunu dočekao ekipu pančevačkog Železničara i slavio rezultatom 5:4! Poveli su Pančevci posle petnaestak minuta igre golom Silvestera Džaspera… »
Partizan i Železničar odigrali spektakularnu prijateljsku utakmicu: Viđeno 9 golova, ali nije bilo publike...

Partizan i Železničar odigrali spektakularnu prijateljsku utakmicu: Viđeno 9 golova, ali nije bilo publike...

Telegraf pre 3 dana
Fudbaleri Partizana su iskoristili reprezentativnu pauzu tako što su zakazali prijateljski susret sa ekipom Železničara iz Pančeva. Oni su slavili sa ogromnih 5:4, dok na ovom susretu nije bilo publike, pošto je bio zatvorenog karaktera u Teleoptiku… »
Vlade Đurović zagrmeo posle eliminacije Srbije: "Ja sam pogrešio, izvinjavam se svima..."

Vlade Đurović zagrmeo posle eliminacije Srbije: "Ja sam pogrešio, izvinjavam se svima..."

Telegraf pre 3 dana
Košarkaška reprezentacija Srbije eliminisana je osmini finala Eurobasketa, tragično je poražena od Finske 92:86 i doživela katastrofu na turniru na kom je bila prvi favorit za zlatnu medalju. Vlade Đurović je gostovao na TV Arena sport i imao opširnu… »
"Ovo je tragedija! Pešić me ne voli, ni ja njega, sad nema pravdanja": Đurović žestoko udario po reprezentaciji

"Ovo je tragedija! Pešić me ne voli, ni ja njega, sad nema pravdanja": Đurović žestoko udario po reprezentaciji

Mondo pre 2 dana
Poznati srpski košarkaški trener Vlade Đurović (77) otvoreno je rekao šta misli o debaklu Srbije na Eurobasketu i eliminaciji u osmini finala protiv Finske. Nazvao je ispadanje reprezentacije jednom rečju - tragedijom. "Moka mi je pre četiri dana rekao… »
Granjolers i Zebaljos osvojili US Open u konkurenciji dublova

Sportski žurnal pre 2 dana
Granjolers i Zebaljos su ove godine trijumfovali i na Rolan Garosu. Španski teniser Marsel Granoljers i Argentinac Horasio Zebaljos osvojili su US Open u konkurenciji dublova, pošto su večeras u Njujorku u finalu pobedili Britance Nila Skupskog i Džoa… »
Arina Sabalenka odbranila krunu u Njujorku

Arina Sabalenka odbranila krunu u Njujorku

Sport klub pre 2 dana
Arina Sabalenka je kraljica Njujorka. Drugu godinu zaredom Beloruskinja je osvojila trofej na US openu. Najbolja teniserka sveta je u finalu savladala Amerikanku Amandu Anisimovu 6:3, 7:6 (7:3) i stigla do četvrte gren slem titule u karijeri. Nije… »
"Ne voli mene pešić, ni ja njega mnogo, ali..." Đurović brutalno udario na selektora posle eliminacije Srbije!

"Ne voli mene pešić, ni ja njega mnogo, ali..." Đurović brutalno udario na selektora posle eliminacije Srbije!

Večernje novosti pre 2 dana
Košarkaška reprezentacija Srbije se nadala da će nakon 23 godine osvojiti zlatnu medalju, ali na žalost igrača i navijača to se neće dogoditi. Finska je slavila u osmini finala 86:92, a Vlado Đurović je bio posebno oštar prema selektoru Svetislavu… »

Politika pre 2 dana
Posle uzbudljivog finala pobedili Skupskog i Solsberija rezultatom 3:6, 7:6, 7:5. Španski teniser Marsel Granoljers i Argentinac Horasio Zebaljos osvojili su US Open u konkurenciji dublova, pošto su večeras u Njujorku u finalu pobedili Britance Nila… »
Jokić vidno utučen posle eliminacije sa Eurobasketa: Košarkaši Srbije pognuli glave pored novinara u Rigi

Jokić vidno utučen posle eliminacije sa Eurobasketa: Košarkaši Srbije pognuli glave pored novinara u Rigi

