Повезане вести

Давидовац пред олимпију: Ремете нас повреде, ово морамо да поправимо!

Давидовац пред олимпију: Ремете нас повреде, ово морамо да поправимо!

Хот спорт 29.09.2025
Истакао највећу бољку Црвене звезде! Црвена звезда ће у сутраотворити нову евролигашку сезону дуелом против Олимпије из Милана. Меч је заказан за 20 часова у београдској Арени, а пред домаћим навијачима о очекивањима је говорио… »
Важан потез Партизана: Продужетак сарадње са домаћим играчем!

Важан потез Партизана: Продужетак сарадње са домаћим играчем!

Хот спорт 29.09.2025
Играч од задатка! Кошаркаш Партизана, Марио Накић, продужио је уговор са црно-белима до јуна 2027. године, потврђено је из клуба. Крилни кошаркаш, који је прошле сезоне дебитовао за репрезентацију Србије, чиме је само потврдио… »
Месина потврдио - Лоренцо Браун не игра у Београду

Месина потврдио - Лоренцо Браун не игра у Београду

Б92 29.09.2025
Лоренцо Браун неће бити у могућности да се нађе на терену на утакмицама против Црвене звезде и Партизана. Тренер Олимпије Милано Еторе Месина потврдио је информацију да Лоренца неће бити у саставу екипе. Лорензо Браун истегао је… »
Марио Накић потписао нови уговор са Партизаном

Марио Накић потписао нови уговор са Партизаном

РТС 29.09.2025
Кошаркаш Партизана Марио Накић потписао је нови уговор са београдским клубом, који важи до краја јуна 2027. године. Док се још увек опоравља од тешке повреде, коју је задобио у плеј-офу Суперлиге Србије крајем минуле сезоне… »
Партизан продужио уговор са Мариом Накићем

Партизан продужио уговор са Мариом Накићем

Спорт клуб 29.09.2025
Марио Накић продужио је уговор са Партизаном. Момак, који има 24 године и игра на позицијама два и три, црно-бели дрес носиће најмање до 2027. године. У редове шампиона АБА лиге стигао је прошле сезоне из Игокее. Пре тога је… »
Коди: Грејему сам рекао истину – и добре и лоше ствари

Коди: Грејему сам рекао истину – и добре и лоше ствари

Спорт клуб 29.09.2025
Плејмејкер Црвене звезде Коди Милер-Мекинтајер каже да се осећа пријатно у својој другој сезони у клубу, а говорио је и о саветима које је дао новом играчу на истој позицији црвено-белих Девонтеу Грејему. Звезда у уторак од 20… »
Партизан објавио нови потпис

Партизан објавио нови потпис

Спортске.нет 29.09.2025
КК Партизан објавио је продужетак сарадње са Мариом Накићем. Српски кошаркаш је потписао нови уговор до 2027. године. Он је у Партизан стигао прошле сезоне. У својој првој сезони у Партизану је имао 19 наступа у АдмиралБет АБА… »
Партизан се огласио један дан пред почетак Евролиге: Српски кошаркаш потписао нови уговор

Партизан се огласио један дан пред почетак Евролиге: Српски кошаркаш потписао нови уговор

Мондо 29.09.2025
Кошаркашки клуб Партизан у уторак увече почиње нову сезону у Евролиги, гостовањем екипи Дубаија, а у понедељак увече саопштио је веома важну вест својим навијачима. Нови уговор са црно-белима потписао је потенцијални српски… »
Нови потпис у Хумској

Нови потпис у Хумској

Спортски журнал 29.09.2025
Црно-бели продужили уговор са Мариом Накићем. - Првотимац црно-белих Марио Накић потписао је данас нови уговор са Партизаном који сада важи до краја јуна 2027. године! - обавестили су јавност црно-бели. Марио (24) је до краја… »
Кошаркаш Партизана продужио уговор са црно-белима, ево до када остаје у Београду

Кошаркаш Партизана продужио уговор са црно-белима, ево до када остаје у Београду

Нова 29.09.2025
Марио Накић, кошаркаш Партизана, потписао је нови уговор са црно-белима који ће сада трајати до 2027. године. „Првотимац црно-белих Марио Накић потписао је данас нови уговор са Партизаном који сада важи до краја јуна 2027… »
Дан пред почетак Евролиге: Пао потпис у Партизану!

