Povezane vesti
Privremeni trener Partizana pred meč sa Bajernom: Hoću da vratim košarku u prvi plan
Danas pre 20 minuta
Privremeni trener Partizana Mirko Ocokoljić obratio se medijima uoči meča 14. kola Evrolige protiv Bajerna iz Minhena (20.45). Klub je prethodnih dana napustio trener Željko Obradović, a na njegovu stolicu je barem na jedan period seo Mirko Ocokoljić. –… »
Da li se Marinković plaši prekida u Areni? Evo šta je rekao… VIDEO
Nova pre 20 minuta
Kapiten Partizana, Vanja Marinković, pričao je o fokusu koji tim mora da ima na meč 14. kola Evrolige sa Bajernom (četvrtak, 20.45), posle svega šta se desilo sa Željkom Obradovićem. Dok je utakmica sa Bajernom u drugom planu, a rezultatski izuzetno je… »
Marinković: Obradović je sve lepo rekao – od reči do reči
Sputnik pre 59 minuta
Partizan u 14. kolu Evrolige dočekuje Bajern iz Minhena, a kapiten Vanja Marinković ističe da je sada najvažnije da potpuni fokus bude na terenu, ali i da je bivši trener Željko Obradović u javnom obraćanju sve lepo rekao. Crno-belima duel protiv… »
Trener Bajerna pred Partizan: Posle Željka je drugačiji scenario
Sport klub pre 30 minuta
Bajern je u sredu odradio trening u beogradskoj Areni pred duel sa Partizanom, a svoja očekivanja pred utakmicu izneo je trener Gordon Herbert. U najavi meča na sajtu nemačkog kluba navodi se da je srpski klub „u emotivnoj situaciji“ zbog odlaska… »
(FOTO) I posle Željka – Željko!
Sport klub pre 1 sat
Željko Obradović je definitivno napustio Partizan, ekipu će u duelu Evrolige sa Bajernom voditi Mirko Ocokoljić, ali neraskidiva veza kluba sa legendarnim trenerom i igračem i dalje je vidljiva na svakom koraku. Na treningu pred utakmicu sa Bajernom koja… »
"Ludo je koliko lako neki treneri bacaju igrače pod autobus"
B92 pre 45 minuta
Košarkaš Unikahe i reprezentativac Crne Gore Kendrik Peri oglasio se na društvenoj mreži X, gde je imao zanimljiv komentar. Peri je komentarisao situaciju oko odlaska Željka Obradovića, pa je dao svoje viđenje situacije koje se neće dopasti baš svim… »
Ocokoljić o odlasku Obradoviću: Oseća se pritisak, nisam se čuo sa Željkom
Euronews pre 2 sata
Košarkaši Partizana odigraće u četvrtak, 4. decembra meč protiv Bajerna u okviru Evrolige, a na klupi će umesto dosadašnjeg trenera Željka Obradovića sedeti njegov dosadašnji pomoćnik Mirko Ocokoljić. Mladi stručnjak je naglasio da se pred meč sa… »
Kapiten Partizana Vanja Marinković: Čuo sam se s Obradovićem, na nama je da se usredsredimo na Bajern
Dnevnik pre 2 sata
Kapiten košarkaškog kluba Partizan Vanja Marinković izjavio je danas u Beogradu da se čuo sa bivšim trenerom Željkom Obradovićem i istakao da ekipa "crno-belih" mora da se usredsredi na predstojeću utakmicu protiv Bajerna u Evroligi. Obradović je prošle… »
"Željko je sve lepo rekao, od reči do reči": Vanja Marinković čuo "hvala" od trenera na odlasku iz Partizana
Mondo pre 2 sata
Kapiten košarkaša Partizana Vanja Marinković govorio je pred meč 14. kola Evrolige protiv ekipe Bajerna koji je na programu u četvrtak od 20.45 u Beogradskoj areni. Naravno, odlazak Željka Obradovića iz kluba je i dalje glavna tema, ali Marinković… »
"Nisam pričao sa Željkom": Igrači Partizana su svesni šta se dešava, uverava njihov novi trener
