Povezane vesti

Davidovac pred olimpiju: Remete nas povrede, ovo moramo da popravimo!

Davidovac pred olimpiju: Remete nas povrede, ovo moramo da popravimo!

Hot sport pre 5 dana
Istakao najveću boljku Crvene zvezde! Crvena zvezda će u sutraotvoriti novu evroligašku sezonu duelom protiv Olimpije iz Milana. Meč je zakazan za 20 časova u beogradskoj Areni, a pred domaćim navijačima o očekivanjima je govorio Dejan Davidovac. Jedan… »
Važan potez Partizana: Produžetak saradnje sa domaćim igračem!

Važan potez Partizana: Produžetak saradnje sa domaćim igračem!

Hot sport pre 4 dana
Igrač od zadatka! Košarkaš Partizana, Mario Nakić, produžio je ugovor sa crno-belima do juna 2027. godine, potvrđeno je iz kluba. Krilni košarkaš, koji je prošle sezone debitovao za reprezentaciju Srbije, čime je samo potvrdio kako ga gledaju u… »
Mesina potvrdio - Lorenco Braun ne igra u Beogradu

Mesina potvrdio - Lorenco Braun ne igra u Beogradu

B92 pre 4 dana
Lorenco Braun neće biti u mogućnosti da se nađe na terenu na utakmicama protiv Crvene zvezde i Partizana. Trener Olimpije Milano Etore Mesina potvrdio je informaciju da Lorenca neće biti u sastavu ekipe. Lorenzo Braun istegao je mišić leve butine… »
Mario Nakić potpisao novi ugovor sa Partizanom

Mario Nakić potpisao novi ugovor sa Partizanom

RTS pre 4 dana
Košarkaš Partizana Mario Nakić potpisao je novi ugovor sa beogradskim klubom, koji važi do kraja juna 2027. godine. Dok se još uvek oporavlja od teške povrede, koju je zadobio u plej-ofu Superlige Srbije krajem minule sezone, Mario Nakić je produžio… »
Partizan produžio ugovor sa Mariom Nakićem

Partizan produžio ugovor sa Mariom Nakićem

Sport klub pre 4 dana
Mario Nakić produžio je ugovor sa Partizanom. Momak, koji ima 24 godine i igra na pozicijama dva i tri, crno-beli dres nosiće najmanje do 2027. godine. U redove šampiona ABA lige stigao je prošle sezone iz Igokee. Pre toga je igrao u Realu, Ostendeu i… »
Kodi: Grejemu sam rekao istinu – i dobre i loše stvari

Kodi: Grejemu sam rekao istinu – i dobre i loše stvari

Sport klub pre 4 dana
Plejmejker Crvene zvezde Kodi Miler-Mekintajer kaže da se oseća prijatno u svojoj drugoj sezoni u klubu, a govorio je i o savetima koje je dao novom igraču na istoj poziciji crveno-belih Devonteu Grejemu. Zvezda u utorak od 20 sati čeka Armani u prvom… »
Partizan objavio novi potpis

Partizan objavio novi potpis

Sportske.net pre 4 dana
KK Partizan objavio je produžetak saradnje sa Mariom Nakićem. Srpski košarkaš je potpisao novi ugovor do 2027. godine. On je u Partizan stigao prošle sezone. U svojoj prvoj sezoni u Partizanu je imao 19 nastupa u AdmiralBet ABA ligi uz prosek od 5.7… »
Dan pred početak Evrolige: Pao potpis u Partizanu!

Dan pred početak Evrolige: Pao potpis u Partizanu!

