Povezane vesti

Hotel je pun koronavirusa: Pešić šokirao javnost ovom izjavom! Sramota u Zagrebu: Na „Maksimiru“ se orilo „Ubij Srbina!“…

Hotel je pun koronavirusa: Pešić šokirao javnost ovom izjavom! Sramota u Zagrebu: Na „Maksimiru“ se orilo „Ubij Srbina!“…

Hot sport pre 2 dana
Evo šta je prava istina iza čuvenih 72 sata! Selekcija Srbije doživela je poraz u osmini finala gde je Finska bila bolji učesnik. Slavili su Finci rezultatom 92:86 i tako se plasirali u četvrtfinale. Imao je i Aleksa Avramović šta da kaže posle utakmice… »
Danas svi igraju košarku: Džile i Gruzija ne potcenjuju Fince! Sramota u Zagrebu: Na „Maksimiru“ se orilo „Ubij Srbina!“…

Danas svi igraju košarku: Džile i Gruzija ne potcenjuju Fince! Sramota u Zagrebu: Na „Maksimiru“ se orilo „Ubij Srbina!“…

Hot sport pre 2 dana
Potpuno spremni za narendog rivala! Francuska reprezentacija završila je svoje učešće na Evropskom prvenstvu već u osmini finala. U dramatičnom meču u Berlinu, Gruzija je ostvarila senzacionalnu pobedu rezultatom 80:70 i tako izborila plasman u… »
"Finska Sofija nas razbila" Mreže "gore" zbog ovog košarkaša: Korisnici mreža porede ga sa našom manekenkom

"Finska Sofija nas razbila" Mreže "gore" zbog ovog košarkaša: Korisnici mreža porede ga sa našom manekenkom

Telegraf pre 2 dana
Košarkaši Srbije završili su učešće na Evropskom prvenstvu. Oni su u osmini finala doživeli poraz od Finske rezultatom 92:86 te se tako eliminisali sa ovog velikog takmičenja. Iako je igra bila svima u fokusu, logično je da će i sami igrači privući… »
Selektor Pešić objasnio "72 sata Alekse Avramovića: "Hotel je pun korona virusa, kada već nismo pobedili..."

Selektor Pešić objasnio "72 sata Alekse Avramovića: "Hotel je pun korona virusa, kada već nismo pobedili..."

Telegraf pre 2 dana
Košarkaši Srbije napravili su jedan od najlošijih rezultata od osamostaljenja Srbije na Eurobasketu u Rigi, a nakon što su igrači sleteli na aerodrom "Nikola Tesla" prisutnim novinarima se obratio Svetislav Pešić. Objasnio je na šta je Aleksa Avramović… »
Pešić poručio: "Očekivanja u Srbiji su prevelika, ona su van naše ekipe, dali smo maksimum"

Pešić poručio: "Očekivanja u Srbiji su prevelika, ona su van naše ekipe, dali smo maksimum"

Telegraf pre 2 dana
Košarkaši Srbije napravili su jedan od najlošijih rezultata od osamostaljenja Srbije na Eurobasketu u Rigi, a nakon što su igrači sleteli na aerodrom "Nikola Tesla" prisutnim novinarima se obratio Svetislav Pešić. Otkrio je šta je pričao svojim igračima… »
Pitali smo Pešića da li će podneti ostavku posle debakla na Eurobasketu: “Ja ostavke ne dajem”

Pitali smo Pešića da li će podneti ostavku posle debakla na Eurobasketu: “Ja ostavke ne dajem”

Telegraf pre 2 dana
Košarkaši Srbije napravili su jedan od najlošijih rezultata od osamostaljenja Srbije na Eurobasketu u Rigi, a nakon što su igrači sleteli na aerodrom "Nikola Tesla" prisutnim novinarima se obratio Svetislav Pešić. Pre svega je upitan o tome da li je… »
Pešić: 'Ma, kakva ostavka! Uvukao nam se korona virus'

BBC News pre 1 dan
Selektor košarkaša Srbije po povratku u Beograd govorio o tome šta se dešavalo u timu što do sada nije bilo poznato. Ali je i proznao: 'Nismo bili fizički spremni'. Dok ljubitelji košarke u Srbiji još pokušavaju da shvate šta se desilo u osmini finala… »

