Povezane vesti
Hotel je pun koronavirusa: Pešić šokirao javnost ovom izjavom! Dragan stojković piksi o potencijalnoj ostavci: „Ljudi imaju…
Hot sport pre 28 dana
Evo šta je prava istina iza čuvenih 72 sata! Selekcija Srbije doživela je poraz u osmini finala gde je Finska bila bolji učesnik. Slavili su Finci rezultatom 92:86 i tako se plasirali u četvrtfinale. Imao je i Aleksa Avramović šta da kaže posle utakmice… »
Danas svi igraju košarku: Džile i Gruzija ne potcenjuju Fince! Dragan stojković piksi o potencijalnoj ostavci: „Ljudi imaju…
Hot sport pre 28 dana
Potpuno spremni za narendog rivala! Francuska reprezentacija završila je svoje učešće na Evropskom prvenstvu već u osmini finala. U dramatičnom meču u Berlinu, Gruzija je ostvarila senzacionalnu pobedu rezultatom 80:70 i tako izborila plasman u… »
Ova generacija nije naučila lekciju i zato nema evropsku medalju
Nova pre 28 dana
Šok. Senzacija. Kako je ovo moguće? Srbija je (opet) u osmini finala završila Evrobasket, kao i 2022. godine, ovaj put ne u duelu sa Italijom već porazom od Finske rezultatom 92:86. Pokreni i podeli SUPER VAJB. Ko je kriv? Što se kaže – ne treba upirati… »
"Finska Sofija nas razbila" Mreže "gore" zbog ovog košarkaša: Korisnici mreža porede ga sa našom manekenkom
Telegraf pre 28 dana
Košarkaši Srbije završili su učešće na Evropskom prvenstvu. Oni su u osmini finala doživeli poraz od Finske rezultatom 92:86 te se tako eliminisali sa ovog velikog takmičenja. Iako je igra bila svima u fokusu, logično je da će i sami igrači privući… »
Selektor Pešić objasnio "72 sata Alekse Avramovića: "Hotel je pun korona virusa, kada već nismo pobedili..."
Telegraf pre 28 dana
Košarkaši Srbije napravili su jedan od najlošijih rezultata od osamostaljenja Srbije na Eurobasketu u Rigi, a nakon što su igrači sleteli na aerodrom "Nikola Tesla" prisutnim novinarima se obratio Svetislav Pešić. Objasnio je na šta je Aleksa Avramović… »
Pešić poručio: "Očekivanja u Srbiji su prevelika, ona su van naše ekipe, dali smo maksimum"
Telegraf pre 28 dana
Košarkaši Srbije napravili su jedan od najlošijih rezultata od osamostaljenja Srbije na Eurobasketu u Rigi, a nakon što su igrači sleteli na aerodrom "Nikola Tesla" prisutnim novinarima se obratio Svetislav Pešić. Otkrio je šta je pričao svojim igračima… »
Pitali smo Pešića da li će podneti ostavku posle debakla na Eurobasketu: “Ja ostavke ne dajem”
Telegraf pre 28 dana
Košarkaši Srbije napravili su jedan od najlošijih rezultata od osamostaljenja Srbije na Eurobasketu u Rigi, a nakon što su igrači sleteli na aerodrom "Nikola Tesla" prisutnim novinarima se obratio Svetislav Pešić. Pre svega je upitan o tome da li je… »
Pešić: 'Ma, kakva ostavka! Uvukao nam se korona virus'
BBC News pre 27 dana
Selektor košarkaša Srbije po povratku u Beograd govorio o tome šta se dešavalo u timu što do sada nije bilo poznato. Ali je i proznao: 'Nismo bili fizički spremni'. Dok ljubitelji košarke u Srbiji još pokušavaju da shvate šta se desilo u osmini finala… »
Radio 021 pre 27 dana
Selektor košarkaša Srbije po povratku u Beograd govorio o tome šta se dešavalo u timu što do sada nije bilo poznato. Ali je i proznao: 'Nismo bili fizički spremni'. TOMS KALNINS/EPA/Shutterstock Dok ljubitelji košarke u Srbiji još pokušavaju da shvate… »
NIN pre 27 dana
Dok ljubitelji košarke u Srbiji još pokušavaju da shvate šta se desilo u osmini finala Evropskog prvenstva u Letoniji, selektor Svetislav Kari Pešić Po povratku u Beograd, Pešić je rekao da nema nameru da daje ostavku niti da o tome razmišlja, mada mu… »
Pešić: ‘Ma, kakva ostavka! Uvukao nam se korona virus’
