Povezane vesti

(VIDEO) Evroliga: Real savladao Hapoel u Sofiji, ubedljive pobede Valensije i Žalgirisa

(VIDEO) Evroliga: Real savladao Hapoel u Sofiji, ubedljive pobede Valensije i Žalgirisa

Danas pre 2 sata
U sredu 25. novembra odigrano je šest utakmica 13. kola Evrolige. Košarkaši Dubaija su uspeli da na domaćem terenu savladaju ekipu Pariza rezultatom 90:89(17:32, 29:13, 13:21, 31:23), iako su prvu četvrtinu izgubili sa 15 razlike,a pred poslednju deonicu… »
Video: Pogledajte najbolje momente sa meča Fenerbahče - Virtus

Video: Pogledajte najbolje momente sa meča Fenerbahče - Virtus

Kurir pre 2 sata
Košarkaši Fenerbahčea pobedili su na svom terenu u Istanbulu Virtus 66:64 (15:17, 15:14, 20:16, 16:17), u 13. kolu Evrolige. Pogledajte najbolje momente sa ovog meča:… »
Partizan bio konkurentan samo do poluvremena: Panatinaikos ubedljivo pobedio crno-bele

Partizan bio konkurentan samo do poluvremena: Panatinaikos ubedljivo pobedio crno-bele

Danas pre 4 sati
Košarkaši Partizana poraženi su u meču 13. kola Evrolige od ekipe Panatinaikosa rezultatom 91:69 (27:31, 21:13, 25:6, 18:19). Za razliku od duela protiv Fenerbahčea, Partizan je dobro otvorio utakmicu, te je nakon polovine prve četvrtine vodio crno-beli… »
Obradović nakon Panatinaikosa: “Ne znam šta je razlog ovakvoj igri, iskustvo mi kaže da su motivacija i želja za igrom ključni“…

Obradović nakon Panatinaikosa: “Ne znam šta je razlog ovakvoj igri, iskustvo mi kaže da su motivacija i želja za igrom ključni“…

Danas pre 3 sata
Košarkaši Partizana poraženi su u meču 13. kola Evrolige od ekipe Panatinaikosa rezultatom 91:69 (27:31, 21:13, 25:6, 18:19). Trener crno-belih Željko Obradović očekivano nije bio raspoložen nakon ubedljivog poraza njegove ekipe, te je posle utakmice na… »

Vesti dana »