Povezane vesti

Tramp napušta pregovore?

Tramp napušta pregovore?

Vesti online pre 41 minuta
Donald Tramp mogao bi da se povuče iz mirovnih pregovora u Ukrajini zbog ponovljenih optužbi za korupciju protiv nekoliko bliskih saveznika ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog, izjavio je sin američkog predsednika Donald Tramp junior. Govoreći… »
Danas sastanak evropskih lidera sa Zelenskim

Danas sastanak evropskih lidera sa Zelenskim

NIN pre 31 minuta
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski sastaće se danas sa ključnim evropskim liderima u Londonu, u trenutku kada ukrajinski saveznici planiraju odgovor na snažan pritisak SAD da Kijev prihvati mnogobrojne ustupke u mirovnim pregovorima, prenela je… »
Šok iz SAD: Tramp se povlači iz mirovnih pregovora?

Šok iz SAD: Tramp se povlači iz mirovnih pregovora?

B92 pre 16 minuta
Najstariji sin predsednika SAD Donalda Trampa, Donald Tramp Mlađi rekao je da bi se njegov otac mogao povući iz mirovnog procesa za Ukrajinu, tvrdeći da to pitanje nije prioritet za Amerikance i rekavši da Evropi treba bolji plan, objavio je Politiko… »
Uživo Rusi objavili strašan snimak: Gađamo; Dramatično spasavanje FOTO/VIDEO

Uživo Rusi objavili strašan snimak: Gađamo; Dramatično spasavanje FOTO/VIDEO

B92 pre 26 minuta
Danas je 1.384. dan rata u Ukrajini, kome se i dalje ne nazire kraj, nakon što je američki predsednik Donald Tramp, posle trodnevnih razgovora između Vašingtona i Kijeva na Floridi, izjavio da Volodimir Zelenski nije spreman da potpiše mirovni predlog… »
Tramp udario na Zelenskog kao nikad do sad: "Razočaran sam, on neće?!": Počinje novi ciklus pregovora i velika opasnost za…

Tramp udario na Zelenskog kao nikad do sad: "Razočaran sam, on neće?!": Počinje novi ciklus pregovora i velika opasnost za…

Blic pre 1 sat
Pregovori između američkih i ukrajinskih zvaničnika završili su se u subotu bez očiglednog napretka Predsednik Amerike mogao bi da se povuče iz rešavanja rata u Ukrajini, rekao je njegov najstariji sin Donald Tramp Mlađi na konferenciji na Bliskom istoku… »
Zelenski se danas u Londonu sastaje sa evropskim liderima

Zelenski se danas u Londonu sastaje sa evropskim liderima

Nedeljnik pre 2 sata
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski sastaće se danas sa ključnim evropskim liderima u Londonu, u trenutku kada ukrajinski saveznici planiraju odgovor na snažan pritisak SAD da Kijev prihvati mnogobrojne ustupke u mirovnim pregovorima, prenela je… »
Tramp kritikovao Zelenskog: Razočaran sam što ukrajinski predsednik nije pročitao američki mirovni predlog

Tramp kritikovao Zelenskog: Razočaran sam što ukrajinski predsednik nije pročitao američki mirovni predlog

Serbian News Media pre 1 sat
Američki predsednik Donald Tramp (Trump) kritikovao je svog ukrajinskog kolegu Volodimira Zelenskog što nije „pročitao predlog“ za mir u Ukrajini koji je pre tri nedelje predstavio Vašington, a koji je predmet odvojenih razgovora sa Moskvom i Kijevom… »
Tramp razočaran odlukom Zelenskog: Rusija bi prihvatila dogovor, a Zelenski nije ni pročitao predlog

Tramp razočaran odlukom Zelenskog: Rusija bi prihvatila dogovor, a Zelenski nije ni pročitao predlog

Dnevnik pre 2 sata
VAŠINGTON: Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da Volodimir Zelenski "nije spreman" da prihvati mirovni predlog SAD nakon trodnevnih razgovora u Floridi. "Malo sam razočaran što predsednik Zelenski još nije pročitao predlog, to je bilo pre… »
London: Danas sastanak evropskih lidera sa Zelenskim

Novi magazin pre 1 sat
Uživo Trampov izaslanik saopštio udarne vesti! Isporuka oružja Kijevu kritična, na istoku Ukrajine pakleno

Uživo Trampov izaslanik saopštio udarne vesti! Isporuka oružja Kijevu kritična, na istoku Ukrajine pakleno

Alo pre 2 sata
Rat u Ukrajini – 1.384. dan. Specijalni izaslanik američkog predsednika Donalda Trampa za Ukrajinu Kit Kelog izjavio je da je sporazum o okončanju rata veoma blizu, kao i da sve zavisi od rešavanja dva glavna pitanja – Donbasa i nuklearke Zaporožje… »
Tramp razočaran u Zelenskog: "Nije spreman da potpiše američki mirovni predlog"

Tramp razočaran u Zelenskog: "Nije spreman da potpiše američki mirovni predlog"