Kurir pre 4 dana
Košakaši Partizana u utorak od 18.00 i zvanično otvaraju novu sezonu! Crno-beli su dan pred okršaj u gostima protiv Dubaija na startu Evrolige, odlučili da produže ugovor sa Mariom Nakićem do leta 2027. godine. Stigao je Nakić u Partizan prošle godine… »
Novi potpis u Humskoj

Novi potpis u Humskoj

Sportski žurnal pre 4 dana
Crno-beli produžili ugovor sa Mariom Nakićem. - Prvotimac crno-belih Mario Nakić potpisao je danas novi ugovor sa Partizanom koji sada važi do kraja juna 2027. godine! - obavestili su javnost crno-beli. Mario (24) je do kraja sezone van stroja, povredio… »
Košarkaš Partizana produžio ugovor sa crno-belima, evo do kada ostaje u Beogradu

Košarkaš Partizana produžio ugovor sa crno-belima, evo do kada ostaje u Beogradu

Nova pre 4 dana
Mario Nakić, košarkaš Partizana, potpisao je novi ugovor sa crno-belima koji će sada trajati do 2027. godine. „Prvotimac crno-belih Mario Nakić potpisao je danas novi ugovor sa Partizanom koji sada važi do kraja juna 2027. godine“, saopštio je Partizan… »
Partizan se oglasio jedan dan pred početak Evrolige: Srpski košarkaš potpisao novi ugovor

Partizan se oglasio jedan dan pred početak Evrolige: Srpski košarkaš potpisao novi ugovor

Mondo pre 4 dana
Košarkaški klub Partizan u utorak uveče počinje novu sezonu u Evroligi, gostovanjem ekipi Dubaija, a u ponedeljak uveče saopštio je veoma važnu vest svojim navijačima. Novi ugovor sa crno-belima potpisao je potencijalni srpski reprezentativac Mario… »
Potpis pred meč sa dubaijem: Partizan i Mario Nakić dogovorili produžetak saradnje

Potpis pred meč sa dubaijem: Partizan i Mario Nakić dogovorili produžetak saradnje

Večernje novosti pre 4 dana
PARTIZAN novu košarkašku sezonu počinje utakmicom protiv Dubaija u Evroligi. Dok se čeka taj meč, crno-beli su obavili novi potpis. FOTO: M. Vukadinović Klub iz Humske je produžio ugovor sa Mariom Nakićem koji se "parnom valjku" obavezao na vernost do… »
Mario Nakić produžio ugovor

Mario Nakić produžio ugovor

Politika pre 4 dana
Igrač je prošle sezone ostavio odličan utisak i debitovao za reprezentaciju Srbije. Košarkaš Partizana Mario Nakić produžio je danas ugovor do 2027. godine, saopštili su crno-beli. Nakić, sin legende crno-belih Iva Nakića, prošle sezone je ostavio… »
Dobre vesti za Zvezdu i Partizan, ali loše za Olimpiju

Dobre vesti za Zvezdu i Partizan, ali loše za Olimpiju

Sportske.net pre 4 dana
Lorenco Braun neće biti deo mini-turneje u Beogradu, jer neće moći da pomogne Olimpiji u mečevima protiv Crvene zvezde i Partizana. O povredi Brauna govorio je trener milanske ekipe Etore Mesina, koji je dodao da će Marko Gudurić biti u ekipi. "Igramo… »
Oslabljeni: Olimpija dolazi u Beograd bez bivšeg igrača Zvezde

Oslabljeni: Olimpija dolazi u Beograd bez bivšeg igrača Zvezde

Sport klub pre 4 dana
Lorenco Braun neće igrati za Olimpiju iz Milana u meču protiv Crvene zvezde na startu Evrolige, kao ni u drugom kolu protiv Partizana u glavnom gradu Srbije. Američki plej, koji igra za reprezentaciju Španije, je povređen i vest o njegovom odsustvu… »
Partizan pred start Evrolige potpisao ugovor sa još jednim igračem

Partizan pred start Evrolige potpisao ugovor sa još jednim igračem

B92 pre 4 dana
Košarkaš Partizana Mario Nakić produžio je ugovor sa crno-belima do kraja juna 2027. godine. Srpski košarkaš je odlučio da ostane među crno-belima, sa kojima će i naredne sezone igrati u Evroligi, mada Nakića neće biti u sastavu za duel prvog kola protiv… »
Marko ne stiže kasno u beogradsku arenu: Loša vest za Crvenu zvezdu!

