Povezane vesti
Nova.rs: Mladić koji je upucan na Novom Beogradu vođa navijača Partizana
N1 Info pre 15 minuta
U pucnjavi na Novom Beogradu ubijen je Tadija Pantić (25), nezvanično saznaje Nova.rs. Prema nezvaničnim saznanjima Nova.rs, Tadija Pantić je vođa Partizanove navijačke grupe iz Zemuna. Već je bio na meti napada, prenosi Telegraf. Podsetimo, pucnjava se… »
Dvojica na skuteru prišla Tadiji i izrešetali ga: Ovako je stradao mladić usred bela dana na Novom Beogradu
Nova pre 16 minuta
Dvojica muškaraca, kako saznajemo, bila su na skuteru kada su prišla Tadiji Pantiću (25) i pucala mu u glavu i telo. Pucnje su čuli očevici, brojni očevici, a ubrzo su ugledali telo mladića iza trafike. Skuter je bio bez tablica. Ceo kraj gde se odigrao… »
Ubijeni Tadija nekoliko puta bio meta napada: Preživeo obračun navijača na Gazeli, sumnja se da je eksploziv iz Kosovske bio…
Nova pre 51 minuta
Mladić koji je ubijen sa nekoliko hitaca uz glavu iza trafike na Bulevaru Arsenija Čarnojevića je Tadija Pantić (25). Ovaj mladić je već dva puta bio na meti, a kako saznaju beogradski mediji, Tadija je dva puta izbegao sigurnu smrt. „Kad je bio obračun… »
Na Novom Beogradu ubijen vođa navijača: Partizana?! Ove godine već dva puta izbegao smrt: Sumnja se da je njemu bio namenjen…
Blic pre 51 minuta
Na Novom Beogradu je jutros ubijen T. P, vođa navijača Partizana. Neidentifikovani napadač ga je upucao vatrenim oružjem kod trafike u Bulevaru Arsenija Čarnojevića. Mladić koji je jutros likvidiran na Novom Beogradu identifikovan je i u pitanju je T. P… »
Dvojica muškaraca pucala sa skutera: Jezivi detalji ubistva na Novom Beogradu (Foto)
Mondo pre 11 minuta
Dvojica muškaraca, bila su na skuteru kada su prišla Tadiji Pantiću (25) i pucala mu u glavu i telo. Pucnje su čuli očevici, brojni očevici, a ubrzo su ugledali telo mladića iza trafike. Skuter je bio bez tablica. Ceo kraj gde se odigrao zločin danas… »
"Jutros me je zagrlio, pustite me da ga vidim poslednji put": Bolne reči sestre ubijenog navijača
Mondo pre 25 minuta
"Jutros me je zagrlio, pustite me da ga vidim poslednji put", jecala je sestra ubijenog Tadije Pantića (25), čije je telo danas malo pre podne nađeno na Bulevaru Arsenija Čarnojevića, iza trafike. Ubrzo posle strašnog ubistva, na licu mesta su se okupili… »
Dva puta bio meta Vozio se u blindi, ubili ga kod trafike, detalji ubistva navijača Partizana iz Zemuna
Alo pre 26 minuta
Tadija P. (23), vođa navijača Partizana iz Zemuna, koji je već dva puta bio na meti, danas oko 11.45 sati u Bulevaru Arsenija Čarnojevića broj 93 je brutalno likvidiran u, kako se sumnja, nameštenoj sačekuši. Kako se sumnja, Tadija, koji je već dva puta… »
Novi detalji ubistva na Novom Beogradu: Na vođu navijača pucali sa skutera
B92 pre 11 minuta
Mladić T. P, za koga mediji prenose da je vođa navijača kluba "Partizan", upucan je jutros u Bulevaru Arsenija Čarnojevića, a policija trenutno obavlja uviđaj, kako "Novosti" saznaju na njega su pucala dva NN lica sa skutera. Na T. P. (23) su pucala dva… »
Dvojica na skuteru prišla Tadiji i izrešetali ga: Ovako je stradao mladić usred bela dana na Novom Beogradu
Telegraf pre 35 minuta
Dvojica muškaraca, kako saznajemo, bila su na skuteru kada su prišla Tadiji Pantiću (25) i pucala mu u glavu i telo. Pucnje su čuli očevici, brojni očevici, a ubrzo su ugledali telo mladića iza trafike. Skuter je bio bez tablica. Ceo kraj gde se odigrao… »