Telegraf pre 2 dana
Košarkaška reprezentacija Srbije se obrukala na Eurobasketu. Orlovi su poraženi od Finske sa 92:86, ispali su u osmini finala i tako su doživeli epsku tragediju na prvenstvu Evrope u Letoniji. Jednostavno, Finci su bili daleko bolji rival i to se videlo… »
Đurović brutalno o Pešiću posle bruke Srbije: "Ne voli me, ni ja njega, ali mora da prihvati odgovornost"

Đurović brutalno o Pešiću posle bruke Srbije: "Ne voli me, ni ja njega, ali mora da prihvati odgovornost"

Telegraf pre 2 dana
Košarkaška reprezentacija Srbije se poprilično obrukala na Eurobasketu, oni su poržaeni od Finske sa 92:86 i tako su završili učešće već u osmini finala Evropskog prvenstva, gde su bili najveći favorit za zlatnu medalju. U svakom slučaju, Orlovi idu… »
Đoković sa bivšom srpskom teniserkom – ona objavila fotografije i otkrila šta rade FOTO

Đoković sa bivšom srpskom teniserkom – ona objavila fotografije i otkrila šta rade FOTO

Nova pre 2 dana
Novak Đoković, najtrofejniji teniser u istoriji grend slemova (24 titule), provodio je vreme sa Nedom Kozić, bivšom srpskom teniserkom. Đoković je eliminisam u polufinalu US Opena pošto ga je porazio Karlos Alkaraz u tri seta rezultatom 6:4, 7:6(4), 6:2… »
Granoljers i Sebaljos posle Pariza pokorili i Njujork

Granoljers i Sebaljos posle Pariza pokorili i Njujork

B92 pre 2 dana
Španski teniser Marsel Granoljers i Argentinac Horasio Sebaljos osvojili su US Open u konkurenciji dublova. Oni su večeras u Njujorku u finalu pobedili Britance Nila Skupskog i Džoa Solsberija 3:6, 7:6 (7:4), 7:5. Meč je trajao dva sata i 25 minuta… »
Srbija ipak ima predstavnika u finalu US Opena, ona će "braniti" boje naše zemlje

Srbija ipak ima predstavnika u finalu US Opena, ona će "braniti" boje naše zemlje

Telegraf pre 2 dana
Veliko finale US Opena za dame igra se ove večeri između Arine Sabalenke i Amande Anisimove. Beloruskinja brani titulu osvojenu prošle godine i bori se za četvrti Grend slem trofej, dok Amerikanka učestvuje u svom drugom GS finalu zaredom, posle… »
Ana Ivanović se iznenada javila pred finale US Opena: "Ovo će biti..."

Ana Ivanović se iznenada javila pred finale US Opena: "Ovo će biti..."

Telegraf pre 2 dana
Neće Srbija nažalost imati Novaka Đokovića u finalu US Opena u nedelju, pošto ga je Karlos Alkaraz porazio u polufinalu u petak sa 3-0. Španac i Italijan će igrati u borbi za novi Grend slem pehar, ali pre toga će na teren dame. To je privuklo pažnju… »
Vlade Đurović čudnim rečima najavio meč Srbija - Finska: "Svaki igrač kada je sam u krevetu..."

Vlade Đurović čudnim rečima najavio meč Srbija - Finska: "Svaki igrač kada je sam u krevetu..."

Telegraf pre 2 dana
Košarkaška reprezentacija Srbije u subotu uveče kreće u nokaut fazu Eurobasketa duelom protiv Finske u Rigi. Nakon fudbalera, koji su porazili domaćina u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, nadamo se i uspehu košarkaša u daleko važnijem susretu… »
Novak se oglasio dan posle eliminacije sa US opena: Đokovićeva poruka izazvala mnogo pažnje

Novak se oglasio dan posle eliminacije sa US opena: Đokovićeva poruka izazvala mnogo pažnje

Kurir pre 2 dana
Srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da se plasira u finale Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku, pošto je u polufinalu izgubio od drugog tenisera sveta Španca Karlosa Alkaraza posle tri seta, 4:6, 6:7, 2:6. Dan posle bolne eliminacije Novak se oglasio… »
Đoković se javio još jednom posle poraza: "Amigo..." FOTO

Đoković se javio još jednom posle poraza: "Amigo..." FOTO

B92 pre 2 dana
Srpski teniser Novak Đoković oglasio je još jednom posle poraza u polufinalu US Opena. Đoković je u borbi za finale grend slema u Njujorku izgubio od Španca Karlosa Alkrasa posle tri seta. Španac je slavio sa 6:4, 7:6 (4), 6:2 i tako prošao u drugo… »
Devet golova u meču Partizana i Železničara

