Povezane vesti
Vučić obišao radove i teška srca priznao: Nacionalni stadion će biti bolji od Marakane na kojoj sam odrastao
Kurir pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je jutros gradilište Nacionalnog stadiona u okviru projekta EXPO 2027. zajedno sa ministrom finansija Sinišom Malim koji je predsedniku podneo izveštaj koliko radnika trenutno radi na projektu. - Mnogo sam srećan… »
"Žao mi je što je bačulov hteo od mene da napravi ubicu, moliću se i za njega": Vučić: "Stvari su se drastično promenile, moja…
Blic pre 1 dan
Predsednik Aleksandar Vučić rekao je prilikom obilaska gradilišta Nacionalnog stadiona u Surčinu da njegov posao kao predsednika Srbije nije uvek lak i da je potrebno istrpeti to da je "Hitler, nepomenik, ubica, kriminalac, narko diler". Kako je… »
Bratanac Olivera Ivanovića: Ovo vašarište je odgovor SNS-a na skup u Novom Sadu i vapaj majke koja je izgubila sina
N1 Info pre 6 sati
Glasna muzika, "vašarište i bahaćenje" je odgovor Aleksandra Vučića i SNS-a na vapaj majke koja je izgubila sina i koja posle godinu dana traži pravdu na ulici, ali i na 100.000 ljudi koji su u tišini juče odavali poštu ljudima koje je ubila nestručna… »
Bačulov na odeljenju intenzivne nege, danas nije saslušan pred tužilaštvom
Moj Novi Sad pre 8 sati
Advokat aktiviste i odbornika u Skupštni Novog Sada Miše Bačulova, Milan Alanović, izjavio je da je njegov klijent stabilnog zdravstvenog stanja, ali je i dalje na odeljenju intenzivne nege. Alanović je rekao FoNetu da je tu informaciju dobio od supruge… »
Advokat Miše Bačulova: Još nema zvaničnih informacija o njegovom saslušanju
Vreme pre 9 sati
„Mogu samo da nagađam kako je Miša Bačulov i kada će biti saslušan“, kaže njegov advokat Milan Alanović. Advokat odbornika u Skupštni Novog Sada Miše Bačulova, Milan Alanović, izjavio je u nedelju da su porodica i on preko privatnih kontakata saznali da… »
VJT: Bačulov danas neće biti saslušan jer se nalazi u Urgentnom centru
NIN pre 10 sati
Miša Bačulov, osumnjičen da je hteo da lažira svoje trovanje i da za to optuži predsednika Srbije i aktuelnu vlast, danas neće biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu jer se nalazi u Urgentnom centru. "Više javno tužilaštvo u Beogradu je… »
Bačulov danas neće biti saslušan jer se nalazi u Urgentnom centru
RTV pre 10 sati
BEOGRAD - Miša Bačulov, osumnjičen da je hteo da lažira svoje trovanje i da za to optuži predsednika Srbije i aktuelnu vlast, danas neće biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu jer se nalazi u Urgentnom centru. "Više javno tužilaštvo u… »
Danas neće biti saslušan: Evo gde se nalazi Miša Bačulov
Blic pre 10 sati
Miša Bačulov, osumnjičen da je hteo da lažira svoje trovanje i da za to optuži predsednika Srbije i aktuelnu vlast, danas neće biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu jer se nalazi u Urgentnom centru. - Više javno tužilaštvo u Beogradu je… »
Miša Bačulov u Urgentnom centru, odloženo saslušanje zbog navodnog plana za lažno trovanje
Euronews pre 10 sati
Miša Bačulov, osumnjičen da je hteo da lažira svoje trovanje i da za to optuži predsednika Srbije i aktuelnu vlast, danas neće biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu jer se nalazi u Urgentnom centru. "Više javno tužilaštvo u Beogradu je… »
Tužilaštvo se oglasilo o Miši Bačulovu: Otkrili gde se nalazi i šta sledi u istrazi
Mondo pre 10 sati
Više javno tužilaštvo u Beogradu je obavešteno od strane policije da je osumnjičeni Miša Bačulov u toku zadržavanja od 48 sati juče, u subotu 1. novembra, prijavio da se ne oseća dobro i prebačen je u Urgentni centar, prenosi "Kurir". On je zadržan u… »
Bačulov na odeljenju intenzivne nege, danas neće biti saslušan u tužilaštvu
Radio 021 pre 10 sati
Advokat odbornika u Skupštni Novog Sada Miše Bačulova, Milan Alanović, izjavio je da je njegov klijent stabilnog zdravstvenog stanja, ali je i dalje na odeljenju intenzivne nege. Naveo je da zbog toga danas neće biti saslušan pred tužilaštvom, iako… »
Oglasilo se tužilaštvo o bačulovu: Neće biti saslušan jer se nalazi u Urgentnom centru
Dnevnik pre 10 sati
BEOGRAD: Miša Bačulov, osumnjičen da je hteo da lažira svoje trovanje i da za to optuži predsednika Srbije i aktuelnu vlast, danas neće biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu jer se nalazi u Urgentnom centru. "Više javno tužilaštvo u Beogradu… »
Oglasilo se Tužilaštvo o Miši Bačulovu
Telegraf pre 10 sati