Mondo pre 2 sata
KK Partizan priveo je kraju pripremu prve utakmice bez Željka Obradovića, protiv Bajerna u četvrtak (20.45 časova). Trener crno-belih u tom susretu biće Mirko Ocokoljić. "Ne, nažalost", rekao je on na pitanje da li se čuo sa Željkom Obradovićem nakon što… »
Vanja Marinković: „Čuo sam se sa Obradovićem i rekao sam mu svoje mišljenje o svemu“
Danas pre 1 sat
Košarkaše Partizana očekuje veoma važna utakmica u okviru 14. kola Evrolige. Protivnik je Bajern, a meč se igra u četvrtak 4. decembra u Beogradskoj areni od 20.45 časova. Predstavnicima medija se uoči utakmice obratio kapitan Vanja Marinković koji je i… »
Obradovićev zamenik Ocokoljić: Želim da vratim košarku u prvi plan, sva naša priča vezana za Bajern
Dnevnik pre 2 sata
Privremeni trener košarkaša Partizana Mirko Ocokoljić izjavio je danas u Beogradu da želi da ekipu pripremi na što bolji način za duel protiv Bajerna u Evroligi. Ocokoljić će biti na klupi Partizana protiv Bajerna, pošto je dosadašnji prvi trener Željko… »
Privremeni trener Partizana: Želim da vratim košarku u prvi plan, sva naša priča vezana za Bajern
Večernje novosti pre 1 sat
Privremeni trener košarkaša Partizana Mirko Ocokoljić izjavio je danas u Beogradu da želi da ekipu pripremi na što bolji način za duel protiv Bajerna u Evroligi. FOTO: Ata images Ocokoljić će biti na klupi Partizana protiv Bajerna, pošto je dosadašnji… »
Sve je isto, samo Obradovića nema VIDEO
B92 pre 2 sata
Košarkaši Partizana odradili su poslednji trening pred duel sa Bajernom u Evroligi. Košarkaši Partizana u četvrtak od 20.45 igraju meč 14. kola Evrolige u Beogradskoj areni, posle serije od sedam poraza u poslednji osam mečeva i nakon odlaska Željka… »
Oglasio se kapiten Partizana! Vanja Marinković otkrio šta mu je poručio Željko Obradović
Večernje novosti pre 2 sata
Kapiten košarkaškog kluba Partizan Vanja Marinković izjavio je danas u Beogradu da se čuo sa bivšim trenerom Željkom Obradovićem i istakao da ekipa "crno-belih" mora da se usredsredi na predstojeću utakmicu protiv Bajerna u Evroligi. FOTO: Partizan… »
Pokuševski: Zbog Obradovića sam došao u Partizan; Marinković: Na nama je da se usredsredimo na Bajern
RTV pre 2 sata
BEOGRAD - Košarkaš Partizana Aleksej Pokuševski izjavio je danas u Beogradu da je zbog Željka Obradovića došao u beogradski klub i istakao da igrači "crno-belih" moraju da se skoncentrišu na predstojeću utakmicu protiv Bajerna u Evroligi. Obradović je… »
Ocokoljić pred Bajern objasnio jedini način da se vrati poverenje navijača!
Sportske.net pre 3 sata
Veliki teret je pao na Milana Ocokoljića u ovom trenutku. Čovek koji je preuzeo brigu o vođenju prvog tima Partizana je nasledio na toj funkciji Željka Obradovića, doduše, privremeno, ali će imati izuzetno težak zadatak da izvuče maksimum iz ekipe u… »
Pokuševski: „Došao sam u Partizan zbog Obradovića“
Danas pre 2 sata
Košarkaše Partizana očekuje meč protiv Bajerna u okviru 14. kola Evrolige. Sutuacija u klubu nije laka jer je sa klupe otišao trofejni stručnjak Željko Obradović, a košarkaš crno-belih Aleksej Pokuševski je pred medijima izneo olekivanja pred važnu u… »
Ja sam profesionalac, hoću fokus da vratim samo na košarku: Prvo obraćanje Ocokoljića na klupi crno-belih!
