Povezane vesti
Ko je sve priznao Palestinu kao državu i ko će je još priznati
BBC News pre 23 minuta
Najmanje 145 od 193 UN članica su priznale ili najavile da će priznati palestinsku državu. Izrael osudio priznanje. Grupa zemalja, među kojima i neke od najmoćnijih na svetu i veliki saveznici Amerike, priznali su Državu Palestinu, a neke se spremaju da… »
Kriza bez konca i kraja: Novi talas priznanja Palestine
Vreme pre 33 minuta
Nezavisnu Palestinu priznale su Kanada, Australija, Velika Britanija i Portugal, a sličan potez najavile su i Francuska, Belgija Malta, Andora i Luksemburg. Time, međutim, sukob nije ništa bliže kraju, a ni rešenje se ne nazire. Od proglašenja… »
Amerika ljuta zbog priznanja palestinske države
Vesti online pre 28 minuta
Sjedinjene Američke Države, bliski saradnik Izraela, kritikovale su priznanja palestinske države na koje se odlučio niz zemalja, nazivaju to “pokretom za predstavu” i naglašavaju da se Vašington zalaže za ozbiljnu diplomatiju na Bliskom istoku. – Mi… »
Danas pre 8 minuta
Grupa zemalja, među kojima i neke od najmoćnijih na svetu i veliki saveznici Amerike, priznali su Državu Palestinu, a neke se spremaju da to učine. Proteklog vikenda, odluku o priznanju palestinske države objavile su Ujedinjeno Kraljevstvo, Australija… »
Južne vesti pre 13 minuta
REUTERS/Carlos Jasso Palestinska zastava na protestu u Londonu Grupa zemalja, među kojima i neke od najmoćnijih na svetu i veliki saveznici Amerike, priznali su Državu Palestinu, a neke se spremaju da to učine. Proteklog vikenda, odluku o priznanju… »
Francuska i nekoliko drugih zemalja priznaće Palestinu na samitu UN
Nova pre 2 sata
Francuska i nekoliko drugih zemalja planiraju da danas formalno priznaju palestinsku državu, u nastojanju da pojačaju pritisak na Izrael na otvaranju godišnjeg samita Ujedinjenih nacija u Njujorku, koji će proteći u senci rata u Gazi. Ovo priznanje… »
SAD kritikuju priznanja palestinske države, nazivajući ih predstavom
NIN pre 2 sata
Sjedinjene Američke Države (SAD), bliski saradnik Izraela, kritikovale su priznanja palestinske države na koje se odlučio niz zemalja, nazivaju to "pokretom za predstavu" i naglašavaju da se Vašington zalaže za ozbiljnu diplomatiju na Bliskom istoku. "Mi… »
Francuska i druge zemlje priznaće Palestinu na samitu UN
Danas pre 2 sata
Očekuje se da će Francuska i nekoliko drugih zemalja danas priznati državu Palestinu u pokušaju da izvrše još veći pritisak na Izrael na otvaranju godišnjeg samita UN u Njujorku, koji će biti obeležen ratom u Gazi. Uglavnom simbolično priznanje, zakazano… »
„Pokret za predstavu“: SAD kritikuju priznanja Palestine
Danas pre 2 sata
Sjedinjene Američke Države, bliski saradnik Izraela, kritikovale su priznanja palestinske države na koje se odlučio niz zemalja, nazivaju to „pokretom za predstavu“ i naglašavaju da se Vašington zalaže za ozbiljnu diplomatiju na Bliskom istoku. „Mi… »
Francuska i druge zemlje priznat će Palestinu na samitu UN-a
SEEbiz pre 2 sata
NEW YORK - Očekuje se da će Francuska i nekoliko drugih država priznati državu Palestinu u ponedjeljak pokušavajući izvršiti još jači pritisak na Izrael na otvaranju godišnjeg samita UN-a u New Yorku, na kojemu će dominirati rat u Gazi. Ovo priznanje… »
SAD kritikuju priznanje Palestine od strane drugih država, nazivaju to “pokretom za predstavu”
Serbian News Media pre 3 sata
Sjedinjene Američke Države (SAD), bliski saradnik Izraela, kritikovale su priznanja palestinske države na koje se odlučio niz zemalja, nazivaju to “pokretom za predstavu” i naglašavaju da se Vašington zalaže za ozbiljnu diplomatiju na Bliskom istoku. “Mi… »