" Miša Bačulov, osumnjičen da je hteo da lažira svoje trovanje i da za to optuži predsednika Srbije i aktuelnu vlast, danas neće biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu jer se nalazi u Urgentnom centru", saopšteno je iz Tužilaštva. "Više javno… »
Advokat Alanović: Bačulov na odeljenju intenzivne nege, danas neće biti saslušan pred tužilaštvom
N1 Info pre 12 sati
Advokat aktiviste i odbornika u Skupštni Novog Sada Miše Bačulova, Milan Alanović, izjavio je da je njegov klijent stabilnog zdravstvenog stanja, ali je i dalje na odeljenju intenzivne nege, pa zato danas neće biti saslušan pred tužilaštvom, iako ističe… »
Ministar Mali: Nacionalni stadion biće jedan od 3 najlepša u Evropi! Učešće na Ekspu potvrdilo 127 zemalja
Kurir pre 12 sati
"Nadam se da su građani videli kako izgleda gradilište Nacionalnog stadiona. Imaće 52.000 mesta i biće jedan od tri najlepša stadiona u Evropi", rekao je Siniša Mali u Jutru na Prvoj. - Čak 5.000 radnika radi na gradilištu Ekspa, rokovi su nam kratki… »
Advokat: Bačulovu policijsko zadržavanje ističe u 15 sati
Danas pre 13 sati
Advokat odbornika u Skupštni Novog Sada Miše Bačulova, Milan Alanović, izjavio je danas da su porodica i on preko privatnih kontakata saznali da je Bačulov stabilno i da se dalje prati njegovo zdravstveno stanje, a još nema zvaničnih informacija o tome… »
Siniša Mali uzvikuje sramota, Vučić poručuje da je izvinjenjem studentima pokušao da promeni atmosferu u društvu
Danas pre 14 sati
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, kaže da je njegovo izvinjenje studentima bilo iskreno, i ne zbog potrebe da se nekom dodvori ili zato što je neko pomislio da je uplašen, nego zbog njegove potrebe da utiče na promenu atmosfere u društvu. – Da pokažem… »
Zapisaće istorija šta je Vučić izgradio! Predsednik poslao moćnu poruku sa gradilišta Nacionalnog stadiona
Glas Zapadne Srbije pre 13 sati
Mnogo sam srećan što se nalazimo danas ovde na Nacionalnom stadionu, iza mene je južna tribina... Veliki su pomaci, mnogo truda, rada, znanja je uloženo, samo šipova ima 2.448, ljudi rade u dve smene, 100.000 kubika betona, 5.000 ljudi radi ovde na… »
Vučić: Građevinski radovi na Nacionalnom stadionu do kraja februara 2027. godine
Nova ekonomija pre 14 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da bi grubi građevinski radovi na Nacionalnom stadionu u Surčinu trebalo da budu završeni do 28. februara 2027, kako bi bilo vremena da se nakon toga završe unutrašnji radovi i da bi na njemu mogli da… »
Vučić o Bačulovu: Želeo je da od mene napravi ubicu i kriminalca, hvala mu na tome. Moliću se bogu za njega
Nova pre 14 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da nikom ne bi mogao da objasni da nije kriv ni u slučaju da je Miša Bačulov, kako je naveo, sproveo svoj plan da se otruje, te da mu je mnogo žao što je Bačulov to želeo da uradi. „Ne da uradi sebi, on… »
Advokat Miše Bačulova: Preko rođačko-poznaničkih lekarskih veza smo saznali da je primljen u Urgentni centar
Nova pre 14 sati
Advokat odbornika u Skupštni Novog Sada Miše Bačulova, Milan Alanović, izjavio je danas da su porodica i on preko privatnih kontakata saznali da je Bačulov stabilno i da se dalje prati njegovo zdravstveno stanje, a još nema zvaničnih informacija o tome… »
Vučić: Izbori će biti pre roka
Vranje news pre 14 sati
Vranje/Beograd - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su, kako je naveo, "blokaderi" odgovorili negativno na njegovo izvinjenje, za teške reči koje je izgovarao o njima, jer je "takva mladost, u revolucinarom zanosu istrče pre nego promisle"… »
Vučić: Izaći ću u susret blokaderima – izbori će biti pre roka
Morava info pre 14 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su, kako je naveo, „blokaderi“ odgovorili negativno na njegovo izvinjenje, za teške reči koje je izgovarao o njima, jer je „takva mladost, u revolucinarom zanosu istrče pre nego promisle“. On je rekao da… »
Vučić: Moje izvinjenje je bilo iskreno, pojavilo se kao rezultat potrebe da utičem na promenu atmosfere u društvu
RTS pre 15 sati
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da će njegova ruka uvek biti pružena svima koji drugačije misle. Ponosan sam na to kako smo juče dostojanstveno obeležili dan tuge, povodom godišnjice tragedije u Novom Sadu, rekao je Vučić. Izbori će biti održani… »
Vučić: Moje izvinjenje bilo iskreno, izaći ću u susret blokaderima tako što će izbori biti pre roka