Radio 021 pre 1 dan
Selektor košarkaša Srbije po povratku u Beograd govorio o tome šta se dešavalo u timu što do sada nije bilo poznato. Ali je i proznao: 'Nismo bili fizički spremni'. TOMS KALNINS/EPA/Shutterstock Dok ljubitelji košarke u Srbiji još pokušavaju da shvate… »

NIN pre 1 dan
Dok ljubitelji košarke u Srbiji još pokušavaju da shvate šta se desilo u osmini finala Evropskog prvenstva u Letoniji, selektor Svetislav Kari Pešić Po povratku u Beograd, Pešić je rekao da nema nameru da daje ostavku niti da o tome razmišlja, mada mu… »
Pešić: ‘Ma, kakva ostavka! Uvukao nam se korona virus’

Pešić: ‘Ma, kakva ostavka! Uvukao nam se korona virus’

Južne vesti pre 1 dan
TOMS KALNINS/EPA/Shutterstock Dok ljubitelji košarke u Srbiji još pokušavaju da shvate šta se desilo u osmini finala Evropskog prvenstva u Letoniji, selektor Svetislav Kari Pešić Po povratku u Beograd, Pešić je rekao da nema nameru da daje ostavku niti… »
Košarkaši Srbije doputovali u Beograd

Košarkaši Srbije doputovali u Beograd

Sportski žurnal pre 1 dan
Srbiju sada očekuje prva runda kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, koje će se 2027. godine održati u Kataru. Košarkaška reprezentacija Srbije doputovala je u Beograd posle eliminacije od Finske u osmini finala Evropskog prvenstva u Rigi. Košarkaši Srbije… »
Pešić: Ovo nije fudbal, ovo je košarka, ostavke se ne daju

Pešić: Ovo nije fudbal, ovo je košarka, ostavke se ne daju

Sportski žurnal pre 1 dan
Imamo taj dogovor do kraja septembra meseca. Sešćemo, razgovaraćemo, ja sam uvek tu, stojim na raspolaganju svakoj vrsti pomoći. - Nikad ne dajem ostavku. Zbog čega? Ja sam ovde došao da uradim ovo što sam uradio i uradio, kad niko nije hteo ja sam to… »
Ova generacija nije naučila lekciju i zato nema evropsku medalju

Ova generacija nije naučila lekciju i zato nema evropsku medalju

Nova pre 1 dan
Šok. Senzacija. Kako je ovo moguće? Srbija je (opet) u osmini finala završila Evrobasket, kao i 2022. godine, ovaj put ne u duelu sa Italijom već porazom od Finske rezultatom 92:86. Pokreni i podeli SUPER VAJB. Ko je kriv? Što se kaže – ne treba upirati… »
Gde je zapelo između Micića i Jokića na Eurobasketu? Brojke sve govore, da li je Vasa morao na hitno hlađenje?

Gde je zapelo između Micića i Jokića na Eurobasketu? Brojke sve govore, da li je Vasa morao na hitno hlađenje?

Kurir pre 1 dan
Košarkaška reprezentacija Srbije neslavno je završila učešće na Eurobasketu ovog leta. Kobna po "orlove" bila je selekcija Finske u osmini finala, koja je savladala našu selekciju rezultatom 92:86. Posle bitke lako je biti general, ali nije tajna da je… »
Anketa: Ko bi mogao da bude novi selektor Srbije umesto Svetislava Pešića? Alimpijević prvi pik

Anketa: Ko bi mogao da bude novi selektor Srbije umesto Svetislava Pešića? Alimpijević prvi pik

Telegraf pre 1 dan
Saša Obradović. Košarkaška reprezentacija Srbije je doživela pravi neuspeh, potpunu bruku na Eurobasketu gde su ispali u osmini finala od Finske sa 92:86. Tako su Orlovi napravili i jednu od najvećih bruka u svojoj istoriji, a pravo je pitanje da li će… »
Košarkaši se vratili u Beograd posle eliminacije sa Evropskog prvenstva

