Povezane vesti

Mecola: Verujem da će se naći rešenje za otvaranje Klastera 1 za pristup Ukrajine EU

Mecola: Verujem da će se naći rešenje za otvaranje Klastera 1 za pristup Ukrajine EU

NIN pre 4 minuta
Predsednica Evropskog parlamenta Roberta Mecola izrazila je uverenje da će se pronaći rešenje za otvaranje Klastera 1 "Osnovi procesa pristupanja EU" za Ukrajinu. "Pridruživanje Evropskoj uniji je samo po sebi garancija bezbednosti. I zajedno se krećemo… »
Uživo ima mrtvih vojnika kod granice, odzvanjaju eksplozije Rusi javljaju šta se dešava na frontu!

Uživo ima mrtvih vojnika kod granice, odzvanjaju eksplozije Rusi javljaju šta se dešava na frontu!

Alo pre 4 minuta
Sukob u Ukrajini, 1.302. dan! Nakon prvih eksplozija nestala je struja u Čerkaskoj oblast. Takođe, ruska strana tvrdi da su u blizini granice sa Kurskom oblašću eleminisani ukrajinski vojnici. Odobreni su prvi paketi vojne pomoći SAD Ukrajini pod… »
Ugašen požar u skladištu goriva nuklearke Zaporožje; Napad na Kirovogradsku oblast, prekinuta struja, poremećena železnica…

Ugašen požar u skladištu goriva nuklearke Zaporožje; Napad na Kirovogradsku oblast, prekinuta struja, poremećena železnica…

RTS pre 1 sat
Rat u Ukrajini – 1.302. dan. Požar u skladištu goriva Zaporoške nuklearne elektrane, koji je izbio zbog ukrajinskog granatiranja, je uspešno ugašen, saopštila je direktorka za komunikacije elektrane Jevgenija Jašina. Ruski napad dronom na Kirovogradsku… »
NATO: prva američka vojna oprema za Ukrajinu iz novog programa već stiže

NATO: prva američka vojna oprema za Ukrajinu iz novog programa već stiže

Politika pre 1 sat
​Četiri paketa u okviru Prioritetne liste potreba su finansirana, rekao je visoki predstavnik NATO-a Patrik Tarner. KIJEV - Prve pošiljke američke vojne opreme namenjene Ukrajini, kupljene kroz novi mehanizam finansiranja sa saveznicima već se dopremaju… »
uživo RAT U UKRAJINI Ruske snage pogodile vatrogasnu stanicu u Donjecku, vatrogasci spaseni iz skloništa

uživo RAT U UKRAJINI Ruske snage pogodile vatrogasnu stanicu u Donjecku, vatrogasci spaseni iz skloništa

Euronews pre 2 sata
Rat u Ukrajini traje 1.202 dana. Prvi put su SAD odobrile pakete vojne pomoći od kada je u Beloj kući administracija Donalda Trampa, i to bi trebalo da bude isporuka oružja iz američkih zaliha koje će biti plaćeno sredstvima NATO pakta. Zamenik ministra… »
Nato šalje prvu turu Oglasila se alijansa o novoj pomoći Ukrajini

Nato šalje prvu turu Oglasila se alijansa o novoj pomoći Ukrajini

Alo pre 1 sat
Prve pošiljke američke vojne opreme namenjene Ukrajini, kupljene kroz novi mehanizam finansiranja sa saveznicima već se dopremaju, izjavio je visoki predstavnik NATO-a u Ukrajini, Patrik Tarner. "Četiri paketa u okviru Prioritetne liste potreba Ukrajine… »
"Četiri paketa su finansirana" NATO: Prva američka vojna oprema za Ukrajinu iz novog programa već stiže

"Četiri paketa su finansirana" NATO: Prva američka vojna oprema za Ukrajinu iz novog programa već stiže

