Повезане вести

Стигла Партизанова "бомба" - Мика Муринен у Београду

Стигла Партизанова "бомба" - Мика Муринен у Београду

РТС 27.09.2025
Нови кошаркаш Партизана Мика Муринен слетео је на Аеродром "Никола Тесла". Партизанова "бомба" у лику 18-годишњег финског суперталента је у Београду. Црно-бели су у Муринену добили резервну опцију на центру, а Мика ће имати… »
Муринен стигао у Београд и изабрао број на Партизановом дресу

Муринен стигао у Београд и изабрао број на Партизановом дресу

Спортске.нет 27.09.2025
Партизан је јуче озваничио своје најновије појачање, а уједно направио и сјајан маркетиншки потез, с обзиром да је ангажовао играча који је одушевио на протеклом Евробаскету, иако има само 18 година. Репрезентативац Финске Мика… »
Френк Ниликина је напустио Партизан, а већ има наследника у црно-белом дресу! Он га мења у предстојећој сезони!

Френк Ниликина је напустио Партизан, а већ има наследника у црно-белом дресу! Он га мења у предстојећој сезони!

Курир 27.09.2025
Френк Ниликина је недавно напустио КК Партизан и појачао Олимпијакос. Недуго након одласка Ниликине у Пиреј, међу црно-беле је стигао Мика Муринен! Како је Партизан званично објавио, фински кошаркаш ће од Ниликине наследити дрес… »
Муринен одабрао број на дресу: Ова цифра ће стајати испод имена финског вундеркида!

Муринен одабрао број на дресу: Ова цифра ће стајати испод имена финског вундеркида!

Хот спорт 27.09.2025
Број брзо добио новог носиоца! Партизан је јуче представио најновије појачање и тиме направио одличан потез, како на спортском, тако и на маркетиншком плану. Фински репрезентативац Мика Муринен, који је заблистао на недавном… »
Најновије појачање Партизана слетело у Београд: Огласили се црно-бели након врелог потписа пред почетак сезоне!

Најновије појачање Партизана слетело у Београд: Огласили се црно-бели након врелог потписа пред почетак сезоне!

Курир 27.09.2025
КК Партизан у уторак, 30. септембра од 18.00, гостује Дубаију на старту нове сезоне. Најновије појачање Партизана које је запалило "гробаре", Мика Муринен, у петак је потписао уговор са црно-белима, а у суботу већ стигао у… »
Финац слетео у Београд: Муринен одушевљен што ће играти у Партизану

Финац слетео у Београд: Муринен одушевљен што ће играти у Партизану

Еуроневс 27.09.2025
Ново појачање Партизана, фински кошаркаш Мика Муринен, стигао је у Београд и већ на аеродрому изразио одушевљење што ће наредне сезоне носити црно-бели дрес. Муринен није крио емоције, наглашавајући да му је одувек била жеља… »
ВИДЕО Муринен стигао у Београд, са аеродрома поручио: „Од пете године ми је сан да играм у Србији и Евролиги“

ВИДЕО Муринен стигао у Београд, са аеродрома поручио: „Од пете године ми је сан да играм у Србији и Евролиги“

Нова 27.09.2025
Мика Муринен, талентовани и једва пунолетни фински кошаркаш, дошао је у Београд у којем ће задужити црно-беле боје, јер је потписао трогодишњи уговор са Партизаном. У петак увече је Остоја Мијаиловић, председник Партизана… »
Муринен слетео у Србију: Партизан је најбоља прилика за мене да се докажем! (фото)

Муринен слетео у Србију: Партизан је најбоља прилика за мене да се докажем! (фото)

Хот спорт 27.09.2025
Ново појачање Партизана је стигло у Београд Мика Муринен је слетео у поподневним часовима, где га је дочекао Партизанов тим менаџер Лука Вуликић, уручио му клупске реквизите и повео пред новинаре који су желели прве утиске… »
Мика Муринен слетео у Београд: Од своје пете године сам желео…

Мика Муринен слетео у Београд: Од своје пете године сам желео…

Спорт клуб 27.09.2025
Фински кошаркаш Мика Муринен слетео је у Београд, град у којем се налази његов нови клуб – Партизан. По доласку на аеродром “Никола Тесла”, суперталентовани фински репрезентативац говорио је и окупљеним српским медијима. “Ово… »
Прве речи муринена по слетању у Београд: Огласио се нови играч Партизана!

Прве речи муринена по слетању у Београд: Огласио се нови играч Партизана!

