Povezane vesti
Marakana će da gori: Fss najavio da Engleze čeka pakao protiv Srbije! Sramota u Zagrebu: Na „Maksimiru“ se orilo „Ubij Srbina!“…
Hot sport pre 1 dan
50.000 grla zdušno će navijati za Orlove protiv Engleza! Engleze u utorak veče na stadionu „Rajko Mitić“ očekuje pravi fudbalski pakao – ulaznica više nema, a Fudbalski savez Srbije potvrdio je da je Marakana rasprodata do poslednjeg mesta! Iako je UEFA… »
Uvek oni nešto izmišljaju: Englezi odbili da treniraju na ‘Marakani’! Sramota u Zagrebu: Na „Maksimiru“ se orilo „Ubij Srbina!“…
Hot sport pre 1 dan
Ovo nije praksa, ali imaju pravo na to! Srbija će u utorak od 20.45 igrati duel protiv Engleske na stadionu Rajko Mitić. Iako je praksa da gostujuće ekipe dan pred meč odrade trening na stadionu gde će igrati, Engleska je napravila manji presedan. Naime… »
Dušan Vlahović o duelu sa engleskom: „Mi smo gospoda – Volimo da igramo u Beogradu!“ sramota u Zagrebu: Na „Maksimiru“ se…
Hot sport pre 1 dan
Nadamo se povoljnom rezultatu u tom meču! U okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, Srbija u utorak od 20.45 dočekuje reprezentaciju Engleske. Očekuje se da će posećenost na stadionu Rajko Mitić biti odlična. „Čuo sam da će biti pun stadion što me… »
Piksi na konferenciji za medije pred engleze Ko god se nađe na terenu biće opasnost; Hoćemo da obradujemo sve na stadionu
Dnevnik pre 1 dan
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi obratio se medijima pred meč protiv Engleske u Beogradu, zakazan za 9. septembar. Zašto ne pobeda? "A što ne bismo pobedili? Da li je zabranjeno? Ja koliko znam, nije. Oni imaju isti cilj… »
Potop srpskog trenera u kvalifikacijama za Mundijal: Danci održali čas fudbala u Grčkoj!
Telegraf pre 3 sata
Fudbalska reprezentacija Danske ostvarila je ubedljivu pobedu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, koje će se održati u Sjedinjenim Američkim Državama, Meksiku i Kanadi naredne godine. Ekipa Brajana Riemera slavila je na gostovanju protiv Grčke, koju… »
Tunis izborio plasman na Mondijal 2026.
Sportski žurnal pre 6 sati
Tunis je postao 18. selekcija koja je obezbedila plasman na Svetsko prvenstvo. Fudbalska reprezentacija Tunisa plasirala se na Svetsko prvenstvo 2026. godine u SAD, Meksiku i Kanadi pobedom protiv Ekvatorijalne Gvineje (1:0) u Malabu. Orlovi Kartagine… »
Au, kakva ludnica! Neverovatan kiks u 94. minutu odveo Tunis na Svetsko prvenstvo, ovo morate da vidite
Telegraf pre 6 sati
Tunis je postao druga afrička reprezentacija koja je obezbedila plasman na Svetsko prvenstvo 2026. godine. Tako su zauzeli 18. mesto među selekcijama koje su već osigurale vizu za takmičenje koje će narednog leta biti održano u SAD-u, Meksiku i Kanadi… »
Tunis ide na Mundijal: Afrička selekcija golom u nadoknadi izborila plasman na Svetsko prvenstvo!
Kurir pre 8 sati
Fudbalska reprezentacija Tunisa plasirala se na Svetsko prvenstvo 2026. godine u Sjedinjenim Američkim Državama, Meksiku i Kanadi pobedom protiv Ekvatorijalne Gvineje (1:0) u Malabu. "Orlovi Kartagine" obezbedili su prvo mesto u grupi H zahvaljujući golu… »
Tunis se plasirao na Mundijal
B92 pre 8 sati
Fudbalska reprezentacija Tunisa plasirala se na Svetsko prvenstvo 2026. godine u Sjedinjenim Američkim Državama, Meksiku i Kanadi pobedom protiv Ekvatorijalne Gvineje (1:0) u Malabu. "Orlovi Kartagine" obezbedili su prvo mesto u grupi H zahvaljujući golu… »
Piksi: Hoćemo da pobedimo i Englesku! Zašto ne?