SAD kritikuju priznanja palestinske države, nazivajući ih predstavom
Novi magazin pre 3 sata
Sjedinjene Američke Države (SAD), bliski saradnik Izraela, kritikovale su priznanja palestinske države na koje se odlučio niz zemalja, nazivaju to "pokretom za predstavu" i naglašavaju da se Vašington zalaže za ozbiljnu diplomatiju na Bliskom istoku. "Mi… »
Amerika priznanja palestine nazvala "predstavom": Bliski saradnik Izraela kritikuje odluku Velike Britanije, Kanade…
Kurir pre 3 sata
Tramp: Nadam se postizanju diplomatskog rešenja za Gazu, tamo je haos
NIN pre 4 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp je rekao da se nada da će se postići diplomatsko rešenje za sukob u Gazi, upozoravajući da u toj enklavi vlada haos. "Proučavamo Gazu i veoma intenzivno se bavimo Gazom. Tamo je pravi haos", istakao je… »
SAD: Priznanje Palestine je predstava
Radio 021 pre 3 sata
SAD, koje su bliski saradnik Izraela, kritikovale su priznanja palestinske države na koje se odlučio niz zemalja, nazivaju to "pokretom za predstavu" i naglašavaju da se Vašington zalaže za ozbiljnu diplomatiju. "Mi nastavljamo da budemo opredeljeni za… »
SAD kritikovale priznanja palestinske države: „Mi smo za ozbiljnu dilomatiju“
Nedeljnik pre 3 sata
Sjedinjene Američke Države (SAD) kritikovale su priznanja palestinske države na koje se odlučio niz zemalja, nazivaju to „pokretom za predstavu“ i naglašavaju da se Vašington zalaže za ozbiljnu diplomatiju na Bliskom istoku. „Mi nastavljamo da budemo… »
SAD kritikuju nova priznanja palestinske države: „To je obična predstava“
Nova pre 3 sata
Sjedinjene Američke Države (SAD), bliski saradnik Izraela, kritikovale su priznanja palestinske države na koje se odlučio niz zemalja, nazivaju to "pokretom za predstavu" i naglašavaju da se Vašington zalaže za ozbiljnu diplomatiju na Bliskom istoku. „Mi… »
SAD kritikuju priznanja palestinske države, nazivaju ih predstavom
N1 Info pre 3 sata
Euronews pre 4 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp je rekao da se nada da će se postići diplomatsko rešenje za sukob u Gazi, upozoravajući da u toj enklavi vlada haos. "Proučavamo Gazu i veoma intenzivno se bavimo Gazom. Tamo je pravi haos", istakao je… »
Tramp: Potpuni haos
B92 pre 4 sati
Politika pre 4 sati
Fokus ostaje na ozbiljnoj diplomatiji. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država, Donald Tramp, je rekao da se nada da će se postići diplomatsko rešenje za sukob u Gazi, upozoravajući da u toj enklavi vlada haos. „Proučavamo Gazu i veoma intenzivno se… »
Tamo je haos: Tramp se nada postizanju diplomatskog rešenja za Gazu
Večernje novosti pre 4 sati
PREDSEDNIK Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp je rekao da se nada da će se postići diplomatsko rešenje za sukob u Gazi, upozoravajući da u toj enklavi vlada haos. Foto: EPA/ WILL OLIVER - Proučavamo Gazu i veoma intenzivno se bavimo Gazom. Tamo je… »
Izrael: Priznanje Palestine nagrada za Hamas
Danas pre 17 sati
Odluka država Komonvelta da priznaju Palestinu je nagrada za Hamas, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Izrale, posle današnje odluke Velike Britanije, Australije i Kanade da priznaju palestinsku državu. „Priznanje nije ništa drugo do nagrada za… »
Vesti dana »

Olujni vetar udara skoro 100 km na sat! Na snazi i RHMZ alarm za pojavu neuobičajenu za ovo doba godine
Blic pre 1 satjoš 42 povezane

BBC News pre 23 minutajoš 22 povezane

POKS optužuje vlast za legalizaciju nelegalne gradnje
Serbian News Media pre 8 minutajoš 42 povezane