Hot sport pre 3 sata
Privremeni šef struke fokusiran samo na teren! Privremeni trener Partizana Mirko Ocokoljić obratio se javnosti pred duel sa minhenskim Bajernom, prvom utakmicom u Evroligi nakon odlaska Željka Obradovića iz Humske. Bivši pomoćnik Saše i Željka Obradovića… »
Neočekivano: Pomoćnik se nije čuo sa Željkom posle ostavke, evo o čemu je govorio u prvom obraćanju kao trener Partizana
Nova pre 3 sata
Vršilac dužnosti treninga Partizana Mirko Ocokoljić se nije čuo sa bivšim šefom Željkom Obradovićem od kada je dao otkaz na tu funkciju u Partizanu. Istakao je da je 14 igrača bilo na treningu, da su svi trenirali sem Karlika Džonsa koji je povređen, te… »
Ocokoljić je prvi trener, a ovo je ostatak stručnog štaba Partizana za meč sa Bajernom!
Sportske.net pre 3 sata
Milan Ocokoljić će biti privremeni trener Partizana, nakon odlaska Željka Obradovića, i upravo on se danas obratio medijima pred utakmicu protiv Bajerna iz Minhena. Ovaj stručnjak ima viziju kako pobediti Bajern i upisati petu pobedu u sezoni, a ono što… »
Ocokoljić: Želim da vratim košarku u prvi plan, sva naša priča vezana za Bajern
RTS pre 2 sata
Privremeni trener košarkaša Partizana Mirko Ocokoljić izjavio je da želi da ekipu pripremi na što bolji način za duel protiv Bajerna u Evroligi. Ocokoljić će biti na klupi Partizana protiv Bajerna, pošto je dosadašnji prvi trener Željko Obradović prošle… »
Marinković: Željko je sve rekao… Navijači? kao i dosad
Sport klub pre 3 sata
Partizan u 14. kolu Evrolige dočekuje Bajern iz Minhena, a kapiten Vanja Marinković ističe da je sada najvažnije da potpuni fokus bude na terenu. Crno-belima duel protiv Bajerna dolazi u nevreme. Jer trenutno u žiži javnosti je odlazak Željka Obradovića… »
Kapiten Partizana otkrio kakva je atmosfera u ekipi: Marinković se obratio pred važan evroligaški meč
Kurir pre 3 sata
Crno-beli će u 14. kolu Evroliga biti domaćin ekipi iz Minhena u utakmici koja je na programu u četvrtak od 20.45 časova. Vanja Marinković je odgovarao na pitanja novinara dan pred meč, tokom treninga Partizana. Kapiten ekipe je govorio o činjenici da se… »
Privremeni trener KK Partizan otvorio dušu pred Bajern: Evo šta je rekao pred debi na klupi crno-belih!