Večernje novosti pre 2 sata
AMERIČKI predsednik Donald Tramp izjavio je sinoć, nakon trodnevnih razgovora između Vašingtona i Kijeva na Floridi, da Vladimir Zelenski "nije spreman" da potpiše mirovni predlog SAD sa ciljem okončanja sukoba sa Rusijom, prenosi Si-En-En. Foto… »

Beta pre 2 sata
Tramp razočaran što Zelenski nije pročitao mirovni plan za Ukrajinu

Tramp razočaran što Zelenski nije pročitao mirovni plan za Ukrajinu

Sputnik pre 3 sata
Vladimir Zelenski, koji još uvek nije pročitao predlog za mirno rešenje rusko-ukrajinskog sukoba. Američki predsednik je istakao da veruje da Rusija i ukrajinski narod podržavaju predložene uslove SAD za rešavanje sukoba u Ukrajini. Dana 2. decembra… »
Zelenski razočarao Trampa

Zelenski razočarao Trampa

Vesti online pre 3 sata
Vladimir Zelenski, koji još uvek nije pročitao predlog za mirno rešenje rusko-ukrajinskog sukoba. – Razgovarali smo sa predsednikom Putinom, razgovarali smo sa ukrajinskim liderima, uključujući predsednika Zelenskog. I moram reći da sam malo razočaran… »
Zelenski dolazi u London da insistira na interesima Ukrajine kod ključnih evropskih saveznika

Zelenski dolazi u London da insistira na interesima Ukrajine kod ključnih evropskih saveznika

Slobodna Evropa pre 2 sata
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski trebalo bi u ponedeljak da stigne u London kako bi se sastao sa ključnim saveznicima – takozvanom Evropskom trojkom – u nastojanju da ojača pregovaračku poziciju Kijeva posle razgovora njegovog tima s američkim… »
Tramp: Zelenski još nije ni pročitao mirovni predlog SAD, razočaran sam

Tramp: Zelenski još nije ni pročitao mirovni predlog SAD, razočaran sam

NIN pre 2 sata
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je sinoć, nakon trodnevnih razgovora između Vašingtona i Kijeva na Floridi, da predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski "nije spreman" da potpiše mirovni predlog SAD sa ciljem okončanja rata sa Rusijom, prenosi CNN… »

Radio sto plus pre 2 sata
Lideri Francuske i Nemačke, predsednik Emanuel Makron (Emmanuel Macron) i kancelar Fridrih Merc (Friedrich Merz) pridružiće se Zelenskom i britanskom premijeru Kiru Starmeru (Kier) u Londonu, sa ciljem da eventualni sporazum odvrati svaki budući… »
"Zelenski nije ni pročitao predlog" Tramp kaže da je "malo razočaran" u ukrajinskog predsednika i priznaje da mirovni plan…

"Zelenski nije ni pročitao predlog" Tramp kaže da je "malo razočaran" u ukrajinskog predsednika i priznaje da mirovni plan…

Kurir pre 2 sata
Američki predsednik Donald Tramp kritikovao je ukrajinskog kolegu Volodimira Zelenskog što nije "pročitao predlog" za mir u Ukrajini koji je pre tri nedelje predstavio Vašington, a koji je predmet odvojenih razgovora sa Moskvom i Kijevom. - Razgovarali… »
"Razočaran sam što još uvek nije pročitao naš predlog": Rastu tenzije između Trampa i Zelenskog?

"Razočaran sam što još uvek nije pročitao naš predlog": Rastu tenzije između Trampa i Zelenskog?

Mondo pre 2 sata
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da nije siguran da li će ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski prihvatiti novi američki predlog usmeren na okončanje ruske agresije u Ukrajini. Sjedinjene Države razgovarale su s ruskim predsednikom… »
Zelenski se danas sastaje u Londonu sa evropskim liderima

Zelenski se danas sastaje u Londonu sa evropskim liderima

Nova pre 2 sata
Tramp sumnja u Zelenskog ne i u Putina: Šta će biti sa mirovnim planom za Ukrajinu?

Tramp sumnja u Zelenskog ne i u Putina: Šta će biti sa mirovnim planom za Ukrajinu?

Danas pre 2 sata
Američki predsednik Donald Tramp rekao je da ukrajinski lider Volodimir Zelenski „nije pročitao“ mirovni plan Vašingtona za Ukrajinu i da se možda neće složiti sa njim, preneo je The Moscow Times. „Rusija, verujem, slaže se sa ovim planom. Ali nisam… »
Tramp optužio Zelenskog da nije pročitao predlog za mir u Ukrajini

Beta pre 3 sata
Američki predsednik Donald Tramp (Trump) kritikovao je svog ukrajinskog kolegu Volodimira Zelenskog što nije "pročitao predlog" za mir u Ukrajini koji je pre tri nedelje predstavio Vašington, a koji je predmet odvojenih razgovora sa Moskvom i Kijevom… »
Rusija nastavila napade tokom pregovora SAD i Ukrajine o mirovnom planu