Курир 27.09.2025
Фински кошаркаш и нови члан Партизана, Мика Муринен, стигао је у Београд. Одмах по слетању у српску престоницу, Муринен је открио шта га је довело у Партизан: - Осећам се јако добро, јер је откако сам имао пет година мој сан био… »
"Сад ћу вам рећи зашто Партизан": Мика Муринен слетео у Београд и одушевио Гробаре

"Сад ћу вам рећи зашто Партизан": Мика Муринен слетео у Београд и одушевио Гробаре

Мондо 27.09.2025
Фински репрезентативац Мика Муринен (18) стигао је у Београд на потписивање уговора са Партизаном, а одмах на аеродрому "Никола Тесла" одушевио је црно-беле навијаче. Муринен је подигао шал с натписом "Славно име вечно живи"… »
(Видео) Муринен стигао у Београд: Од пете године ми је сан да играм у Србији

(Видео) Муринен стигао у Београд: Од пете године ми је сан да играм у Србији

Дневник 27.09.2025
Ново појачање Кошаркашког клуба Партизан Мика Муринен стигао је у Београд. Као бомба је одјекнула вест у петак да ће „чудо од детета“ из Финске појачати црно-беле. Управо је с националним тимом елиминисао Србију на недавно… »
Муринен стигао у Београд и истакао да је испунио сан: Партизан најбоља прилика за мене

Муринен стигао у Београд и истакао да је испунио сан: Партизан најбоља прилика за мене

Спортски журнал 27.09.2025
- Партизан има одличног тренера, добре играче, ово је најбоља прилика за мене у овом моменту. Евролига има више да ми понуди него колеџ – рекао је Муринен. Времена за претерано чекање није било, Мика Муринен се само 24 часа… »
Мика Муринен по доласку у Београд: "Откако сам имао 5 година, сан ми је да играм у Србији и Евролиги..."

Мика Муринен по доласку у Београд: "Откако сам имао 5 година, сан ми је да играм у Србији и Евролиги..."

Телеграф 27.09.2025
Кошаркашки клуб Партизан је добио ново појачање. Мика Муринен је стигао у Београд, а тамо је и дочекан као звезда. Он управо то и јесте, бар са недавно завршеног Еуробаскета, пошто је свима био у првом плану због својих игара… »
Сањао је Србију – али Партизан је само станица

Сањао је Србију – али Партизан је само станица

Спутник 27.09.2025
Долазак Мике Муринена у Партизан изазвао је прави потрес у Евролиги, а млади Финац огласио се после ове вести и детаљније открио своје планове. Одушевио је Мика Муринен кошаркашку јавност на Европском првенству, а талентовани… »
"Мршави Исус" стигао у Београд: Партизан добио ново појачање!

"Мршави Исус" стигао у Београд: Партизан добио ново појачање!

Телеграф 27.09.2025
Кошаркаши Партизана су добили новог саиграча. Најновији првотимац црно-белих постао је Мика Муринен, млади 18-годишњи Финац који је одушевио на Еуробаскету. Он је био проглашен за најбољге младог играча, а сада је стигао у… »
Муринен открио колико жели да остане у Партизану: “Знам да је Жељко Обрадовић строг, зато сам и дошао”

Муринен открио колико жели да остане у Партизану: “Знам да је Жељко Обрадовић строг, зато сам и дошао”

Данас 27.09.2025
Најбољи млади кошаркаш недавно завршеног Европског првенства Мика Муриненен потписао је трогодишњи уговор са Партизаном. Репрезентативац Финске је одушевио кошаркашку јавност атрактивним потезима на Евробаскету и одмах после… »
Све што занима навијаче Партизана: Ево шта смо чули од Остоје Мијаиловића

Све што занима навијаче Партизана: Ево шта смо чули од Остоје Мијаиловића

Нова 27.09.2025
Остоја Мијаиловић, председник Партизана, у петак је одржао конференцију за медије на којој је причао о многим актуелним темама. Излагање је отворио „бомбастичном“ информацијом да је Мика Муринен само 20-ак минута пре почетка… »
Мишко: "Један од најважнијих делова летошњег финског чуда..."

Мишко: "Један од најважнијих делова летошњег финског чуда..."

Спортске.нет 27.09.2025
Кошаркашка репрезентација Финске била је највеће изненађење минулог Европског првенства. Четврто место и највећи успех за тамошњи кошаркашки национални тим и већ се виде први индивидуални искораци за понеке играче. Као што је… »
Мишко Ражнатовић објавио нови трансфер: Још једно чудо из Финске "стиже" у Србију

Мишко Ражнатовић објавио нови трансфер: Још једно чудо из Финске "стиже" у Србију

Телеграф 27.09.2025
Кошаркашка репрезентација Финске је највећа сензација протеклог Европског првенства, пошто је потпуно неочекивано успела да се домогне полуфинала и на крају заузме четврто место. Сходно томе, играчи из ове земље су на цени, што… »
Генијалност људи из партизана на делу: Муринен блиндиран, не може у скорије време на драфт и ван Партизана!

Генијалност људи из партизана на делу: Муринен блиндиран, не може у скорије време на драфт и ван Партизана!

Хот спорт 27.09.2025
Партизан ће минимум две године имати перспективног центра! Мика Муринен, 18-годишњи бисер финске кошарке и МВП Евробаскета за младе, потписао трогодишњи уговор са Партизаном . Поручио је да му је Београд тренутно био најбоља… »
Мика Муринен тек дошао, а већ прича о одласку из Србије! Финац отворио карте и открио планове, ово брине све навијаче…

Мика Муринен тек дошао, а већ прича о одласку из Србије! Финац отворио карте и открио планове, ово брине све навијаче…

Курир 27.09.2025
Мика Муринен стигао је у Партизан и овај трансфер одјекнуо је широм Европе. Ипак, и поред тога што је обукао црно-бели дрес, 18-годишњак који је заблистао на недавно завршеном Еуробаскету истакао је како нема намеру да се дуго… »
Муринен: Србија само станица на путу ка НБА лиги, бићу на драфту 2027.