Kurir pre 3 sata
Košarkaši Partizana u četvrtak od 20.45 u Beogradskoj Areni dočekuju Bajern iz Minhena, a očekivanja pred ovaj meč izneo je Mirko Ocokoljić koji će voditi ekipu umesto Željka Obradovića. Za početak, Ocokoljić je istakao sledeće: - Prvo, ja hoću da vratim… »
(VIDEO) Ocokoljić: Nisam se čuo sa Željkom, igračima je sve jasno
Sport klub pre 3 sata
Privremeni trener Partizana Mirko Ocokoljić debitovaće na "vrućoj" klupi tima iz Humske u četvrtak u 14. kolu Evrolige protiv Bajerna iz Minhena. Ocokoljić, koji je letos došao u klub da popuni upražnjeno mesto odlaskom Bogdana Karaičića, iznenada je… »
Trening Partizana bez Željka Obradovića: Evo kako izgleda dok ga vodi Ocokoljić VIDEO
Nova pre 3 sata
Željko Obradović je napustio klupu Partizana, a dok je promocija novog trenera na čekanju, ulogu šefa struke obavljaće Mirko Ocokoljić. Crno-beli se pripremaju za utakmicu protiv Bajerna iz Minhena (četvrtak, 20.45), a tim povodom održan je trening… »
Pokuševski: Zbog Obradovića sam došao u Partizan, košarka je najvažnija za nas
RTS pre 3 sata
Košarkaš Partizana Aleksej Pokuševski izjavio je da je zbog Željka Obradovića došao u beogradski klub i istakao da igrači crno-belih moraju da se koncentrišu na predstojeću utakmicu protiv Bajerna u Evroligi. Obradović je nedavno podneo ostavku na mesto… »
(VIDEO) Pokuševski: Čuo sam se sa Željkom, verovao je u mene
Sport klub pre 2 sata
Pred utakmicu 14. kola Evrolige koju Partizan igra protiv Bajerna u Beogradskoj Areni Aleksej Pokuševski poziva na maksimalnu angažovanost. Koliko god da je utakmica u drugom planu, zbog svega što se događa oko odlaska Željka Obradovića, krilni igrač… »
Pokuševski pred duel sa Bajernom istakao da je u Partizan došao zbog Željka Obradovića: Teška situacija, za nas bi trebalo da…
Dnevnik pre 3 sata
Košarkaš Partizana Aleksej Pokuševski izjavio je u Beogradu da je zbog Željka Obradovića došao u beogradski klub i istakao da igrači "crno-belih" moraju da se skoncentrišu na predstojeću utakmicu protiv Bajerna u Evroligi. Obradović je prošle nedelje… »
Obradovićev zamenik u Partizanu: "Želim da vratim košarku u prvi plan" VIDEO
B92 pre 3 sata
Turbulentan period u Partizanu je u punom jeku, a nakon odlaska Željka Obradovića na klupi će ga zameniti Mirko Ocokoljić u utakmici protiv Bajerna iz Minhena (četvrtak, 20.45). Član stručnog štaba će preuzeti nezahvalnu ulogu, u situaciji kada je… »
Marinković: "Rekao sam Željku šta mislim" VIDEO
B92 pre 3 sata
Kapiten Partizana Vanja Marinković govorio je pred meč sa minhenskim Bajernom u Evroligi. Dva tima sastaju se u četvrtak od 20.45, u susretu 14. kola elitnog takmičenja. Biće to prvi meč za crno-bele bez Željka Obradovića. "Bile su tektonske promene u… »
Zbog njega sam došao u Partizan! Aleksej Pokuševski: Čuo sam se sa Željkom posle ostavke
Večernje novosti pre 3 sata
Košarkaš Partizana Aleksej Pokuševski izjavio je danas u Beogradu da je zbog Željka Obradovića došao u beogradski klub i istakao da igrači "crno-belih" moraju da se skoncentrišu na predstojeću utakmicu protiv Bajerna u Evroligi. FOTO: Partizan Mozzart… »
Pokuševski: Došao sam u Partizan zbog Obradovića, sada moramo da se borimo
Politika pre 2 sata
Moraju da se skoncentrišu na predstojeću utakmicu protiv Bajerna. Košarkaš Partizana Aleksej Pokuševski izjavio je danas u Beogradu da je zbog Željka Obradovića došao u beogradski klub i istakao da igrači „crno-belih" moraju da se skoncentrišu na… »
3 košarkaša ostala sama posle prvog treninga bez Željka Obradovića, ovako je to izgledalo
Telegraf pre 3 sata
Košarkaški klub Partizan u četvrtak sa početkom u 20:45 igra utakmicu 14. kola Evrolige protiv Bajerna u Beogradskoj areni. Delikatan momenat za crno-bele, u kadrovskom i rezultatskom smislu... Odlazak Željka Obradovića bio je tema broj jedan i na… »
Na treningu Partizana pred Bajern se pojavio i "glavni razlog" zbog kog je Željko Obradović podneo ostavku
Telegraf pre 2 sata
Košarkaški klub Partizan je odradio prvi otvoreni trening nakon što je Željko Obradović napustio klub, a ekipu je vodio Mirko Ocokoljić. Na treningu je bilo svih 15 igrača, dok je određena pažnja otišla i ka "glavnom razlogu" za odlazak Žoca - Karliku… »
Ovako je izgledao trening Partizana posle odlaska Željka Obradovića: igrači nasmejani i opušteni pred Bajern
Telegraf pre 2 sata
Košarkaši Partizana pripremaju se za 14. kolo Evrolige, gde će odmeriti snage protiv Bajerna iz Minhena od 20.45 u četvrtak. Biće to prvi meč koji posle skoro četiri i po godine kako na klupi neće biti Željko Obradović. Legendarni Žoc je podneo neopozivu… »
Reprezentativac Crne Gore prozvao Željka Obradovića: "Ludo je kako neki treneri bacaju igrače pod autobus..."