Devet golova u meču Partizana i Železničara

B92 pre 2 dana
Partizan i Železničar iz Pančeva su pauzu u Superligi Srbije iskoristili da odigraju prijateljski duel na Sportskom centru "Teleoptik" u kom su crno-beli slavili sa 5:4. Srđan Blagojević je iskoristio priliku da pruži šansu igračima sa manjom minutažom i… »
Đoković još ne ide u penziju, a već se zna gde će biti oproštaj: Direktor grend slema najavio spektakl

Đoković još ne ide u penziju, a već se zna gde će biti oproštaj: Direktor grend slema najavio spektakl

Mondo pre 2 dana
Novak Đoković nije uspeo da obezbedi finale US opena, ovog puta zaustavio ga je Karlos Alkaraz. Najbolji teniser svih vremena obezbedio je polufinala sva četiri grend slema što jasno govori da mu i znatno mlađi rivali ne mogu ništa. Ipak, trebalo bi… »
"Novaka nećemo videti za godinu dana": Bivši broj jedan ponovo priželjkuje kraj Đokovića

"Novaka nećemo videti za godinu dana": Bivši broj jedan ponovo priželjkuje kraj Đokovića

Mondo pre 2 dana
Novak Đoković nije uspeo da se plasira u finale US opena, nakon što je od najboljeg tenisera svih vremena bio bolji Karlos Alkaraz. Ipak, Đoković je dobio priznanje za neverovatnu sezonu - četiri polufinala grend slem turnira, a samo su odbrana dvojica… »
Alkaras: Novak izgleda kao da ima 25 godina

Alkaras: Novak izgleda kao da ima 25 godina

Karlos Alkaras zadovoljan posle pobede nad srpskim asom u Njujorku. Na terenu nema prijateljstva, ali kad se odigra poslednji poen rivalstvo nestaje. Tako je bilo i kod Novaka Đokovića i Karlosa Alkarasa po završetku polufinalnog okršaja na Ju-Es openu… »
Alkaras: Rekao sam Novaku da izgleda kao da ima 25

Vesti online pre 2 dana
Razgovor Novaka Đokovića i Karlosa Alkarasa na kraju polufinalnog meča US Opena je potrajao, a španski teniser otkrio je na konferenciji šta su on i najbolji svih vremena jedan drugom rekli na mreži. Poštovanje prema Novaku Đokoviću Karlos Alkaras… »
Tramp dolazi na finale US opena

Tramp dolazi na finale US opena

Sportske.net pre 2 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp prisustvovaće finalnom meču tenisera na US openu u Njujorku, saopšteno je iz Bele kuće. U meču za trofej igraće Italijan Janik Siner i Španac Karlos Alkaraz. Finale US opena u muškoj konkurenciji… »
Nadal ponovo o "velikoj trojci": Novak mi je pravio najveće probleme, sa Federerom je bilo drugačije

Nadal ponovo o "velikoj trojci": Novak mi je pravio najveće probleme, sa Federerom je bilo drugačije

Euronews pre 2 dana
Skoro godinu dana prošlo je otkako je Rafael Nadal poslednji put bio na terenu, a tačku na blistavu karijeru stavio je u Dejvis Kupu. Od tada španski teniser nije zaigrao tenis, ali je višak vremena iskoristio da sagleda svoj put u "belom sportu", gde je… »

Sputnik pre 2 dana
Razgovor Novaka Đokovića i Karlosa Alkarasa na kraju polufinalnog meča US Opena je potrajao, a španski teniser otkrio je na konferenciji šta su on i najbolji svih vremena jedan drugom rekli na mreži. Poštovanje prema Novaku Đokoviću Karlos Alkaras… »
Siner: "Alkaras me gura do limita"

Siner: "Alkaras me gura do limita"

B92 pre 2 dana
Janik Siner će imati šansu da odbrani titulu na US openu - italijanski teniser je u polufinalu savladao Feliksa Ože-Alijasima (3:1) i preostala mu je još samo jedna prepreka - Karlos Alkaras. Italijanski i španski tensier sada već redovno igraju mečeve… »
Nole otkriva veliku želju: Voleo bih da ovo uradim za Srbiju

Nole otkriva veliku želju: Voleo bih da ovo uradim za Srbiju

Story pre 2 dana
Novak Đoković izgubio je od Karlosa Alkarasa. Na konferenciji za medije teniski je govorio o meču, ali i o planovima za nastavak karijere. Istakao je da bi voleo da igra igra na Dejvis kupu i nosi dres Srbije. - Voleo bih. Koliko sam bio na raspolaganju… »
Priznanje Rafe Nadala: " Za Đokovića mi je trebala jedna stvar, a to više nisam mogao..."

