Повезане вести
Хотел је пун коронавируса: Пешић шокирао јавност овом изјавом! Драган стојковић пикси о потенцијалној оставци: „Људи имају…
Хот спорт 07.09.2025
Ево шта је права истина иза чувених 72 сата! Селекција Србије доживела је пораз у осмини финала где је Финска била бољи учесник. Славили су Финци резултатом 92:86 и тако се пласирали у четвртфинале. Имао је и Алекса Аврамовић… »
Данас сви играју кошарку: Џиле и Грузија не потцењују Финце! Драган стојковић пикси о потенцијалној оставци: „Људи имају…
Хот спорт 07.09.2025
Потпуно спремни за нарендог ривала! Француска репрезентација завршила је своје учешће на Европском првенству већ у осмини финала. У драматичном мечу у Берлину, Грузија је остварила сензационалну победу резултатом 80:70 и тако… »
Ова генерација није научила лекцију и зато нема европску медаљу
Нова 07.09.2025
Шок. Сензација. Како је ово могуће? Србија је (опет) у осмини финала завршила Евробаскет, као и 2022. године, овај пут не у дуелу са Италијом већ поразом од Финске резултатом 92:86. Покрени и подели СУПЕР ВАЈБ. Ко је крив? Што се… »
"Финска Софија нас разбила" Мреже "горе" због овог кошаркаша: Корисници мрежа пореде га са нашом манекенком
Телеграф 07.09.2025
Кошаркаши Србије завршили су учешће на Европском првенству. Они су у осмини финала доживели пораз од Финске резултатом 92:86 те се тако елиминисали са овог великог такмичења. Иако је игра била свима у фокусу, логично је да ће и… »
Селектор Пешић објаснио "72 сата Алексе Аврамовића: "Хотел је пун корона вируса, када већ нисмо победили..."
Телеграф 07.09.2025
Кошаркаши Србије направили су један од најлошијих резултата од осамостаљења Србије на Еуробаскету у Риги, а након што су играчи слетели на аеродром "Никола Тесла" присутним новинарима се обратио Светислав Пешић. Објаснио је на… »
Пешић поручио: "Очекивања у Србији су превелика, она су ван наше екипе, дали смо максимум"
Телеграф 07.09.2025
Кошаркаши Србије направили су један од најлошијих резултата од осамостаљења Србије на Еуробаскету у Риги, а након што су играчи слетели на аеродром "Никола Тесла" присутним новинарима се обратио Светислав Пешић. Открио је шта… »
Питали смо Пешића да ли ће поднети оставку после дебакла на Еуробаскету: “Ја оставке не дајем”
Телеграф 07.09.2025
Кошаркаши Србије направили су један од најлошијих резултата од осамостаљења Србије на Еуробаскету у Риги, а након што су играчи слетели на аеродром "Никола Тесла" присутним новинарима се обратио Светислав Пешић. Пре свега је… »
Пешић: 'Ма, каква оставка! Увукао нам се корона вирус'
BBC News 07.09.2025
Селектор кошаркаша Србије по повратку у Београд говорио о томе шта се дешавало у тиму што до сада није било познато. Али је и прознао: 'Нисмо били физички спремни'. Док љубитељи кошарке у Србији још покушавају да схвате шта се… »
Радио 021 07.09.2025
Селектор кошаркаша Србије по повратку у Београд говорио о томе шта се дешавало у тиму што до сада није било познато. Али је и прознао: 'Нисмо били физички спремни'. ТОМС КАЛНИНС/ЕПА/Схуттерстоцк Док љубитељи кошарке у Србији… »
НИН 07.09.2025
Док љубитељи кошарке у Србији још покушавају да схвате шта се десило у осмини финала Европског првенства у Летонији, селектор Светислав Кари Пешић По повратку у Београд, Пешић је рекао да нема намеру да даје оставку нити да о… »
Пешић: ‘Ма, каква оставка! Увукао нам се корона вирус’
Јужне вести 07.09.2025
ТОМС КАЛНИНС/ЕПА/Схуттерстоцк Док љубитељи кошарке у Србији још покушавају да схвате шта се десило у осмини финала Европског првенства у Летонији, селектор Светислав Кари Пешић По повратку у Београд, Пешић је рекао да нема… »
Кошаркаши Србије допутовали у Београд
Спортски журнал 07.09.2025
Србију сада очекује прва рунда квалификација за Светско првенство, које ће се 2027. године одржати у Катару. Кошаркашка репрезентација Србије допутовала је у Београд после елиминације од Финске у осмини финала Европског првенства… »
Пешић: Ово није фудбал, ово је кошарка, оставке се не дају
Спортски журнал 07.09.2025
Имамо тај договор до краја септембра месеца. Сешћемо, разговараћемо, ја сам увек ту, стојим на располагању свакој врсти помоћи. - Никад не дајем оставку. Због чега? Ја сам овде дошао да урадим ово што сам урадио и урадио, кад… »
Где је запело између Мицића и Јокића на Еуробаскету? Бројке све говоре, да ли је Васа морао на хитно хлађење?