Južne vesti pre 27 dana
TOMS KALNINS/EPA/Shutterstock Dok ljubitelji košarke u Srbiji još pokušavaju da shvate šta se desilo u osmini finala Evropskog prvenstva u Letoniji, selektor Svetislav Kari Pešić Po povratku u Beograd, Pešić je rekao da nema nameru da daje ostavku niti… »
Košarkaši Srbije doputovali u Beograd
Sportski žurnal pre 27 dana
Srbiju sada očekuje prva runda kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, koje će se 2027. godine održati u Kataru. Košarkaška reprezentacija Srbije doputovala je u Beograd posle eliminacije od Finske u osmini finala Evropskog prvenstva u Rigi. Košarkaši Srbije… »
Pešić: Ovo nije fudbal, ovo je košarka, ostavke se ne daju
Sportski žurnal pre 27 dana
Imamo taj dogovor do kraja septembra meseca. Sešćemo, razgovaraćemo, ja sam uvek tu, stojim na raspolaganju svakoj vrsti pomoći. - Nikad ne dajem ostavku. Zbog čega? Ja sam ovde došao da uradim ovo što sam uradio i uradio, kad niko nije hteo ja sam to… »
Gde je zapelo između Micića i Jokića na Eurobasketu? Brojke sve govore, da li je Vasa morao na hitno hlađenje?
Kurir pre 27 dana
Košarkaška reprezentacija Srbije neslavno je završila učešće na Eurobasketu ovog leta. Kobna po "orlove" bila je selekcija Finske u osmini finala, koja je savladala našu selekciju rezultatom 92:86. Posle bitke lako je biti general, ali nije tajna da je… »
Anketa: Ko bi mogao da bude novi selektor Srbije umesto Svetislava Pešića? Alimpijević prvi pik
Telegraf pre 27 dana
Saša Obradović. Košarkaška reprezentacija Srbije je doživela pravi neuspeh, potpunu bruku na Eurobasketu gde su ispali u osmini finala od Finske sa 92:86. Tako su Orlovi napravili i jednu od najvećih bruka u svojoj istoriji, a pravo je pitanje da li će… »
Košarkaši se vratili u Beograd posle eliminacije sa Evropskog prvenstva
RTS pre 27 dana
Košarkaška reprezentacija Srbije doputovala je u Beograd posle eliminacije u osmini finala Evropskog prvenstva u Rigi. Selekcija Svetislava Pešića je porazom od Finske rezultatom 92:86 završila učešće na Evropskom prvenstvu. Orlovi su prethodno tokom… »
Džikić nakon senzacije na Evrobasketu dao lud komentar i nasmejao sve, pa prokomentarisao i Srbiju
Nova pre 27 dana
Aleksandar Džikić je sa reprezentacijom Gruzije uspeo da se plasira u četvrtfinale Evropskog prvenstva nakon senzacionalnog trijumfa nad Francuskom u osmini finala (80:70), a nakon meča sjajni strateg je dao zanimljiv komentar. Pokreni i podeli SUPER… »
Pešić otkrio javnosti šta je Aleksa prećutao: "Nisam hteo da bude opravdanje, hoću da kažem samo jedno"
Mondo pre 27 dana
Selektor Srbije Svetislav Pešić otkrio je da je korona virus napravio velike zdravstvene probleme u reprezentaciji tokom Eurobasketa. Nakon povratka iz Rige posle neuspeha i eliminacije u meču osmine finala protiv Finske, Pešić je na beogradskom… »
Pešić: Nikad ne dajem ostavku, razgovaraćemo do kraja meseca
RTS pre 27 dana
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić poručio je po dolasku u Beograd da ne razmišlja o ostavci nakon eliminacije u osmini finala Evropskog prvenstva, gde je Srbija poražena od Finske rezultatom 92:86. Reprezentacija se danas vratila… »
Srbija doživela debakl, Pešić pričao o koronavirusu: „Kad već nismo pobedili, bar da se spasimo…“
Nova pre 27 dana
Svetislav Pešić, selektor košarkaške reprezentacije Srbije, pričao je i o koronavirusu posle eliminacije sa Evrobasketa. Pokreni i podeli SUPER VAJB. Srbija je doživela debakl protiv Finske u osmini finala rezultatom 92:86 u subotu a Pešić je po sletanju… »
