Povezane vesti

Stigla Partizanova "bomba" - Mika Murinen u Beogradu

Stigla Partizanova "bomba" - Mika Murinen u Beogradu

RTS pre 9 dana
Novi košarkaš Partizana Mika Murinen sleteo je na Aerodrom "Nikola Tesla". Partizanova "bomba" u liku 18-godišnjeg finskog supertalenta je u Beogradu. Crno-beli su u Murinenu dobili rezervnu opciju na centru, a Mika će imati iskustvo sa ozbiljnom… »
Murinen stigao u Beograd i izabrao broj na Partizanovom dresu

Murinen stigao u Beograd i izabrao broj na Partizanovom dresu

Sportske.net pre 8 dana
Partizan je juče ozvaničio svoje najnovije pojačanje, a ujedno napravio i sjajan marketinški potez, s obzirom da je angažovao igrača koji je oduševio na proteklom Evrobasketu, iako ima samo 18 godina. Reprezentativac Finske Mika Murinen je tokom… »
Frenk Nilikina je napustio Partizan, a već ima naslednika u crno-belom dresu! On ga menja u predstojećoj sezoni!

Frenk Nilikina je napustio Partizan, a već ima naslednika u crno-belom dresu! On ga menja u predstojećoj sezoni!

Kurir pre 8 dana
Frenk Nilikina je nedavno napustio KK Partizan i pojačao Olimpijakos. Nedugo nakon odlaska Nilikine u Pirej, među crno-bele je stigao Mika Murinen! Kako je Partizan zvanično objavio, finski košarkaš će od Nilikine naslediti dres sa brojem "3", koji je… »
Murinen odabrao broj na dresu: Ova cifra će stajati ispod imena finskog vunderkida!

Murinen odabrao broj na dresu: Ova cifra će stajati ispod imena finskog vunderkida!

Hot sport pre 8 dana
Broj brzo dobio novog nosioca! Partizan je juče predstavio najnovije pojačanje i time napravio odličan potez, kako na sportskom, tako i na marketinškom planu. Finski reprezentativac Mika Murinen, koji je zablistao na nedavnom Evrobasketu sa svega 18… »
Najnovije pojačanje Partizana sletelo u Beograd: Oglasili se crno-beli nakon vrelog potpisa pred početak sezone!

Najnovije pojačanje Partizana sletelo u Beograd: Oglasili se crno-beli nakon vrelog potpisa pred početak sezone!

Kurir pre 8 dana
KK Partizan u utorak, 30. septembra od 18.00, gostuje Dubaiju na startu nove sezone. Najnovije pojačanje Partizana koje je zapalilo "grobare", Mika Murinen, u petak je potpisao ugovor sa crno-belima, a u subotu već stigao u Beograd! Tu, na aerodromu… »
Finac sleteo u Beograd: Murinen oduševljen što će igrati u Partizanu

Finac sleteo u Beograd: Murinen oduševljen što će igrati u Partizanu

Euronews pre 8 dana
Novo pojačanje Partizana, finski košarkaš Mika Murinen, stigao je u Beograd i već na aerodromu izrazio oduševljenje što će naredne sezone nositi crno-beli dres. Murinen nije krio emocije, naglašavajući da mu je oduvek bila želja da igra u Srbiji i… »
VIDEO Murinen stigao u Beograd, sa aerodroma poručio: „Od pete godine mi je san da igram u Srbiji i Evroligi“

VIDEO Murinen stigao u Beograd, sa aerodroma poručio: „Od pete godine mi je san da igram u Srbiji i Evroligi“

Nova pre 8 dana
Mika Murinen, talentovani i jedva punoletni finski košarkaš, došao je u Beograd u kojem će zadužiti crno-bele boje, jer je potpisao trogodišnji ugovor sa Partizanom. U petak uveče je Ostoja Mijailović, predsednik Partizana, objavio da je Murinen novo… »
Murinen sleteo u Srbiju: Partizan je najbolja prilika za mene da se dokažem! (foto)

Murinen sleteo u Srbiju: Partizan je najbolja prilika za mene da se dokažem! (foto)

Hot sport pre 8 dana
Novo pojačanje Partizana je stiglo u Beograd Mika Murinen je sleteo u popodnevnim časovima, gde ga je dočekao Partizanov tim menadžer Luka Vulikić, uručio mu klupske rekvizite i poveo pred novinare koji su želeli prve utiske novog pojačanja crno-belih… »
Mika Murinen sleteo u Beograd: Od svoje pete godine sam želeo…