Дан пред почетак Евролиге: Пао потпис у Партизану!

Курир 29.09.2025
Кошакаши Партизана у уторак од 18.00 и званично отварају нову сезону! Црно-бели су дан пред окршај у гостима против Дубаија на старту Евролиге, одлучили да продуже уговор са Мариом Накићем до лета 2027. године. Стигао је Накић у… »
Потпис пред меч са дубаијем: Партизан и Марио Накић договорили продужетак сарадње

Потпис пред меч са дубаијем: Партизан и Марио Накић договорили продужетак сарадње

Вечерње новости 29.09.2025
ПАРТИЗАН нову кошаркашку сезону почиње утакмицом против Дубаија у Евролиги. Док се чека тај меч, црно-бели су обавили нови потпис. ФОТО: М. Вукадиновић Клуб из Хумске је продужио уговор са Мариом Накићем који се "парном ваљку"… »
Марио Накић продужио уговор

Марио Накић продужио уговор

Политика 29.09.2025
Играч је прошле сезоне оставио одличан утисак и дебитовао за репрезентацију Србије. Кошаркаш Партизана Марио Накић продужио је данас уговор до 2027. године, саопштили су црно-бели. Накић, син легенде црно-белих Ива Накића, прошле… »
Ослабљени: Олимпија долази у Београд без бившег играча Звезде

Ослабљени: Олимпија долази у Београд без бившег играча Звезде

Спорт клуб 29.09.2025
Лоренцо Браун неће играти за Олимпију из Милана у мечу против Црвене звезде на старту Евролиге, као ни у другом колу против Партизана у главном граду Србије. Амерички плеј, који игра за репрезентацију Шпаније, је повређен и вест… »
Добре вести за Звезду и Партизан, али лоше за Олимпију

Добре вести за Звезду и Партизан, али лоше за Олимпију

Спортске.нет 29.09.2025
Лоренцо Браун неће бити део мини-турнеје у Београду, јер неће моћи да помогне Олимпији у мечевима против Црвене звезде и Партизана. О повреди Брауна говорио је тренер миланске екипе Еторе Месина, који је додао да ће Марко Гудурић… »
Партизан пред старт Евролиге потписао уговор са још једним играчем

Партизан пред старт Евролиге потписао уговор са још једним играчем

Б92 29.09.2025
Кошаркаш Партизана Марио Накић продужио је уговор са црно-белима до краја јуна 2027. године. Српски кошаркаш је одлучио да остане међу црно-белима, са којима ће и наредне сезоне играти у Евролиги, мада Накића неће бити у саставу… »
Марко не стиже касно у београдску арену: Лоша вест за Црвену звезду!

Марко не стиже касно у београдску арену: Лоша вест за Црвену звезду!

Курир 29.09.2025
Кошаркаши Црвене звезде у уторак од 20.00 отварају нову сезону утакмицом у Београдској арени против Олимпије Милано. Иако је данима уназад било најављивано да Марко Гудурић због повреде неће играти против Звезде, тренер Милана… »
Нећете веровати колико дуго црвена Звезда није победила Милано у Београду: Податак који не улива наду "делијама" пред спектакл…

Нећете веровати колико дуго црвена Звезда није победила Милано у Београду: Податак који не улива наду "делијама" пред спектакл…

Курир 29.09.2025
Кошаркаши Црвене звезде дочекују Олимпију Милано у уторак од 20.00 на старту Евролиге у Београдској арени. Звезда је у сезони 2024/2025 у оба меча доживела пораз од Милана, а онај у Арени у финишу регуларног дела, у многоме је… »
Звезда десеткована: Без петорке против Арманија

Звезда десеткована: Без петорке против Арманија

Данас 29.09.2025
Кошаркаши Црвене звезде у уторак од 20 часова дочекују Армани у мечу првог кола Евролиге. Црвено-бели излазе изузетно ослабљени на овај дуел. Тренер Јанис Сферопулос неће моћи да рачуна на комплетну петорку. – Имамо много… »
Чима Монеке искрен: Луд сам и бићу још луђи, не сме да буде изговора!