Marko ne stiže kasno u beogradsku arenu: Loša vest za Crvenu zvezdu!

Kurir pre 5 dana
Košarkaši Crvene zvezde u utorak od 20.00 otvaraju novu sezonu utakmicom u Beogradskoj areni protiv Olimpije Milano. Iako je danima unazad bilo najavljivano da Marko Gudurić zbog povrede neće igrati protiv Zvezde, trener Milana Etore Mesina, najavio je… »
Nećete verovati koliko dugo crvena Zvezda nije pobedila Milano u Beogradu: Podatak koji ne uliva nadu "delijama" pred spektakl…

Nećete verovati koliko dugo crvena Zvezda nije pobedila Milano u Beogradu: Podatak koji ne uliva nadu "delijama" pred spektakl…

Kurir pre 5 dana
Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Olimpiju Milano u utorak od 20.00 na startu Evrolige u Beogradskoj areni. Zvezda je u sezoni 2024/2025 u oba meča doživela poraz od Milana, a onaj u Areni u finišu regularnog dela, u mnogome je pokvario dalje planove… »
Zvezda desetkovana: Bez petorke protiv Armanija

Zvezda desetkovana: Bez petorke protiv Armanija

Danas pre 5 dana
Košarkaši Crvene zvezde u utorak od 20 časova dočekuju Armani u meču prvog kola Evrolige. Crveno-beli izlaze izuzetno oslabljeni na ovaj duel. Trener Janis Sferopulos neće moći da računa na kompletnu petorku. – Imamo mnogo povreda. Ovo je prva utakmica i… »
Čima Moneke iskren: Lud sam i biću još luđi, ne sme da bude izgovora!

Čima Moneke iskren: Lud sam i biću još luđi, ne sme da bude izgovora!

Hot sport pre 5 dana
Moneke pozitivan pred početak Evrolige! Crvena zvezda se priprema za start nove evroligaške sezone i duel protiv milanske Olimpije, koji će biti odigran danas od 20 časova u Beogradskoj areni. Trener Janis Sferopulos je već potvrdio da tim neće moći da… »
Sferopulos: Četvorica igrača nisu u timu, ostali moraju da ih pokriju

Sferopulos: Četvorica igrača nisu u timu, ostali moraju da ih pokriju

Sportski žurnal pre 5 dana
Utakmica prvog kola između Zvezde i Olimpije biće odigrana sutra od 20 časova u Beogradskoj areni. Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos rekao je pred početak Evrolige da zbog povreda četvorica igrača neće biti u timu i istakao da ostali moraju da… »
Moneke: Znamo šta moramo da uradimo na meču protiv Olimpije

„Kako god da izgledamo sada, bićemo bolji za par meseci i to je najvažnije“. Košarkaš Crvene zvezde Čima Moneke izjavio je danas da crveno-beli znaju šta moraju da urade na meču protiv Olimpije iz Milana ako žele da ostvare pobede u prvom kolu Evrolige… »
Davidovac: Još nismo dostigli nivo koji želimo, povrede nas remete

Davidovac: Još nismo dostigli nivo koji želimo, povrede nas remete

„S obzirom na gust raspored tokom cele sezone, možda i nije loše da se sada naviknemo na takve situacije“. Košarkaši Crvene zvezde dočekaće sutra od 20 časova u Beogradskoj areni ekipu Olimpije iz Milana u prvom kolu Evrolige. Dejan Davidovac uoči… »
Sferopulos: Imamo povređene igrače ali želimo pozitivno da počnemo Evroligu

Sferopulos: Imamo povređene igrače ali želimo pozitivno da počnemo Evroligu

Radio sto plus pre 5 dana
“Počinjemo sutra sezonu i veoma smo uzbuđeni. Igramo protiv vrlo dobrog protivnika, Olimpije Milano. Imaju mnogo novih igrača. Nažalost, imamo mnogo povreda. Moramo da se borimo, treba nam podrška, ovo je nov tim. Želimo da počnemo pozitivnim… »