Mika Murinen sleteo u Beograd: Od svoje pete godine sam želeo…

Sport klub pre 8 dana
Finski košarkaš Mika Murinen sleteo je u Beograd, grad u kojem se nalazi njegov novi klub – Partizan. Po dolasku na aerodrom “Nikola Tesla”, supertalentovani finski reprezentativac govorio je i okupljenim srpskim medijima. “Ovo mi je bio san odmalena. Od… »
Prve reči murinena po sletanju u Beograd: Oglasio se novi igrač Partizana!

Prve reči murinena po sletanju u Beograd: Oglasio se novi igrač Partizana!

Kurir pre 8 dana
Finski košarkaš i novi član Partizana, Mika Murinen, stigao je u Beograd. Odmah po sletanju u srpsku prestonicu, Murinen je otkrio šta ga je dovelo u Partizan: - Osećam se jako dobro, jer je otkako sam imao pet godina moj san bio da igram u Srbiji i u… »
"Sad ću vam reći zašto Partizan": Mika Murinen sleteo u Beograd i oduševio Grobare

"Sad ću vam reći zašto Partizan": Mika Murinen sleteo u Beograd i oduševio Grobare

Mondo pre 8 dana
Finski reprezentativac Mika Murinen (18) stigao je u Beograd na potpisivanje ugovora sa Partizanom, a odmah na aerodromu "Nikola Tesla" oduševio je crno-bele navijače. Murinen je podigao šal s natpisom "Slavno ime večno živi", jedan od slogana Partizana… »
(Video) Murinen stigao u Beograd: Od pete godine mi je san da igram u Srbiji

(Video) Murinen stigao u Beograd: Od pete godine mi je san da igram u Srbiji

Dnevnik pre 8 dana
Novo pojačanje Košarkaškog kluba Partizan Mika Murinen stigao je u Beograd. Kao bomba je odjeknula vest u petak da će „čudo od deteta“ iz Finske pojačati crno-bele. Upravo je s nacionalnim timom eliminisao Srbiju na nedavno održanom Evrobasketu. – Osećam… »
Murinen stigao u Beograd i istakao da je ispunio san: Partizan najbolja prilika za mene

Murinen stigao u Beograd i istakao da je ispunio san: Partizan najbolja prilika za mene

Sportski žurnal pre 8 dana
- Partizan ima odličnog trenera, dobre igrače, ovo je najbolja prilika za mene u ovom momentu. Evroliga ima više da mi ponudi nego koledž – rekao je Murinen. Vremena za preterano čekanje nije bilo, Mika Murinen se samo 24 časa posle potpisa ugovora sa… »
Mika Murinen po dolasku u Beograd: "Otkako sam imao 5 godina, san mi je da igram u Srbiji i Evroligi..."

Mika Murinen po dolasku u Beograd: "Otkako sam imao 5 godina, san mi je da igram u Srbiji i Evroligi..."

Telegraf pre 8 dana
Košarkaški klub Partizan je dobio novo pojačanje. Mika Murinen je stigao u Beograd, a tamo je i dočekan kao zvezda. On upravo to i jeste, bar sa nedavno završenog Eurobasketa, pošto je svima bio u prvom planu zbog svojih igara. Po dolasku u Beograd… »
Sanjao je Srbiju – ali Partizan je samo stanica

Sanjao je Srbiju – ali Partizan je samo stanica

Sputnik pre 8 dana
Dolazak Mike Murinena u Partizan izazvao je pravi potres u Evroligi, a mladi Finac oglasio se posle ove vesti i detaljnije otkrio svoje planove. Oduševio je Mika Murinen košarkašku javnost na Evropskom prvenstvu, a talentovani 18-godišnjak naročito je… »
"Mršavi Isus" stigao u Beograd: Partizan dobio novo pojačanje!

"Mršavi Isus" stigao u Beograd: Partizan dobio novo pojačanje!