Košarkaši se vratili u Beograd posle eliminacije sa Evropskog prvenstva

RTS pre 1 dan
Košarkaška reprezentacija Srbije doputovala je u Beograd posle eliminacije u osmini finala Evropskog prvenstva u Rigi. Selekcija Svetislava Pešića je porazom od Finske rezultatom 92:86 završila učešće na Evropskom prvenstvu. Orlovi su prethodno tokom… »
Srbija doživela debakl, Pešić pričao o koronavirusu: „Kad već nismo pobedili, bar da se spasimo…“

Srbija doživela debakl, Pešić pričao o koronavirusu: „Kad već nismo pobedili, bar da se spasimo…“

Nova pre 1 dan
Svetislav Pešić, selektor košarkaške reprezentacije Srbije, pričao je i o koronavirusu posle eliminacije sa Evrobasketa. Pokreni i podeli SUPER VAJB. Srbija je doživela debakl protiv Finske u osmini finala rezultatom 92:86 u subotu a Pešić je po sletanju… »
Pešić: Nikad ne dajem ostavku, razgovaraćemo do kraja meseca

Pešić: Nikad ne dajem ostavku, razgovaraćemo do kraja meseca

RTS pre 1 dan
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić poručio je po dolasku u Beograd da ne razmišlja o ostavci nakon eliminacije u osmini finala Evropskog prvenstva, gde je Srbija poražena od Finske rezultatom 92:86. Reprezentacija se danas vratila… »
Pešić otkrio javnosti šta je Aleksa prećutao: "Nisam hteo da bude opravdanje, hoću da kažem samo jedno"

Pešić otkrio javnosti šta je Aleksa prećutao: "Nisam hteo da bude opravdanje, hoću da kažem samo jedno"

Mondo pre 1 dan
Selektor Srbije Svetislav Pešić otkrio je da je korona virus napravio velike zdravstvene probleme u reprezentaciji tokom Eurobasketa. Nakon povratka iz Rige posle neuspeha i eliminacije u meču osmine finala protiv Finske, Pešić je na beogradskom… »
Pešić je ovo izgovorio dan posle fijaska: „Zašto da podnesem ostavku? Ovo nije fudbal, ostavke se ne daju…“

Pešić je ovo izgovorio dan posle fijaska: „Zašto da podnesem ostavku? Ovo nije fudbal, ostavke se ne daju…“

Nova pre 1 dan
Svetislav Pešić, selektor košarkaške reprezentacije Srbije, rekao je da mu ne pada na pamet da podnese ostavku posle fijaska na Evrobasketu. Pokreni i podeli SUPER VAJB. Srbija je poražena u osmini finala Evrobasketa u Rigi od Finske rezultatom 92:86 u… »
Džikić nakon senzacije na Evrobasketu dao lud komentar i nasmejao sve, pa prokomentarisao i Srbiju

Džikić nakon senzacije na Evrobasketu dao lud komentar i nasmejao sve, pa prokomentarisao i Srbiju

Nova pre 1 dan
Aleksandar Džikić je sa reprezentacijom Gruzije uspeo da se plasira u četvrtfinale Evropskog prvenstva nakon senzacionalnog trijumfa nad Francuskom u osmini finala (80:70), a nakon meča sjajni strateg je dao zanimljiv komentar. Pokreni i podeli SUPER… »
Ovako ste ocenili košarkaše Srbije i selektora posle bruke s Fincima: Svetislav Pešić ubedljivo najgori

Ovako ste ocenili košarkaše Srbije i selektora posle bruke s Fincima: Svetislav Pešić ubedljivo najgori

Telegraf pre 1 dan
Košarkaška reprezentacija Srbije je šokantno poražena od Finske na Eurobasketu sa 92:86 u osmini finala. Orlovi su tako morali daleko pre vremena da napuste turnir u Letoniji, dok, još nije splasnulo ni razočaranje koje su ostavili kod ljudi u našoj… »
Svetislav Pešić otkrio da li ostaje selektor: Prva izjava po povratku u Beograd

Svetislav Pešić otkrio da li ostaje selektor: Prva izjava po povratku u Beograd

NIN pre 1 dan
Košarkaška reprezentacija Srbije doputovala je danas u Beograd posle eliminacije od Finske u osmini finala Evropskog prvenstva u Rigi. Košarkaši Srbije su u subotu porazom selekcije Finske rezultatom 92:86 završili učešće na Evropskom prvenstvu. "Orlovi"… »
Pešić: Ja ostavku nikada ne dajem, sešćemo i razgovarati