Pešić je ovo izgovorio dan posle fijaska: „Zašto da podnesem ostavku? Ovo nije fudbal, ostavke se ne daju…“
Nova pre 27 dana
Svetislav Pešić, selektor košarkaške reprezentacije Srbije, rekao je da mu ne pada na pamet da podnese ostavku posle fijaska na Evrobasketu. Pokreni i podeli SUPER VAJB. Srbija je poražena u osmini finala Evrobasketa u Rigi od Finske rezultatom 92:86 u… »
Ovako ste ocenili košarkaše Srbije i selektora posle bruke s Fincima: Svetislav Pešić ubedljivo najgori
Telegraf pre 27 dana
Košarkaška reprezentacija Srbije je šokantno poražena od Finske na Eurobasketu sa 92:86 u osmini finala. Orlovi su tako morali daleko pre vremena da napuste turnir u Letoniji, dok, još nije splasnulo ni razočaranje koje su ostavili kod ljudi u našoj… »
Svetislav Pešić otkrio da li ostaje selektor: Prva izjava po povratku u Beograd
NIN pre 27 dana
Košarkaška reprezentacija Srbije doputovala je danas u Beograd posle eliminacije od Finske u osmini finala Evropskog prvenstva u Rigi. Košarkaši Srbije su u subotu porazom selekcije Finske rezultatom 92:86 završili učešće na Evropskom prvenstvu. "Orlovi"… »
Pešić: Ja ostavku nikada ne dajem, sešćemo i razgovarati
Nedeljnik pre 27 dana
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić rekao je danas po dolasku u Beograd da neće podneti ostavku nakon eliminacije u osmini finala Evropskog prvenstva od Finske. „Ja ostavku nikada ne dajem. Zbog čega ostavku? Ja sam ovde došao da… »
Košarkaši Srbije doputovali u Beograd: Sledeći izazov u novembru protiv Švajcarske
Dnevnik pre 27 dana
Košarkaška reprezentacija Srbije doputovala je u nedelju u Beograd posle eliminacije od Finske u osmini finala Evropskog prvenstva u Rigi. Košarkaši Srbije su u subotu porazom selekcije Finske rezultatom 92:86 završili učešće na Evropskom prvenstvu… »
Orlovi se vratili u Beograd, obratio se Pešić: Sešćemo, porazgovaraćemo...
Sputnik pre 27 dana
Košarkaška reprezentacija Srbije stigla je u Beograd, a novinarima se na aerodromu „Nikola Tesla“ obratio selektor Svetislav Pešić. Selektor je naveo da je poslednji razgovor sa ekipom bio isti kao i posle utakmice sa Finskom. „Razgovarali smo sa… »
Pešić jasan: Ja ostavku nikada ne dajem!
Euronews pre 27 dana
Košarkaška reprezentacija Srbije doputovala je danas u Beograd posle eliminacije od Finske u osmini finala Evropskog prvenstva u Rigi. "Orlovi" su u subotu porazom selekcije Finske rezultatom 92:86 završili učešće na Eurobasketu. Na aerodromu se medijima… »
"Kakve ostavke, zbog čega?": Pešića u Beogradu dočekala pitanja o odlasku iz reprezentacije
Mondo pre 27 dana
Reprezentacija Srbije vratila se u nedelju sa Eurobasketa posle eliminacije u osmini finala protiv Finske, a selektor Svetislav Pešić (76) odmah je po sletanju aviona bio upitan da li će podneti ostavku. "Ostavke nikada ne dajem. Kakve ostavke, zbog čega… »
Svetislav Pešić: Ovo nije fudbal već je košarka, ostavke se ne daju
Danas pre 27 dana
Reprezentacija Srbije stigla je u Beograd, a novinarima se na aerodromu „Nikola Tesla“ obratio selektor Svetislav Pešić. Bio je upitan o ostavci. – Ja ostavke nikada ne dajem. Zbog čega ostavke? Ja sam ovde došao da uredim to što sam uredio. Posle… »
Pešić: Ja ostavke ne dajem. Nije ovo fudbal, ovo je košarka
Sport klub pre 27 dana
Reprezentacija Srbije stigla je u Beograd, a novinarima se na aerodromu "Nikola Tesla" obratio selektor Svetislav Pešić. Bio je upitan o ostavci. – Ja ostavke nikada ne dajem. Zbog čega ostavke? Ja sam ovde došao da uredim to što sam uredio. Posle… »
Šok po sletanju u Beograd: Ovaj opaki virus je pokosio reprezentaciju Srbije na Eurobasketu - sve otkriveno!