Telegraf pre 8 dana
Košarkaši Partizana su dobili novog saigrača. Najnoviji prvotimac crno-belih postao je Mika Murinen, mladi 18-godišnji Finac koji je oduševio na Eurobasketu. On je bio proglašen za najboljge mladog igrača, a sada je stigao u Beograd. Predstavlja Murinen… »
Murinen otkrio koliko želi da ostane u Partizanu: “Znam da je Željko Obradović strog, zato sam i došao”

Murinen otkrio koliko želi da ostane u Partizanu: “Znam da je Željko Obradović strog, zato sam i došao”

Danas pre 8 dana
Najbolji mladi košarkaš nedavno završenog Evropskog prvenstva Mika Murinenen potpisao je trogodišnji ugovor sa Partizanom. Reprezentativac Finske je oduševio košarkašku javnost atraktivnim potezima na Evrobasketu i odmah posle završne faze u Rigi… »
Sve što zanima navijače Partizana: Evo šta smo čuli od Ostoje Mijailovića

Sve što zanima navijače Partizana: Evo šta smo čuli od Ostoje Mijailovića

Nova pre 8 dana
Ostoja Mijailović, predsednik Partizana, u petak je održao konferenciju za medije na kojoj je pričao o mnogim aktuelnim temama. Izlaganje je otvorio „bombastičnom“ informacijom da je Mika Murinen samo 20-ak minuta pre početka konferencije i zvanično… »
Miško: "Jedan od najvažnijih delova letošnjeg finskog čuda..."

Miško: "Jedan od najvažnijih delova letošnjeg finskog čuda..."

Sportske.net pre 8 dana
Košarkaška reprezentacija Finske bila je najveće iznenađenje minulog Evropskog prvenstva. Četvrto mesto i najveći uspeh za tamošnji košarkaški nacionalni tim i već se vide prvi individualni iskoraci za poneke igrače. Kao što je već poznato, Mika Murinen… »
Miško Ražnatović objavio novi transfer: Još jedno čudo iz Finske "stiže" u Srbiju

Miško Ražnatović objavio novi transfer: Još jedno čudo iz Finske "stiže" u Srbiju

Telegraf pre 8 dana
Košarkaška reprezentacija Finske je najveća senzacija proteklog Evropskog prvenstva, pošto je potpuno neočekivano uspela da se domogne polufinala i na kraju zauzme četvrto mesto. Shodno tome, igrači iz ove zemlje su na ceni, što smo mogli da vidimo i… »
Genijalnost ljudi iz partizana na delu: Murinen blindiran, ne može u skorije vreme na draft i van Partizana!

Genijalnost ljudi iz partizana na delu: Murinen blindiran, ne može u skorije vreme na draft i van Partizana!

Hot sport pre 8 dana
Partizan će minimum dve godine imati perspektivnog centra! Mika Murinen, 18-godišnji biser finske košarke i MVP Evrobasketa za mlade, potpisao trogodišnji ugovor sa Partizanom . Poručio je da mu je Beograd trenutno bio najbolja opcija za dalji razvoj i… »
Mika Murinen tek došao, a već priča o odlasku iz Srbije! Finac otvorio karte i otkrio planove, ovo brine sve navijače…

Mika Murinen tek došao, a već priča o odlasku iz Srbije! Finac otvorio karte i otkrio planove, ovo brine sve navijače…

Kurir pre 8 dana
Mika Murinen stigao je u Partizan i ovaj transfer odjeknuo je širom Evrope. Ipak, i pored toga što je obukao crno-beli dres, 18-godišnjak koji je zablistao na nedavno završenom Eurobasketu istakao je kako nema nameru da se dugo zadrži u Srbiji?! Odmah po… »
Murinen: Srbija samo stanica na putu ka NBA ligi, biću na draftu 2027.

Murinen: Srbija samo stanica na putu ka NBA ligi, biću na draftu 2027.

RTS pre 8 dana
Finski košarkaš Mika Murinen izjavio je da ne planira dugo da se zadržava u Partizanu i da želi što pre da izađe na NBA draft. Murinen je odmah nakon dogovora sa crno-belima dao intervju za finski portal "Yle" u kom je izjavio da je Partizan trenutno… »
Murinen jedva čeka saradnju sa Obradovićem: Spreman sam za ovaj izazov

Murinen jedva čeka saradnju sa Obradovićem: Spreman sam za ovaj izazov

Euronews pre 8 dana
Partizan je doveo pojačanje o kojem priča cela Evropa. Mika Murinen je juče i zvanično postao novi igrač crno-belih, a mladi as je sada prvi put progovorio o dolasku u Beograd. Iako je imao neke druge opcije u planu, posle konsultacija sa menadžerom i… »
Ko je to očekivao?! Finci tvrde - ovo je pravi razlog zbog kog je Mika Murinen izabrao Partizan! Planeta bruji zbog ovog…