Pešić: Ja ostavku nikada ne dajem, sešćemo i razgovarati

Nedeljnik pre 1 dan
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić rekao je danas po dolasku u Beograd da neće podneti ostavku nakon eliminacije u osmini finala Evropskog prvenstva od Finske. „Ja ostavku nikada ne dajem. Zbog čega ostavku? Ja sam ovde došao da… »
Svetislav Pešić: Ovo nije fudbal već je košarka, ostavke se ne daju

Svetislav Pešić: Ovo nije fudbal već je košarka, ostavke se ne daju

Danas pre 1 dan
Reprezentacija Srbije stigla je u Beograd, a novinarima se na aerodromu „Nikola Tesla“ obratio selektor Svetislav Pešić. Bio je upitan o ostavci. – Ja ostavke nikada ne dajem. Zbog čega ostavke? Ja sam ovde došao da uredim to što sam uredio. Posle… »
Pešić: Ja ostavke ne dajem. Nije ovo fudbal, ovo je košarka

Pešić: Ja ostavke ne dajem. Nije ovo fudbal, ovo je košarka

Sport klub pre 1 dan
Reprezentacija Srbije stigla je u Beograd, a novinarima se na aerodromu "Nikola Tesla" obratio selektor Svetislav Pešić. Bio je upitan o ostavci. – Ja ostavke nikada ne dajem. Zbog čega ostavke? Ja sam ovde došao da uredim to što sam uredio. Posle… »
Šok po sletanju u Beograd: Ovaj opaki virus je pokosio reprezentaciju Srbije na Eurobasketu - sve otkriveno!

Šok po sletanju u Beograd: Ovaj opaki virus je pokosio reprezentaciju Srbije na Eurobasketu - sve otkriveno!

Kurir pre 1 dan
Košarkaši Srbije vratili su se iz Letonije nakon ispadanja od Finske u osmini finala Eurobasketa (92:86). Po povratku u Beograd, selektor Svetislav Pešić, otlrio je da su u hotelu u kome je bila smeštena naša reprezentacija - vladao koronavirus: - Mi… »
Nikad ne dajem ostavku, ovo nije fudbal – Pešić se obratio novinarima: Prihvatio sam ovo kada niko nije hteo

Nikad ne dajem ostavku, ovo nije fudbal – Pešić se obratio novinarima: Prihvatio sam ovo kada niko nije hteo

Dnevnik pre 1 dan
Košarkaši Srbije vratili su se u Beograd nakon eliminacije na Evropskom prvenstvu u Rigi. „Orlovi“ su zaustavljeni u osmini finala, a bolja je bila Finska. – Nikad ne dajem ostavku. Zbog čega? Ja sam ovde došao da uradim ovo što sam uradio i uradio, kad… »
Pešić jasan: Ja ostavku nikada ne dajem!

Pešić jasan: Ja ostavku nikada ne dajem!

Euronews pre 1 dan
Košarkaška reprezentacija Srbije doputovala je danas u Beograd posle eliminacije od Finske u osmini finala Evropskog prvenstva u Rigi. "Orlovi" su u subotu porazom selekcije Finske rezultatom 92:86 završili učešće na Eurobasketu. Na aerodromu se medijima… »
"Kakve ostavke, zbog čega?": Pešića u Beogradu dočekala pitanja o odlasku iz reprezentacije

"Kakve ostavke, zbog čega?": Pešića u Beogradu dočekala pitanja o odlasku iz reprezentacije

Mondo pre 1 dan
Reprezentacija Srbije vratila se u nedelju sa Eurobasketa posle eliminacije u osmini finala protiv Finske, a selektor Svetislav Pešić (76) odmah je po sletanju aviona bio upitan da li će podneti ostavku. "Ostavke nikada ne dajem. Kakve ostavke, zbog čega… »
Orlovi se vratili u Beograd, obratio se Pešić: Sešćemo, porazgovaraćemo...

Orlovi se vratili u Beograd, obratio se Pešić: Sešćemo, porazgovaraćemo...