Euronews pre 5 dana
Malo više od 24 sata deli Crvenu zvezdu od početka sezone 2025/2026. Njihov prvi izazov biće pred domaćom publikom, gde će dočekati Olimpiju iz Milana u 1. kolu Evrolige. Tokom leta je u klub sa Malog Kalemegdana došao veliki broj novajlija, između… »
"Znam da sam lud, ali biću još luđi": Moneke zna šta čeka Crvenu zvezdu u Evroligi

"Znam da sam lud, ali biću još luđi": Moneke zna šta čeka Crvenu zvezdu u Evroligi

Mondo pre 5 dana
Čima Moneke jedva čeka da počne nova sezona Evrolige. Crvena zvezda Meridianbet dočekaće Armani na startu elitnog takmičenja u beogradskoj Areni (20 časova). Biće to meč na kom neće igrati četvorica igrača, ali se nekadašnji košarkaš Baskonije raduje… »
Pokuševski poziva na oprez pred prvi meč u evroligi! Crno-beli igraju protiv Dubaija, Aleksej ih hvali kao nikad dosad: "To je…

Pokuševski poziva na oprez pred prvi meč u evroligi! Crno-beli igraju protiv Dubaija, Aleksej ih hvali kao nikad dosad: "To je…

Kurir pre 5 dana
Košarkaši Partizana sutra od 18 sati protiv Dubaija igraju meč prvog kola Evrolige. Iza crno-belih se nalazi pripremni period tokom kog su odigrali šest test utakmica u Italiji, Beogradu i Australiji. U sastavu Partizana Mozzart Bet neće zbog povrede… »
Usvojena nova pravila pred početak Evrolige: Jedna promena biće naročito interesantna navijačima

Usvojena nova pravila pred početak Evrolige: Jedna promena biće naročito interesantna navijačima

Danas pre 5 dana
Doneto je nekoliko novih košarkašpkih pravila uoči starta sezone 2025/26 u Evroligi i Evrokupu. Usvojene promene: – Treneri ili bilo koji član stručnog štaba biće momentalno isključeni ako kroče na teren tokom kontre protivnika, a „Instant Replay System“… »
Delije? Nikad nisam igrao pred takvom publikom – Moneke spreman: Ovo sam dugo čekao

Delije? Nikad nisam igrao pred takvom publikom – Moneke spreman: Ovo sam dugo čekao

Dnevnik pre 5 dana
Košarkaši Crvene zvezde dočekaće u utorak od 20 časova u Beogradskoj areni ekipu Olimpije u prvom kolu Evrolige. Košarkaš Čima Moneke izjavio je da crveno-beli znaju šta moraju da urade ako žele da ostvare pobedu. – Nikada nisam igrao pred takvom… »
"Ludo se osećam, ovo sam dugo čekao": Čima Moneke jedva čeka da zaigra pred "delijama"

"Ludo se osećam, ovo sam dugo čekao": Čima Moneke jedva čeka da zaigra pred "delijama"

Večernje novosti pre 5 dana
KOŠARKAŠ Crvene zvezde Čima Moneke izjavio je danas da crveno-beli znaju šta moraju da urade na meču protiv Olimpije iz Milana ako žele da ostvare pobede u prvom kolu Evrolige. FOTO: KK Crvena zvezda Nigerijac jedna čeka da zaigra pred "delijama". -… »
Udarac za crno-bele: Partizan oslabljen na startu sezone! Ne samo da ne igra Murinen, već i - on

Udarac za crno-bele: Partizan oslabljen na startu sezone! Ne samo da ne igra Murinen, već i - on