Pucnjava na Novom Beogradu, akcija „Vihor“ na snazi: Muškarac zatečen bez znakova života
Danas pre 1 sat
U subotu, oko 11.45 časova, na Bulevaru Arsenija Čarnojevića broj 93, iza trafike, zatečeno je nepoznato muško lice bez znakova života. Kako Nova.rs nezvanično saznaje, muškarac je zatečen sa vidnom povredom glave, a kako tvrde očevici, čuli su se… »
Mediji: Ubijen vođa navijača Partizana iz Zemuna
Vreme pre 1 sat
Kako su javili pojedini mediji, u pucnjavi na Novom Beogradu je ubijen Tadija Pantić, vođa Partizanove navijačke grupe iz Zemuna. U Bulevaru Arsenija Čarnojevića na Novom Beogradu u 11.45 sati nepoznata muška osoba zatečena je bez znakova života. Mladić… »
Otkriven identitet mladića ubijenog na Novom Beogradu: Tadija bio vođa navijača Partizana, već bio meta napada
Nova pre 1 sat
U pucnjavi na Novom Beogradu ubijen je Tadija Pantić, nezvanično saznaje Nova.rs. Prema nezvaničnim saznanjima Tadija Pantić je vođa Partizanove navijačke grupe iz Zemuna. Već je bio na meti napada, prenosi Telegraf. Podsetimo, pucnjava se dogodila nešto… »
"Izrešetali su ga, leži u onoj travi kod trafike" Na mesto zločina na Novom Beogradu došle drugarica i sestra žrtve! Iz džepa…
Kurir pre 1 sat
Ubistvo koje se danas oko 11.45 sati dogodilo na Novom Beogradu, uznemirilo je žitelje Bulevara Arsenija Čarnojevića, koji su za Kurir ispričali da su pokojnog mladića često viđali u kraju. - Ne poznajem ga lično, ali jesam ga viđao. Sada sam video… »
Otkriveno ko je ubijeni mladić na Novom Beogradu: Navijač i ranije bio na meti ubica
Mondo pre 1 sat
Mladić koji je jutros likvidiran na Novom Beogradu identifikovan je i, kako se saznaje, u pitanju je Tadija P. (23), vođa navijača Partizana iz Zemuna koji je već dva puta bio na meti. Kako se saznaje, nepoznati napadač izrešetao je Tadiju P. kod trafike… »
Kurir saznaje! Na Novom Beogradu likvidiran vođa navijača Partizana iz Zemuna: Tadija (23) i ranije bio na meti, dva puta ove…
Kurir pre 1 sat
Mladić koji je jutros likvidiran na Novom Beogradu identifikovan je i, kako Kurir saznaje, u pitanju je Tadija P. (23), vođa navijača Partizana iz Zemuna koji je već dva puta bio na meti! Kako Kurir saznaje, nepoznati napadač izrešetao je Tadiju P. kod… »
Potresne scene na mestu pucnjave na Novom Beogradu: Sestra moli policiju da vidi bratovljevo telo
Mondo pre 1 sat
Danas oko podneva, u blizini jedne trafike, pronađeno je telo muškarca (25) nakon dojave o pucnjavi. Kako javljaju domaći mediji sa lica mesta, policija je opkolila mesto gde je do pucnjave došlo. Samo 45 minuta nakon pucnjave, dok još traje uviđaj, tu… »
Prve slike sa mesta pucnjave na Novom Beogradu: Muškarac ima povrede glave, u toku policijski uviđaj
Mondo pre 1 sat
U Bulevaru Arsenija Čarnojevića na Novom Beogradu, na mestu gde je danas oko 11.45 sati pronađeo telo, za sada nepoznatog muškarca policija obavlja uviđaj. "Na teren su odmah po pozivu izašle policijske patrola. Vrši se uviđaj na mestu događaja", kaže… »
Ugovorili mu sastanak pa ga ubili Otkriveno ko je likvidiran na Novom Beogradu, dva puta bio meta
Alo pre 1 sat
Mladić koji je jutros likvidiran na Novom Beogradu identifikovan je, a u pitanju je Tadija P. (23), vođa navijača Partizana iz Zemuna koji je već dva puta bio na meti. Nepoznati napadač izrešetao je Tadiju P. kod trafike u Bulevaru Arsenija Čarnojevića… »
Tužne scene Na mestu ubistva Na Novom Beogradu Došle drugarica i sestra žrtve!