Sputnik pre 1 dan
Košarkaška reprezentacija Srbije stigla je u Beograd, a novinarima se na aerodromu „Nikola Tesla“ obratio selektor Svetislav Pešić. Selektor je naveo da je poslednji razgovor sa ekipom bio isti kao i posle utakmice sa Finskom. „Razgovarali smo sa… »
Košarkaši Srbije doputovali u Beograd: Sledeći izazov u novembru protiv Švajcarske

Košarkaši Srbije doputovali u Beograd: Sledeći izazov u novembru protiv Švajcarske

Dnevnik pre 1 dan
Košarkaška reprezentacija Srbije doputovala je u nedelju u Beograd posle eliminacije od Finske u osmini finala Evropskog prvenstva u Rigi. Košarkaši Srbije su u subotu porazom selekcije Finske rezultatom 92:86 završili učešće na Evropskom prvenstvu… »
Pešić o misterioznoj izjavi Avramovića: "Hotel je pun koronavirusa"

Pešić o misterioznoj izjavi Avramovića: "Hotel je pun koronavirusa"

B92 pre 1 dan
Košarkaška reprezentacija Srbije kuburila je i sa virusom poslednjih dana. Selektor Svetislav Pešić je po sletanju u Beogradu pričao o ostavci, ali i problemima sa zdravljem igrača. Kaže da je u hotelu u Rigi prisutan koronavirus. "Mi smo... Ja sam to… »
"Ostavku ne dajem!" Svetislav Pešić po povratku sa Evrobasketa: Ostavka? Zbog čega?! (foto/video)

"Ostavku ne dajem!" Svetislav Pešić po povratku sa Evrobasketa: Ostavka? Zbog čega?! (foto/video)

Večernje novosti pre 1 dan
KOŠARKAŠI Srbije stigli su Beograd posle neočekivanog ispadanja u osmini finala Evropskog prvenstva. Povodom toga obratio se selektor Svetislav Pešić. FOTO: M. Vukadinović On je najpre otkrio da je obavio razgovor sa igračima. - Razgovarao sam sa… »
Košarkaši Srbije doputovali u Beograd, Pešić ne daje ostavku

Košarkaši Srbije doputovali u Beograd, Pešić ne daje ostavku

Politika pre 1 dan
Srbiju sada očekuje prva runda kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Košarkaška reprezentacija Srbije doputovala je danas u Beograd posle eliminacije od Finske u osmini finala Evropskog prvenstva u Rigi. Košarkaši Srbije su u subotu porazom od selekcije… »
Košarkaši Srbije eliminisani sa Eurobasketa, ali dobili šampionski doček u Beogradu

Košarkaši Srbije eliminisani sa Eurobasketa, ali dobili šampionski doček u Beogradu

Telegraf pre 1 dan
Košarkaši Srbije napravili su jedan od najlošijih rezultata od osamostaljenja Srbije na Eurobasketu u Rigi, a nakon što su igrači sleteli na aerodrom "Nikola Tesla" dobili su doček vredan šampiona. Veliki broj navijača i novinara dočekao je košarkaše… »
"Neočekivani gost" dočekuje Orlove na aerodromu: Da li je Luka Mitrović došao po šuraka?

"Neočekivani gost" dočekuje Orlove na aerodromu: Da li je Luka Mitrović došao po šuraka?

Telegraf pre 1 dan
Košarkaši Srbije napravili su jedan od najlošijih rezultata od osamostaljenja Srbije na Eurobasketu u Rigi, a odmah dan nakon završetka turnira vraćaju se za Beograd, gde ih čekaju porodica i prijatelji, ali i navijači. Međutim, pored novinara i svih… »
Đurović čuo Pešićevo opravdanje, pa mu postavio pitanje: Selektore, ko je onda kriv za to?

Đurović čuo Pešićevo opravdanje, pa mu postavio pitanje: Selektore, ko je onda kriv za to?

Mondo pre 1 dan
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić rekao je, između ostalog, da je razlog poraza "orlova" na Eurobasketu nedovoljna fizička sprema. Zbog toga naši igrači nisu mogli da odgovore fizički u duelima, niti da izdrže veće napore na meču… »

Vesti dana »