Crno-beli će oslabljeni ući u novu košarkašku sezonu... Foto: KK Partizan Košarkaš Partizana Mario Nakić propustiće zbog povrede meč prvog kola Evrolige protiv Dubaija, objavio je beogradski klub. Partizan je podsetio da će duel sa Dubaijem da propusti i… »
Sferopulos: Četvorica igrača nisu u timu, ostali moraju da pokriju njihovo odsustvo

Sferopulos: Četvorica igrača nisu u timu, ostali moraju da pokriju njihovo odsustvo

RTV pre 5 dana
BEOGRAD - Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos rekao je pred početak Evrolige da zbog povreda četvorica igrača neće biti u timu i istakao da ostali moraju da pokriju njihovo odsustvo na meču protiv Olimpije iz Milana. Utakmica prvog kola… »
Moneke: Znam da sam lud, a biću još luđi!

Moneke: Znam da sam lud, a biću još luđi!

Sport klub pre 5 dana
Krilni centar Crvene zvezde Čima Moneke nije krio uzbuđenje zbog početka nove sezone. Razlog, naravno, jeste domaćinska atmosfera u Beogradskoj areni kojoj se unapred raduje. „Nikada nisam igrao pred ovakvim navijačima. Ne znam kako će moje telo da… »
Sferopulos bez četvorice otvara novu sezonu Evrolige: Ovo je nov tim i želimo da počnemo na pravi način

Sferopulos bez četvorice otvara novu sezonu Evrolige: Ovo je nov tim i želimo da počnemo na pravi način

Euronews pre 5 dana
Vreme je za Evroligu! Crvena zvezda sutra od 20.00 časova počinje svoje učešće u elitnom evropskom košarkaškom takmičenju, i to na svom terenu. U "Beogradskoj areni" dočekaće Olimpiju iz Milana, ali nepotpunog sastava. Trener Janis Sferopulos je na… »
„Nikad nisam igrao pred takvom publikom“: Moneke ne može da dočeka debi u Zvezdi, pojasnio zbog čega nema izgovora

„Nikad nisam igrao pred takvom publikom“: Moneke ne može da dočeka debi u Zvezdi, pojasnio zbog čega nema izgovora

Nova pre 5 dana
Čima Moneke je uzbuđen zbog zvaničnog debija u dresu Crvene zvezde u prvom kolu Evrolige protiv Olimpije iz Milana (utorak, 20.00). Nije skrivao oduševljenje. „Desetka, sigurno. Nikada nisam igrao pred takvom publikom i ne znam kako će moje telo… »
Nezgodan start za Zvezdu u Evroligi – bez četvorice!

Nezgodan start za Zvezdu u Evroligi – bez četvorice!

Sputnik pre 5 dana
Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos rekao je pred početak Evrolige da zbog povreda četvorica igrača neće biti u timu (petorica uključujući i duže povređenog Džoela Bolomboja) i istakao da ostali moraju da pokriju njihovo odsustvo na meču… »
Davidovac: Napokon sam spreman; Stranci pitaju za sugestije

Davidovac: Napokon sam spreman; Stranci pitaju za sugestije

Sport klub pre 5 dana
Krilni košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac kaže da se novi igrači postepeno prilagođavaju na novo okruženje, kao i da je srećan što je napokon zdrav. Zvezda u utorak od 20 sati čeka Armani u prvom kolu Evrolige, u Beogradskoj areni. “Teška utakmica… »
Moneke: Miran sam, dugo čekam ovaj trenutak

Moneke: Miran sam, dugo čekam ovaj trenutak

RTS pre 5 dana
Košarkaš Crvene zvezde Čima Moneke izjavio je da "crveno-beli“ znaju šta moraju da urade u meču protiv Olimpije iz Milana ako žele pobedu u prvom kolu Evrolige. Košarkaši Crvene zvezde dočekaće sutra u Beogradskoj areni od 20 časova ekipu Olimpije… »
B92.sport na treningu Zvezde - dosta problema pred duel sa Armanijem FOTO/VIDEO