Sport klub pre 10 sati
Posle nepunih 38 godina, Engleska ponovo u Beogradu! Finalista poslednjeg Prvenstva Evrope, reprezentacija koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim – drugi put u istoriji sa Srbijom. Novembra 1987, izabranici Ivice Osima i tadašnja Jugoslavija, pred 70.000… »
Piksi priznao: "Voleo bih da sada imam Tadića, ali..."
B92 pre 10 sati
Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi priznao je da bi bi voleo da sada ima Dušana Tadića u timu pred duel sa Engleskom. Srbija u utorak od 20.45 u Beogradu dočekuju Engleze u kvalifikacijama za SP 2026. godine, a Piksi je dobio pitanje da li bi voleo… »
Engleska u Beograd stiže spremna, ali sa problemima u odbrani
Sportski žurnal pre 12 sati
Tuhel na raspolaganju ima svih 24 igrača, ali brigu mu zadaje povreda prepone kapitena Kristal Palasa. Reprezentacija Engleske odradila je jutros trening u Sent Džordž parku uoči kvalifikacionog meča za Svetsko prvenstvo protiv Srbije, koji se igra u… »
Rasprodate sve karte za Englesku, pun stadion čeka "gordi Albion"
RTS pre 13 sati
Fudbalski savez Srbije saopštio je da su rasprodate sve ulaznice za predstojeći meč između Srbije i Engleske u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. godine. Meč između Srbije i Engleske igra se na stadionu "Rajko Mitić" u utorak sa početkom u 20.45… »
Rasprodate karte za meč Srbije i Engleske – Orlovi uputili snažnu poruku: Beograd će biti svet
Sputnik pre 13 sati
Fudbaleri Srbije dočekuju u utorak selekciju Engleske u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, sve ulaznice su rasprodate, a tim povodom imali su poruke za navijače. Srbija i Engleska sastaju se u 20.45 na stadionu „Rajko Mitić“ u u meču grupe K… »
Rasprodato: Nema više karata za utakmicu Srbija – Engleska
Danas pre 13 sati
Fudbalski savez Srbije je saopštio da su karte za utakmicu između reprezentacija Srbije i Engleske u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo rasprodate. Zbog kazne FIFA zatvorena je južna tribina i kapacitet stadiona “Rajko Mitić” je smanjen za 8.100 mesta… »
Rasprodate ulaznice za meč između Srbije i Engleske
Sportski žurnal pre 13 sati
Utakmica grupe K kvalifikacija za SP 2026. biće odigrana sutra od 20.45. Fudbalski savez Srbije (FSS) saopštio je danas da su rasprodate sve ulaznice za predstojeći meč između Srbije i Engleske u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. - Hvala na… »
Ostrvljane čeka puna marakana: Rasprodate ulaznice za duel Srbije i Engleske
Dnevnik pre 13 sati
Fudbalski savez Srbije (FSS) saopštio je da su rasprodate sve ulaznice za predstojeći meč između Srbije i Engleske u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. – Hvala na ogromnoj podršci! Vidimo se na stadionu 'Rajko Mitić' – objavio je FSS na… »
"Mi smo gospoda"! Dušan Vlahović poslao moćnu poruku pred Englesku
Večernje novosti pre 12 sati
U okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, Srbija u utorak od 20.45 dočekuje reprezentaciju Engleske. FOTO: EPA Očekuje se da će posećenost na stadionu Rajko Mitić biti odlična. - Čuo sam da će biti pun stadion što me jako raduje. Siguran sam da će… »
Srbija - Engleska: 'Biće fer navijanje, mi smo gospoda'
Radio 021 pre 14 sati
Fudbaleri Srbije i Engleske u Beogradu će 9. septembra odigrati derbi Grupe K u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. REUTERS/John Sibley Duel Džuda Belingema i Nikole Milenkovića na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj 16. juna 2024. u Gelzenkirhenu Pre nešto… »
Srbija – Engleska: ‘Biće fer navijanje, mi smo gospoda’
Južne vesti pre 14 sati
REUTERS/John Sibley Duel Džuda Belingema i Nikole Milenkovića na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj 16. juna 2024. u Gelzenkirhenu Pre nešto više od godinu dana, Srbija je otvorila učešće na Evropskom fudbalskom prvenstvu u Nemačkoj porazom od Engleske 0:1… »
Srbija - Engleska: 'Biće fer navijanje, mi smo gospoda'
NIN pre 14 sati
Pre nešto više od godinu dana, Srbija je otvorila učešće na Evropskom fudbalskom prvenstvu u Nemačkoj porazom od Engleske 0:1. Bio je to uvod u brodolom ekipe Dragana Stojkovića Piksija koja je takmičenje završila već u grupnoj fazi sa samo jednim… »
Engleze čeka pakao u Beogradu! Fss potvrdio: Marakana je rasprodata!