Муринен: Србија само станица на путу ка НБА лиги, бићу на драфту 2027.

РТС 27.09.2025
Фински кошаркаш Мика Муринен изјавио је да не планира дуго да се задржава у Партизану и да жели што пре да изађе на НБА драфт. Муринен је одмах након договора са црно-белима дао интервју за фински портал "Иле" у ком је изјавио да… »
Муринен једва чека сарадњу са Обрадовићем: Спреман сам за овај изазов

Муринен једва чека сарадњу са Обрадовићем: Спреман сам за овај изазов

Еуроневс 27.09.2025
Партизан је довео појачање о којем прича цела Европа. Мика Муринен је јуче и званично постао нови играч црно-белих, а млади ас је сада први пут проговорио о доласку у Београд. Иако је имао неке друге опције у плану, после… »
Ко је то очекивао?! Финци тврде - ово је прави разлог због ког је Мика Муринен изабрао Партизан! Планета бруји због овог…

Ко је то очекивао?! Финци тврде - ово је прави разлог због ког је Мика Муринен изабрао Партизан! Планета бруји због овог…

Курир 27.09.2025
Мика Муринен стигао је у Партизан и овај трансфер одјекнуо је широм Европе. Звезда Еуробаскета 2025 изабрала је црно-бели дрес, а за многе је ова одлука била доста неочекивана. Фински медији покушали су да нађу разлог због ког се… »
Ово ће одушевити "гробаре": Ово су прве речи Мике Муринена по доласку у Партизан

Ово ће одушевити "гробаре": Ово су прве речи Мике Муринена по доласку у Партизан

Вечерње новости 27.09.2025
ТАЛЕНТОВАТНИ фински кошаркаш, Мика Муринен појачао је Партизан и већ је изнео прве утиске о доласку у Београд. ФОТО: ФИБА.Баскетбалл Он је са црно-белима потписао уговор на три године. - После Европског првенства тражио сам… »
Откривени детаљи: Партизанов мудар потез - Муринен ће морати да сачека са НБА драфтом!

Откривени детаљи: Партизанов мудар потез - Муринен ће морати да сачека са НБА драфтом!

Б92 27.09.2025
Мика Муринен остаће у Партизану барем до 2027. године - на НБА драфт ће морати да сачека. Мика Муринен, млади фински драгуљ о којем након Европског првенства прича цела Европа, донео је одлуку која је изазвала огроман одјек –… »
Само станица у Србији, још планира И на колеџ да иде?! Муринен има планове прече од Партизана!

Само станица у Србији, још планира И на колеџ да иде?! Муринен има планове прече од Партизана!

Хот спорт 27.09.2025
Дефинитивно је циљ да се што пре оде у НБА, што је и очекивано! Мика Муринен, 18-годишњи бисер финске кошарке и МВП Евробаскета за младе, потписао трогодишњи уговор са Партизаном . Поручио је да му је Београд тренутно био… »
Муринен тек што је потписао, а већ прича о одласку: Изјавом забринуо навијаче Партизана

Муринен тек што је потписао, а већ прича о одласку: Изјавом забринуо навијаче Партизана

Нова 27.09.2025
Мика Муринен, крилни кошаркаш из Финске, у петак је и званично постао члан Партизана, што је на конференцији потврдио председник клуба Остоја Мијаиловић. Ипак, само неколико сати након што је све озваничено, Муринен је првом… »
Муринен тек што је дошао у Партизан, а већ прича о одласку: "Само станица у Србији"

Муринен тек што је дошао у Партизан, а већ прича о одласку: "Само станица у Србији"

Б92 27.09.2025
Млади фински кошаркаш Мика Муринен дао је први интервју од озваничења трансфера у Партизан. Партизан је шокирао европску, али и светску јавност, тиме што је довео 18-годишњег Муринена у петак. Талентовани играч је мирно… »
Откривено због чега је Муринен изабрао Партизан

Откривено због чега је Муринен изабрао Партизан

Нова 27.09.2025
Мика Муринен, крилни кошаркаш из Финске, у петак је и званично постао члан Партизана, што је на конференцији потврдио Остоја Мијаиловић. На недавно завршеном Првенству Европе проглашен је за најбољег младог играча, Финска је на… »
Муринен потписао за Партизан

Муринен потписао за Партизан

Данас 26.09.2025
Остоја Мијаиловић, председник КК Партизан, открио је да су црно-бели довели ново велико појачање. Мика Муринен је нови играч Партизана, а Мијаиловић је на „Медија деју“ поручио. – Потписао је пре 15, 20 минута – кратко је о тој… »

Вести дана »