B92.sport na treningu Zvezde - dosta problema pred duel sa Armanijem FOTO/VIDEO

B92 pre 5 dana
Košarkaši Crvene zvezde odradili su poslednji trening pred početak sezone u Evroligi. Crveno-bele očekuje duel sa Armanijem u utorak od 20 časova, u okviru prvog kola elitnog takmičenja. Atmosfera je dobra, a uzbuđenje pred start sezone je na vrhuncu… »
Moneke ne može da dočeka: "Znam da sam lud i mislim da ću biti lud sutra"

Moneke ne može da dočeka: "Znam da sam lud i mislim da ću biti lud sutra"

Sportske.net pre 5 dana
Crvena zvezda ima mnogo problema pred početak nove sezone Evrolige i duel sa Olimpijom Milano. Ne samo da nije imala vremena da uigra devet novih igrača, niko nije imao dovoljno vremena za pripreme, već ima i četvoricu povređenih, koji su van tima. Iako… »
Zvezdin novi tim opterećen povredama počinje sezonu, Davidovac vidi nešto pozitivno u tome

Zvezdin novi tim opterećen povredama počinje sezonu, Davidovac vidi nešto pozitivno u tome

Sportske.net pre 5 dana
Dočekali smo i taj dan, nastavlja se Evroliga, a sezonu u Beogradu otvara Crvena zvezda, koja u utorak od 20 sati dočekuje Olimpiju Milano. Sve ekipe su imale skraćeni period priprema, Zvezda nije izuzetak, ali ima dodatni problem, jer je novi tim, sa… »
Sferopulos poslao jasnu poruku navijačima

Sferopulos poslao jasnu poruku navijačima

Vesti online pre 5 dana
Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos otkrio je stanje u timu uoči starta Evrolige i duela sa Olimpijom u Beogradskoj Areni u utorak. Za početak, izneo je svoja očekivanja pred meč sa italijanskim klubom. – Počinjemo sutra sezonu i veoma smo uzbuđeni… »
Zvezdu remete povrede – Sferopulos: Bez četvorice startujemo u Evroligi

Zvezdu remete povrede – Sferopulos: Bez četvorice startujemo u Evroligi

Dnevnik pre 5 dana
Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos rekao je pred početak Evrolige da zbog povreda četvorica igrača neće biti u timu u meču protiv Olimpije iz Milana. Utakmica prvog kola Evrolige između Zvezde i Olimpije biće odigrana u utorak od 20 časova u… »
Zvezda bez četvorice čeka Armani!

Zvezda bez četvorice čeka Armani!

Sportske.net pre 5 dana
Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos otkrio je da neće moći da računa na čak četvoricu igrača za premijernu utakmicu u Evroligi. Crvena zvezda će sutra ugostiti Armani iz Milana u "Beogradskoj areni", a uoči tog duela mnoge muke more grčkog… »
"Otišao je u Ameriku na operaciju": Crvena zvezda bez četvorice na premijeri u Evroligi

"Otišao je u Ameriku na operaciju": Crvena zvezda bez četvorice na premijeri u Evroligi

Mondo pre 5 dana
Crvena zvezda počinje takmičenje u Evroligi u utorak od 20 časova kada u Beograd dolazi Olimpija iz Milana, a na tom meću će trener Janis Sferopulos imati ogromnih problema. Na treningu pred početak sezone otkrio je da će biti bez četiri jako bitna… »

RTS pre 5 dana
Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos rekao je pred početak Evrolige da zbog povreda četvorica igrača neće biti u timu i istakao da ostali moraju da pokriju njihovo odsustvo na meču protiv Olimpije iz Milana. Utakmica prvog kola Evrolige između… »
Evroliga promenila 4 pravila dan pred početak sezone: Moraće svi na ovo odmah da se naviknu

Evroliga promenila 4 pravila dan pred početak sezone: Moraće svi na ovo odmah da se naviknu