Priznanje Rafe Nadala: " Za Đokovića mi je trebala jedna stvar, a to više nisam mogao..."

Telegraf pre 2 dana
Prošlo je skoro godinu dana otkako je Rafael Nadal zvanično završio karijeru na Dejvis kup finalu, a španski as još uvek nije uzeo reket u ruke! Imao je, međutim, dovoljno vremena da razmisli o svom putu, rivalstvu sa Rodžerom Federerom i Novakom… »
Nole na zalasku karijere ima jednu posebnu želju, da obuče dres Srbije u domovini!

Nole na zalasku karijere ima jednu posebnu želju, da obuče dres Srbije u domovini!

Sportske.net pre 2 dana
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković elminisan je od Karlosa Alkaraza u polufinalu US opena. Srbin je tako na sva četiri grend slema ove godine ispadao u polufinalu, a nakon meča priznao je da su Janik Siner i Karlos Alkaraz trenutno bolji igrači… »
Jović pred Finsku: Kao da je finale

Jović pred Finsku: Kao da je finale

Vesti online pre 2 dana
Stefan Jović, košarkaš reprezentacije Srbije, razgovarao je sa novinarima pred meč sa Finskom u subotu. Srbija će u subotu od 20 časova i 45 minuta odigrati meč osmine finala Evrobasketa, protiv selekcije Finske. Plejmejker srpskog tima Stefan Jović stao… »
"Novak je gotov, odigraće još jedan turnir": Tim Henman javno otkrio da je kraj, zna gde se Đoković oprašta

"Novak je gotov, odigraće još jedan turnir": Tim Henman javno otkrio da je kraj, zna gde se Đoković oprašta

Mondo pre 2 dana
Novak Đoković je poražen u polufinalu US Opena od strane Karlosa Alkaraza i nakon tog poraza je iskreno govorio o tome da mu je teško da pobeđuje dva najbolja na svetu trenutno. Iako je nakon meča istakao da planira da igra više turnira naredne godine… »
Ovo je mama Karlosa Alkaraza: Radila u prodavnici nameštaja, a kad je sin postao heroj nacije nije mu dala da kupi kola

Ovo je mama Karlosa Alkaraza: Radila u prodavnici nameštaja, a kad je sin postao heroj nacije nije mu dala da kupi kola

Mondo pre 2 dana
Karlos Alkaraz plasirao se u finale US Opena nakon što je pobedio srpskog tenisera Novaka Đokovića 6:4, 7:6(4), 6:2 u meču koji je trajao dva sata i 26 minuta. Karlos je već dokazao da je dostojan naslednik zemljaka Rafaela Nadala. Ima 22 godine, pet… »
Alkaraz srušio Đokovića, pa otkrio šta mu je Federer rekao: Pokušaću da sledim njegove reči!

Alkaraz srušio Đokovića, pa otkrio šta mu je Federer rekao: Pokušaću da sledim njegove reči!

Kurir pre 2 dana
Najbolji španski teniser, Karlos Alkaraz, izborio je plasman u finale US opena, pošto je u polufinalu ubedljivo savladao srpskog tenisera Novaka Đokovića (6:4, 7:6, 6:2). Na konferenciji za medije, koja je usledila nakon meča, raspoloženi Karlos… »
Đoković ovaj potez nikada neće zaboraviti: Izgubio je od Alkaraza, ušao u tunel,, a onda...

Đoković ovaj potez nikada neće zaboraviti: Izgubio je od Alkaraza, ušao u tunel,, a onda...