Rusija nastavila napade tokom pregovora SAD i Ukrajine o mirovnom planu

BBC News pre 3 sata
Razgovori zvaničnikaVašingtona i Kijeva na Floridi trajali tri dana, dok je Rusija gađala iz vazduha ukrajinsku ključnu infrastrukturu. Rusija je tokom vikenda nastavila vazdušne napade na Ukrajinu, samo nekoliko sati pošto je ukrajinski predsednik… »
Tramp optužio Zelenskog da nije pročitao predlog za mir u Ukrajini: „Razočaran sam“

Tramp optužio Zelenskog da nije pročitao predlog za mir u Ukrajini: „Razočaran sam“

Nova pre 3 sata
Američki predsednik Donald Tramp (Trump) kritikovao je svog ukrajinskog kolegu Volodimira Zelenskog što nije "pročitao predlog" za mir u Ukrajini koji je pre tri nedelje predstavio Vašington, a koji je predmet odvojenih razgovora sa Moskvom i Kijevom… »

N1 Info pre 3 sata
Američki predsednik Donald Tramp kritikovao je svog ukrajinskog kolegu Volodimira Zelenskog što nije "pročitao predlog" za mir u Ukrajini koji je pre tri nedelje predstavio Vašington, a koji je predmet odvojenih razgovora sa Moskvom i Kijevom… »

Radio sto plus pre 3 sata
“Razgovarali smo sa (ruskim) predsednikom Vladimirom Putinom, razgovarali smo sa ukrajinskim liderima – uključujući Zelenskog, predsednika Zelenskog – i moram reći da sam malo razočaran što predsednik Zelenski još nije pročitao američki predlog” za… »

Novi magazin pre 3 sata
Puklo je, definitivno - Tramp razočaran u Zelenskog, evo šta je izjavio

Puklo je, definitivno - Tramp razočaran u Zelenskog, evo šta je izjavio

B92 pre 3 sata
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je sinoć, nakon trodnevnih razgovora između Vašingtona i Kijeva na Floridi, da predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski "nije spreman" da potpiše mirovni predlog SAD sa ciljem okončanja rata sa Rusijom, prenosi CNN… »
Zelenski nije spreman... Tramp šokirao izjavom: Razočaran sam

Zelenski nije spreman... Tramp šokirao izjavom: Razočaran sam

Alo pre 3 sata
Tramp je dodao da se Rusija, kako veruje, slaže sa predloženim sporazumom, ali da nije siguran da i Zelenskom taj predlog odgovara. Američki predsednik Donald Tramp izjavio je sinoć, nakon trodnevnih razgovora između Vašingtona i Kijeva na Floridi, da… »
Tramp: Razočaran sam, Zelenski nije spreman da potpiše mirovni predlog SAD

Tramp: Razočaran sam, Zelenski nije spreman da potpiše mirovni predlog SAD

Politika pre 3 sata
Dodao je da se Rusija slaže sa predloženim sporazumom. VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp izjavio je sinoć, nakon trodnevnih razgovora između Vašingtona i Kijeva na Floridi, da predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski „nije spreman” da potpiše… »
Tramp: Zelenski nije spreman da potpiše mirovni predlog SAD, razočaran sam

Tramp: Zelenski nije spreman da potpiše mirovni predlog SAD, razočaran sam

RTV pre 4 sati
VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp izjavio je sinoć, nakon trodnevnih razgovora između Vašingtona i Kijeva na Floridi, da predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski "nije spreman" da potpiše mirovni predlog SAD sa ciljem okončanja rata sa Rusijom… »
Tramp: "Razočaran sam jer Zelenski nije još pročitao predlog mirovnog sporazuma"

Tramp: "Razočaran sam jer Zelenski nije još pročitao predlog mirovnog sporazuma"

Telegraf pre 10 sati
Američki predsednik Donald Tramp pojavio se sa suprugom Melanijom na svečanosti u Kenedi Centru, gde su ga novinari pitali koji su njegovi sledeći potezi u vezi sa rusko-ukrajinskim razgovorima posle prošlonedeljnih pregovora: "Razgovarali smo sa ruskim… »
Optužbe za korupciju saveznika Zelenskog prete mirovnim pregovorima

Optužbe za korupciju saveznika Zelenskog prete mirovnim pregovorima

Danas pre 13 sati
Donald Tramp mogao bi da se povuče iz mirovnih pregovora u Ukrajini zbog ponovljenih optužbi za korupciju protiv nekoliko bliskih saveznika ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog, izjavio je danas sin američkog predsednika Donald Tramp junior… »
Rusija nastavila sa velikim vazdušnim napadima tokom pregovora između SAD i Ukrajine o mirovnom planu

Rusija nastavila sa velikim vazdušnim napadima tokom pregovora između SAD i Ukrajine o mirovnom planu

Danas pre 14 sati
Rusija je tokom vikenda nastavila vazdušne napade na Ukrajinu, samo nekoliko sati pošto je ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski rekao da je imao „veoma konstruktivan“ telefonski razgovor sa pregovaračkim timom Donalda Trampa posle trodnevnih razgovora… »

Vesti dana »