Чима Монеке искрен: Луд сам и бићу још луђи, не сме да буде изговора!

Хот спорт 29.09.2025
Монеке позитиван пред почетак Евролиге! Црвена звезда се припрема за старт нове евролигашке сезоне и дуел против миланске Олимпије, који ће бити одигран данас од 20 часова у Београдској арени. Тренер Јанис Сферопулос је већ… »
Монеке: Знамо шта морамо да урадимо на мечу против Олимпије

Еуроневс 29.09.2025
Мало више од 24 сата дели Црвену звезду од почетка сезоне 2025/2026. Њихов први изазов биће пред домаћом публиком, где ће дочекати Олимпију из Милана у 1. колу Евролиге. Током лета је у клуб са Малог Калемегдана дошао велики… »
Сферопулос: Имамо повређене играче али желимо позитивно да почнемо Евролигу

Сферопулос: Имамо повређене играче али желимо позитивно да почнемо Евролигу

Радио сто плус 29.09.2025
“Почињемо сутра сезону и веома смо узбуђени. Играмо против врло доброг противника, Олимпије Милано. Имају много нових играча. Нажалост, имамо много повреда. Морамо да се боримо, треба нам подршка, ово је нов тим. Желимо да… »
Покушевски позива на опрез пред први меч у евролиги! Црно-бели играју против Дубаија, Алексеј их хвали као никад досад: "То је…

Покушевски позива на опрез пред први меч у евролиги! Црно-бели играју против Дубаија, Алексеј их хвали као никад досад: "То је…

Курир 29.09.2025
Кошаркаши Партизана сутра од 18 сати против Дубаија играју меч првог кола Евролиге. Иза црно-белих се налази припремни период током ког су одиграли шест тест утакмица у Италији, Београду и Аустралији. У саставу Партизана Моззарт… »
Делије? Никад нисам играо пред таквом публиком – Монеке спреман: Ово сам дуго чекао

Делије? Никад нисам играо пред таквом публиком – Монеке спреман: Ово сам дуго чекао

Дневник 29.09.2025
Кошаркаши Црвене звезде дочекаће у уторак од 20 часова у Београдској арени екипу Олимпије у првом колу Евролиге. Кошаркаш Чима Монеке изјавио је да црвено-бели знају шта морају да ураде ако желе да остваре победу. – Никада нисам… »
"Знам да сам луд, али бићу још луђи": Монеке зна шта чека Црвену звезду у Евролиги

"Знам да сам луд, али бићу још луђи": Монеке зна шта чека Црвену звезду у Евролиги

Мондо 29.09.2025
Чима Монеке једва чека да почне нова сезона Евролиге. Црвена звезда Меридианбет дочекаће Армани на старту елитног такмичења у београдској Арени (20 часова). Биће то меч на ком неће играти четворица играча, али се некадашњи… »
Усвојена нова правила пред почетак Евролиге: Једна промена биће нарочито интересантна навијачима

Усвојена нова правила пред почетак Евролиге: Једна промена биће нарочито интересантна навијачима

Данас 29.09.2025
Донето је неколико нових кошаркашпких правила уочи старта сезоне 2025/26 у Евролиги и Еврокупу. Усвојене промене: – Тренери или било који члан стручног штаба биће моментално искључени ако кроче на терен током контре противника… »
Сферопулос: Четворица играча нису у тиму, остали морају да их покрију