Telegraf pre 2 dana
Karijera Novaka Đokovića oduvek je bila obeležena njegovom sposobnošću da prevaziđe sve teškoće, bilo da se radi o neugodnoj atmosferi na tribinama ili rivalima poput Rafaela Nadala i Rodžera Federera. Čak i u danima kada mu ritam nije išao od ruke… »
Nema više spekulacija, Novak Đoković otkrio da li je ovo kraj njegove karijere

Nema više spekulacija, Novak Đoković otkrio da li je ovo kraj njegove karijere

Hello pre 2 dana
Novak Đoković zaustavljen je u polufinalu US Opena od strane trenutno najvećeg protivnika, Karlosa Alkaraza koji ga je pobedio 3:0 u setovima. Iako smo se nadali da je moguće da napravi preokret pošto je drugi set počeo sjajno, najbolji teniser svih… »
Janik Siner drugi finalista US Opena

Janik Siner drugi finalista US Opena

Radio 021 pre 2 dana
Italijanski teniser Janik Siner plasirao se u finale US Opena, pošto je jutros u polufinalu pobedio Kanađanina Feliksa Ožea-Alijasima rezultatom 6:1, 3:6, 6:3, 6:4. Meč je trajao tri sata i 21 minut. Siner je prvi teniser sveta, dok je Ože-Alijasim 27… »
Lud, luđi, Igita: Prošlo je 30 godina od čuvenog "škorpiona"

Lud, luđi, Igita: Prošlo je 30 godina od čuvenog "škorpiona"

B92 pre 2 dana
Pre tačno tri decenije dogodila se najupečatljivija intervencija među stativama u istoriji fudbala u režiji Kolumbjca Renea Igite. Činjenica da se i posle toliko vremena priča i prave podsećanja o samo jednom potezu golmana, a da to nije odbrana za… »
Siner se plasirao u finale Ju-Es opena

Siner se plasirao u finale Ju-Es opena

Politika pre 2 dana
Italijanski teniser će sutra od 20 časova u finalu US Opena igrati protiv Španca Karlosa Alkaraza. Italijanski teniser Janik Siner plasirao se u finale US Opena, pošto je jutros u polufinalu pobedio Kanađanina Feliksa Ožea-Alijasima rezultatom 6:1, 3:6… »
Ponovo finale Siner – Alkaras

Ponovo finale Siner – Alkaras

Vesti online pre 2 dana
Feliks Ože Alijasim je uzeo set, ali više od toga nije mogao. Janik Siner je u finalu US opena posle pobede nad Kanađaninom 6:1, 3:6, 6:3, 6:4. Italijan će u nedelju od 20 časova po srpskom vremenu igrati protiv Karlosa Alkarasa za odbranu trona na… »
Siner do finala sa Alkarasom

Siner do finala sa Alkarasom

Ukoliko Španac osvoji titulu, od ponedeljka će ponovo biti prvi teniser sveta na ATP listi. Italijanski teniser Janik Siner plasirao se u finale US opena, jutros je u polufinalu pobedio Kanađanina Feliksa Ožea-Alijasima 6:1, 3:6, 6:3, 6:4. Meč je trajao… »
Đoković: Teško mi je na tri dobijena seta da igram sa njima, pogotovo u završnicama gren slemova

Đoković: Teško mi je na tri dobijena seta da igram sa njima, pogotovo u završnicama gren slemova

Alkaras koban po Novaka u polufinalu US opena. Rolan Garos, pa Vimbldon, na kraju i US open, u sva tri finala isti igrači, prvi teniser sveta Janik Siner i drugi Karlos Alkaras. Jedino je na Australijan openu u završnoj bici izostao Španac, tada je… »
Nezaustavljivi Siner je u finalu – sledi klasik sa Alkarasom

Nezaustavljivi Siner je u finalu – sledi klasik sa Alkarasom

Sputnik pre 2 dana
Janik Siner, prvi teniser sveta, zakazao je novo grend slem finale sa Karlosom Alkarasom jer je u polufinalu savladao Kanađanina Feliksa Ožea-Alijasima rezultatom 6:1, 3:6, 6:3, 6:4. Ako je neko mogao da makar malo pomrsi konce Janika Sinera na putu do… »
U Rigu po zlato - fudbalska verzija

U Rigu po zlato - fudbalska verzija

B92 pre 2 dana
Volja sudbine, pa i žreba, htela je da se u "tamo nekoj" Rigi sretnu fudbalska i košarkaška reprezentacija Srbije, sa istom mišlju pred sobom - osvojiti zlato. Naravno, apsolutni prioritet nacije ovih dana jeste da Nikola Jokić i drugovi konačno stave… »
Srbija protiv Finske - teži put kreće preko Markanena