Večernje novosti pre 1 sat
PRVE pošiljke američke vojne opreme namenjene Ukrajini, kupljene kroz novi mehanizam finansiranja sa saveznicima već se dopremaju, izjavio je visoki predstavnik NATO-a u Ukrajini, Patrik Tarner. Foto: Profimedia - Četiri paketa u okviru Prioritetne liste… »
Rusi gađali vatrogasnu stanicu u Donjeckoj oblasti

Rusi gađali vatrogasnu stanicu u Donjeckoj oblasti

RTV pre 2 sata
KIJEV - Ruske trupe pogodile su danas vatrogasnu stanicu u mestu Družkovka u Donjeckoj oblasti, saopštila je Državna služba za vanredne situacije Ukrajine. "Dron je pogodio zgradu, udarni talas je izbacio ulaznu kapiju garaže, a krhotine su probile… »
Zelenski: Spreman sam za sastanak sa Putinom

Zelenski: Spreman sam za sastanak sa Putinom

Vesti online pre 3 sata
Spreman sam da se sastanem sa američkim liderom Donaldom Trampom i ruskim predsednikom Vladimirom Putinom u trilateralnom ili bilateralnom formatu bez preduslova, ali ne u Moskvi, izjavio je Vladimir Zelenski u intervjuu za TV „Skaj njuz“. „Spreman sam… »
Zelenski: Spreman sam na sastanak sa Putinom bez uslova, ali ne u Moskvi

Zelenski: Spreman sam na sastanak sa Putinom bez uslova, ali ne u Moskvi

NIN pre 4 sati
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da je spreman za bilateralne, a zatim i trilateralne razgovore sa ruskim liderom Vladimirom Putinom i predsednikom SAD Donaldom Trampom. Prema rečima Volodimira Zelenskog, američki predsednik je… »
"Ponavljam, spreman sam da se sastanem sa Putinom" Zelenski promenio ploču posle razgovora sa Trampom, ima samo jedan uslov

"Ponavljam, spreman sam da se sastanem sa Putinom" Zelenski promenio ploču posle razgovora sa Trampom, ima samo jedan uslov

Alo pre 4 sati
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da je spreman za bilateralne, a zatim i trilateralne razgovore sa ruskim liderom Vladimirom Putinom i predsednikom SAD Donaldom Trampom. Prema rečima Zelenskog, američki predsednik je predložio ovaj… »
Zelenski kaže da je spreman za sastanak sa Putinom bez uslova: "Ali, samo ne tamo!"

Zelenski kaže da je spreman za sastanak sa Putinom bez uslova: "Ali, samo ne tamo!"

Telegraf pre 4 sati
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da je spreman za bilateralne, a zatim i trilateralne razgovore sa ruskim liderom Vladimirom Putinom i predsednikom SAD Donaldom Trampom. Prema rečima Zelenskog, američki predsednik je predložio ovaj… »
"Spreman sam, ali..."

"Spreman sam, ali..."

B92 pre 5 sati
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio da je spreman da se sastane sa američkim liderom Donaldom Trampom i ruskim predsednikom Vladimirom Putinom u trilateralnom ili bilateralnom formatu bez preduslova, ali ne u Moskvi. Zelenski je u intervjuu… »
Zelenski: Spreman sam za sastanak sa Putinom, ali...

Zelenski: Spreman sam za sastanak sa Putinom, ali...

Sputnik pre 6 sati
Spreman sam da se sastanem sa američkim liderom Donaldom Trampom i ruskim predsednikom Vladimirom Putinom u trilateralnom ili bilateralnom formatu bez preduslova, ali ne u Moskvi, izjavio je Vladimir Zelenski u intervjuu za TV „Skaj njuz“. Zelenski je… »
UKRAJINSKA KRIZA: Ugašen požar u skladištu goriva nuklearke Zaporožje; Napad na Kirovogradsku oblast, prekinuta struja…

UKRAJINSKA KRIZA: Ugašen požar u skladištu goriva nuklearke Zaporožje; Napad na Kirovogradsku oblast, prekinuta struja…