Alo pre 1 sat
Danas je u Novom Beogradu pronađeno telo nepoznate osobe sa vidnom povredom glave. Prethodno je prijavljeno da se čulo oko šest prasaka nalik pucnjavi. Tokom uviđaja ubrzo je stigla i sestra nastradalog momka koja nije krila suze. Oko 11.45 sati u… »
Kamere otkrivaju detalje smrti na Novom begradu Nakon što je čula pucnje, radnica se zatvorila u trafiku
Alo pre 1 sat
Danas je u Novom Beogradu pronađeno telo nepoznate osobe sa vidnom povredom glave. Oko 11.45 sati u Bulevaru Arsenija Čarnojevića broj 93, iza trafike, nakon dojave policiji u vezi pucnjave, pronađeno je telo mladića starosti oko 25 godina sa vidnim… »
Sestra ubijenog mladića (25) na Novom Beogradu u suzama: "Jutros me je zagrlio, pustite me da ga vidim"
Telegraf pre 1 sat
Jutros me je zagrlio, pustite me da ga vidim poslednji put, jecala je sestra ubijenog Tadije Pantića (25), čije je telo danas malo pre podne nađeno na Bulevaru Arsenija Čarnojevića, iza trafike. Ubrzo posle strašnog ubistva, na licu mesta su se okupili… »
Na Novom Beogradu ubijen Tadija Pantić, vođa navijača Partizana iz Zemuna: I ranije bio meta!
Telegraf pre 1 sat
Mladić koji je ubijen sa nekoliko hitaca uz glavu iza trafike na Bulevaru Arsenija Čarnojevića je Tadija Pantić (25). Ovaj mladić je već dva puta bio na meti, a kako saznajemo, Tadija je dva puta izbegao sigurnu smrt. "Kad je bio obračun navijača na… »
Ubistvo u Beogradu na Bulevaru Arsenija Čarnojevića, pokrenut Vihor 3
Beta pre 2 sata
Leš nepoznate osobe, sa vidnom povredom glave, pronađen je danas oko 11.45 časova iza jedne trafike na Bulevaru Arsenija Čarnojevića, nezvanično saznaje Beta. Lekarske ekipe su mogle samo da konstatuju smrt, potvrđeno je u Hitnoj pomoći za agenciju Beta… »
Na Novom Beogradu pronađeno telo muškarca: Pokrenut Vihor 3
Radio 021 pre 2 sata
Leš nepoznate osobe, sa vidnom povredom glave, pronađen je danas oko 11.45 časova iza jedne trafike na Bulevaru Arsenija Čarnojevića, nezvanično saznaje Beta. Lekarske ekipe su mogle samo da konstatuju smrt, potvrđeno je u Hitnoj pomoći za agenciju Beta… »
„Odjednom se čuo pucanj, pa četiri, pet zaredom. Telo je bilo u blizini, policija je sve ispitivala“: Radnica lokala otkrila…
Nova pre 2 sata
Jedna osoba ubijena je danas, nešto posle 11 časova, u Bulevaru Arsenija Čarnojevića na Novom Beogradu. Veliki broj policajaca je na terenu, a radnica obližnjeg lokala otkrila je za Nova.rs šta se dogodilo. Pucnjava se dogodila nešto posle 11 časova, a… »
„Jutros me je zagrlio“: Dramatično na mestu gde je nađeno telo mladića na Novom Beogradu, okupili se prijatelji i rođaci nakon…
Nova pre 2 sata
Danas oko podneva, u blizini jedne trafike, pronađeno je telo muškarca (25) nakon dojave o pucnjavi. Kako javlja reporter „Blica“ sa lica mesta, policija je opkolila mesto gde je do pucnjave došlo. Samo 45 minuta nakon pucnjave, dok još traje uviđaj, tu… »
"Jutros me je zagrlio": Dramatično na mestu gde je nađeno telo mladića, sestra moli policiju da vidi telo brata: Okupili se i…
Blic pre 2 sata
Očevici su izjavili da su čuli nekoliko pucanja neposredno pre pronalaska tela Prijatelji žrtve stigli su na mesto događaja i potvrdili njegov identitet Danas oko podneva, u blizini jedne trafike, pronađeno je telo muškarca (25) nakon dojave o pucnjavi… »
(Foto, video) prve slike sa mesta pucnjave: Mladić pronađen mrtav sa ranom na glavi: Policija opkolila lokaciju, opsadno…
Blic pre 2 sata
Radnica je čula jak pucanj i zaključala svoju trafiku iz straha. Na mestu događaja pronađeno je telo muškarca starog 25 godina. Danas oko podneva, u blizini jedne trafike, pronađeno je telo muškarca (25) nakon dojave o pucnjavi. Kako javlja reporter… »
Novi magazin pre 2 sata
Radio sto plus pre 2 sata
Na Novom Beogradu ubijen muškarac: Ovo su prve fotografije sa lica mesta u Bulevaru Arsenija Čarnojevića FOTO
B92 pre 2 sata