Srbija protiv Finske - teži put kreće preko Markanena

RTS pre 2 dana
Košarkaši Srbije igraju u osmini finala Evropskog prvenstva protiv Finske. Duel koji počinje u 20.45 možete da pratite iz časa u čas na našem portalu i putem direktnog prenosa na RTS1. Turbulentnija grupna faza nego što se to može reći na osnovu skora je… »
Alkaras: Rekao sam Đokoviću da izgleda kao da ima 25 godina

Alkaras: Rekao sam Đokoviću da izgleda kao da ima 25 godina

Sport klub pre 2 dana
Dugo su posle polufinala na mreži pričali Karlos Alkaras i Novak Đoković. Videlo se da stvarno imaju odličan odnos, da su za sekund prešli iz rivalske bitke tokom meča do veoma prijateljskog razgovora. Španac je na konferenciji za medije otkrio šta je… »
Biti, ili ne biti: Košarkaši Srbije večeras protiv Finske – ulog je četvrtfinale Evrobasketa (20.45)

Biti, ili ne biti: Košarkaši Srbije večeras protiv Finske – ulog je četvrtfinale Evrobasketa (20.45)

Dnevnik pre 2 dana
Košarkaši Srbije večeras (subota) u 20.45 časova igraju protiv Finske osminu finala Evropskog prvenstva u Rigi. Ekipa Svetislava Pešića imala je dva dana odmora nakon završetka grupne faze takmičenja, koju je okončala prvi porazom na šampionatu, od… »
Košarkaši Srbije večeras protiv Finske

Košarkaši Srbije večeras protiv Finske

Politika pre 2 dana
Markanen glavni igrač Finske, ali nije jedna pretnja za “orlove”. Košarkaši Srbije igraće večeras u Rigi od 20.45 časova protiv selekcije Finske u osmini finala Evropskog prvenstva. “Spremili smo se dobro, Finci dosta trče, šutiraju za tri poena i… »
Fudbaleri Srbije danas nastavljaju kvalifikacije za Mundijal

Fudbaleri Srbije danas nastavljaju kvalifikacije za Mundijal

Politika pre 2 dana
U Rigi će igrati protiv selekcije Letonije. Fudbaleri Srbije danas od 15 časova u Rigi protiv selekcije Letonije igraju utakmicu grupe K kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Selektor Dragan Stojković Piksi na konferenciji za medije istakao je da glavna… »
Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Srbija - Finska u osmini finala Eurobasketa

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Srbija - Finska u osmini finala Eurobasketa

Telegraf pre 2 dana
Košarkaška reprezentacija Srbije je stigla do nokaut faze Eurobasketa. Ono što je čekala cela nacija, sada je došlo na red. Svaka utakmica je odlučujuća, svaka je eliminaciona i više nema mesta za grešku. Prvi rival naše selekcije je ekipa Finske. Srbija… »
Stefan Jović pred meč sa Fincima: „Kalkulacije koje su bile pred utakmicu sa Turskom jasno su definisale put“

Stefan Jović pred meč sa Fincima: „Kalkulacije koje su bile pred utakmicu sa Turskom jasno su definisale put“

Danas pre 3 dana
Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Stefan Jović rekao je da je za njegovu ekipu svaka utakmica na Evropskom prvenstvu kao finale i da svi nestrpljivo čekaju duel protiv Finske u osmini finala. – Kalkulacije koje su bile pred utakmicu sa Turskom… »
Slavni muzičar ponovo došao da podrži Novaka Đokovića

Slavni muzičar ponovo došao da podrži Novaka Đokovića

Danas pre 3 dana
Srpski teniser Novak Đoković vodi bitku sa Karlosom Alkarazom u polufinalu US opena. Mnogo poznatih ljudi je na meču, a jedan muzičar je stigao da podrži Novaka Đokovića. To je slavni pevač Džon Bon Džovi kojem nije ovo prvi put da dolazi na navija za… »
Stojković: „Došli smo u Rigu da pobedimo i da se vraćamo kući“

Stojković: „Došli smo u Rigu da pobedimo i da se vraćamo kući“

Danas pre 3 dana
Fudbaleri Srbije igraju u subotu od 15 časova u Rigi protiv Letonije, utakmicu Grupe K u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. godine. – Došli smo u Rigu bre po pobedu, da se ne lažemo. Da pobedimo i da se vraćamo kući – rekao je selektor Srbije… »

Vesti dana »