Telegraf pre 3 sata
Sada već bivši trener Partizana Željko Obradović podneo je ostavku, a čak i nakon što je ona odbijena od strane Upravnog odbora, odlučio je da se ne vrati na klupu. On se obratio javno i svima pojasnio o čemu se radi u čitavoj situaciji. On je između… »
Marinković: "Atmosfera je dobra koliko može, čuo sam se sa Željkom..."
Sportske.net pre 3 sata
Košarkaši Partizana će u 14. kolu Evrolige dočekati Bajern iz Minhena, a na treningu na kojem su bili dostupni predstavnicima medija o aktuelnom momentu nakon odlaska Željka Obradovića govorio je i kapiten Vanja Marinković. “Bile su tektonske promene u… »
Razgovarao sam za željkom posle svega, veoma mi se zahvalio: Kapiten Partizana, Vanja Marinković, se oglasio!
Hot sport pre 3 sata
Evo šta je poručila deveta crno-belih! Kapiten Partizana Vanja Marinković obratio se javnosti pred duel sa minhenskim Bajernom, prvom utakmicom u Evroligi nakon odlaska Željka Obradovića iz Humske. Marinković je otvoreno govorio o atmosferi u ekipi, o… »
Ja sam došao u Partizan zbog njega, čuo sam se sa njim nakon svega: Emotivan Pokuševski pred meč sa Bajernom!
Hot sport pre 3 sata
Definitivno će ostati velika praznina! Košarkaši Partizana u četvrtak dočekuju Bajern, u prvoj utakmici nakon šokantnog odlaska Željka Obradovića iz kluba. Pred duel koji je pod ogromnom psihološkom tenzijom, reč je imao Aleksej Pokuševski, koji je… »
Aleksej Pokuševski se oglasio pred Partizan - Bajern: "Razumem emociju i sve..."
Kurir pre 3 sata
Košarkaši Partizana u četvrtak od 20.45 u Beogradskoj Areni dočekuju Bajern iz Minhena, a očekivanja pred ovaj meč izneo je Aleksej Pokuševski. Poku se prvo obratio navijačima Partizana: "Razumem i emociju i sve, navijača koji su vezani za ovaj klub kao… »
VIDEO Zavirite „iza kulisa“: Pogledajte kako izgleda prvi javni trening Partizana bez Željka Obradovića
Nova pre 3 sata
Košarkaši Partizana odradili su prvi javni trening od kada je Željko Obradović podneo ostavku na mesto trenera crno-belih. Kako javlja reporter Nova.rs na licu mesta na treningu se nalaze svi igrači, baš svi jer je pored terena bio i Karlik Džons na… »
Dok svi pričaju o Željku Obradoviću, igrači Partizana izašli na teren: Čeka ih prva utakmica bez "Žoca"
Mondo pre 3 sata
Očekivano veliki broj novinara bio je na treningu Partizana u Beogradskoj areni, dan pred meč protiv Bajerna. Crno-beli su trenirali pod vođstvom Mirka Ocokoljića, koji će voditi ekipu protiv Bavaraca, na početku nove Partizanove ere - bez Željka… »
"Čuo sam se sa Željkom posle ostavke": Oglasio se Pokuševski, dobio je važan savet
Mondo pre 3 sata
Situacija u KK Partizan nije dobra nakon ostavke trenera Željka Obradovića, a kako je to rekao predsednik Ostoja Mijailović igrači se čak pribojavaju utakmice s Bajernom (četvrtak, 20.45) zbog atmosfere i mogućih prekida. O toj situaciji govorio je i… »
Oglasili se navijači Partizana: „Zahtevamo neopozivu ostavku Ostoje Mijailovića“
Danas pre 3 sata
Udruženje ljubitelja i navijača JSD Partizan „Od Partizana ništa, za Partizan sve!“ zatražilo je od predsednika Košarkaškog kluba iz Humske Ostoje Mijailovića da podnese neopozivu ostavku. Udruženje, koje je prvi čovek crno-belih spomenuo i na nedavnom… »
VIDEO „Čuo sam se sa Željkom posle ostavke, postavljaju mi pitanje na koje nemam odgovor“: Pokuševski otkrio dosad nepoznate…