Курир 07.09.2025
Кошаркашка репрезентација Србије неславно је завршила учешће на Еуробаскету овог лета. Кобна по "орлове" била је селекција Финске у осмини финала, која је савладала нашу селекцију резултатом 92:86. После битке лако је бити… »
Анкета: Ко би могао да буде нови селектор Србије уместо Светислава Пешића? Алимпијевић први пик
Телеграф 07.09.2025
Саша Обрадовић. Кошаркашка репрезентација Србије је доживела прави неуспех, потпуну бруку на Еуробаскету где су испали у осмини финала од Финске са 92:86. Тако су Орлови направили и једну од највећих брука у својој историји, а… »
Кошаркаши се вратили у Београд после елиминације са Европског првенства
РТС 07.09.2025
Кошаркашка репрезентација Србије допутовала је у Београд после елиминације у осмини финала Европског првенства у Риги. Селекција Светислава Пешића је поразом од Финске резултатом 92:86 завршила учешће на Европском првенству… »
Србија доживела дебакл, Пешић причао о коронавирусу: „Кад већ нисмо победили, бар да се спасимо…“
Нова 07.09.2025
Светислав Пешић, селектор кошаркашке репрезентације Србије, причао је и о коронавирусу после елиминације са Евробаскета. Покрени и подели СУПЕР ВАЈБ. Србија је доживела дебакл против Финске у осмини финала резултатом 92:86 у… »
Пешић: Никад не дајем оставку, разговараћемо до краја месеца
РТС 07.09.2025
Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић поручио је по доласку у Београд да не размишља о оставци након елиминације у осмини финала Европског првенства, где је Србија поражена од Финске резултатом 92:86… »
Пешић открио јавности шта је Алекса прећутао: "Нисам хтео да буде оправдање, хоћу да кажем само једно"
Мондо 07.09.2025
Селектор Србије Светислав Пешић открио је да је корона вирус направио велике здравствене проблеме у репрезентацији током Еуробаскета. Након повратка из Риге после неуспеха и елиминације у мечу осмине финала против Финске, Пешић… »
Пешић је ово изговорио дан после фијаска: „Зашто да поднесем оставку? Ово није фудбал, оставке се не дају…“
Нова 07.09.2025
Светислав Пешић, селектор кошаркашке репрезентације Србије, рекао је да му не пада на памет да поднесе оставку после фијаска на Евробаскету. Покрени и подели СУПЕР ВАЈБ. Србија је поражена у осмини финала Евробаскета у Риги од… »
Џикић након сензације на Евробаскету дао луд коментар и насмејао све, па прокоментарисао и Србију
Нова 07.09.2025
Александар Џикић је са репрезентацијом Грузије успео да се пласира у четвртфинале Европског првенства након сензационалног тријумфа над Француском у осмини финала (80:70), а након меча сјајни стратег је дао занимљив коментар… »
Овако сте оценили кошаркаше Србије и селектора после бруке с Финцима: Светислав Пешић убедљиво најгори
Телеграф 07.09.2025
Кошаркашка репрезентација Србије је шокантно поражена од Финске на Еуробаскету са 92:86 у осмини финала. Орлови су тако морали далеко пре времена да напусте турнир у Летонији, док, још није спласнуло ни разочарање које су… »
Светислав Пешић открио да ли остаје селектор: Прва изјава по повратку у Београд
НИН 07.09.2025
Кошаркашка репрезентација Србије допутовала је данас у Београд после елиминације од Финске у осмини финала Европског првенства у Риги. Кошаркаши Србије су у суботу поразом селекције Финске резултатом 92:86 завршили учешће на… »
Пешић: Ја оставку никада не дајем, сешћемо и разговарати
Недељник 07.09.2025
Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић рекао је данас по доласку у Београд да неће поднети оставку након елиминације у осмини финала Европског првенства од Финске. „Ја оставку никада не дајем. Због чега… »
Светислав Пешић: Ово није фудбал већ је кошарка, оставке се не дају
Данас 07.09.2025
Репрезентација Србије стигла је у Београд, а новинарима се на аеродрому „Никола Тесла“ обратио селектор Светислав Пешић. Био је упитан о оставци. – Ја оставке никада не дајем. Због чега оставке? Ја сам овде дошао да уредим то што… »
Пешић: Ја оставке не дајем. Није ово фудбал, ово је кошарка
Спорт клуб 07.09.2025
Репрезентација Србије стигла је у Београд, а новинарима се на аеродрому "Никола Тесла" обратио селектор Светислав Пешић. Био је упитан о оставци. – Ја оставке никада не дајем. Због чега оставке? Ја сам овде дошао да уредим то што… »
Шок по слетању у Београд: Овај опаки вирус је покосио репрезентацију Србије на Еуробаскету - све откривено!