Сферопулос: Четворица играча нису у тиму, остали морају да их покрију

Утакмица првог кола између Звезде и Олимпије биће одиграна сутра од 20 часова у Београдској арени. Тренер Црвене звезде Јанис Сферопулос рекао је пред почетак Евролиге да због повреда четворица играча неће бити у тиму и истакао… »

„Како год да изгледамо сада, бићемо бољи за пар месеци и то је најважније“. Кошаркаш Црвене звезде Чима Монеке изјавио је данас да црвено-бели знају шта морају да ураде на мечу против Олимпије из Милана ако желе да остваре… »
Давидовац: Још нисмо достигли ниво који желимо, повреде нас ремете

Давидовац: Још нисмо достигли ниво који желимо, повреде нас ремете

„С обзиром на густ распоред током целе сезоне, можда и није лоше да се сада навикнемо на такве ситуације“. Кошаркаши Црвене звезде дочекаће сутра од 20 часова у Београдској арени екипу Олимпије из Милана у првом колу Евролиге… »
Ударац за црно-беле: Партизан ослабљен на старту сезоне! Не само да не игра Муринен, већ и - он

Ударац за црно-беле: Партизан ослабљен на старту сезоне! Не само да не игра Муринен, већ и - он

Црно-бели ће ослабљени ући у нову кошаркашку сезону... Фото: КК Партизан Кошаркаш Партизана Марио Накић пропустиће због повреде меч првог кола Евролиге против Дубаија, објавио је београдски клуб. Партизан је подсетио да ће дуел… »
"Лудо се осећам, ово сам дуго чекао": Чима Монеке једва чека да заигра пред "делијама"

"Лудо се осећам, ово сам дуго чекао": Чима Монеке једва чека да заигра пред "делијама"

КОШАРКАШ Црвене звезде Чима Монеке изјавио је данас да црвено-бели знају шта морају да ураде на мечу против Олимпије из Милана ако желе да остваре победе у првом колу Евролиге. ФОТО: КК Црвена звезда Нигеријац једна чека да… »
Сферопулос: Четворица играча нису у тиму, остали морају да покрију њихово одсуство

Сферопулос: Четворица играча нису у тиму, остали морају да покрију њихово одсуство

РТВ 29.09.2025
БЕОГРАД - Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос рекао је пред почетак Евролиге да због повреда четворица играча неће бити у тиму и истакао да остали морају да покрију њихово одсуство на мечу против Олимпије из Милана… »
Монеке: Знам да сам луд, а бићу још луђи!

Монеке: Знам да сам луд, а бићу још луђи!

Спорт клуб 29.09.2025
Крилни центар Црвене звезде Чима Монеке није крио узбуђење због почетка нове сезоне. Разлог, наравно, јесте домаћинска атмосфера у Београдској арени којој се унапред радује. „Никада нисам играо пред оваквим навијачима. Не знам… »
Монеке: Миран сам, дуго чекам овај тренутак

Монеке: Миран сам, дуго чекам овај тренутак

РТС 29.09.2025
Кошаркаш Црвене звезде Чима Монеке изјавио је да "црвено-бели“ знају шта морају да ураде у мечу против Олимпије из Милана ако желе победу у првом колу Евролиге. Кошаркаши Црвене звезде дочекаће сутра у Београдској арени од 20… »
Незгодан старт за Звезду у Евролиги – без четворице!

Незгодан старт за Звезду у Евролиги – без четворице!