Nova pre 3 sata
Aleksej Pokuševski, košarkaš Partizana, govorio je o onome što se dešavalo prethodnih dana u timu Partizana od kada je Željko Obradović poručio da podnosi ostavku. „Teška je situacija. Za nas bi košarka trebalo da bude glavna stvar i da se koncentrišemo… »
Pokuševski: "Teren je mesto gde treba da vratimo navijače na našu stranu"
Sportske.net pre 3 sata
Partizan sutra na svom parketu igra protiv Bajerna iz Minhena i cilja izlazak iz krize. Crno-beli će pokušati da stignu do pete pobede ove sezone u Evroligi protiv neugodnog protivnika, ali bez Željka Obradovića koji je podneo ostavku. Turbulentna… »
Karlik Džouns i dalje sa "čizmom" i na štakama: Od njegove povrede krenuo kolaps Partizana
Mondo pre 3 sata
Košarkaši Partizana trenirali su danas u "Beogradskoj areni" pred sutrašnju utakmicu protiv Bajerna iz Minhena na kojoj će ih voditi Mirko Ocokoljić. U pitanju je trener koji je bio u stručnom štabu Željka Obradovića, i koji će ostati u klubu posle… »
Pokuševski: "Zbog Obradovića sam došao u Partizan" VIDEO
B92 pre 3 sata
Košakaši Partizana u četvrtak dočekuju Bajern i to će biti prva utakmica po odlasku Željka Obradovića iz Humske. Aleksej Pokuševski, košarkaš crno-belih, izneo je svoja očekivanja pred ovaj meč. "Sigurno da je teška situacija, za nas bi trebalo da bude… »
Stanje redovno: Oko Arene mirno, svi košarkaši Partizana na treningu VIDEO
B92 pre 4 sati
Košarkaši Partizana započeli su ove srede treći trening, nakon odlaska Željka Obradovića sa klupe crno-belih. Crno-beli od 11.00 sati imaju zakazan trening pred duel 14. kola protiv Bajerna, a prema našim informacijama, svi košarkaši došli su zakazani… »
Vanji Marinkoviću rekli da Grobari planiraju prekid meča zbog odlaska Žoca, ovo je reakcija kapitena Partizana
Telegraf pre 3 sata
Košarkaški klub Partizan se sprema za novi period nakon što je Željko Obradović podneo ostavku i napustio klub, a pred crno-belima je novi duel u Evroligi u kojem će u četvrtak od 20.45 dočekati Bajern Minhen u Areni. Nema sumnje, svi sa velikim… »
Prinudni trener Partizana pred Bajern: "Nisam se čuo sa Željkom, hoću da popravim stvari koje nisu valjale"
Telegraf pre 3 sata
Košarkaši Partizana su pretrpeli potpuni haos u poslednjim danima. Ostali su bez trenera Željka Obradovića i to pred utakmicu sa Bajernom iz Minhena, koja je na programu u četvrtak, 4. decembra. Meč s Bavarcima će voditi Mirko Ocokoljić, koji se po prvi… »
Pokuševski otkrio šta mu je Žoc rekao posle odlaska iz Partizana: "Ne znam kako će nas Grobari dočekati"
Telegraf pre 3 sata
Košarkaški klub Partizan igra u četvrtak od 20.45 meč 14. kola Evrolige protiv Bajerna iz Minhena u Areni, a to je prvi meč za crno-bele nakon što je Željko Obradović podneo ostavku i napustio klub. Nema sumnje, svi sa velikim nestrpljenjem čekaju meč u… »
Bajernov omaž Partizanovom detetu: „Legenda – svi ga volimo“ /foto/
Sputnik pre 4 sati
Bajern Minhen ugostiće Partizan u 14. kolu Evrolige, a u susret tom dvoboju, nemački tim se oglasio objavom o svom kapitenu Vladimiru Lučiću, koji je dete crno-belih. Lep gest Bajerna pred okršaj sa Partizanom u kom se u centru pažnje našao Vladimir… »
Gde se razlikuju priče Željka Obradovića i Ostoje Mijailovića oko Dilana Osetkovskog?