Ko je to očekivao?! Finci tvrde - ovo je pravi razlog zbog kog je Mika Murinen izabrao Partizan! Planeta bruji zbog ovog…

Kurir pre 8 dana
Mika Murinen stigao je u Partizan i ovaj transfer odjeknuo je širom Evrope. Zvezda Eurobasketa 2025 izabrala je crno-beli dres, a za mnoge je ova odluka bila dosta neočekivana. Finski mediji pokušali su da nađu razlog zbog kog se Murinen odlučio za… »
Ovo će oduševiti "grobare": Ovo su prve reči Mike Murinena po dolasku u Partizan

Ovo će oduševiti "grobare": Ovo su prve reči Mike Murinena po dolasku u Partizan

Večernje novosti pre 8 dana
TALENTOVATNI finski košarkaš, Mika Murinen pojačao je Partizan i već je izneo prve utiske o dolasku u Beograd. FOTO: FIBA.Basketball On je sa crno-belima potpisao ugovor na tri godine. - Posle Evropskog prvenstva tražio sam opciju, da li će to biti moja… »
Otkriveni detalji: Partizanov mudar potez - Murinen će morati da sačeka sa NBA draftom!

Otkriveni detalji: Partizanov mudar potez - Murinen će morati da sačeka sa NBA draftom!

B92 pre 8 dana
Mika Murinen ostaće u Partizanu barem do 2027. godine - na NBA draft će morati da sačeka. Mika Murinen, mladi finski dragulj o kojem nakon Evropskog prvenstva priča cela Evropa, doneo je odluku koja je izazvala ogroman odjek – potpisao je trogodišnji… »
Samo stanica u Srbiji, još planira I na koledž da ide?! Murinen ima planove preče od Partizana!

Samo stanica u Srbiji, još planira I na koledž da ide?! Murinen ima planove preče od Partizana!

Hot sport pre 8 dana
Definitivno je cilj da se što pre ode u NBA, što je i očekivano! Mika Murinen, 18-godišnji biser finske košarke i MVP Evrobasketa za mlade, potpisao trogodišnji ugovor sa Partizanom . Poručio je da mu je Beograd trenutno bio najbolja opcija za dalji… »
Murinen tek što je potpisao, a već priča o odlasku: Izjavom zabrinuo navijače Partizana

Murinen tek što je potpisao, a već priča o odlasku: Izjavom zabrinuo navijače Partizana

Nova pre 8 dana
Mika Murinen, krilni košarkaš iz Finske, u petak je i zvanično postao član Partizana, što je na konferenciji potvrdio predsednik kluba Ostoja Mijailović. Ipak, samo nekoliko sati nakon što je sve ozvaničeno, Murinen je prvom izjavom zabrinuo navijače… »
Murinen tek što je došao u Partizan, a već priča o odlasku: "Samo stanica u Srbiji"

Murinen tek što je došao u Partizan, a već priča o odlasku: "Samo stanica u Srbiji"

B92 pre 8 dana
Mladi finski košarkaš Mika Murinen dao je prvi intervju od ozvaničenja transfera u Partizan. Partizan je šokirao evropsku, ali i svetsku javnost, time što je doveo 18-godišnjeg Murinena u petak. Talentovani igrač je mirno proslavio potpisivanje ugovora… »
Otkriveno zbog čega je Murinen izabrao Partizan

Otkriveno zbog čega je Murinen izabrao Partizan

Nova pre 8 dana
Mika Murinen, krilni košarkaš iz Finske, u petak je i zvanično postao član Partizana, što je na konferenciji potvrdio Ostoja Mijailović. Na nedavno završenom Prvenstvu Evrope proglašen je za najboljeg mladog igrača, Finska je na iznenađenje mnogih došla… »
Murinen potpisao za Partizan

Murinen potpisao za Partizan

Danas pre 9 dana
Ostoja Mijailović, predsednik KK Partizan, otkrio je da su crno-beli doveli novo veliko pojačanje. Mika Murinen je novi igrač Partizana, a Mijailović je na „Medija deju“ poručio. – Potpisao je pre 15, 20 minuta – kratko je o toj temi kazao čelnik… »

Vesti dana »