Курир 07.09.2025
Кошаркаши Србије вратили су се из Летоније након испадања од Финске у осмини финала Еуробаскета (92:86). По повратку у Београд, селектор Светислав Пешић, отлрио је да су у хотелу у коме је била смештена наша репрезентација -… »
Никад не дајем оставку, ово није фудбал – Пешић се обратио новинарима: Прихватио сам ово када нико није хтео
Дневник 07.09.2025
Кошаркаши Србије вратили су се у Београд након елиминације на Европском првенству у Риги. „Орлови“ су заустављени у осмини финала, а боља је била Финска. – Никад не дајем оставку. Због чега? Ја сам овде дошао да урадим ово што… »
Пешић јасан: Ја оставку никада не дајем!
Еуроневс 07.09.2025
Кошаркашка репрезентација Србије допутовала је данас у Београд после елиминације од Финске у осмини финала Европског првенства у Риги. "Орлови" су у суботу поразом селекције Финске резултатом 92:86 завршили учешће на Еуробаскету… »
"Какве оставке, због чега?": Пешића у Београду дочекала питања о одласку из репрезентације
Мондо 07.09.2025
Репрезентација Србије вратила се у недељу са Еуробаскета после елиминације у осмини финала против Финске, а селектор Светислав Пешић (76) одмах је по слетању авиона био упитан да ли ће поднети оставку. "Оставке никада не дајем… »
Орлови се вратили у Београд, обратио се Пешиц́: Сешц́емо, поразговарац́емо...
Спутник 07.09.2025
Кошаркашка репрезентација Србије стигла је у Београд, а новинарима се на аеродрому „Никола Тесла“ обратио селектор Светислав Пешиц́. Селектор је навео да је последњи разговор са екипом био исти као и после утакмице са Финском… »
Кошаркаши Србије допутовали у Београд: Следећи изазов у новембру против Швајцарске
Дневник 07.09.2025
Кошаркашка репрезентација Србије допутовала је у недељу у Београд после елиминације од Финске у осмини финала Европског првенства у Риги. Кошаркаши Србије су у суботу поразом селекције Финске резултатом 92:86 завршили учешће на… »
Пешић о мистериозној изјави Аврамовића: "Хотел је пун коронавируса"
Б92 07.09.2025
Кошаркашка репрезентација Србије кубурила је и са вирусом последњих дана. Селектор Светислав Пешић је по слетању у Београду причао о оставци, али и проблемима са здрављем играча. Каже да је у хотелу у Риги присутан… »
"Оставку не дајем!" Светислав Пешић по повратку са Евробаскета: Оставка? Због чега?! (фото/видео)
Вечерње новости 07.09.2025
КОШАРКАШИ Србије стигли су Београд после неочекиваног испадања у осмини финала Европског првенства. Поводом тога обратио се селектор Светислав Пешић. ФОТО: М. Вукадиновић Он је најпре открио да је обавио разговор са играчима. -… »
Кошаркаши Србије допутовали у Београд, Пешић не даје оставку
Политика 07.09.2025
Србију сада очекује прва рунда квалификација за Светско првенство. Кошаркашка репрезентација Србије допутовала је данас у Београд после елиминације од Финске у осмини финала Европског првенства у Риги. Кошаркаши Србије су у… »
Кошаркаши Србије елиминисани са Еуробаскета, али добили шампионски дочек у Београду
Телеграф 07.09.2025
Кошаркаши Србије направили су један од најлошијих резултата од осамостаљења Србије на Еуробаскету у Риги, а након што су играчи слетели на аеродром "Никола Тесла" добили су дочек вредан шампиона. Велики број навијача и новинара… »
"Неочекивани гост" дочекује Орлове на аеродрому: Да ли је Лука Митровић дошао по шурака?
Телеграф 07.09.2025
Кошаркаши Србије направили су један од најлошијих резултата од осамостаљења Србије на Еуробаскету у Риги, а одмах дан након завршетка турнира враћају се за Београд, где их чекају породица и пријатељи, али и навијачи. Међутим… »
Ђуровић чуо Пешићево оправдање, па му поставио питање: Селекторе, ко је онда крив за то?
Мондо 07.09.2025
Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић рекао је, између осталог, да је разлог пораза "орлова" на Еуробаскету недовољна физичка спрема. Због тога наши играчи нису могли да одговоре физички у дуелима, нити да… »