N1 Info pre 15 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su, kako je naveo, "blokaderi" odgovorili negativno na njegovo izvinjenje, za teške reči koje je izgovarao o njima, jer je "takva mladost, u revolucinarom zanosu istrče pre nego promisle". "Moje izvinjenje… »
Vučić: Izvinjenje je bilo iskreno, oni su ga odbili, ali moja ruka ostaje. Izaći ću u susret blokaderima tako što će izbori…
Nova pre 15 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su blokaderi odgovorili negativno na njegovo izvinjenje, za teške reči koje je izgovarao o njima, jer je "takva mladost, u revolucinarom zanosu istrče pre nego promisle". „Moje izvinjenje je bilo… »
Vučić „povećao“ broj prisutnih na komemoraciji na 40.000: „Od toga je 12.000 napustilo skup posle odavanja pošte“
Nedeljnik pre 15 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, prilikom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu, da je na komemorativnom skupu u Novom Sadu bilo prisutno skoro 40.000 ljudi, ali da je značajan deo njih napustio grad nakon odavanja pošte… »
Vučić ponosan „kako smo dostojanstveno obeležili“ godišnjicu pada nadstrešnice
Vreme pre 15 sati
„Bez obzira na sve političke razlike jedinstveni smo u dostojanstvu“, istakao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić govoreći o obeležavanju godišnjice pada nadstrešnice. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u nedelju da je ponosan na to kako… »
"Moje izvinjenje je bilo iskreno": Predsednik Vučić o društvenoj i političkoj klimi u Srbiji
Euronews pre 15 sati
Prilikom obilaska gradilišta Nacionalnog stadiona u Surčinu predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da njegov posao kao predsednika nije uvek lak i da je potrebno istrpeti to da ga nazivaju "Hitler, nepomenik, ubica, kriminalac, narko diler". On je… »
Vučić: Građevinski radovi na Nacionalnom stadionu do kraja februara 2027. godine
Radio sto plus pre 15 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da bi grubi građevinski radovi na Nacionalnom stadionu u Surčinu trebalo da budu završeni do 28. februara 2027, kako bi bilo vremena da se nakon toga završe unutrašnji radovi i da bi na njemu mogli da… »
Vučić: Moliću se Bogu za Bačulova, da je sproveo plan niko ne bi verovao da nisam kriv
Euronews pre 15 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nikome ne bi mogao da objasni da nije kriv u slučaju da je Miša Bačulov sproveo svoj plan da se otruje i istakao da je važno da narod vidi sa koliko neozbiljnosti i neodgovornosti se suočavamo. Vučič… »
Vučić u obilasku gradilišta Nacionalnog stadiona: Biće najbezbedniji
Radio 021 pre 15 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da bi grubi građevinski radovi na Nacionalnom stadionu u Surčinu trebalo da budu završeni do 28. februara 2027. Kako je dodao, nakon toga se završavaju unutrašnji radovi, a sve kako bi na njemu mogli da se… »
Vučić: U Novom Sadu u piku bilo oko 40.000 ljudi
Radio 021 pre 15 sati
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da su blokaderi odgovorili negativno na njegovo izvinjenje, za teške reči koje je izgovarao o njima, jer je "takva mladost, u revolucinarom zanosu istrče pre nego što promisle". "Moje izvinjenje je bilo iskreno, ne… »
Novi magazin pre 15 sati
Predsednik u obilasku gradilišta: Završeno 97% temelja, radovi na Nacionalnom stadionu moraju biti gotovi za EXPO
Serbian News Media pre 15 sati
MUP izneo procenu o broju okupljenih u Novom Sadu
Danas pre 1 dan
Ministarstvo unutrašnjih poslova iznelo je procenu o broju ljudi koji su 1. novembra došli na komemoraciju u Novi Sad. Kako navodi MUP, u piku današnjeg skupa od 11.52 do 12.08 časova, bilo je prisutno oko 39.000 građana. Iz MUP-a su iskoristili priliku… »
I vlast pumpa BDP, ali će taj balon uskoro pući
Radar pre 1 dan
Moguće je da u će 2027. srpski BDP premašiti 100 milijardi evra, s tim što će tome više doprineti inflacija nego realni rast, ali nema šanse da do tada prosečna plata dostigne 1.400 evra. Pričom o zaradama i penzijama vlast me podseća na šibicare, dok se… »
Vesti dana »
AP: Policija razdvaja protivnike i pristalice predsednika Srbije dok tenzije rastu usred protesta
Beta pre 2 satajoš 1 povezana
MUP: Uhapšen 36-godišnjak osumničen da je nepristojnim gestovima i pokazivanjem polnog organa remetio javni red i mir
Euronews pre 2 satajoš 5 povezanih
Vučić se uključio uživo na TV Informer o dešavanjima ispred Skupštine: „Očekivano posle jučerašnjeg debakla u Novom Sadu“
Danas pre 2 satajoš 1 povezana