Mondo pre 5 dana
Nova sezona Evrolige počinje u utorak, a čelnici elitnog takmičenja poslali su saopštenje dan pred prve mečeve. U njemu navode da je došlo do promena pravila igre i načina na koji će sudije donositi određene odluke u sezoni koja kreće. Moraće svi što pre… »
Veliki udarac za Zvezdu pred Evroligu, Sferopulos potvrdio loše vesti

Veliki udarac za Zvezdu pred Evroligu, Sferopulos potvrdio loše vesti

Nova pre 5 dana
Četvorica košarkaša Crvene zvezde neće biti na raspolaganju za utakmicu protiv Olimpije iz Milana, kako je potvrdio trener Janis Sferopulos. Zvezda dočekuje Olimpiju iz Milana u utorak od 20 časova u prvom kolu Evrolige, a crveno-beli nisu u najboljoj… »
Zvezda bez petorice na startu Evrolige! Janis Sferopulos saopštio vesti koje "delije" nisu želele da čuju

Zvezda bez petorice na startu Evrolige! Janis Sferopulos saopštio vesti koje "delije" nisu želele da čuju

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos rekao je pred početak Evrolige da zbog novih povreda četvorica igrača neće biti u timu i istakao da ostali moraju da pokriju njihovo odsustvo na meču protiv Olimpije iz Milana. FOTO: KK Crvena zvezda… »
Moneke: "Neću da reagujem burno - imamo devet novih igrača i probleme sa povredama" VIDEO

Moneke: "Neću da reagujem burno - imamo devet novih igrača i probleme sa povredama" VIDEO

B92 pre 5 dana
Čima Moneke, košarkaš Crvene zvezde, oglasio se pred početak nove sezone u Evroligi. Košarkaši Crvene zvezde će u utorak, 30. septembra, od 20 časova u Beogradskoj Areni igrati protiv Olimpije iz Milana u prvom kolu Evrolige. Trener Janis Sferopulos je… »
"Nedostaje discipline - novi igrači najčešće pitaju za..." VIDEO

"Nedostaje discipline - novi igrači najčešće pitaju za..." VIDEO

B92 pre 5 dana
Košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac je izneo očekivanja pred početak nove sezone u Evroligi i susreta sa Armanijem. Košarkaši Crvene zvezde pred sobom imaju duel sa Armanijem, a očekivanja su jasna – biće to težak izazov. Rival dolazi u dobrom ritmu… »
Sferopulos: Četvorica igrača nisu u timu, ostali da pokriju njihovo odsustvo

Sferopulos: Četvorica igrača nisu u timu, ostali da pokriju njihovo odsustvo

Politika pre 5 dana
Janis Sferopulos pred početak Evrolige kaže da zbog povreda četvorica igrača neće biti u timu. Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos rekao je pred početak Evrolige da zbog povreda četvorica igrača neće biti u timu i istakao da ostali moraju da… »
Moneke ne može da dočeka susret sa Delijama: "Nikada nisam igrao pred takvom publikom, ludo se osećam!"

Moneke ne može da dočeka susret sa Delijama: "Nikada nisam igrao pred takvom publikom, ludo se osećam!"

Telegraf pre 5 dana
Košarkaši Crvene zvezde u utorak od 20 časova otvaraju novu sezonu Evrolige duelom protiv Olimpije iz Milana. Uoči meča, Čima Moneke nije krio uzbuđenje. Na pitanje koliko je uzbuđen pred evroligaški debi u crveno-belom dresu, Nigerijac je dao veoma… »
Janis Sferopulos pred Olimpiju: "Potrebna nam je podrška navijača!"

Janis Sferopulos pred Olimpiju: "Potrebna nam je podrška navijača!"

Telegraf pre 5 dana
Košarkaši Crvene zvezde u utorak od 20 časova otvaraju novu sezonu Evrolige duelom protiv Olimpije iz Milana. Tim iz Beograda očekuje težak izazov na startu takmičenja, a trener Janis Sferopulos izneo je svoje viđenje predstojećeg meča, ali i stanje u… »
Davidovac pred početak sezone: "u napadu treba više discipline, novi igrači se dobro druže van terena..."