Спутник 29.09.2025
Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос рекао је пред почетак Евролиге да због повреда четворица играча нец́е бити у тиму (петорица укључујуц́и и дуже повређеног Џоела Боломбоја) и истакао да остали морају да покрију… »
Сферопулос без четворице отвара нову сезону Евролиге: Ово је нов тим и желимо да почнемо на прави начин

Сферопулос без четворице отвара нову сезону Евролиге: Ово је нов тим и желимо да почнемо на прави начин

Еуроневс 29.09.2025
Време је за Евролигу! Црвена звезда сутра од 20.00 часова почиње своје учешће у елитном европском кошаркашком такмичењу, и то на свом терену. У "Београдској арени" дочекаће Олимпију из Милана, али непотпуног састава. Тренер… »
Давидовац: Напокон сам спреман; Странци питају за сугестије

Давидовац: Напокон сам спреман; Странци питају за сугестије

Спорт клуб 29.09.2025
Крилни кошаркаш Црвене звезде Дејан Давидовац каже да се нови играчи постепено прилагођавају на ново окружење, као и да је срећан што је напокон здрав. Звезда у уторак од 20 сати чека Армани у првом колу Евролиге, у Београдској… »
„Никад нисам играо пред таквом публиком“: Монеке не може да дочека деби у Звезди, појаснио због чега нема изговора

„Никад нисам играо пред таквом публиком“: Монеке не може да дочека деби у Звезди, појаснио због чега нема изговора

Нова 29.09.2025
Чима Монеке је узбуђен због званичног дебија у дресу Црвене звезде у првом колу Евролиге против Олимпије из Милана (уторак, 20.00). Није скривао одушевљење. „Десетка, сигурно. Никада нисам играо пред таквом публиком и не знам… »
Б92.спорт на тренингу Звезде - доста проблема пред дуел са Арманијем ФОТО/ВИДЕО

Б92.спорт на тренингу Звезде - доста проблема пред дуел са Арманијем ФОТО/ВИДЕО

Б92 29.09.2025
Кошаркаши Црвене звезде одрадили су последњи тренинг пред почетак сезоне у Евролиги. Црвено-беле очекује дуел са Арманијем у уторак од 20 часова, у оквиру првог кола елитног такмичења. Атмосфера је добра, а узбуђење пред старт… »
Звездин нови тим оптерећен повредама почиње сезону, Давидовац види нешто позитивно у томе

Звездин нови тим оптерећен повредама почиње сезону, Давидовац види нешто позитивно у томе

Спортске.нет 29.09.2025
Дочекали смо и тај дан, наставља се Евролига, а сезону у Београду отвара Црвена звезда, која у уторак од 20 сати дочекује Олимпију Милано. Све екипе су имале скраћени период припрема, Звезда није изузетак, али има додатни… »
Монеке не може да дочека: "Знам да сам луд и мислим да ћу бити луд сутра"

Монеке не може да дочека: "Знам да сам луд и мислим да ћу бити луд сутра"

Спортске.нет 29.09.2025
Црвена звезда има много проблема пред почетак нове сезоне Евролиге и дуел са Олимпијом Милано. Не само да није имала времена да уигра девет нових играча, нико није имао довољно времена за припреме, већ има и четворицу… »
Сферопулос послао јасну поруку навијачима

Сферопулос послао јасну поруку навијачима

Вести онлине 29.09.2025
Тренер Црвене звезде Јанис Сферопулос открио је стање у тиму уочи старта Евролиге и дуела са Олимпијом у Београдској Арени у уторак. За почетак, изнео је своја очекивања пред меч са италијанским клубом. – Почињемо сутра сезону… »
"Отишао је у Америку на операцију": Црвена звезда без четворице на премијери у Евролиги

"Отишао је у Америку на операцију": Црвена звезда без четворице на премијери у Евролиги

Мондо 29.09.2025
Црвена звезда почиње такмичење у Евролиги у уторак од 20 часова када у Београд долази Олимпија из Милана, а на том мећу ће тренер Јанис Сферопулос имати огромних проблема. На тренингу пред почетак сезоне открио је да ће бити… »

РТС 29.09.2025
Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос рекао је пред почетак Евролиге да због повреда четворица играча неће бити у тиму и истакао да остали морају да покрију њихово одсуство на мечу против Олимпије из Милана. Утакмица… »
Звезда без четворице чека Армани!