Kurir pre 27 dana
Košarkaši Srbije vratili su se iz Letonije nakon ispadanja od Finske u osmini finala Eurobasketa (92:86). Po povratku u Beograd, selektor Svetislav Pešić, otlrio je da su u hotelu u kome je bila smeštena naša reprezentacija - vladao koronavirus: - Mi… »
Nikad ne dajem ostavku, ovo nije fudbal – Pešić se obratio novinarima: Prihvatio sam ovo kada niko nije hteo
Dnevnik pre 27 dana
Košarkaši Srbije vratili su se u Beograd nakon eliminacije na Evropskom prvenstvu u Rigi. „Orlovi“ su zaustavljeni u osmini finala, a bolja je bila Finska. – Nikad ne dajem ostavku. Zbog čega? Ja sam ovde došao da uradim ovo što sam uradio i uradio, kad… »
"Ostavku ne dajem!" Svetislav Pešić po povratku sa Evrobasketa: Ostavka? Zbog čega?! (foto/video)
Večernje novosti pre 27 dana
KOŠARKAŠI Srbije stigli su Beograd posle neočekivanog ispadanja u osmini finala Evropskog prvenstva. Povodom toga obratio se selektor Svetislav Pešić. FOTO: M. Vukadinović On je najpre otkrio da je obavio razgovor sa igračima. - Razgovarao sam sa… »
Pešić o misterioznoj izjavi Avramovića: "Hotel je pun koronavirusa"
B92 pre 27 dana
Košarkaška reprezentacija Srbije kuburila je i sa virusom poslednjih dana. Selektor Svetislav Pešić je po sletanju u Beogradu pričao o ostavci, ali i problemima sa zdravljem igrača. Kaže da je u hotelu u Rigi prisutan koronavirus. "Mi smo... Ja sam to… »
Košarkaši Srbije doputovali u Beograd, Pešić ne daje ostavku
Politika pre 27 dana
Srbiju sada očekuje prva runda kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Košarkaška reprezentacija Srbije doputovala je danas u Beograd posle eliminacije od Finske u osmini finala Evropskog prvenstva u Rigi. Košarkaši Srbije su u subotu porazom od selekcije… »
Košarkaši Srbije eliminisani sa Eurobasketa, ali dobili šampionski doček u Beogradu
Telegraf pre 27 dana
Košarkaši Srbije napravili su jedan od najlošijih rezultata od osamostaljenja Srbije na Eurobasketu u Rigi, a nakon što su igrači sleteli na aerodrom "Nikola Tesla" dobili su doček vredan šampiona. Veliki broj navijača i novinara dočekao je košarkaše… »
"Neočekivani gost" dočekuje Orlove na aerodromu: Da li je Luka Mitrović došao po šuraka?
Telegraf pre 27 dana
Košarkaši Srbije napravili su jedan od najlošijih rezultata od osamostaljenja Srbije na Eurobasketu u Rigi, a odmah dan nakon završetka turnira vraćaju se za Beograd, gde ih čekaju porodica i prijatelji, ali i navijači. Međutim, pored novinara i svih… »
Đurović čuo Pešićevo opravdanje, pa mu postavio pitanje: Selektore, ko je onda kriv za to?
Mondo pre 27 dana
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić rekao je, između ostalog, da je razlog poraza "orlova" na Eurobasketu nedovoljna fizička sprema. Zbog toga naši igrači nisu mogli da odgovore fizički u duelima, niti da izdrže veće napore na meču… »
Vesti dana »

UKRAJINSKA KRIZA: Ruski masovni vazdušni udari na Ukrajinu - Kijev, Odesa i Zaporožje među metama
RTV pre 17 minutajoš 14 povezanih

Tanjga: Ako Partizan ne može da organizuje utakmicu, neka se ne takmiči
RTV pre 37 minutajoš 16 povezanih