Davidovac pred početak sezone: "u napadu treba više discipline, novi igrači se dobro druže van terena..."

Telegraf pre 5 dana
Crvena zvezda pred sobom ima prvi meč u Evroligi, pošto će pred svojim navijačima igrati protiv Olimpije iz Milana. Utakmica je na programu u utorak, 30. septembra, s početkom od 20 časova u Beogradskoj areni, dok se pred meč obratio medijima i Dejan… »
Evroliga menja pravila zbog ergina atamana i crvene zvezde! Sramna podvala turskog trenera u centru pažnje! Ako je ponovi -…

Evroliga menja pravila zbog ergina atamana i crvene zvezde! Sramna podvala turskog trenera u centru pažnje! Ako je ponovi -…

Kurir pre 5 dana
Nova sezona - nova pravila! Evroliga je pred start nove sezone objavila novi pravilnik vezan za suđenje na utakmicama. Uvedeno je nekoliko značajnih izmena kako bi se unapredilo suđenje u najelitnijem evropskom takmičenju. Igrači više neće dobijati… »
Kao grom iz vedra neba: Evroliga promenila pravila dan pre početka sezone, igrači i treneri će morati brzo da se adaptiraju

Kao grom iz vedra neba: Evroliga promenila pravila dan pre početka sezone, igrači i treneri će morati brzo da se adaptiraju

Dnevnik pre 5 dana
Čelnici Evrolige objavili su promenu pravila dan pred početak sezone. Nova sezona Evrolige startuje u utorak, 30. septembra, i prve utakmice će biti na programu već u 18 časova i tada će se sastati Partizan i Dubai, odnosno Hapoel i Barselona. Dva sata… »
Menjaju se pravila zbog zvezde: Evroliga donela značajne izmene uoči početka takmičenja!

Menjaju se pravila zbog zvezde: Evroliga donela značajne izmene uoči početka takmičenja!

Hot sport pre 5 dana
Sve zbog spornog meča i odluke na štetu crveno-belih! Evroliga je svega dan pred početak nove sezone donela paket izmena u sudijskim pravilima, a na takvu odluku najviše je uticalo ponašanje trenera Ergina Atamana, kao i sporni detalj sa prošlogodišnjeg… »
Menjaju se pravila u Evroligi i najviše će ispaštati dvojica trenera!

Menjaju se pravila u Evroligi i najviše će ispaštati dvojica trenera!

Sportske.net pre 5 dana
Košarkaška Evroliga startuje sutra utakmicama Dubaija i Partizana i Hapoela i Barselone, a već tu će biti primenjena nova pravila kako bi se unapredila igra, navode iz organizacije. Sudije više neće izdavati upozorenja pre nego što sviraju tehničku zbog… »
Evroliga promenila pravila dan pred početak takmičenja: Jedno je doneseno zbog Ergina Atamana

Evroliga promenila pravila dan pred početak takmičenja: Jedno je doneseno zbog Ergina Atamana

Euronews pre 5 dana
Samo dan uoči početka nove sezone koja će se prvi put u istoriji igrati sa 20 ekipa, Evroliga je saopštila da je uvela neka nova pravila koja će igrači i treneri morati da poštuju. Neka su samo kozmetička, neka imaju i malo jače dejstvo, ali je svakako… »
Zvezda i Ataman zauvek promenili Evroligu: Ovo su nova pravila!

Zvezda i Ataman zauvek promenili Evroligu: Ovo su nova pravila!

Sport klub pre 5 dana
Sledeći put kada bude pomislio da je pametno preseći kontru protivnika utrčavanjem na teren, što je podvala koju je više puta upotrebio u svoju korist prošle sezone, Ergin Ataman će moći da krene pravo u svlačionicu. To je jedna od nekoliko izmena… »

Vesti dana »