Звезда без четворице чека Армани!

Спортске.нет 29.09.2025
Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос открио је да неће моћи да рачуна на чак четворицу играча за премијерну утакмицу у Евролиги. Црвена звезда ће сутра угостити Армани из Милана у "Београдској арени", а уочи тог дуела… »
Евролига променила 4 правила дан пред почетак сезоне: Мораће сви на ово одмах да се навикну

Евролига променила 4 правила дан пред почетак сезоне: Мораће сви на ово одмах да се навикну

Мондо 29.09.2025
Нова сезона Евролиге почиње у уторак, а челници елитног такмичења послали су саопштење дан пред прве мечеве. У њему наводе да је дошло до промена правила игре и начина на који ће судије доносити одређене одлуке у сезони која… »
Звезду ремете повреде – Сферопулос: Без четворице стартујемо у Евролиги

Звезду ремете повреде – Сферопулос: Без четворице стартујемо у Евролиги

Дневник 29.09.2025
Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос рекао је пред почетак Евролиге да због повреда четворица играча неће бити у тиму у мечу против Олимпије из Милана. Утакмица првог кола Евролиге између Звезде и Олимпије биће… »
Велики ударац за Звезду пред Евролигу, Сферопулос потврдио лоше вести

Велики ударац за Звезду пред Евролигу, Сферопулос потврдио лоше вести

Нова 29.09.2025
Четворица кошаркаша Црвене звезде неће бити на располагању за утакмицу против Олимпије из Милана, како је потврдио тренер Јанис Сферопулос. Звезда дочекује Олимпију из Милана у уторак од 20 часова у првом колу Евролиге, а… »
Монеке: "Нећу да реагујем бурно - имамо девет нових играча и проблеме са повредама" ВИДЕО

Монеке: "Нећу да реагујем бурно - имамо девет нових играча и проблеме са повредама" ВИДЕО

Б92 29.09.2025
Чима Монеке, кошаркаш Црвене звезде, огласио се пред почетак нове сезоне у Евролиги. Кошаркаши Црвене звезде ће у уторак, 30. септембра, од 20 часова у Београдској Арени играти против Олимпије из Милана у првом колу Евролиге… »
"Недостаје дисциплине - нови играчи најчешће питају за..." ВИДЕО

"Недостаје дисциплине - нови играчи најчешће питају за..." ВИДЕО

Б92 29.09.2025
Кошаркаш Црвене звезде Дејан Давидовац је изнео очекивања пред почетак нове сезоне у Евролиги и сусрета са Арманијем. Кошаркаши Црвене звезде пред собом имају дуел са Арманијем, а очекивања су јасна – биће то тежак изазов… »
Звезда без петорице на старту Евролиге! Јанис Сферопулос саопштио вести које "делије" нису желеле да чују

Звезда без петорице на старту Евролиге! Јанис Сферопулос саопштио вести које "делије" нису желеле да чују

Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос рекао је пред почетак Евролиге да због нових повреда четворица играча неће бити у тиму и истакао да остали морају да покрију њихово одсуство на мечу против Олимпије из Милана… »
Сферопулос: Четворица играча нису у тиму, остали да покрију њихово одсуство

Сферопулос: Четворица играча нису у тиму, остали да покрију њихово одсуство

Политика 29.09.2025
Јанис Сферопулос пред почетак Евролиге каже да због повреда четворица играча неће бити у тиму. Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос рекао је пред почетак Евролиге да због повреда четворица играча неће бити у тиму и… »
Давидовац пред почетак сезоне: "у нападу треба више дисциплине, нови играчи се добро друже ван терена..."

Давидовац пред почетак сезоне: "у нападу треба више дисциплине, нови играчи се добро друже ван терена..."

Телеграф 29.09.2025
Црвена звезда пред собом има први меч у Евролиги, пошто ће пред својим навијачима играти против Олимпије из Милана. Утакмица је на програму у уторак, 30. септембра, с почетком од 20 часова у Београдској арени, док се пред меч… »
Јанис Сферопулос пред Олимпију: "Потребна нам је подршка навијача!"