RTV pre 7 sati
KIJEV - Rat u Ukrajini – 1.302. dan. Požar u skladištu goriva Zaporoške nuklearne elektrane, koji je izbio zbog ukrajinskog granatiranja, je uspešno ugašen, saopštila je direktorka za komunikacije elektrane Jevgenija Jašina. Ruski napad dronom na… »
Zelenski: Rusija odbija prekid vatre i nastavak mirovnih pregovora

Zelenski: Rusija odbija prekid vatre i nastavak mirovnih pregovora

NIN pre 7 sati
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je sinoć da Rusija odbacuje mogućnost okončanja rata, mirovnih pregovora i prekida vatre, dodajući da se na dnevnom nivou nastavlja "ruski teror". " Ukrajina je pozitivno odgovorila na sve predloge… »
Ruski dronovi pogodili centralnu Ukrajinu Bez struje 44 naselja kolaps u železničkom saobraćaju

Ruski dronovi pogodili centralnu Ukrajinu Bez struje 44 naselja kolaps u železničkom saobraćaju

Dnevnik pre 6 sati
KIJEV: Ruski napad dronom tokom noći na Kirovogradsku oblast, koja se nalazi u centralnoj Ukrajini, izazvao je delimični prekid snabdevanja strujom i poremećaj u železničkom saobraćaju, izjavio je guverner te oblasti, Andrij Rajkovič. Rajkovič je na… »
Rusi lansirali smrtonosne rakete Ukrajinski vojnici pokušali da se sakriju, kada su otkriveni usledio je pakao

Rusi lansirali smrtonosne rakete Ukrajinski vojnici pokušali da se sakriju, kada su otkriveni usledio je pakao

Alo pre 7 sati
Ruske trupe napale su ukrajinski vojni punkt u oblasti Kupjanska, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije. - Posada višecevnog raketnog sistema „Tornado-S“ iz grupe snaga „Zapad“ uništila je kamuflirani privremeni punkt u kojem su smešteni pripadnici… »
"Rusija nastavlja teror" Zelenski optužuje Moskvu - Odbija prekid vatre i nastavak mirovnih pregovora

"Rusija nastavlja teror" Zelenski optužuje Moskvu - Odbija prekid vatre i nastavak mirovnih pregovora

Večernje novosti pre 7 sati
PREDSEDNIK Ukrajine Vladimir Zelenski izjavio je sinoć da Rusija odbacuje mogućnost okončanja rata, mirovnih pregovora i prekida vatre, dodajući da se na dnevnom nivou nastavlja "ruski teror". Foto: Tanjug/AP Photo/Ebrahim Noroozi "Ukrajina je pozitivno… »
Ruski napad na Kirovogradsku oblast: Struja prekinuta, železnica poremećene

Ruski napad na Kirovogradsku oblast: Struja prekinuta, železnica poremećene

RTV pre 7 sati
KIJEV - Ruski napad dronom tokom noći na Kirovogradsku oblast, koja se nalazi u centralnoj Ukrajini, izazvao je delimični prekid snabdevanja strujom i poremećaj u železničkom saobraćaju, izjavio je guverner te oblasti, Andrij Rajkovič. Rajkovič je na… »
Ruski udar zaustavio ukrajinske vozove

Ruski udar zaustavio ukrajinske vozove

Politika pre 8 sati
Rezervne lokomotive su stavljene u pripravnost. Veliki broj vozova na teritoriji Ukrajine kasni zbog ruskog napada na železničku infrastrukturu i nestanka struje, izjavio je predsednik Upravnog odbora AD "Ukrzaliznjica" Oleksandar Percovski. "Još jedna… »
Odobreni prvi paketi vojne pomoći SAD Ukrajini pod Trampovom administracijom?

Odobreni prvi paketi vojne pomoći SAD Ukrajini pod Trampovom administracijom?

Telegraf pre 11 sati
Prvi paketi američke vojne pomoći Ukrajini pod administracijom američkog predsednika Donalda Trampa su odobreni i mogli bi uskoro da budu poslati, jer Vašington ponovo počinje sa slanjem oružja Kijevu, ovoga puta prema novom finansijskom sporazumu sa… »

Vesti dana »