Nepoznati muškarac bez znakova života i sa vidnom povredom glave pronađen je danas na Novom Beogradu, saznaje Tanjug. NN lice zatečeno je oko 11.45 časova u Bulevaru Arsenija Čarnojevića broj 93, iza trafike „Moj kiosk", a očevici su rekli da su se pre… »
Čulo se oko šest pucnja, a onda je pronađeno telo Policija na uviđaju pronašla, kesicu a to možda može da otkrije motiv ubisvta…
Alo pre 2 sata
Danas je u Novom Beogradu pronađeno telo nepoznate osobe sa vidnom povredom glave. Prethodno je prijavljeno da se čulo oko šest prasaka nalik pucnjavi. Oko 11.45 sati u Bulevaru Arsenija Čarnojevića broj 93, iza trafike, nakon dojave policiji u vezi… »
Na Novom Beogradu pronađeno telo muškarca, na snazi akcija "Vihor 3"
Euronews pre 3 sata
Nepoznato muško lice bez znakova života, sa vidnom povredom glave pronađeno je oko 11.45 časova na Novom Beogradu, u Bulevaru Arsenija Čarnojevića iza trafike. Prema prvim informacijama neposredno pre dolaska policije čuli su se pucnji, saznaje Euronews… »
Na Novom Bogradu pronađen muškarac bez znakova života, na snazi akcija "Vihor3"
NIN pre 3 sata
Nepoznati muškarac bez znakova života i sa vidnom povredom glave pronađen je danas na Novom Beogradu, saznaje Tanjug. NN lice zatečeno je oko 11.45 časova u Bulevaru Arsenija Čarnojevića broj 93, iza trafike „Moj kiosk“, a očevici su rekli da su se pre… »
Prve slike s mesta pucnjave Na Novom Beogradu: Sumnja se da je muškarac ubijen, policija vrši uviđaj! (foto)
Kurir pre 3 sata
U Bulevaru Arsenija Čarnojevića na Novom Beogradu, na mestu gde je danas oko 11.45 sati pronađeo telo, za sada nepoznatog, muškarca policija obavlja uviđaj. - Na teren su odmah po pozivu izašle policijske patrola. Vrši se uviđaj na mestu događaja - kaže… »
Svedoci pucnjave u šoku: "Čula sam jak pucanj, presekla sam se"; "Video sam čoveka kako leži kod zgrade"
B92 pre 3 sata
Radnica trafike, iza koje je nađeno telo muškarca (25) danas oko 12 časova, a nakon dojave o pucnjavi, za Telegraf.rs ispričala je šta se dogodilo. "Ja sam čula jak, snažan pucanj, kao da se desio u neposrednoj blizini. Presekla sam se. Odmah sam… »
Pronađen muškarac bez znakova života na Novom Beogradu
Politika pre 3 sata
Na snazi akcija „Vihor 3”. Nepoznati muškarac bez znakova života i sa vidnom povredom glave pronađen je danas na Novom Beogradu, saznaje Tanjug. NN lice zatečeno je oko 11.45 časova u Bulevaru Arsenija Čarnojevića broj 93, iza trafike „Moj kiosk“, a… »
Dramatične scene na mestu ubistva na Novom Beogradu: Devojka mladića (25) se rasplakala, drugari očajni
Telegraf pre 3 sata
Kišni, tihi i sumorni dan u Beogradu prekinuli su stravični pucnji koji su odjeknuli na Bulevaru Arsenija Čarnojevića, nešto pre podneva. Telo mladića pronađeno je iza trafike, sa vidnom povredom glave. Samo 45 minuta nakon pucnjave, dok još traje… »
Slike s mesta pucnjave! Radnica trafike na Bulevaru za Telegraf: Čula sam pucanj i sakrila se u ćošak
Telegraf pre 3 sata
Radnica trafike, iza koje je nađeno telo muškarca (25) danas oko 12 časova, a nakon dojave o pucnjavi, za Telegraf.rs ispričala je šta se dogodilo. "Ja sam čula jak, snažan pucanj, kao da se desio u neposrednoj blizini. Presekla sam se. Odmah sam… »
Vesti dana »
Studenti i dalje traže pravdu – godinu dana od napada na akademce ispred FDU
Vreme pre 1 satjoš 36 povezanih
Evropski lideri: Američki mirovni plan za Ukrajinu "osnova koja zahteva dodatni rad"
RTV pre 16 minutajoš 72 povezane
"Sinoć sam razgovarao sa Amerikancima" Predsednik Vučić o NIS-u: Biće teško, ali građani ne moraju da brinu! Za 48 sati više informacija
Kurir pre 1 satjoš 23 povezane
(Radarski snimak) sneg u ovim gradovima već pada, stiže i u Beograd: Pogledajte kako se kreće oblak iznad Srbije, sat po sat celog vikenda
Blic pre 3 satajoš 24 povezane
Bivši predsednik Brazila uhapšen neposredno pred izdržavanje 27-godišnje zatvorske kazne
Novi magazin pre 2 satajoš 15 povezanih