Јанис Сферопулос пред Олимпију: "Потребна нам је подршка навијача!"

Телеграф 29.09.2025
Кошаркаши Црвене звезде у уторак од 20 часова отварају нову сезону Евролиге дуелом против Олимпије из Милана. Тим из Београда очекује тежак изазов на старту такмичења, а тренер Јанис Сферопулос изнео је своје виђење… »
Монеке не може да дочека сусрет са Делијама: "Никада нисам играо пред таквом публиком, лудо се осећам!"

Монеке не може да дочека сусрет са Делијама: "Никада нисам играо пред таквом публиком, лудо се осећам!"

Телеграф 29.09.2025
Кошаркаши Црвене звезде у уторак од 20 часова отварају нову сезону Евролиге дуелом против Олимпије из Милана. Уочи меча, Чима Монеке није крио узбуђење. На питање колико је узбуђен пред евролигашки деби у црвено-белом дресу… »
Евролига мења правила због ергина атамана и црвене звезде! Срамна подвала турског тренера у центру пажње! Ако је понови -…

Евролига мења правила због ергина атамана и црвене звезде! Срамна подвала турског тренера у центру пажње! Ако је понови -…

Курир 29.09.2025
Нова сезона - нова правила! Евролига је пред старт нове сезоне објавила нови правилник везан за суђење на утакмицама. Уведено је неколико значајних измена како би се унапредило суђење у најелитнијем европском такмичењу. Играчи… »
Као гром из ведра неба: Евролига променила правила дан пре почетка сезоне, играчи и тренери ће морати брзо да се адаптирају

Као гром из ведра неба: Евролига променила правила дан пре почетка сезоне, играчи и тренери ће морати брзо да се адаптирају

Дневник 29.09.2025
Челници Евролиге објавили су промену правила дан пред почетак сезоне. Нова сезона Евролиге стартује у уторак, 30. септембра, и прве утакмице ће бити на програму већ у 18 часова и тада ће се састати Партизан и Дубаи, односно… »
Мењају се правила због звезде: Евролига донела значајне измене уочи почетка такмичења!

Мењају се правила због звезде: Евролига донела значајне измене уочи почетка такмичења!

Хот спорт 29.09.2025
Све због спорног меча и одлуке на штету црвено-белих! Евролига је свега дан пред почетак нове сезоне донела пакет измена у судијским правилима, а на такву одлуку највише је утицало понашање тренера Ергина Атамана, као и спорни… »
Мењају се правила у Евролиги и највише ће испаштати двојица тренера!

Мењају се правила у Евролиги и највише ће испаштати двојица тренера!

Спортске.нет 29.09.2025
Кошаркашка Евролига стартује сутра утакмицама Дубаија и Партизана и Хапоела и Барселоне, а већ ту ће бити примењена нова правила како би се унапредила игра, наводе из организације. Судије више неће издавати упозорења пре него… »
Звезда и Атаман заувек променили Евролигу: Ово су нова правила!

Звезда и Атаман заувек променили Евролигу: Ово су нова правила!

Спорт клуб 29.09.2025
Следећи пут када буде помислио да је паметно пресећи контру противника утрчавањем на терен, што је подвала коју је више пута употребио у своју корист прошле сезоне, Ергин Атаман ће моћи да крене право у свлачионицу. То је једна… »
Евролига променила правила дан пред почетак такмичења: Једно је донесено због Ергина Атамана

Евролига променила правила дан пред почетак такмичења: Једно је донесено због Ергина Атамана

Еуроневс 29.09.2025
Само дан уочи почетка нове сезоне која ће се први пут у историји играти са 20 екипа, Евролига је саопштила да је увела нека нова правила која ће играчи и тренери морати да поштују. Нека су само козметичка, нека имају и мало јаче… »

Вести дана »