Telegraf pre 6 sati
Košarkaši Partizana su ostali bez svog trenera, Željko Obradović je potvrdio da se neće vratiti na klupu u obraćanju javnosti iako je zamoljen od strane Upravnog odbora da razmisli. Legendarni strateg se povukao, a u svom izlaganju je otkrio i tačku(e)… »
Obradović prozvao Mijailovića javno: Vreme je da ispuni obećanje i da podnese ostavku
Nova pre 6 sati
Ostoja Mijailović, predsednik KK Partizan, odlučio je da odmah gostuje i da govori ekskluzivno o dešavanjima oko ostavke Željka Obradovića sa uverenjem da će proslavljeni trener ostati nem. Ipak, umesto toga je uhvaćen nekoliko puta u laži. I o situaciji… »
"Dete Partizana - legenda Bajerna" Moćna objava Bavaraca pred okršaj sa crno-belima! (foto)
Kurir pre 8 sati
Košarkaški klub Bajern Minhen na sjajan način najavio je okršaj sa Partizanom u 14. kolu Evrolige. Bajern je na svom zvaničnom Instagram nalogu objavio fotografiju Vladimira Lučića, koji se afirmisao upravo u dresu Partizana. Bavarci su "okačili" svog… »
Miškov igrač oko kog je nastao razdor u Partizanu: Evo šta su Žoc i Mijailović rekli o Osetkovskom
Mondo pre 9 sati
Sedam dana posle ostavke Željko Obradović objasnio je svoje razloge odlaska iz KK Partizan u dvadesetominutnom obraćanju navijačima crno-belih. Ispričao je Obradović da više nije mogao da radi u klubu, da je sebi ugrozio zdravlje, istakavši nekoliko… »
Održana sednica Upravnog odbora KK Partizan: Žarko Paspalj imenovan za novog sportskog direktora, Ocokoljić vodi tim protiv…
Danas pre 23 sata
Upravni odbor KK Partizan imenovao je bivšeg proslavljenog reprezentativca Jugoslavije Žarka Paspalja za novog sportskog direktora. Tim povodom se klub oglasio putem saopštenja koje prenosimo u celosti i bez redakcijskih izmena. – Upravni odbor KK… »
Vesti dana »
Zaposleni u Zavodu: Iz Ministarstva kulture pokušali neovlašćeno da pristupe serverima zbog Generalštaba
Beta pre 25 minutajoš 49 povezanih
Gasprom: NIS nastavlja sopstvenu proizvodnju, što mu omogućava da napravi rezerve sirovina
Vesti online pre 25 minutajoš 38 povezanih
Usvojeni zakoni o nafti, gasu i o obaveznim rezervama derivata nafte i prirodnog gasa
Ekapija pre 2 satajoš 54 povezane
Mađarska se neće saglasiti sa potpunom zabranom isporuka nafte i gasa iz Rusije
Biznis.rs pre 2 satajoš 33 povezane