Kurir pre 13 sati
Sprema se spektakl na Marakani! FSS je potvrdio, stadion Crvene zvezde rasprodat je za meč Srbije i Engleske! - Ulaznice za utakmicu između Srbije i Engleske u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo su rasprodate! Hvala na ogromnoj podršci! Vidimo se na… »
FSS potvrdio - Engleze čeka puna "Marakana"!
Sportske.net pre 14 sati
Fudbalska reprezentacija Srbije u utorak dočekuje selekciju Engleske u jednom od najvažnijih mečeva u novijoj istoriji, a FSS je potvrdio da su sve karte - rasprodate. Poznato je da je interesovanje za ovaj meč bilo ogromno, stoga ne iznenađuje što dan… »
Rasprodate sve karte za utakmicu Srbije i Engleske u Beogradu
Euronews pre 13 sati
Derbi grupe K između Srbije i Engleske koji je na programu sutra od 20.45 časova, izazvao je veliko interesovanje naroda, a tome u prilog govori činjenica da su sve karte za utakmicu kvalifikacija Svetskog prvenstva rasprodate! Dakle, očekuje se pun… »
Rasprodato: Engleze u Beogradu čeka 40.000 ljudi
Sport klub pre 14 sati
Stadion „Rajko Mitić“ je rasprodat. Ulaznica za meč Srbija – Engleska, u slobodnoj prodaji, više – nema. Zvanična informacija potvrđena je Sport klubu i iz Fudbalskog saveza Srbije. Vidljivo je to i na osnovu letimičnog uvida u stanje na terenu… »
Srbija – Engleska: ‘Biće fer navijanje, mi smo gospoda’
Danas pre 14 sati
Pre nešto više od godinu dana, Srbija je otvorila učešće na Evropskom fudbalskom prvenstvu u Nemačkoj porazom od Engleske 0:1. Bio je to uvod u brodolom ekipe Dragana Stojkovića Piksija koja je takmičenje završila već u grupnoj fazi sa samo jednim… »
Rasprodata „Marakana“ čeka Engleze: „Gordi Albion“ posle 38 godina dolazi u Beograd i čeka ga spektakl
Nova pre 13 sati
Stadion "Rajko Mitić" je rasprodat, pa će meč Srbije i Engleske moći da gledaju uživo samo oni koji su ranije kupili karte. Fudbalski savez Srbije potvrdio je da više nema ulaznica u slobodnoj prodaji. Veliko interesovanje izazvao je dolazak Engleza u… »
Dan pred spektakl: Evo koliko karata je prodato za Srbija - Engleska!
Večernje novosti pre 13 sati
Srbija i Engleska igraju u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a dan pred tu utakmicu najnovije vesti iz Fudbalskog saveza naše zemlje su više nego interesantne. foto: EPA Naime, sve raspoložive ulaznice su - rasprodate! Nažalost, to ne znači da će… »
Rasprodate ulaznice za meč između Srbije i Engleske
Politika pre 14 sati
Utakmica je zakazana za sutra od 20.45 časova na stadionu “Rajko Mitić”. Fudbalski savez Srbije saopštio je danas da su rasprodate sve ulaznice za predstojeći meč između Srbije i Engleske u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. “Hvala na ogromnoj… »
Katanec: Srbija igrački egal sa Engleskom
Sportski žurnal pre 14 sati
Danas i lošija ekipa može da napravi iznenađenje uz dobru organizaciju i dva brzanjca – ohrabruje Orlove nekadašnji reprezentativac SFRJ. Bio je 11. novembar 1987. Na stadionu Crvene zvezde 70.000 gledalaca. SFR Jugoslavija protiv Engleske u… »
„Čekam Šiltona i dres, Pivić kaže ulazi, a Ravnić na – aerodromu“
Sport klub pre 19 sati
Engleska posle nepunih 38 godina ponovo u Beogradu. Gostovanje na stadionu Crvene zvezde, 11. novembra 1987. pred 70.000 ljudi, porodilo je jedan od najtežih poraza velike Jugoslavije – Englezi su za deset minuta slistili četu Ivice Osima i na kraju… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza: Danas u Srbiji pretežno sunčano sa mestimičnom kišom
Beta pre 2 satajoš 1 povezana

Makron će u narednih nekoliko dana imenovati novog premijera Francuske
Danas pre 4 satijoš 3 povezane

Laburisti vode na izborima u norveškoj: Desnica na putu ka jednom od najslabijih rezultata
Blic pre 2 satajoš 1 povezana